Max Blood
کاربر سایت
اگه یه جوانمرد استارتش رو بزنه مطمئنم هنوزم بحث داغی درست میشهپ.ن: یادش بخیر یه زمانی بحث های لولوش بهتر است یا لایت یاگامی خیلی داغ بود![]()
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
اگه یه جوانمرد استارتش رو بزنه مطمئنم هنوزم بحث داغی درست میشهپ.ن: یادش بخیر یه زمانی بحث های لولوش بهتر است یا لایت یاگامی خیلی داغ بود![]()
یک وقت نری سر وقت مانگا....منتظر فصل 3 بمون...چیزی نمونده به ریلیزشآقا نظرتون درباره فصل دوم Attack on titan چی بود
برم مانگاشو بخونم یا منتظر فصل سوم بمونم؟
نخوندم مانگاشو تا حالا
اخ اخ به چه نکته ای اشاره کردی...یادمه هر اپیزود رو با حرص خوردن تموم میکردم...اون موقع هم عقل خیلیا نمیرسید یا بلد نبودن از رو دوبله انگلیسی زیر نویس فارسی بسازن و از طرف دیگه دوبله انگلیس عقب تر بودبعد از دیدن قسمت هفتم وایلت متوجه شدم که قسمت ششم رو ندیده بودم:[
==========
اسم کد گیاس اومد یادم افتاد که جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم و اون موقع زیر نویس فصل اول نه تنها با نسخه ای که داشتم هماهنگ نبود بلکه تا حدودای قسمت 10 خیلی بد ترجمه شده بود و کلاً نامفهوم بود. منم که تجربه زبان ژاپنی نداشتم و تمام امیدم برای فهمیدن داستان به چیزی بود که اون زیر نوشته بود که بعضی وقت ها دیگه اصلاً معنی نمیداد. خلاصه یه وضعی بود تا بلاخره زیر نویس درست شد و من تازه فهمیدم لولوش کدوم یکیشونهولی از اونجا به بعد دیگه دیدنی شد
دلم هم نمیومد با دوبله انگلیسی نگاه کنم، چون نصف لذت دیدن کدگیاس به شنیدن صدای سیئوش بود مخصوصاً وقتی میگفت لولوشُ وی بریتانیا
پ.ن: یادش بخیر یه زمانی بحث های لولوش بهتر است یا لایت یاگامی خیلی داغ بود![]()
تریگان فکر کنم چندقسمتی دیدم ولی دراپ کردم حالا یادم نیست بخاطر چی ولی کلا حال نکردم... اکر دیدی واقعا ارزش دیدن داره بیا بگو تا دوباره یه امتحانی بکنم
باو چی چی یه قسمت در هفته؟ OVA کنشین کلا 4 قسمت هست توی 2 روز ببین کلک بکن برههفته ای یه قسمت کلا فازت میپره و اینم جوری نیست که ولش کنی به امون خدا تا هر وقت شد یه قسمت ببینی.
نه نمیشناسم، گروهی چیزی هستن؟
منظورت یه انیمه کیفیت بالا که دز دارک و جدی بودن کمی داشته باشه؟ چند مورد میگم امتحان کن ببین حال میکنی یا نه :
Barakamon یه کار گوگولی مگولی(!) با کیفیت که قشنگ روح و روانت پاک میکنه از هرچی بدبختی،خیانت،انتقام و... خلاصه از همون اوپنینگ کار بگیر تا ایندینگ همه چیز پرفکته و پیشنهاد میکنم حتما ببین12 قسمت هم بیشتر نیست.
اگر با رومنس مشکلی نداری بدون شک Nana ببین! فقط یه رومنس ساده و آب دوغ خیاری نیست که آخرش A میرسه به B یا تراژدی میشهکلا تمرکز داستان روی روابط و تعریف هر کسی از زندگی،عشق یا خواستن هست و در کنارش طنز فوق العاده بجایی داره که باعث میشه تلخی پنهان داستان کمتر لمس بشه.
یکی دیگه هم Mob psycho 100 هست اگر طاقت بیاری و با استایل طراحی و گرافیک انیمه کنار بیای کار عالی هست حتی بنظرم از One punch man بهترهاینم 12 قسمت بیشتر نیست و یه چیز متفاوت سوپرهیرویی که حتما ارزش دیدن داره.
