linkorn90
کاربر سایت
خلیل جان امیدوارم بحث های قبلیم رو درباره این انیمه خونده باشیDarling in the FranXX - E06
ساسوگا Trigger ساما-
انیمه مکا تو این دوره و زمونه، اونم بدون 3D Animeواقعاً انیمشن ـشون جای تحسین داره
در مورد داستان و شخصیت پردازنی نمیخوام الان نظر بدم، اگه الان نظری بدم، نظرم فقط منفی هستش، شخصیت ها ضعیف و گنگ و بدون پیشینه ـن.
البته توی کارهای Trigger معمولا اینطور بوده، و تقریباً از نیمه انیمه داستان و شخصیت ها جون میگیرن...پس فعلاً صبوری میکنم و از شنیدن صداهایی خوبی مثل Hayami Saori، Tomatsu Haruka و الخصوص Inoue Marina لذت می برم
من دارم میگم trigger و A1pictures واقعا برای انیمه تلاششون رو میکنن..و معلومه حداقل میخوان یک پکیج قابل قبول ارائه بدن..
درباره اینکه تو این نسل از انیمه دارن بدونه جلوه و گراف3d انیمه مکا تحویل میدن واقعا جای احسنت داره و شما به نکته کلیدی مستقیم اشاره کردی که من یادم میرفت اشاره کنم....ولی نمیدونم چرا تو بعضی فریم ها و سکانس ها افت کیفیت گراف و طراحی مشهوده
در رابطه با داستان و تقسیم و تخصیص به شخصیت ها منم با شما هم نظرم..ولی نویسندگان این استدیو دارن کم کم به بیننده سر نخ میدن و میخوان سوال برای بیننده به وجود بیاد و بیننده کنجکاو تر بشه و داستان رو دنبال کنه و ما نمونه بارزش رو در اول قسمت 3 و اخر قسمت 6 دیدیم.....امیدوارم این روند قطره ای به انیمه ضربه نزنه و بتونن به نحو احسنت همه جنبه های انیمه رو کنار هم مثل قطعات پازل بزارن
در رابطه با طراحی کاراکترا و صدا گذاری کاراکترا همه در حد خیلی خوبی هستن...به قول شما از شنیدن صداهایی خوبی مثل Hayami Saori، Tomatsu Haruka و الخصوص Inoue Marina لذت میبرم و این لذت با دیالوگ های خوب(خوشبختانه ابکی و سطحی نیست) دو چندان میشه و صد البته جملات قشنگ و احساسی رو به کاربر منتقل میکنه
بخش موزیک بازی و موزیک های بک گراند همه خوب و به جا هستن ولی موزیک ها عالی و خاص نیست و موزیک ها با روح و روان ادم بازی نمیکنه
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![26 :-B :-B](/styles/default/xenforo/smilies/meep/26.gif)
کلام اخر کسانی که کار های a1 studio رو دیدن میدونن کار هاش حال و هوای خاصی داره و شاید برای عده ای اینطور نباشه....ولی من به همکاری این 2 استدیو اعتقاد خاصی دارم سر این انیمه