Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
هه! چه سریع هم زدن به اسم خودشون:-j
حاجی Fairy Tail تنها انیمه ایه که خودم کشفش کردم :D یعنی در واقع اینجا کسی بهم پیشنهاد نداد :D یه نگاه به چشمان نافذ (!) بانو ارزا اسکارلت کافی بود که من به سمت این انیمه کشیده بشم:D
تنها چیزی که تو توی عمرت به من معرفی کردی Kill la Kill بوده که به درد خودت میخوره فقط :D
مدارکش موجوده . من همیشه تعریف کردم ازش . اگر تو اینجا ندیدی که من گفتم ملت ببینش ، مشکل از خودته :دی
KLK که حالا خوبه خودم میخواستم همه پیشنهاد دهندگانش رو از دم بن کنم به خاطر هایپی که پشتش بود :دی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام دوستان.ی چند تا انیمه زیبا ک صحنه نداشته باشه(تا حد فعل کردن نرسه فقط) معرفی میکنید،ک یکم معروف هم باشه تا زیرنویس فارسیش موجود باشه؟:D
از میازاکی نباشه.
[
گول نزنی منو مث F/Z؟:D

اصلاً من خودم دوباره انیمه ببینم چی؟:D دوستان این موشیشی(و بیقه چیزای ک معرفی کردین) رو یکی بیاد پروفایلم بگه کجا دانلود کنم،ی بنده خدایی ی بار بهم گفته بود، ک اگر میبینه من دوباره این سوال رو اینجا میپرسم،حقیقتاً شرمندم و عذر میخوام ازش چون اون سری واقعاً وقت گذاشته بود برام، اما بعدا ک رفتم سراغش پستای پروفایلم پاک شده بود :D

پ.ن : عجب فاز مثبتیه این تاپیک انصافاً :D ادم حال میکنه میاد توش :Dمخصوصاً ک من الان متوجه شدم یه سری هستن زیر هر پستی رو لایک میکنن،ایول ایول :D
Barakamon ،K-On کی ان که اصلا مردی داخلش نیست تا اونجا که یادم میاد :D . باراکامون و هم درست یادم نیست بقیه بگن اگه مشکلی داره:-?!
اقا لطفا یکی یه جایی معرفی کنه اهنگ ژاپنی بزاره برا دانلود ،تورنتم باشه نباشه هم مهم نیست
پ.ن : بخاطر اون فرومه دوست و همسایه اس اونجا همه ملت اینجوری ان:-bd ! برعکس بازی سنتر که وقتی آدم کای میکنه 2 نفرم تشکر نمیکنن :|!

چه تاپیک خوبیه اینجا :-bd
میشه کسی انیمه ای که طنزش در حد gto و gintama باشه معرفی کنه ؟ هر چی دیدم به پای اینا نمیرسه.
تعداد قسمتاش کمتر 24 تا نباشه .^:)^
من این سه تا رو خیلی خوشم اومد خواستی امتحان کن.
Seto no Hanayome
Baka to Test no Shoujanko
Arakawa Under the Bridge

من یه زمانی امدم گفتم دوست دارم Re:zero هیچ وقت تموم نشه الان همچین حسی رو اصلا ندارم کلا جوی که تو نیمه ی دوم انیمه شروع شد رو اصلا خوشم نمیاد.
نیمه دومش هم چندتا تیکه فوق العاده داشت اما روند کلیش بنظرم اصلا خوب نبود...

از دوستان لطفا یکی بگه Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu رو چیزی ازش سانسور نکردن؟ اگه اینطور نیست که دانلودش کنم
یه مقداری خشونت سانسور شده ولی اذیت کننده نیست و زیاد هم حس نمیشه ، البته چند قسمتش بلوری اومده بود بدون سانسور.