F/Z بنظرم یه کار متوسطه، حالا با ارفاق خوببرای شروع هم معرفی بشه که دیگه هیچی
Black lagoon یا D.gray-man دیدی؟(جدی هستن)
اگه یه جوانمرد استارتش رو بزنه مطمئنم هنوزم بحث داغی درست میشه![]()
Black lagoon رو حتما ببین احتمالا خیلی از این خوشت بیادتریگان رو وایسا من تموم کنم بهت میگم
---
بابا 4 قسمت من اگه پشت هم ببینم چه فایده داره؟ولی تو 10 روز تموم میکنم
------------
nujabes رو نمیشناسی؟برو قسمت 11 چمپلو رو پلی کن اونجا که جین میخواد اون دختره رو فراری بده، اون آهنگه nujabes ـه، یا قسمت 17 تهش اوکورو.. البته کل چمپلو nujabes ه اپنینگ اندینگ و ...، اینا مثال برجسته ش بود... یعنی فکر نکن یه چمپلو داشتیم که nujabes براش ترک نوشته من به نظرم برعکسش مستندتره یعنی ما اول nujabes رو داشتیم که به زبان تصویر و انیمه تبدیل به سامورایی چمپلو شد، در این حد
بعد imaganary folklore رو حتما برو... نه همش رو برو، تو یوتوب سرچش کنی بهتره... 36 سالگی تو سانحه رانندگی مرد.
--------
آها همین مدلایی میخواستم که گفتی، ایول
---------
نه این دوتا آخری هم که گفتی ندیدم.
طائل همون روزا بود که Jin-Rou رو دیدی همه چی اوکی شد دیگهفقط اکیبا پسند نباشه، چطور من مظلوم رو به F/Z بستن اولین باری که خواستم انیمه ببینم، خدا لعنتتون کنه
فقط بشین حتماً درست چکش بکن که تو یه فاز مناسب ببینیشبابا 4 قسمت من اگه پشت هم ببینم چه فایده داره؟ولی تو 10 روز تموم میکنم
![]()
چجوری روشون شد انصافاً بعد اینکه ما اینهمه با پایانش فاز گرفتیم تخیل زدیم بزنن براش ادامه بسازندر حدی خوب هست پیشنهاد برای اکثر کسایی که میخوان شروع کنن به انیمه دیدن و جذب بشن... فکر کنم فصل سوم تایید شد بعد چندین سال با اینکه پایان بندی و همه چیز پرفکت بود و دیگه معلوم نیست میخوان چه بلایی سرش بیارن : |
نانا چیزیش نیست، اتفاقاً جزو کارای محبوب خودمم هست، در حدی که خبر ادامه ی مانگاش جزو بهترین خبرای انیمه/مانگایی ممکنه برامنانا به این خوبی چشه مگه؟![]()
اسم Fate/Zero رو کنار بقیه ی Fateها نیارید کلاFate:Zero هم خوبه ببینین
RANMA
Claymore
Evangelion
Black lagoon بنظرم خوشت میاد ولی D.G-M یکم شک دارمنه این دوتا آخری هم که گفتی ندیدم
ترتیب برای Mushishiسلام
ترتیب دیدن انیمه Mushishi رو میخوام
یک نگاهی بندازیم به بترکون های فصل بعد:
Steins;Gate 0
Tokyo Ghoul:re
Persona 5 The Animation
My Hero Academia Season 3
High school DxD Hero
Food Wars! Shokugeki no Soma: The Third Plate - Toutsuki Ressha-hen
Captain Tsubasa این یکی اسپشیال ایرانی هاست
این دوتا رو نمی دونم واقعا بترکون بهشون می شه گفت یا نه (به عبارتی نمی شه گفت)، اما به هر حال طرفدار دارن:
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online
Full Metal Panic! Invisible Victory
توی فیلم ها (که البته معلوم نیست کی دست ما بهشون برسه):
Code Geass: Hangyaku no Lelouch III - Oudou
Digimon Adventure tri. 6: Bokura no Mirai
Godzilla: Kessen Kidou Zoushoku Toshi
پ.ن: کسی به Tokyo Ghoul بپره میام سراغش ها
دعا آخر سال: خدایا Psycho-Pass جدید تایید بفرما
پ.ن2: انیمه Devils Line هم میاد که به شدت شبیه Tokyo Ghoul می زنه، امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد، کلا این سبک حال می ده(سر Osama Game که بد فیلم شدیم
)
سلام
لایت و لولوش هر 2 تو دیوارن .
جفتشون چیپ و اورریت هستن .