Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نه که خوشم نیومده باشه ، اومدم یه انیمه شروع کنم که هیجان داشته باشه و تا آخرش یکی دو روزه ببینم ، دیدم نمیشه زیاد دیدش ، مثلا باید تو یک سال کلش رو ببینم ، دقیقا همون تصفیه روح بود :D
دنبال یه کاریم که هیجان داشته باشه بشینم مثل قدیما پشت سر هم ببینم ، فکر کنم یکی دو سالی باشه خفن انیمه ندیدم ، یه چند تا کار بگید ببینم کدومو ندیدم ...
هیجان...اکثر کارهای ورزشی:-"،مخصوصا وقتی مسابقه شروع میشه دیگه نمیشه از پاشون بلند شد:دی
یه چندتا کاری که میتونم پیشنهاد بدم، Noragami و Baccano و Rainbow هستن:دی ، شوکوگکی هم اگر ندیدی، یه چند قسمت صبر کنی هیجان خوبی داره:دی
توی MAL یا AnimePlanet یوزری چیزی نداری لیست انیمه هایی که دیدی رو ببینیم؟ :دی

یکی از کلمات محبوبم این روزها، "دوآهو" میباشد! :)) ، عالیه طنز انیمه! :D ، کاراکترهاشم همینطور! مخصوصا نابغه ی بسکتبال:x :-"
ولی طنز...وان پیس هم عالیه ها:-" ، من همچنان میشینم ویدیوهای بخش های طنزش رو میبینم،میترکم از خنده:-" یه مشت باکا سوار یه کشتی شدن دارن دنیا رو میگردن:-"

آره تقریبا...انیمه ایپزودیکه(حالا بعضی وقتا دو سه قسمتی هم میشه:-") اونقدرها اکشن نداره...و بیشتر تصفیه ی روح هستش! :x
ولی واقعا خوشت نیمد؟ انیمه به این خوبی:( ، ما که لحظه شماری میکنیم برای فصل پنجم :x

مورد داشتیم ناتسومه رو بعد یه قسمت دراپ کرده :(

مورد داشتیم ناتسومه رو بعد یه قسمت دراپ کرده :(
این فرد(کی بوده؟ الان نیاد نفله ـم کنه:-" ) ، فاقد هرگونه لطافتی در روح بوده!:-"
درسته Slice of Life باید حس و حالش باشه، ولی اینکه کسی از این سبک بدش بیاد...یکم سخته به نظرم:-"

این Kimi no Na wa خیلی رو اعصابم داره راه میره.........
شیطونه میگه همین 480p بدون hardsubـش که هفته پیش امد رو دانلود کنم x-(

شیطونه میکه بذارم این و Koe no Katachi با هم بیان...بذاریم پشت سر هم ببینم دوز رمنس م بزنه بالا خفه شم(یاد Pulp Fiction افتادم)>:)

Noblesse 90 چپتر خوندم...بد نیست...اتّفاقاً خوبه...ولی کجا در حدّ تاور ـه :|
نصف تاور هم نیست...:D
شاید جلو بهتر شه....شاید...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
این Kimi no Na wa خیلی رو اعصابم داره راه میره.........
شیطونه میگه همین 480p که امد رو دانلود کنم x-(
چرا؟
من حدوداً یکی دو هفته پیش همین 480p رو گرفتم دیدم،خوب بود و دوستش داشتم ولی نه به اندازه 5Centimeters Per Second و Garden of Words.به غیر از این،خلیل-سان به نظرم احتمال اینکه ازش خوشت بیاد کمه،بیشترشم به خاطر داستانش هست :D
خلاصه اینکه به خاطر جو زیاد خوبی که دورش هست(توی MAL که به طرز عجیب غریبی با اختلاف بین انیمه ها اول شده :|)انتظارتون رو ازش زیاد بالا نبرید،کار خوبی هست ولی نه در این حد،حتی ممکنه یه سری ازش اصلاً خوششون نیاد.
مشکلم با همین 480P بودنشه.....کارهای ماکوتو شینکای رو حیفه با این کیفیت های پایین دید.
ای بابا....وقتی که تو دیگه اینطور بگی باید بیخال حال کردن باهاش بشم.
آره،منم به خاطر اینکه از همه نظر از فیلم مطمئن بودم به غیر از داستانش نتونستم تا 5 6 ماه دیگه صبر کنم.
همین روستا/دهکده Itomori توی فیلم خودش کلی صحنه فوق العاده و زیبا داشت

حالا در اون حد هم نه،حداقل از نظر گرافیک میشه خیلی از فیلم لذت برد :دی ولی خب از لحاظ داستان انتظار چیزی مثل 5Centimeters Per Second رو نداشته باش.
من فقط از این میترسم که بعد از این موفقیتی که فیلم بدست اورده(و داره میاره) ماکوتو شینکای،مثل قبل،توی کار هایی که در آینده قراره کارگردانی کنه تاثیر زیادی،مثل 5Centimeters Per Second،نداشته باشه. Kimi no Na wa هرچقدرم فیلم خوبی بود و دوستش داشتم،اون حس شینکایی که میخواستم رو به اندازه کافی نداشت.

