Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دستت درد نکنه ! فول متال پنیک اگه از انیمه های بالا بهتر نباشه بدتر نیست ! ملت دیگه یادشون رفته (بس که از انتشار اخرین نسخه گذشته) ولی انیمه most anticipated زمان خودش بود ! اصلا با این سری بود که کیوتو انیمیشن مطرح و شناخته شد!

you are absolutely right

خوب فن Full Metal Panic که پیدا شد :D
منتظر Sword Art Online هم هستم، البته فکر می کردم اول بازخورد در مقابل Sword Art Online بگیرم بعدا Full Metal Panic

به نظرم Full Metal Panic از لحاظ انیمیشنی واقعا قوی نیست، قوی بودنش به خاطر مانگا و ناول هاشه، وگرنه از لحاظ جلوه های بصری انیمیشنی به نظرم ضعیف کار شده

73wd_aaaavgergrdtgrtfled.png

no game no life zero انقدر فوق العاده و قشنگ بود که امروز 2 بار پشت سر هم دیدمش واقعا اون عمق معنایی و احساسی و جدیتی که سریال کم داشت رو در ابعاد عظیمی به این سری تزریق کرد و به اثر معنا و روح تازه ای بخشید ! روح غم زده و پر امید ! حاصل فداکاری پیشنیان ! الان که ابعاد تازه ای از داستان و پیشنیه دیسبورد برامون روشن شد ! جذابیت این داستان رو خیلی بیشتر کرده و میشه مطمئن بود با داستانی سنگین تر و پایانی پر معنی یا حتی غم انگیز مواجه بشیم !

البته انتظار اکشن خیلی بیشتری داشتم ! ولی خوب تمرکز روی داستان گویی و شخصیت پردازی بود !

پیشنهاد نمیکنم ! دیدنش از اوجب واجبات هر اتاکوییه !

اسپویل شدید

اینکه سورا و شیور و دولا نتاسخ ریکو و شوی و کورونه ان خیلی خیلی به جذابیت این داستان اضافه کرد ! و باید ببنیم در انتها دستاوردشون چیه ! و ایا حقیقت رو در مورد خودشون کشف میکنن ! و اینکه تت دستی در این تناسخ داره یا نه

اما در اخر شاید از خوش خیالی من باشه ولی این حس رو منتقل میکنه که منتظر دنباله سریال و فصل جدید باشید

Last edited by a moderator:
خوب فن Full Metal Panic که پیدا شد :D
منتظر Sword Art Online هم هستم، البته فکر می کردم اول بازخورد در مقابل Sword Art Online بگیرم بعدا Full Metal Panic

به نظرم Full Metal Panic از لحاظ انیمیشنی واقعا قوی نیست، قوی بودنش به خاطر مانگا و ناول هاشه، وگرنه از لحاظ جلوه های بصری انیمیشنی به نظرم ضعیف کار شده
من به شدت منتظر High school ام واقعا خبر پخش فصل جدیدش خیلی خوشحالم کرد:D . دلم برا ریاس تنگ شده :( ،کلا بهار طوفانی در پیش هست :>

اینایی که رضا گفت ببینی برا این حالت خوبن ولی این Nana خیلی دیگه مخالفه با فازت به نظرم :D کنار اینا به این 3gatsu no Lion هم یه نگاهی بنداز، جدا از تفاوت فازش توش یه مشت مرد میانسالن که میشینن یه چیزی شبیه شطرنج بازی میکنن و فاز میگیرن، فازشونم از این فازای ژاپنیه، همین خودش خیلی دورش نمیکنه. کیفیت و ایناشم که همه خوبن :D
علی جان اون بازی شبیه شطرنجه اسمش shogi نیست؟:-?:D
چجوری روشون شد انصافاً بعد اینکه ما اینهمه با پایانش فاز گرفتیم تخیل زدیم بزنن براش ادامه بسازن :D معرکه بود اصلاً. بعید میدونم خودم این ادامهه رو ببینم
دقیقا میخوان خاطرات خوب رو خراب کنن...دلیل دیگه ای نداره..اصلا چه دلیلی داره گیر دادن به این انیمه..این انیمه تموم شدست برای همه....
اسم Fate/Zero رو کنار بقیه ی Fateها نیارید کلا:-" =))
امیر حسین why؟:-?
شخصا عاشق هردوشون هستم ولی از لایت بیشتر خوشم میاد:x
هر دو خوب بودن ولی لولوش چیز دیگه بود...شاید بخاطر راهی که در پیش گرفته بود...hate and vengeance most strong things
سلام
لایت و لولوش هر 2 تو دیوارن .
جفتشون چیپ و اورریت هستن .
پرهام جان جرا؟برای اون سالها واقعا خوب بودن...درسته شخصیت های خیلی بهتری وجود داشت ولی نمیشه به این 2 شخصیت گفت چیپ و اورریت...
من میخواستم بگم بیا برو Highschool DxD ببین دیگه از عواقب بعدش ترسیدم : ))
عجب...فقط یک دل محکم و عزمی جزم میخواد بدون عواقب و عوارض جانبی به اتمام برسونی:D
no game no life zero انقدر فوق العاده و قشنگ بود که امروز 2 بار پشت سر هم دیدمش واقعا اون عمق معنایی و احساسی و جدیتی که سریال کم داشت رو در ابعاد عظیمی به این سری تزریق کرد و به اثر معنا و روح تازه ای بخشید ! روح غم زده و پر امید ! حاصل فداکاری پیشنیان ! الان که ابعاد تازه ای از داستان و پیشنیه دیسبورد برامون روشن شد ! جذابیت این داستان رو خیلی بیشتر کرده و میشه مطمئن بود با داستانی سنگین تر و پایانی پر معنی یا حتی غم انگیز مواجه بشیم !

