Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ساعت 4 صبح داشتمdragon ball super episode 128 رو live stream میدیدم:Dلحظات اخر انیمه چنان اربده ای کشیدم که همچنان پشیمونم:))
واقعا son Goku san محشره و البته vegeta san هم دست کمی نداره
اخرش قابل پیش بینی بود صحنه هاشو بهتر میتونستن بسازن اما فوق العاده بود
هنوز جای خالی خون z احساس میشه=((
نمیتونم برای ultra masterd صبر کنم چقدر اون لحظه ای که همه میگفتن گوو عالی بود حتی فریزا هم بود:))

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
خیلی وقته میخوام بیام در مورد انیمه های این فصل و فصل قبل نظرم رو بگم هی وقت نمیشه ایشالا فردا پس فردا یه پست در موردشون میرم

ولی این پستم بیشتر به خاطر خوشحالی از تایید شدن فصل دوم انیمه DanMachi بود که بسی حال کردیم با خبر:D

e0cf_1518940448-14c18b87c8e0069a39fb98985a69c090.jpeg

اخرش قابل پیش بینی بود صحنه هاشو بهتر میتونستن بسازن اما فوق العاده بود
هنوز جای خالی خون z احساس میشه=((
نمیتونم برای ultra masterd صبر کنم چقدر اون لحظه ای که همه میگفتن گوو عالی بود حتی فریزا هم بود:))
من حتی نمیتونم با انیمه های دیگه خودم رو سرگرم کنم،با این حال که فن چند تا انیمه هستم..همه رو گذاشتم کنار از یک شنبه بعد..از الان ذهن و جسمم رو گذاشتم پای قسمت 129... اون قسمتی که همه جا تاریک شد رو میگی؟ یک نواخت قشنگ هم پخش میشد؟اگر اونجا رو میگی دقیقا اشک تو چشمام جمع شده بود..یکی هم سر وجیتا یکم قبل ترش

• Like
89987l.jpg zoku-touken-ranbu-hanamaru.100312.jpg show_27f8d3a339b5f30a140747b367116f49.jpg Gakuen-Babysitters-1.jpg 89984l.jpg Apwvryh8vaN6KEdAcfdcw32ibJ.jpg
6 تا انیمه سریالی که جدیدا شروع شده و چند قسمتی رلیز شده
Kokkoku
Zoku Touken Ranbu – Hanamaru
IDOLiSH7
Gakuen Babysitters
Mitsuboshi Colors
Slow Start
توجه کنید اول انیمه سری Touken Ranbu: Hanamaru رو ببینید بعدا Zoku Touken Ranbu – Hanamaru رو شروع کنید.. البته یک spin-off بعد از سری Touken Ranbu به نام Katsugeki/Touken Ranbu ساخته شد

آخرین ویرایش:
من حتی نمیتونم با انیمه های دیگه خودم رو سرگرم کنم،با این حال که فن چند تا انیمه هستم..همه رو گذاشتم کنار از یک شنبه بعد..از الان ذهن و جسمم رو گذاشتم پای قسمت 129... اون قسمتی که همه جا تاریک شد رو میگی؟ یک نواخت قشنگ هم پخش میشد؟اگر اونجا رو میگی دقیقا اشک تو چشمام جمع شده بود..یکی هم سر وجیتا یکم قبل ترش
دقیقن همون جا رو میگم fight های movie 2018 چه شود:D

