Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان ماسنتر رو ندیده بودم تازه شروع کردم یه سره رفتم تا قسمت ۳۰ خیلی پرفکته :D

فقط پاره شدم از دست زیر نویس خود مرجع (animworld) اصن نزده مال کدوم فن سابه و از جاهای مختلفیم گرفتم سازگار نبود که نبود :((

خلاصه که هر قسمت مجبورم ۳ باری زیر نویس عقب جلو کنم :|

اگر کسی میتونه زیر نویس فیکسی چیزی بده که من بتونم با خیال راحت این اثرو ببینم واقعا ممنونش میشم:D

یکی از بهترین انیمه های روانشناختی هستش که تا به حال ساخته شده

منم مشکل زیرنویس داشتم و بعد از کلی گشتن بیخیالش شدم
رفتم ساب انگلیسی گرفتم خودمو راحت کردم:D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
امروز یه انیمه ی منحصربفرد دیگه از 2017 به چشمم خورد و خیلی خوشم اومد. به اسم:

Warau Salesman New
The Laughing Salesman New
مرد فروشنده ی خندان (جدید)
2017
12 قسمت

داستان در مورد یه فروشنده ی دوره گرد هستش که همیشه هم خندونه. وقتی می بینیه یه نفر تو زندگیش مشکلی داره و به چیزی نیاز داره, خودشو به اون شخص معرفی میکنه و بهش میگه که من حاضرم که بطور رایگان مشکلتو حل کنم ولی هر دفعه باهاشون شرط میذاره و میگه نباید اون شرطو زیر پا بذارن وگرنه مشکل براشون پیش میاد.
و هر دفعه هم اون اشخاص طمع و زیاده روی میکنن و شرطو زیر پا میذارن و به خاک سیاه می شینن! واقعا انیمه ی آموزنده ای هستش.

طراحی شخصیت انیمه هم خیلی جالب هست. اگه دنباله یه انیمه ی یونیک هستید, از دست ندید.

A5.jpg

البته انگار یه ورژن قدیمی هم از این انیمه هست برای سال 1989-1992 که گشتم ولی هنوز لینکی پیدا نکردم. اگه کسی لینکی پیدا کرد, یه ندا هم به ما بده.

یه تورنت هست...ولی سیدش خیلی کمه.....
Warau Salesman (DVD 640x480 x264 Hi10p AC3) :: Nyaa

غیر تورنت رو نگشتم

دوستان ماسنتر رو ندیده بودم تازه شروع کردم یه سره رفتم تا قسمت ۳۰ خیلی پرفکته :D

فقط پاره شدم از دست زیر نویس خود مرجع (animworld) اصن نزده مال کدوم فن سابه و از جاهای مختلفیم گرفتم سازگار نبود که نبود :((

خلاصه که هر قسمت مجبورم ۳ باری زیر نویس عقب جلو کنم :|

اگر کسی میتونه زیر نویس فیکسی چیزی بده که من بتونم با خیال راحت این اثرو ببینم واقعا ممنونش میشم:D

خوب زودتر میگفتی توی تاپیک
من نسخه ی فن ساب Monster [R2J] [Figmentos] رو دانلود کردم...این هم زیرنویس ـش که دستی هماهنگش کردم (یه بار اول انیمه زیرنویس تنظیم میشه زمان میره جلو، یکبار دیگه وسط انیمه دوباره زمان زیرنویس برمیگرده عقب)

تست کن...شاید به نسخه ای که اوردی...بخوره

Attachments

آخرین ویرایش:
خوب زودتر میگفتی توی تاپیک
من نسخه ی فن ساب Monster [R2J] [Figmentos] رو دانلود کردم...این هم زیرنویس ـش که دستی هماهنگش کردم (یه بار اول انیمه زیرنویس تنظیم میشه زمان میره جلو، یکبار دیگه وسط انیمه دوباره زمان زیرنویس برمیگرده عقب)

تست کن...شاید به نسخه ای که اوردی...بخوره

آقا دستت درد نکنه سینکه با نسخه ای که دارم :D
حالا میشینم با خیال راحت لذت میبرم:x

یه تورنت هست...ولی سیدش خیلی کمه.....
Warau Salesman (DVD 640x480 x264 Hi10p AC3) :: Nyaa

