خب در مورد انیمه های این فصل باید بگم که متاسفانه از لحاظ تعداد کار هایی که دنبال میکنم خیلی کمتر از فصل های قبل هستش و در کل خیلی فصل خوب انیمه ای نبوده
Violet Evergarden : من 2و 3 قسمت وقت کردم ازش ببینم تا اینجا انیمه بدی نبوده داستان ریتم نسبتآ ارومی داره نشون دادن هذف اصلی داستان که شناخت کاراکتر اصلی ار خودش و دیگران هست رو به نمایش میذاره
اما چیزی که در نگاه اول شما رو جذب این انیمه میکنه گرافیک کار هستش که به شدت چشم نواز و بین انیمه ها جزء کارهای شیک تلقی میشه
Overlord II : من فصل اول این کار رو دوست داشتم و این فصل هم امیدوارم که انتظاراتم رو براورده کنه چیز زیادی برای گفتن در موردش نیست چون بیشتر بچه ها خودشون کار رو دنبال میکنن
Darling in the Franxx : نه اینکه هیچوقت سبک مکا ندیده باشم نه ولی هیچوقت طرفدار همچین سبکی نبودم و نیستم ولی این انیمه جزء کار هایی بود که از همون اول نظرم رو جلب کرد نه به خاطر مبارزات یا ربات هاش بلکه به خاطر نوع روایت داستانی که ممکنه هزاران بار تو انیمه ها دیگه هم دیده باشیمش ولی همچنان دیدنش با این روایت جذاب خواهد بود
اما نکته ای که میشه نگرانش بود تکراری شدن مبارزات با موجوداتی که شکل و شمایل درهمی دارند مبارزاتشون هیچ جذابیتی رو به انیمه منتقل نمیکنه و 24 قسمتی بودن کار باعث میشه که دنبال چیز های جذاب تری از ربات ها در اینده باشیم وگر نه تا حالا هرچی رشته کرده بود رو پنبه میکنه
Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu : برخلاف خیلی از دوستان فصل اول این انیمه رو من خیلی دوست نداشتم و این فصل هم تقریبآ همون حال و هوا رو داره که امیدوارم حداقل شاهد مبارزه های خوبی باشیم
Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku : داستان افرادی که به دنیای بازی ها پرت میشن دیگه کاملآ تبدیل به یه کلیشه در این صنعت شده و تفاوت این انیمه تا اینجا کار با انیمه های دیگه اینه که شخصیت اصلی خودش بازیساز هستش و نه بازیکن
اینکه انیمه چطوری پیش میره و چقدر میتونه جذابیت ایجاد کنه نمیدونم ولی خیلی هم منتظر چیز شگفت انگیزی نیستم شما هم نباشید
Koi wa Ameagari no You ni : یکی از انیمه های دوست داشتنی این فصل همین کار که اگه بخوام به نکات خوبش اشاره کنم به کاراکتر های باحال و دنیای شاد و رنگارنگ انیمه که متناسب با سبک انیمه هست اشاره میکنم
Karakai Jouzu no Takagi-san : یه انیمه ساده از زندگی دو تا بچه مدرسه ای که نمیدونم تا اخر ادامش میدم یا نه خیلی توضیح خاصی در موردش نمیتونم بدم سادگی پررنگ نرین چیزی که میشه تو این انیمه بهش اشاره کرد
Grancrest Senki : شروع بدی نداشته تا اینجا البته یه چند قستی رو هنوز ندیدم ولی تو قسمت های اول کشور گشایی و فتح سرزمین های دیگه و کسب قدرت بزرگترین عامل برای ترقیب شدن شما به دیدن این انیمست در مورد کاراکتر ها هم شخصیت اصلی داستان یه شخصیت کلیشه ای ارمان گرا داره ولی در کنارش شخصیت جادوگر داستان وافعی تر و قابل لمس تر هستش در کل نمیشه گفت خیلی شخصیت های شیرینی داره ولی اونقدر ها هم نچسب نیستن
Hakata Tonkotsu Ramens : من فقط یک قسمت از این کار رو دیدم و متاسفانه فرسنگ ها با علایق من فاصله داشت و بعید میدونم دیگه دنبالش کنم از جمله کارهایی که شخصیت ها پراکنده ای زیادی داره با اهداف مختلف
Killing Bites : سه قسمت ازش دیدم و کاملآ ناامید شدم شخصیت های نچسب و مبارزات درپیت وخیلی عوامل دیگه که حتی یکیش هم برای دراپ کرذن کار کافی بود
این انیمه هایی بود که این فصل شروع کردم و چند قسمت ازشون دیدم یه سری کار هم هست که میخوام ببینم ولی هنوز شروع نکردم اما انیمه های ادامه دار فصل قبل
Black Clover : میتونم بگم نسبت به قسمت های اول خیلی پیشرفت خوبی داشته و الان کاملآ برای بیننده سبک انیمه جا افتاده حتی لحن صحبت کردن استا
3-gatsu no Lion 2 : همچنان با قدرت یکی از انیمه های دوست داشتنی منه