چه تاپیک خوبیه اینجا :-bd
میشه کسی انیمه ای که طنزش در حد gto و gintama باشه معرفی کنه ؟ هر چی دیدم به پای اینا نمیرسه.
تعداد قسمتاش کمتر 24 تا نباشه .^:)^
Golden boy این کلا 6 قسمت ولی به جرات میتونم بگم جزو تاپ 3 هستش شاهکاره
Slam dunk با اینکه انیمه ورزشی ولی از لحاظ کمدی اصن کم نداره فوقالعاده هستش
beelzebub اینم خیلی خوبه.

ممنون که گفتی پس باید دنبال نسخه BD بگردم.آخه نقاشی هم سانسور داره!:D
نسخه بلوری حالا حالا کاملش نمیاد و الان توی ژاپن فقط تا قسمت 7 اومده !:Dاینکه بلوری یکم بیشتره خشونتش درسته ولی بنظرم هیچ فرقی توی تاثیر گذاری صحنه ها نداره و همون نسخه معمولی نگاه کن:D

نسخه بلوری حالا حالا کاملش نمیاد و الان توی ژاپن فقط تا قسمت 7 اومده !:Dاینکه بلوری یکم بیشتره خشونتش درسته ولی بنظرم هیچ فرقی توی تاثیر گذاری صحنه ها نداره و همون نسخه معمولی نگاه کن:D
من سیستم پردازشیم سانسور ناپذیره وقتی چیزی رو بخوام ببینم باید کامل باشه وگرنه اعصابم بهم میریزه:Dمگه اینکه از طرف خود شرکتش هیچ نسخه ای موجود نباشه که اون موقع دستمال سفیدو بالا میبرم:D پس وقتی چیزی بنام BD خواهد آمد ارزش صبر کردن داره.تا اون موقع خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم:Dخوش بحالتون که راحت با این قضیه کنار میایید من که نمیتونم:((

Golden boy این کلا 6 قسمت ولی به جرات میتونم بگم جزو تاپ 3 هستش شاهکاره
Slam dunk با اینکه انیمه ورزشی ولی از لحاظ کمدی اصن کم نداره فوقالعاده هستش
beelzebub اینم خیلی خوبه.
یکی از کلمات محبوبم این روزها، "دوآهو" میباشد! :)) ، عالیه طنز انیمه! :دی ، کاراکترهاشم همینطور! مخصوصا نابغه ی بسکتبال:x :-"
ولی طنز...وان پیس هم عالیه ها:-" ، من همچنان میشینم ویدیوهای بخش های طنزش رو میبینم،میترکم از خنده:-" یه مشت باکا سوار یه کشتی شدن دارن دنیا رو میگردن:-"

سلام.
Natsume Yuujinchou رو یه 4 قسمتی دیدم ، تا آخرش همینجوریه؟
مثلا تا قسمت 4 خوشم نیومده باشه بقیشو بیخیال بشم یا ادامه بدم؟
همش اپیزودیگه؟
آره تقریبا...انیمه ایپزودیکه(حالا بعضی وقتا دو سه قسمتی هم میشه:-") اونقدرها اکشن نداره...و بیشتر تصفیه ی روح هستش! :x
ولی واقعا خوشت نیمد؟ انیمه به این خوبی:( ، ما که لحظه شماری میکنیم برای فصل پنجم :x

آره تقریبا...انیمه ایپزودیکه(حالا بعضی وقتا دو سه قسمتی هم میشه:-") اونقدرها اکشن نداره...و بیشتر تصفیه ی روح هستش! :x
ولی واقعا خوشت نیمد؟ انیمه به این خوبی:( ، ما که لحظه شماری میکنیم برای فصل پنجم :x

نه که خوشم نیومده باشه ، اومدم یه انیمه شروع کنم که هیجان داشته باشه و تا آخرش یکی دو روزه ببینم ، دیدم نمیشه زیاد دیدش ، مثلا باید تو یک سال کلش رو ببینم ، دقیقا همون تصفیه روح بود :D
دنبال یه کاریم که هیجان داشته باشه بشینم مثل قدیما پشت سر هم ببینم ، فکر کنم یکی دو سالی باشه خفن انیمه ندیدم ، یه چند تا کار بگید ببینم کدومو ندیدم ...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or