البته انتظار اکشن خیلی بیشتری داشتم ! ولی خوب تمرکز روی داستان گویی و شخصیت پردازی بود !

پیشنهاد نمیکنم ! دیدنش از اوجب واجبات هر اتاکوییه !

بدجور وسوسه کردی برم دانلود کنم....به محض تبدیل لینک توی تاپیک قرار میدم
اما در اخر شاید از خوش خیالی من باشه ولی این حس رو منتقل میکنه که منتظر دنباله سریال و فصل جدید باشید
هیچ چیز بعید نیست...وقتی انیمه زیر خاکی میکشن بیرون فصل جدید میدن بیرون..از این هم باید توقع داشت

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام
پرهام جان جرا؟برای اون سالها واقعا خوب بودن...درسته شخصیت های خیلی بهتری وجود داشت ولی نمیشه به این 2 شخصیت گفت چیپ و اورریت...
کد گیاس که کلاً پر از باگه داستانش . برای همینم نه از انیمه خوشم میاد و نه از شخصیت هاش . خیلی مصنوعی و توخالی بودن .
وضعیت دفترچه مرگ بهتره . نیمه اولش فوق العادست ولی یهو سقوط میکنه . خیلی وحشتناک سقوط میکنه . با استفاده ای که لایت از دفترچه میکنه هم به شدت مشکل دارم . کارای خیلی موثرتر و راحت تری میتونست انجام بده .
به هر حال اینا نظر شخصی منه .

• Like
علی جان اون بازی شبیه شطرنجه اسمش shogi نیست؟:-?:D

دقیقا میخوان خاطرات خوب رو خراب کنن...دلیل دیگه ای نداره..اصلا چه دلیلی داره گیر دادن به این انیمه..این انیمه تموم شدست برای همه....

امیر حسین why؟:-?

هر دو خوب بودن ولی لولوش چیز دیگه بود...شاید بخاطر راهی که در پیش گرفته بود...hate and vengeance most strong things

عجب...فقط یک دل محکم و عزمی جزم میخواد بدون عواقب و عوارض جانبی به اتمام برسونی:D

بدجور وسوسه کردی برم دانلود کنم....به محض تبدیل لینک توی تاپیک قرار میدم

هیچ چیز بعید نیست...وقتی انیمه زیر خاکی میکشن بیرون فصل جدید میدن بیرون..از این هم باید توقع داشت
توصیه میکنم ! حتما منتظر بمونی تا زیر نویس فارسی ! انقدر کلمات غلمبه سلمبه تو انیمه به کار میبرن ! که من یه ۳۰-۴۰ باری دست به دامن دیکشنری شدم

• Like
بقیه ی سری در برابر F/Z آشغالی بیش نیستن، به همین راحتی:D
توهین بزرگیه اسم اینا رو کنار هم گزاشتن!
خدا رو شکر این اشتباه از من سر نزد:Dتقصیر کسی دیگه بود:-?....من fate/stay night رو با انیمه های قابل دیگه یکجا گذاشتم...اونم صرفا بخاطر ریلیز های 2014

• Like
خدا رو شکر این اشتباه از من سر نزد:Dتقصیر کسی دیگه بود:-?....من fate/stay night رو با انیمه های قابل دیگه یکجا گذاشتم...اونم صرفا بخاطر ریلیز های 2014
من اگر بودم همون F/SNم نمینوشتم:-"
آخرین شانسم به F/SN ، فیلم های HFهه، چیزی که میشه گفت F/Z بر اساسش نوشته شده، با این حال، انقدر میلک شدن از این سری دیدم که امیدم رو به اینم از دست میدم:| البته خود F/Z وسط این میلک شدنا خلق شده ولی الحق کاریه که از منبع اصلی صد lvl بالاتره!

و در کل، آقا من نمیتونم اصلا با شخصیت اصلی و موفقیتش توی F/SN کنار بیام، وقتی بدمن های داستان چنین اشخاص خوف ناکی هستن:| (کاش تنها مشکلش فقط پایانش بود البته:-")

من اگر بودم همون F/SNم نمینوشتم:-"
آخرین شانسم به F/SN ، فیلم های HFهه، چیزی که میشه گفت F/Z بر اساسش نوشته شده، با این حال، انقدر میلک شدن از این سری دیدم که امیدم رو به اینم از دست میدم:| البته خود F/Z وسط این میلک شدنا خلق شده ولی الحق کاریه که از منبع اصلی صد lvl بالاتره!

و در کل، آقا من نمیتونم اصلا با شخصیت اصلی و موفقیتش توی F/SN کنار بیام، وقتی بدمن های داستان چنین اشخاص خوف ناکی هستن:| (کاش تنها مشکلش فقط پایانش بود البته:-")
حالا من میگم اون فقط برای لیست 2014 بود...شما سخت نگیر:-"
البته که خودشونم نمیدونن چطور وسط میلک شدن چرا انقدر f/z درخشید:D و واقعا سطحش بالا بود بحثی سر اون نیست
تیکه جمله دوم رو نگرفتم چی گفتی...منظورت اینه که نمیتونی قبول کنی شخصیت اصلی چطور موفق شد با وجود اون بدمن های خوفناک؟....

• Like
البته که خودشونم نمیدونن چطور وسط میلک شدن چرا انقدر f/z درخشید:D و واقعا سطحش بالا بود بحثی سر اون نیست
اتفاقا دلیلش کاملا مشخصه:D
خالق سری فیت هدفی به جزو درست کردن فن سرویس، دخترهای کاوایی، حرمسرا، وایفو وارز و اینجور موارد نداشت ولی فیت زیرو با کارگردانی متفاوت صرفا با استفاده از دنیای سری Fate ولی با هدف متفاوت و سطحی بالاتر در نویسندگی تونست شاهکاری به اسم Fate/Zero خلق کنه:-"
الان شما از فن های اصلی سری فیت هم بپرسی یعنی اونایی که ناولش رو خوندن و بازی هاش رو انجام دادن اکثرا(حدود 90 درصد به بالا) فیت زیرو رو لکه ی ننگی روی اسم سری فیت میدونن و برعکس من و شما و خیلی های دیگه عاشق و دلباخته ی F/SN و باقی فیت ها هستن:D

13160.jpg
Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal
یک OVA چهار قسمتی از کنشین که به زیبایی هرچه تمام تر تقابل عشق و نفرت رو به نمایش میزاره... نمایشی هنری و احساس برانگیز که بیننده رو کامل جذب خودش میکنه و در همین چهار قسمت نتیجه ی این تقابل رو به بهترین شکل ممکن به سرانجام میرسونه:x
کارگردانی خیلی خوب و فضاسازی تاریک و مرده به همراه موسیقی احساس برانگیز در کنار کاراکترهایی که با وجود فرصت کم به خوبی پرداخته شده بودند باعث شد تا این اثر به یکی از بهترین آثار درامی که دیدم تبدیل بشه:x
نمره ی کل: 9/10

13160.jpg
Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal
یک OVA چهار قسمتی از کنشین که به زیبایی هرچه تمام تر تقابل عشق و نفرت رو به نمایش میزاره... نمایشی هنری و احساس برانگیز که بیننده رو کامل جذب خودش میکنه و در همین چهار قسمت نتیجه ی این تقابل رو به بهترین شکل ممکن به سرانجام میرسونه:x
کارگردانی خیلی خوب و فضاسازی تاریک و مرده به همراه موسیقی احساس برانگیز در کنار کاراکترهایی که با وجود فرصت کم به خوبی پرداخته شده بودند باعث شد تا این اثر به یکی از بهترین آثار درامی که دیدم تبدیل بشه:x
نمره ی کل: 9/10[/QUOT]
یعنی عالیه...خوب چیزی رو کردی
220px-Rurouni_Kenshin_-_Trust_%26_Betrayal_Blu-ray.jpg

کاور نسخهbluray
اقا پویا Rurouni Kenshin نسخه سال 1999 رو دیدی؟سرچ کردم بغض گلوم رو گرفت،voice actor هاش پیر شدن:(

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or