Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
CITRUS
:)):)):))
دوست عزیز با مرتضی شوخی کردی دیگه؟نه؟یعنی انیمه بهتر از citrus تو ذهنت نبود که پیشنهاد بدی؟انیمه بی هدفی که فقط به واسطه se*xual و همجنسگرایی داره پیش میره و من هیچ چیزی تو انیمه تا 5 قسمت اول ندیدم...واقعا اگر کسی هدفی و پیامی تو انیمه دیده به منم بگه

واقعا اینجا کسی dragon ball نمیبینه؟:-s اخه اخبارشم پوشش داده نمیشه:|
'Dragon Ball Super' Writer Bids the Series Farewell Ahead of Finale
نویسنده dragon ball super گفته سری بزودی تموم میشه و سریال بعدی بزودی معرفی میشه
اخرشم گفته until we meet agine=((
پس من اینجا چی کار میکنم؟:|
شایعه تقریبا ناخوشایند رسیده که شنبه dragon ball super 129 پخش نمیشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: zack fair and m.a.t
Violet Evergardeb با اقتدار بهترین انیمه ی فصله:D و از الان هن مطمئنم جزد بهترین های سال خواهد بود :D
همه جوره دوست داشتنی و عالی:x

خود وایولت چان هم بسی کاراکتر جالبیه به نظرم:D

موافقم :Dهمه چی تو عالی ترین حد خودشه حرف های این ملت از راه بدر شده رو هم ول کن >:)فقط بانو وایولت :x:D

• Like
خوب خود انیمه رو گرفتم! فعلا فقط زیر نویس اندونزیاییش منتشر شده !و زیر نویس انگلیسی رو جدا باید بگیری !
من خیلی گشتم خبری از زیر نویس فارسیش نبود

1j0n_no-game-no-life-zero.97052.jpg

• Like
خوب خود انیمه رو گرفتم! فعلا فقط زیر نویس اندونزیاییش منتشر شده !و زیر نویس انگلیسی رو جدا باید بگیری !
من خیلی گشتم خبری از زیر نویس فارسیش نبود
شما کمی تحمل میکردی با زیر نویس دقیق انگلیسی میگرفتی...الان که چیزی از انیمه متوجه نمیشی لذت نمیبری که....چند گیگ دانلود کردی؟

• Like
بعد 10 روز Fullmetal Alchemist رو تموم کردم انیمه واقعا عالی بود از نظر گرافیک و داستان و موسیقی عالی و شخصیت پردازی و نحوه روایت داستان همه سطح بالا بودن! یک سوم آخر داستان انقد سریع پیش میرفت که یخاطر هیجان از خوابم میزدم بزور یه قسمت اضافه تر ببینم 20 قسمت آخرو تو 2روز تموم کردم! 3 قسمت آخرم که کلا مایند بلوینگ بودن ابعاد داستان زیادی گسترده شد و مباحث فلسفی و روانشناسانه و کیهانی(با اینکه تخیلی بودن) رو نشون داد که فکرمو مشغول کرد!
زیاد انیمه نمیبینم اما مخالفشم نیستم که بگم مال بچه هاست و اعتقاد دارم اصن مال بزرگسالاست اما این انیمه عالی بود!
آخرم اگه راه داره چندتا انیمه با تم دارک به مثال اسپویلر زیر معرفی کنید:
فک کنم قسمت سوم بود که دکتره از دخترش و سگش یه کمیرا ساخت یه حس حال بهم زن ظالمانه ای بهم دست داد انیمه ای میخوام که همچین حسی رو باز القا کنه!

