linkorn90
کاربر سایت
اقای پرهام 4 روز نیست اومدم تو تاپیک...بخاطر همین حرف های گوهر باره که خیلی از بچه ها فعالیت نمیکنن...تو چندتا از تاپیک های بازی سنتر هم همین اتفاقات افتاد که دوستان اطلاعات و سواد بالا راجع به موضوعات داشتن ولی دیگه هرگز فعالیت نکردنحالا شما ۴ روز نیست اومدی تو تایپیک فاز استادیم برداشتی؟
هرکی یادگرفته گوگل کنه ۴ تا اسم حفظ میکنه بعدم به بقیه میگه چیکار بکن چیکار نکن .
خوشبحالتون یعنی قشنگ همزمان با پخش وانپیس شما انیمه رو بصورت حرفه ای شروع کردی ؟ احتمالا زیرنویسم احتیاج نداشتین ژاپنیتون فول بوده
یه تایپیک بود تو بازی سنتر آدم راحت میومد نظراتو میخوند یا نظرشو مینوشت همینم دیگه ول کن نیستن
+ دقیقا مشکل سبک شوجو چیه ؟ یعنی کسی خوشش بیاد از سبک شوجو امکان نداره شونن دیده باشه یا ببینه ؟
در رابطه با گوگل و حفظ کردن اصطلاح هم بگم ممنون از شما که زبان ژاپنی یاد گرفتی و اطلاعات انیمه اعضای بازی سنتر رو چند سطح جابه جا کردی
در رابطه با تاپیک خیلی وقت بود دوستان کم پست میذاشتن گفتم کمی جو تاپیک رو بعد مدت ها عوض کنم... راحت بودن خواندن نظرات باید بگم من داشتم با دوستمون مزاح میکردم.و کسی با خواندن و نوشتن نظر شما کاری نداره..انگار شما دنبال مشکل میگردی
در رابطه با سبک شوجو هم من داشتم به دوستمون میگفتم که به انیمه های اون سبکی علاقه داره و خطاب به کسی نبود ولی باز شما مشکل داری که مطرح کردی
درضمن فاز استادی ورنداشتم..بیشتر فاز سربازی دارم
اخرین کلام من به شما اینه که لطف کن 4 روزه اومدی تو تاپیک بیشتر مطلب بزار که بنده استفاده کنم از اطلاعات خوبتون
آخرین ویرایش: