Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Mushishi آقا :D
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku-hen
5Centimeters Per Second هم هست ولی خب این واقعاً چیزی نیست که همه ازش خوششون بیاد.(نه به خاطر یه سری چیزایی که بیشتر کسایی که از انیمه خوششون نمیاد،مثل شوخیاشون یا اینجور چیزا،کلاً یه چیز خاصی هست به نظرم :D)

آها من نگفتم سینمایی باشه؟:دی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام دوستان.ی چند تا انیمه زیبا ک صحنه نداشته باشه(تا حد فعل کردن نرسه فقط) معرفی میکنید،ک یکم معروف هم باشه تا زیرنویس فارسیش موجود باشه؟:D
از میازاکی نباشه.
Grave of the Fireflies رو اگر ندیدی ببین. کار مرد افکنیه!

سلام دوستان.ی چند تا انیمه زیبا ک صحنه نداشته باشه(تا حد فعل کردن نرسه فقط) معرفی میکنید،ک یکم معروف هم باشه تا زیرنویس فارسیش موجود باشه؟:D
از میازاکی نباشه.

The Anthem of the Heart رو ببین. انیمه خیلی دوست داشتنی ایه.
فقط مطمئن نیستم که زیرنویس فارسیش موجوده یا نه.

سلام

fairy tail زنگ تفریحه منه .
کلاً از هر چیز جدی و سنگینی که خسته میشم پناه میبرم بهش :D
سری قبلی هم به احتمال زیاد سر لج من کنسلش کردی . غیر از من یا امیر آکیبا کس دیگه ای تو این تاپیک بهت پیشنهادش نکرده :D
زنگ تفریح فقط Mushishi یعنی قشنگ آدم رو به یه بعد عرفانی معنوی میبره دوست داری برای بار N ام بری ببینیش، شب، موقع خواب چشا رو ببندی صدای طبیعت گوش کنی بگیری بخوابی=P~:D

• Like
Grave of the Fireflies رو اگر ندیدی ببین. کار مرد افکنیه!

آخه برای خودم نمیخوام،واسه یه دختر 14 ساله میخوام ک حالا بالاتر از سنش باشه اصلا مهم نیست :دی Grave of the Fireflies هم خودم ندیدم اما میگه تا الان چیزایی ک برام دانلود کردی این از همه بهتر بود :دی

حالا سریالی هم بگید ایرادی نداره،فقط زیر نویس داشته باشه :دی

• Like
پایان این آرک re zero برای من 1 ماه قبل اسپویل شد :| :| :|
دیشب منتظر خودزنی،خودکشی و خلاصه خون و خونریزی بودم که white fox با تبهر :D اینا رو دور زد :| :D
در کل پایان خوبی بود مخصوصا اینکه معلوم نیست کی فصل دو رو میسازن (یا اصلا فصل دو ی هم میسازن یا نه :| )

خلاصه اینکه به شدت لذت بردیم :D
white a ride و از اینجور حرفا...
فقط الان یکشنبه ها چیکار کنیم از این به بعد :(

زنگ تفریح Kimi to Boku و Usagi Drop و Natsume Yuujinchou :-" اتفاقا موشیشی در مقابل ناتسومه(یکم تو یک مایه ها میباشن:-") کار سنگینیه:-" با ناتسومه به نظرم راحت تر میشه به آرامش رسید :D

آخه برای خودم نمیخوام،واسه یه دختر 14 ساله میخوام ک حالا بالاتر از سنش باشه اصلا مهم نیست :D Grave of the Fireflies هم خودم ندیدم اما میگه تا الان چیزایی ک برام دانلود کردی این از همه بهتر بود :D

حالا سریالی هم بگید ایرادی نداره،فقط زیر نویس داشته باشه :D
Ano Hana و Shigatsu wa Kimi no Uso و Gosick و Usagi Drop بده بهش:-" :-"
همشون سریالی میباشن، همشون هم زیرنویس های خوبی دارن:-"

فقط الان یکشنبه ها چیکار کنیم از این به بعد :(
یکشنبه ها که برای من همیشه یک انیمه ی ابدی هست که از همه چی هم لذت بخش تره برام:D
یک زمانی F/Z بود و تموم شد ، شینگکی بود و تموم شد، اخوی ها بود و تموم شد( :(( ) ولی بازم سر کردم یکشنبه ها رو:-"