غیر تورنت رو نگشتم
اگر دوستان واقعا مایل باشن لینک مستقیم کنم که استفاده کنن
البته انگار یه ورژن قدیمی هم از این انیمه هست برای سال 1989-1992 که گشتم ولی هنوز لینکی پیدا نکردم. اگه کسی لینکی پیدا کرد, یه ندا هم به ما بده.
خلیل جان زحمت کشید پیدا کرد، اگر موفق به دانلود نشدی بگو لینک مستقیم کنم بزارم تو تاپیک

اگر دوستان واقعا مایل باشن لینک مستقیم کنم که استفاده کنن

خلیل جان زحمت کشید پیدا کرد، اگر موفق به دانلود نشدی بگو لینک مستقیم کنم بزارم تو تاپیک

دستش درد نکنه ولی سیدش پایینه یه کم. ;)
اگه مستقیم کنی که عالی میشه. :-bd

دستش درد نکنه ولی سیدش پایینه یه کم. ;)
اگه مستقیم کنی که عالی میشه. :-bd
خوب پس من 20 قسمت به 20 قسمت میزارم..فایل یک پارچه 16 گیگ کمی دردسره
پ.ن:خدا وکیلی انیمه زیر خاکی تر پیدا نکردید؟بزور داره دانلود میشه

آخرین ویرایش:
خوب پس من 20 قسمت به 20 قسمت میزارم..فایل یک پارچه 16 گیگ کمی دردسره
پ.ن:خدا وکیلی انیمه زیر خاکی تر پیدا نکردید؟بزور داره دانلود میشه

دمت گرم. هر جور راحتی بذار. :-bd
آخه این سری جدیدشو دیدم, خیلی خوشم اومد. انگار سری قدیمش هم سبکش دقیقا عینه سری جدیدش هست!
البته من نمی خوام بخاطرش سختی بکشی. اگه دیدی دانلودش خیلی کنده, بیخیالش شو. ;)

assassination classroom بسی لذت بردم فوق العاده بود ! کرو سنسه و ناگیسا و بیچی سنسه اومدن جز محبوب ترین کارکترام ! خلاصه کلام خیلی خوب بود و واقعا چرا من این همه مدت برای دیدنش تعلل کردم

فیلرهای ناروتو شیپودن از قسمت های اصلی فری تیل بهتره به نظرم:D

5vcv_kigtu.gif

آخرین ویرایش:
assassination classroom بسی لذت بردم فوق العاده بود ! کرو سنسه و ناگیسا و بیچی سنسه اومدن جز محبوب ترین کارکترام ! خلاصه کلام خیلی خوب بود و واقعا چرا من این همه مدت برای دیدنش تعلل کردم

5vcv_kigtu.gif

منم تازه فکر کنم زمستون پارسال بود دیدمش عااالی بود

قبلا فصل 1ش رو 5-6 قسمت دیده بودم از بس خسته کننده بود دراپش کردم بعدا دیدم خیلی ملت میگن بهتر میشه منم نشستم بعد این همه مدت دیدمش فوق العاده بود :(( فصل 2 که خیلی خیلی بهتر از 1 بود

پایانش هم که من زار زار داشتم گریه میکردم :((

5vcv_kigtu.gif

منم تازه فکر کنم زمستون پارسال بود دیدمش عااالی بود

قبلا فصل 1ش رو 5-6 قسمت دیده بودم از بس خسته کننده بود دراپش کردم بعدا دیدم خیلی ملت میگن بهتر میشه منم نشستم بعد این همه مدت دیدمش فوق العاده بود :(( فصل 2 که خیلی خیلی بهتر از 1 بود

پایانش هم که من زار زار داشتم گریه میکردم :((
اره قسمت اخرش واقعا عالی بود منم خیلی گریه کردم:( ولی درکل هردو فصلش بالا و پایین زیاد داشت

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
assassination classroom من ده قسمت فصل یکشو دیدم از شدت خسته کنندگی داشتم بیهوش می شدم :D:-??خلاصه دراپش کردم رفت:-"
راز موفقیتتون چیه ملت؟ چطور تا آخرش دووم آوردین ؟:D
کورو سنسه:دی
و کلا هم انیمه باحالیه:p
من که از اول تا آخرش رو روست داشتم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or