Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلاخره بعد یکبار دراپ کردن گینتاما با تعریف های شما مجاب شدم دوباره برم سراغش و خوشحالم که اینکارو کردم هرچی جلوتر رفت بهتر شد هدف پیدا کرد و آرک های داستانی و جدیش هم که عالی بودن تجربه نابی بود و البته خواهد بود ادامشم که تایید شد .
با اینکه کلا ادم خوش خنده ای نیستم واسه همین نوع انیمش که شبیه سریالایی مثل آشنایی با مادر و فرندز هستش که هر قسمت اتفافاتی میفته صرفا برای طنز و تو هر فصل چند قسمت نهایتا به داستان اصلی مرتبط هستن یکم برام سخت بود ارتباط برقرار کردن با گینتاما بخاطر همینم یه بار دراپش کردم چون طنزش نمیخندود منو ولی از قسمت 52 به بعد قشنگ میخندوند و درگیر کاراکترا هم شدم و دیگه تا اخر تک تک قسمتا کرکر خنده و جذاب بودن
باید یه تشکرم از بچه های فروم بکنم که با کامنتاتون باعث شدید مجاب بشم برم سراغش دوباره :)
تقریبا کار بی نقصیه تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینکه میشد دنیای گینتاما و سیارات مختلف و نژادا و ... بیشتر پرداخت بشن .
برای اینهمه خلاقیت مانگاکای اثر و استفاده از تاریخ و انیمه های مختلف و شخصیت های معروف و فیلمهای سینمایی تو این مانگا و کلی ارجا خارج داستانی و از همه مهمتر استفاده عالی و بجا از این موارد تو داستان و دنیای گینتاما باید ایستاده دست بزنم

سلام دوستان بهتر از وان پیسم هستش؟؟؟ اگه هست بی زحمت معرفی کنید.اگرم نیستش:D یه چندتا انیمه خوب که تخیلی نباشه بگین ممنون میشم.
جنگ جهانی میخوای راه بیفته؟ :دی
از نظر من نه:دی

ولی خوب، الان طرفدارای گینتاما و هانتر و ... میان :دی
---
تخیلی نباشه یعنی چی؟ اکشنش واقع گرایانه تر باشه یا کلا اکشن نباشه؟ ( Slice of Life و رومنس و فلان و بیسار:-" )

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام دوستان بهتر از وان پیسم هستش؟؟؟ اگه هست بی زحمت معرفی کنید.اگرم نیستش:D یه چندتا انیمه خوب که تخیلی نباشه بگین ممنون میشم.

اگه میپرسیدی بدتر از وان پیس هم هستش جواب سخت میشد ولی اینکه پرسیدی بهتر بله خیلی هم هست :D

همین بالا نامی از گینتاما برده شد :D

اگرم انیمه کوتاه میخوای که Love Live هم ببینی از وان پیس بهتره :D

• Like

پرفروش ترین مانگاهای تاریخ بعد از وان پیس رو میتونی در این ادرس ببینی:

List of best-selling manga - Wikipedia, the free encyclopedia

قطعا انیمه هایی که از روشون ساخته شدن هم نه تنها با وان پیس برابر بودن بلکه بهترم بودن ( با توجه به اینکه کیفیت انیمه ی وان پیس از مانگاش خیلی پایین تره )

جنگ جهانی میخوای راه بیفته؟ :D
از نظر من نه:D

ولی خوب، الان طرفدارای گینتاما و هانتر و ... میان :D
---
تخیلی نباشه یعنی چی؟ اکشنش واقع گرایانه تر باشه یا کلا اکشن نباشه؟ ( Slice of Life و رومنس و فلان و بیسار:-" )
اکشن که نباشه حال نمیده:D منظورم اینه روح و جن پری و جادو جنبل اینا نباشه .
اگه میپرسیدی بدتر از وان پیس هم هستش جواب سخت میشد ولی اینکه پرسیدی بهتر بله خیلی هم هست :D

