Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ol90_merge_from_ofoct_(1).jpg

پ.ن : شاید باورتون نشه در دو هفته اخیر فقط قسمت 16 و 17 سامورایی چمپلو رو دیدم . Lullabies of the lost
پ.ن 2 : فقط به بازی با چشم ها و تفاوت دیالوگ در اول و اخر ماجرا، دقت کنید. Are you really alive? به تمسخر .... I know he's still alive بعد از منفجر شدن از درون
پ.ن 3 : خودم ساختمش، قفلی زدم روش نافرم
پ.ن 4 : مادرتو واتانابه ...

assassination classroom من ده قسمت فصل یکشو دیدم از شدت خسته کنندگی داشتم بیهوش می شدم :D:-??خلاصه دراپش کردم رفت:-"
راز موفقیتتون چیه ملت؟ چطور تا آخرش دووم آوردین ؟:D

کرو سنسه !
ولی عجیبه از همون اولش و ایدش خیلی خوشم اومد و سرگرم شده بودم !
ففط من سر شخصیت اصلیش مشکل داشتم که تا قسمت ۳ فکر میکردم مونثه که دقت کردم از یونیفرمش فهمیدم

assassination classroom من ده قسمت فصل یکشو دیدم از شدت خسته کنندگی داشتم بیهوش می شدم :D:-??خلاصه دراپش کردم رفت:-"
راز موفقیتتون چیه ملت؟ چطور تا آخرش دووم آوردین ؟:D

تا قسمت 10 باز خوب پیش رفتی کلا فصل 1ش به نظر من یکی از حوصله سر بر ترین انیمه های تاریخه 3:

منم فصل 1 قبل قسمت 10 تازه دراپ کرده بودم ولی همونطور که خودم به زور ادامه دادم تا به فصل 2 رسیدم و به شدت راضی بودم تو هم یه جوری با زجر و روحیه مازوخیستی و هرجور که شده فصل 1 رو رد بکن 3:

آقا من میخوام کاپیتان سوباسا رو ببینم، اسم فصل اولش چیه؟ کلا چی به چیه؟ یه توضیحی بدید لدفن:D
برای باز سازیش که بهار قراره شروع به پخش بشه صبر نمینمایی؟ :دی

برای باز سازیش که بهار قراره شروع به پخش بشه صبر نمینمایی؟ :D

صبر که مینمایم اما مساله اینه که چیو بازسازی میکنن؟:دی همون سوباسا که دیدیم؟

آخه من بچه بودم فوتبالیست هایی که میداد دو تا بودن! تو اولیه سوباسا اسمش کاکرو بود، یعنی قیافه یارو کامل عین سوباسا بود اما اسمش کاکرو. یه خپله هم بود اسمش کاشیرو بود. حریفش هم یه دروازبان بود به اسم یوسوجی. خیلی هم چت بود کارتونش! مثلا سه نفر میپریدن رو هوا بعد چند دیقه سرجاشون میپرخیدن عین توپ میشدن!!! اصن یه وضی بود. من فکر میکنم اون قدیمی تر از کاپیتان سوباسا باشه. الان سوالم اینه که اینی که میگم قدیمی تره اسمش چی بود؟ آیا این اولیه هست یا اصلا یه چیز دیگس؟ بعد سوباسا خودمون چندمی محسوب میشه؟

صبر که مینمایم اما مساله اینه که چیو بازسازی میکنن؟:D همون سوباسا که دیدیم؟

آخه من بچه بودم فوتبالیست هایی که میداد دو تا بودن! تو اولیه سوباسا اسمش کاکرو بود، یعنی قیافه یارو کامل عین سوباسا بود اما اسمش کاکرو. یه خپله هم بود اسمش کاشیرو بود. حریفش هم یه دروازبان بود به اسم یوسوجی. خیلی هم چت بود کارتونش! مثلا سه نفر میپریدن رو هوا بعد چند دیقه سرجاشون میپرخیدن عین توپ میشدن!!! اصن یه وضی بود. من فکر میکنم اون قدیمی تر از کاپیتان سوباسا باشه. الان سوالم اینه که اینی که میگم قدیمی تره اسمش چی بود؟ آیا این اولیه هست یا اصلا یه چیز دیگس؟ بعد سوباسا خودمون چندمی محسوب میشه؟
درسته، هر دو رو به اسم فوتبالیست‌ها برامون پخش کرده بودن (کلا خسته هم بودن تو اسم‌گذاری). اون دومی و اصل کاری که همون کاپیتان سوباسا ئه، اما اولی اگه اشتباه نکنم Ganbare Kickers هست اسمش که اره یه انیمه جداس کلا. سوباسای خودمون که خب درست فصل‌هاش رو نمی‌دونم و دوستان واردن، ولی از همون قدیمی‌ترین فصل Captain Tsubasa دیگه دیدیم و تا کجا پخش شده در جریان نیستم. این سری جدیدی هم که از بهار می‌خوان بذارن گویا ریبوته و مثلا موبایل و اینا اضافه شده بهش.

صبر که مینمایم اما مساله اینه که چیو بازسازی میکنن؟:D همون سوباسا که دیدیم؟

حتی کاکرو بنده خدا هم اسمش کاکرو نبود که کوجیرو بود :|=))

Dame-x-Prince-Anime-Caravan-1.jpg 4e14e139387c157948a323e95eac21786ca6e90b.jpg 88336l.jpg poster.medium.jpg 173696.jpg f6d3a38b91c64170945dfad24395adc3.jpg
6 تا انیمه سری که دیدنش زرر نداره و چندتاش جدیدا شروع شده

Dame x Prince Anime Caravan
Sora yori mo Tooi Basho
Black Clover
Karakai Jouzu no Takagi-san
Basilisk – Ouka Ninpou chou
Basilisk: Kouga Ninpou Chou in
توجه:اول Basilisk – Ouka Ninpou chou رو ببنید بعد Basilisk: Kouga Ninpou Chou in رو شروع کنید به دیدن

بدون هیچ شکی این فایتی که الان توی مانگای وانپیس جریان داره نه تنها بهترین فایت تک به تک و کلا بهترین مبارزه مانگاست
بلکه مطمئنن جزو بهترین فایت های تاریخ شوننه!
فقط Choreography مبارزه به تنهایی توی این چپتر بی نظیر بود!
ایچیرو اودا نشون داد حتی بعد 20 سال،بازم میشه از استاندارد های خودت بالاتر بری و یک چیز فوق العاده خلق کنی!!!!
به معنای واقعی کلمه شاهکار...

بدون هیچ شکی این فایتی که الان توی مانگای وانپیس جریان داره نه تنها بهترین فایت تک به تک و کلا بهترین مبارزه مانگاست
بلکه مطمئنن جزو بهترین فایت های تاریخ شوننه!
فقط Choreography مبارزه به تنهایی توی این چپتر بی نظیر بود!
ایچیرو اودا نشون داد حتی بعد 20 سال،بازم میشه از استاندارد های خودت بالاتر بری و یک چیز فوق العاده خلق کنی!!!!
به معنای واقعی کلمه شاهکار...
فکر می کنم کماکان هانتر چند تا فایت داره که از این بهره و بعید می دونم در آینده هم مانگایی بیاد که بتونه از اون فایت های هانتر چیزی خفن تر نشون بده.
بعد این که من از فایت بین فلانی و فلانی در فلان آرک وان پیس بیشتر از این خوشم میاد. یعنی این می تونم برام دومی یا سومی باشه تو خود وان پیس:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or