• Like
View attachment 84398 View attachment 84399 View attachment 84400 View attachment 84401 View attachment 84402 View attachment 84403
6 تا انیمه سریالی که جدیدا شروع شده و چند قسمتی رلیز شده
Kokkoku
Zoku Touken Ranbu – Hanamaru
IDOLiSH7
Gakuen Babysitters
Mitsuboshi Colors
Slow Start
توجه کنید اول انیمه سری Touken Ranbu: Hanamaru رو ببینید بعدا Zoku Touken Ranbu – Hanamaru رو شروع کنید.. البته یک spin-off بعد از سری Touken Ranbu به نام Katsugeki/Touken Ranbu ساخته شد
میشه یک پیشنهاد بدم؟ :دی
اکثر(همه) بچه های اینجا میدونندمیدونند ) که اخیرا چه کارهایی شروع شدن و در حال پخش هستن:-"
به نظرم چیزی که من و بقیه دوست داریم بخونیم اینجا و برامون جذاب هست، نظر بقیه و حتی بحث در مورد انیمه هاییه که دارن پخش میشن یا اخیرا دیدن:دی
مثلا همین انیمه ها در حد یکی دو خط نظرتون رو در موردش بگید خیلی هم عالی میشه:دی الان منتظرم ببینم نظر حسن( Emperor 69 ) در مورر انیمه های فصل چیه:دی شاید کاری پیدا بشه که بعد خوندن نظرش جذب بشم و برم ببینم:دی

تا حالا پیش نیومده بود کلا انیمه رو دراپ کنم که هیچ, فایل هاش رو هم از رو سیستم پاک کنم :D چی بود این bakemonotagari
Elfen Lied ببین تا بشه دو مورد!:-" من فعلا تنها انیمه ای که این بلا رو سرش اوردم اینه=))
البته افسوس میخورم چرا سر F/SN چنین نکردم! حیف و صد حیف:-"

میشه یک پیشنهاد بدم؟ :D
اکثر(همه) بچه های اینجا میدونندمیدونند ) که اخیرا چه کارهایی شروع شدن و در حال پخش هستن:-"
به نظرم چیزی که من و بقیه دوست داریم بخونیم اینجا و برامون جذاب هست، نظر بقیه و حتی بحث در مورد انیمه هاییه که دارن پخش میشن یا اخیرا دیدن:D
مثلا همین انیمه ها در حد یکی دو خط نظرتون رو در موردش بگید خیلی هم عالی میشه:D الان منتظرم ببینم نظر حسن( Emperor 69 ) در مورر انیمه های فصل چیه:D شاید کاری پیدا بشه که بعد خوندن نظرش جذب بشم و برم ببینم:D

Elfen Lied ببین تا بشه دو مورد!:-" من فعلا تنها انیمه ای که این بلا رو سرش اوردم اینه=))
البته افسوس میخورم چرا سر F/SN چنین نکردم! حیف و صد حیف:-"

:-w :-w :-w :-w :-w

• Like
تا حالا پیش نیومده بود کلا انیمه رو دراپ کنم که هیچ, فایل هاش رو هم از رو سیستم پاک کنم :D چی بود این bakemonotagari
تعجب میکنم این حرفو میزنی :( . یکی از خفنترین کاراس شخصیتای متنوع و دوشت داشتنی ، موسیقی عالی طراحی خوب داستانم که دیگه بماند :D . خداییش بخاطر کایکی هم که شده ادم باید ببینه اینو :D

میشه یک پیشنهاد بدم؟ :D
به نظرم چیزی که من و بقیه دوست داریم بخونیم اینجا و برامون جذاب هست، نظر بقیه و حتی بحث در مورد انیمه هاییه که دارن پخش میشن یا اخیرا دیدن:D
مثلا همین انیمه ها در حد یکی دو خط نظرتون رو در موردش بگید خیلی هم عالی میشه:D الان منتظرم ببینم نظر حسن( Emperor 69 ) در مورر انیمه های فصل چیه:D شاید کاری پیدا بشه که بعد خوندن نظرش جذب بشم و برم ببینم
حالا من بهت پیشنهاد ویژه بدم!میشه یکم گسترده تر فکر کنی:D
خیلی از بچه ها چه عضو و میهمان میان اینجا که ببینن انیمه جدید چی اومده یک art poster هم از انیمه ببینن...خیلی ها رو دیدم که وقت ندارن سرچ کنن یا برن دنبال انیمه جدید حالا بخاطر مشغله کار یا چیزای دیگه...چند نفر هم میان بهم پیام میدن که انیمه های جدید رو معرفی کن بریم ببینیم..
فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه ...درضمن میخوام با همکاری مدیر و ناظم انجمن 100 تا انیمه سری خوب رو با امتیاز دهی و کمی توضیح دربارشون بچسبونم بالای تاپیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or