• Like
دوست عزیز با مرتضی شوخی کردی دیگه؟نه؟یعنی انیمه بهتر از citrus تو ذهنت نبود که پیشنهاد بدی؟انیمه بی هدفی که فقط به واسطه se*xual و همجنسگرایی داره پیش میره و من هیچ چیزی تو انیمه تا 5 قسمت اول ندیدم...واقعا اگر کسی هدفی و پیامی تو انیمه دیده به منم بگه
''

اصل کاری درام داستان همینه دیگه
شونن پیشنهاد بدم خوبه؟! :D

• Like
منظورت انیمه wake up,girls! shin shou هست؟ کلمات کلیدی رو انگلیسی بنویسید
اِ اِ ما انیمه ندیده بودیم هی راه افتادیم گفتیم کابوی بیباپ ... هی راه افتادیم گفتیم کابوی بیباپ :D
رضا نبودی...بعد از مدت ها به تاپیک سر زدی!
کابوی چی چی؟:D

• Like
Reactions: zack fair
منظورت انیمه wake up,girls! shin shou هست؟ کلمات کلیدی رو انگلیسی بنویسید
مرد حسابی شونن سبک انیمه اس :| :D. تعجب میکنم این همه انیمه پیشنهاد میدی بعد تا حالا شونن به گوشت نخورده باشه :-" . داری این احتمال که انیمه رو با زبان ژاپنی نمیبینی به شدت افزایش میدی 8-|

آخرین ویرایش:
مرد حسابی شونن سبک انیمه اس :| :D. تعجب میکنم این همه انیمه پیشنهاد میدی بعد تا حالا شونن به گوشت نخورده باشه :-" . داری این احتمال که انیمه رو با زبان ژاپنی نمیبینی به شدت افزایش میدی 8-|
اقا تعجب میکنم چرا نگرفتی داشتم مزاح میکردم:|و نیمچه تیکه انداختم...چرا قضاوت میکنی سریع...2 تا ادم باحال هم ورداشتن لایک کردن[-(سر حرفت که که میگی انیمه رو با زبان انگلیسی میبینم بدتر از فحشه...کجاست سال 1999 که شروع به دیدن انیمه تو نوار های vhs کردم....کاشکی نوارش بود عکس میزاشتم....

''

اصل کاری درام داستان همینه دیگه
شما همون تو کار سبک Shojo و josei باش...سبک shonen پیش کش

• Like
دوستان هنگام سارکزم از استیکر استفاده کنید تا موجب تشویش اذهان عمومی نشید!
عزیز جان من اصلا قصد نداشتم جواب بدم و برام مهم هم نبود...وقتی گفته میشه حتما انیمه رو english dub میبینی ناراحت میشم جون حساسم رو این جمله...و گرنه حرف تو فضای مجازی زیاده...

• Like
اِ اِ ما انیمه ندیده بودیم هی راه افتادیم گفتیم کابوی بیباپ ... هی راه افتادیم گفتیم کابوی بیباپ :D
الان چی داری میبینی؟ بیا بگو ببینم اونایی گفتم دیدی؟ :D
خدا بگم چکارت نکنه هی من این آواتار میبینم توی تاپیک فوتبال هوس میکنم برم باز سامورایی ببینم :D

اقا تعجب میکنم چرا نگرفتی داشتم مزاح میکردم:|و نیمچه تیکه انداختم...چرا قضاوت میکنی سریع...2 تا خوشحال هم ورداشتن لایک کردن[-(سر حرفت که که میگی انیمه رو با زبان انگلیسی میبینم بدتر از فحشه...کجاست سال 1999 که شروع به دیدن انیمه تو نوار های vhs کردم....کاشکی نوارش بود عکس میزاشتم....
حالا شما ۴ روز نیست اومدی تو تایپیک فاز استادیم برداشتی؟
هرکی یادگرفته گوگل کنه ۴ تا اسم حفظ میکنه بعدم به بقیه میگه چیکار بکن چیکار نکن .
خوشبحالتون یعنی قشنگ همزمان با پخش وانپیس شما انیمه رو بصورت حرفه ای شروع کردی :)) ؟ احتمالا زیرنویسم احتیاج نداشتین ژاپنیتون فول بوده :)
یه تایپیک بود تو بازی سنتر آدم راحت میومد نظراتو میخوند یا نظرشو مینوشت همینم دیگه ول کن نیستن
+ دقیقا مشکل سبک شوجو چیه ؟ یعنی کسی خوشش بیاد از سبک شوجو امکان نداره شونن دیده باشه یا ببینه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or