در مورد بهتر یا بدتر بودن نظرات متفاوته ولی خوب مثل اینکه پیدا نمیشه نباید بگردم. :D
-----------------------------
از دوستان بابت معرفی انیمه ها ممنونم ولی خوب اینایی که گفتین یه سرچ کردم دیدم .اینا که ماله -18:D هستش یه چیز خفنتر میخوام.:D

• Like

در مورد بهتر یا بدتر بودن نظرات متفاوته ولی خوب مثل اینکه پیدا نمیشه نباید بگردم. :D
-----------------------------
از دوستان بابت معرفی انیمه ها ممنونم ولی خوب اینایی که گفتین یه سرچ کردم دیدم .اینا که ماله -18:D هستش یه چیز خفنتر میخوام.:D

چیزی که شما میخوای اسمش با H شروع میشه و اینجا دربارش حرف بزنیم بن میشیم :D

بماند از اینکه یه انیمه/مانگا/بازی یا هرچیزی وقتی خوبه که هرکسی تو هر سنی بتونه اش لذت ببره و تا حد خودش ازش برداشت کنه :D دیدم چند وقته جمله سنگین نگفتم اینو بگم :D

آخرین ویرایش:

برو بابا!!!

---

باز هم تاکید کنم که خیر از وان پیس بهتر گیرت نمیاد:D ، همون فروش مانگاش و این همه سال در صدر بودنش نشان از کیفیتشه! ولی خوب بعضیا نمیخوان قبول کنند :p

اما میخوای تخیلی نباشه، Black Lagoon و Psycho-Pass و Jormungand یا 91Days که الان داره پخش میشه :D

اما تو مایه های وان پیس که خوشت اومده، ناروتو و هانترxهانتر و بلیچ رو پیشنهاد میدم:D بخوای حساب کنی هم تخیلشون از وان پیس کمتره:-"

گینتاما هم من پیشنهاد میکنم وقتی انیمه های زیادی دیدی بری سراغش:-" بیشتر مزه میده!

سلام

اینکه کل کل و شوخی با آکیبا رو به همه چیز ربط میدید دیگه از حد نرمالش داره خارج میشه .
وقتی کسی سوال میپرسه ، قشنگ جوابش رو بدید . نه اینکه برای تیکه انداختن به یه کاربر دیگه ازش استفاده کنید .

سلام.
من نظرم اینه که شما یه چند تا کار ورزشی تست بزنی ببینی چی میشه ...
اول هم با Hajime no Ippo شروع کن که اکشن بیشتری داشته باشه ...

در ضمن ، برا شما که نشستی همون اول وان پیس دیدی فکر نکنم دیگه چیزی بیشتر از اون بهت بچسبه >:):D
ولی کار شونن خواستی ببینی همون هانتر X هانتر عالیه ...

اکشن که نباشه حال نمیده:D منظورم اینه روح و جن پری و جادو جنبل اینا نباشه

فکر کنم راست کارت اینا باشه:

Akame Ga Kill
Terraformars
One Punch Man
Attack on Titan
Tokyo Ghoul
Death Note
blood: the last vampire
hellsing ultimate ova
afro samurai
basilisk
claymore

سلام.
من نظرم اینه که شما یه چند تا کار ورزشی تست بزنی ببینی چی میشه ...
اول هم با Hajime no Ippo شروع کن که اکشن بیشتری داشته باشه ...

در ضمن ، برا شما که نشستی همون اول وان پیس دیدی فکر نکنم دیگه چیزی بیشتر از اون بهت بچسبه >:):D
ولی کار شونن خواستی ببینی همون هانتر X هانتر عالیه
...

همون اول که نرفتم قبلا تفننی انیمه میدیم مثل death note و .... از این جور چیزا ولی از وقتی با وان پیس آشنا شدم لامصب عین اعتیاد شده برام:D( روزای که انیمه نمیبینم بدن درد میگیرم:D)
--------------------------
در مورد ورزشی نظرت راجعه به days چیه؟؟ میدونم یعد فوتبالیستا سخته با انیمه فوتبالی دیگه کنار بیای ولی از هیچی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or