سلام
مشغله کار رو زندگی نمیزاره خوب انیمه نگا کنم....برای همین خیلی از انیمه های فصل پیش رو هنوز تموم نکردم و انیمه های این فصل رو هم نتوسنتم خوب دنبال کنم...
ولی توی هفته اخیر تونستم یه سری انیمه های فصل جدید رو که دانلود کرده بودم...رو نگا کنم....
گفتم بیاد نظرم رو بگم (":
Darling in the FranXX - E06
ساسوگا Trigger ساما
انیمه مکا تو این دوره و زمونه، اونم بدون 3D Anime
واقعاً انیمشن ـشون جای تحسین داره
در مورد داستان و شخصیت پردازنی نمیخوام الان نظر بدم، اگه الان نظری بدم، نظرم فقط منفی هستش، شخصیت ها ضعیف و گنگ و بدون پیشینه ـن.
البته توی کارهای Trigger معمولا اینطور بوده، و تقریباً از نیمه انیمه داستان و شخصیت ها جون میگیرن...پس فعلاً صبوری میکنم و از شنیدن صداهایی خوبی مثل Hayami Saori، Tomatsu Haruka و الخصوص Inoue Marina لذت می برم
Kokkoku - E06
قسمت اول رو که دست گرمی نگا کردم، دیدم رسیدم به قسمت 6ـش
حسابی منو گرفت.
ایده داستان که بینهایت تکراری هستش، یاد برنامه کودکان قدیم افتادم که یه سریال انگلیسی به اسم "ساعت برنارد" پخش میکرد..فک کنم شبکه 2، صبحا ساعت 10 بودش
بگذریم، در هر حال از انیمه ـش خوشم امد...امیدوارم که به تمام سوالات یه پاسخ خوب بده و یه پایان غیر منتظره و صد البته تلخ هم شد که چه بهتر.
Mitsuboshi Colors - E01
عمراً ادامش بدم....زیادی گوگولی ـه...بخصوص اینکه کلاً بی هدف ـن...ول میچرخن
Yuru Camp - E01
برعکس بالایی...نمیدونم چرا از این یکی خوشم امد...بخصوص اینکه موضوع داستان و کمپ زدن تو طبیعت و این جور کارها، اصلاً تو فاز سلیقه ای ـم نیس، ولی فعلاً بخاطر دوبلورهای خوبی که داره، تا قسمت 3ـش رو نگا میکنم.
Nanatsu no Taizai - Imashime no Fukkatsu - E06
چی بگم اخه....ادامه فصل قبله دیگه...چیز خاص دیگه ی ندارم که بگم.
Violet Evergarden - E06
یعنی واقعاً همون طور که از Kyoto انتظار میرفت....مثل همیشه از بهترین دوبلورها استفاده میکنه....کیفیت دوبله انیمه از تمام انیمه های این فصل که دیدم، یه سر و گردن بالاتره...انیمیشن ها و بخصوص Lip sync شخصیت ها، عالی کار شده. گرافیک کلی و افکت های تصویر هم که کلاً تو حلق ببینده فرو میره.
موسیقی هم خوبه..دوستش دارم...ولی هنوز کمه برام.
در مورد داستان و شخصیت ها بگم که، برام اصلاً خسته کننده نبوده و برعکس، بسیار جذب شخصیت اصلی شدم....چون حدس میزنم که داستان از این ریتم اروم و رضایت مندی و خوشحالی، قراره خارج بشه...الخصوص گریه و زاری دختره رو خیلیییییییییی دوست دارم ببینم
یکی از خوبی های داستان هم اینه که اصلاً مشخص نیس که در آینده واقعاً قراره چه اتفاقی بی افته...مثلاً من خودم چندتا ایده بی رحمانه دارم که اگه هر کدوم از اینها اتفاق بی افته، واقعاً خیلی خوبه