آخرین ویرایش:
هیجان...اکثر کارهای ورزشی:-"،مخصوصا وقتی مسابقه شروع میشه دیگه نمیشه از پاشون بلند شد:D
یه چندتا کاری که میتونم پیشنهاد بدم، Noragami و Baccano و Rainbow هستن:D ، شوکوگکی هم اگر ندیدی، یه چند قسمت صبر کنی هیجان خوبی داره:D
توی MAL یا AnimePlanet یوزری چیزی نداری لیست انیمه هایی که دیدی رو ببینیم؟ :D
ممنون ولی همشونو دیدم ، همشونم خوبن ، مخصوصا رینبو و صد البته شوکوگکی که بهترین انگویینگه به نظر من ...
پلنت داشتم قدیم ولی آپدیتش نکردم خیلی وقته ...
ورزشی ها رو هم فکر کنم اونایی که ساب فارسی داشتنو همرو دیدم تقریبا ... ، سبک مورد علاقم هم شونن و ورزشیه ... (لامصب ورزشیه بد نداریم تقریبا)
یادم اومد چند وقت پیش میخواستم اونگلیون ببینم کلا یادم رفت ، الان یادم افتاد میرم اونو میبینم احتمالا ...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
چرا؟
من حدوداً یکی دو هفته پیش همین 480p رو گرفتم دیدم،خوب بود و دوستش داشتم ولی نه به اندازه 5Centimeters Per Second و Garden of Words.به غیر از این،خلیل-سان به نظرم احتمال اینکه ازش خوشت بیاد کمه،بیشترشم به خاطر داستانش هست :D
خلاصه اینکه به خاطر جو زیاد خوبی که دورش هست(توی MAL که به طرز عجیب غریبی با اختلاف بین انیمه ها اول شده :|)انتظارتون رو ازش زیاد بالا نبرید،کار خوبی هست ولی نه در این حد،حتی ممکنه یه سری ازش اصلاً خوششون نیاد.

مشکلم با همین 480P بودنشه.....کارهای ماکوتو شینکای رو حیفه با این کیفیت های پایین دید.
ای بابا....وقتی که تو دیگه اینطور بگی باید بیخال حال کردن باهاش بشم.

شیطونه میکه بذارم این و Koe no Katachi با هم بیان...بذاریم پشت سر هم ببینم دوز رمنس م بزنه بالا خفه شم(یاد Pulp Fiction افتادم):)

فلان فلان شده ها...زندگی برامون نذاشتن :D

Gintama Manga Gets New TV Anime Series
آه بیا وسط. بزن اون دست قشنگه رو که عزیز ما گین سان دیگه رسما فصل جدید انیمش تایید شد^:)^\:D/\:D/\:D/

اتفاقا نگران کنندست

خیلی زود تایید شده

یعنی اینکه این دفعه شروع بشه تا آخر مانگا (که مانگا هم آخراشه :(( :(( :(( :(( :(( :(( ) رو پوشش میده :((

من نمیخوام گینتاما تموم بشه :(( آخه چرا مانگای معرکه ای مثل گینتاما باید تموم بشه بعد اون مسخره بدرد نخور هرچقدر دلش میخواد چپتر بده بیرون؟ :(

اتفاقا نگران کنندست

خیلی زود تایید شده

یعنی اینکه این دفعه شروع بشه تا آخر مانگا (که مانگا هم آخراشه :(( :(( :(( :(( :(( :(( ) رو پوشش میده :((

من نمیخوام گینتاما تموم بشه :(( آخه چرا مانگای معرکه ای مثل گینتاما باید تموم بشه بعد اون مسخره بدرد نخور هرچقدر دلش میخواد چپتر بده بیرون؟ :(
منم نمیخوام تموم شه ولی دیگه چیکار کنیم. گوریل میخواد ببنده داستان رو و از ما هم هیچ کاری ساخته نیست.(به گوشه ای میرود و بغض میکند)

بالاخره هر شروعی یه پایانی داره :(...... با توجه به مانگای گینتاما که داره تموم میشه اگه قرار باشه انیمه را ادامه بدند حدود چند قسمت دیگه ممکنه داشته باشه ؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair and m.a.t
وضعیت این آرک خیلی مشکوکه! حس خوبی نسبت بهش ندارم:|
بیگ مام کوتاه نمیاد،جاجی کوتاه نمیاد، بچه های باراته زیر تیغ ـن رسما ، سانجی نمیتونه فرار کنه... میترسم آخرش یه تراژدیی این وسط رقم بخوره:|
بدبختی لوفی هم با تیم نصف و نیمه رفته تو دهن شیر! حتی کل گروه هم بود،بازم در حدی نبودن که بخوان یونکو بزنند! :|
حتی اگر بگیم گرما66 هم رو سر خاندان وینسموک خراب کنند،باز اونا خیلی راحت میتونند انتقام بگیرن و بارته رو بترکونند:| (کلاه حصیری ها که نمیکشن کسی رو...)

واقعا نمیدونم چجوری این آرک میخواد پیش بره ... و باید چه اتفاقی بیفته تا به خیر و خوشی بگذره:| امیدوارم یه ناکاما رو از دست ندیم! :(
---
این قضیه ی کلون سازی و اینا... گویا سانجی و خواهر و برادرهاش، کلون هستن ولی نه از این محفظه ای ها، مثل سری MGSـه نوع کلون سازیشون:-"
سانجی هم که میگن آزمایش شکست خورده ـست:| بدبخت پودر شد که! :| گرچه بازم بعید میدونم چنین چیزی باشه:)) ، یا به خاطر اخلاق انسانی که داره نمیخواد اونقدر وحشی باشه،یا قدرت نهفته ـش این آرک بیدار میشه!!! ... سومین کلاه حصیری نباید انقدر خاک بر سر باشه دیگه:-"
+ من همین الانشم کمتر نمیبینم سانجی رو از اینا! هر دو بار که زدنش،ناجوانمردانه بوده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or