آخه برای خودم نمیخوام،واسه یه دختر 14 ساله میخوام ک حالا بالاتر از سنش باشه اصلا مهم نیست :D Grave of the Fireflies هم خودم ندیدم اما میگه تا الان چیزایی ک برام دانلود کردی این از همه بهتر بود :D

به دختر 14 ساله Kaicho wa Maid sama رو بده...ساعت ها با خودش درگیر میمونه...:D
ولی جدا از شوخی The Wolf Children تو سینمایی ها محشره...بده حتماً ببینه

(تا این جاش که خدا رو شکر کسی اون کار منحوس رو پیشنهاد نکرده:-<)

زودتر میگفتی :D پس کلاً پیشنهاد های من رو بیخیال،شاید از همون Rurouni Kenshin خوشش بیاد بیشتر :D
قبلاً انیمه دیگه ای ندیده؟یعنی سلیقش تقریباً چجوری هست؟ :D
فعلاً تا همینجا که گفتی من این دوتا رو پیشنهاد میکنم،هر دوشون هم قشنگ هستن،زیرنویس هم دارن:
Ookami Kodomo no Ame to Yuki(یا همون Wolf Children)(فیلم)
Tokyo Magnitude 8.0(سریال) (ترجیحاً این رو با فاصله از Grave of the Fireflies ببینه :D)

نمیتونم تصور بکنم اگه یه آدم 14 ساله Perfect Blue رو ببینه چه بلایی سرش میاد :D

آخرین ویرایش:
به دختر 14 ساله Kaicho wa Maid sama رو بده...ساعت ها با خودش درگیر میمونه...:D
ولی جدا از شوخی The Wolf Children تو سینمایی ها محشره...بده حتماً ببینه

(تا این جاش که خدا رو شکر کسی اون کار منحوس رو پیشنهاد نکرده
:-<)
حمله به غول؟ یا کیل لا کیل؟ احتمال زیاد باید فیت زیرو باشه:D

Ano Hana هم توصیه میشه با این تفاسیر. سریالیه ولی ارزش داره وقت بزاری ببینی
خودتم اگه GotF رو ندیدی حتما ببین حتی اگه از انیمه و ژاپن هم خوشت نمیاد!

از میازاکی نباشه.
Fairy Tail بده بهش ببینه :دی
خودتم بشین ببین :دی
سلام

fairy tail زنگ تفریحه منه .
کلاً از هر چیز جدی و سنگینی که خسته میشم پناه میبرم بهش :D
سری قبلی هم به احتمال زیاد سر لج من کنسلش کردی . غیر از من یا امیر آکیبا کس دیگه ای تو این تاپیک بهت پیشنهادش نکرده :D
هه! چه سریع هم زدن به اسم خودشون:-j
حاجی Fairy Tail تنها انیمه ایه که خودم کشفش کردم :دی یعنی در واقع اینجا کسی بهم پیشنهاد نداد :دی یه نگاه به چشمان نافذ (!) بانو ارزا اسکارلت کافی بود که من به سمت این انیمه کشیده بشم:دی
تنها چیزی که تو توی عمرت به من معرفی کردی Kill la Kill بوده که به درد خودت میخوره فقط :دی

• Like
Fairy Tail بده بهش ببینه :D
خودتم بشین ببین :D

گول نزنی منو مث F/Z؟:D

اصلاً من خودم دوباره انیمه ببینم چی؟:D دوستان این موشیشی(و بیقه چیزای ک معرفی کردین) رو یکی بیاد پروفایلم بگه کجا دانلود کنم،ی بنده خدایی ی بار بهم گفته بود، ک اگر میبینه من دوباره این سوال رو اینجا میپرسم،حقیقتاً شرمندم و عذر میخوام ازش چون اون سری واقعاً وقت گذاشته بود برام، اما بعدا ک رفتم سراغش پستای پروفایلم پاک شده بود :D

پ.ن : عجب فاز مثبتیه این تاپیک انصافاً :D ادم حال میکنه میاد توش :Dمخصوصاً ک من الان متوجه شدم یه سری هستن زیر هر پستی رو لایک میکنن،ایول ایول :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or