Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این اشتاینز گیتی که بهش اشاره نمودی ova خواهد بود؟:D (بی خبری مارا ببخشید!)

بعد چندروز بی اینترنتی و بی حالی اومدم بگم که چقدر Death Parade خوب بود!*__*

Beelezbub رو هم اومدم ببینم، سه قسمت بیشتر نتونستم تحملش کنم، بنظرم خیلی لوس بود!:|

و Ergo Proxy هم بتازگی شروع کردم، ینی یه دوازده قسمتیش رو دیدم، خیلی خوب بنظر اومده تا اینجا.*__*

و یک سوال...
بعد از فصل دوم سایکو پس ovaای که قرار بود بیاد اومد؟از اونم خبری نداشتم! (بازهم بی خبری مارا...!)
نه سری احتمالا 24 قسمتی که از TV پخش میشه در تاریخی نامعلوم.

بریم برای بخش اخبار.

Berserk Anime's Next Arc to Premiere Next Spring
این شاید الان یکم قدیمی باشه خبرش برا کسایی که دنبال میکردن انیمه رو ولی آرک بعدی برسرک تو بهار پخش میشه

The Seven Deadly Sins Manga Gets New TV Anime Series
ملودیاس و دوستانش هم فصل بعدی انیمه براشون تایید شد. فعلا خبری از زمان پخش و تعداد قسمت ها نیست.

The Eccentric Family TV Anime Gets 2nd Season (Updated)
انیمه uchoten kazoku هم فصل دومش بعد از سه سال تایید شد. ادامه رو همون استودیو قبلی p.a works میسازه و تیم سازنده و دوبلورها هم همون تیم فصل یکن. این انیمه رو یکی از دوستان همینجا معرفی کرده بود ولی یادم نمیاد کی

New God Eater Game in Development for Consoles (Updated)
گاد ایتر جدید هم قراره بسازن برا کنسول ها.

راستی تو گشت و گذار تو وب رسیدم به یه انیمه ی سه قسمتی ova به اسم cossette no shouzo. از خلاصش میزد که راست کار خلیل ساما باشه. داستانش راجع به دختری به اسم کوزت که توسط نامزدش که یه نقاش بوده کشته شده و حالا روحش داخل پرتره ای از خودش گرفتار شده. راه خلاص شدنش هم اینه که کسی عاشقش بشه و شروع کنه به زجر کشیدن. هرچی بیشتر زجر بکشه کوزت زودتر آزاد میشه.
Cossette no Shouzou | Anime Tosho

آخرین ویرایش:
آکاتسوکی و واتر سون ، انتخاب بین جفتشون سخته! و برام دوتاشون بهترین آرک اون انیمه هستن! :D
توی وان پیس هم بعد از واتر7 ، آراباستا و درسروزا رو دوست دارم! :D ، آراباستا به نظرم همون واتر7ـه قبل تر بود، همه مبارزه داشتن و از خودشون چیزای جدید نشون دادن + بدمن های جالب و ...! :D ، ولی چه کنیم که فعلا با مارینفورد ما رو نفله کردن:-" هرچی بازی میدن تمرکز رو گذاشتن این آرک :| (و من این آرک رو اصلا اندازه بقیه دوست ندارم:( )

بدبختانه خود اودا هم نتونست واتر سون رو تو داستانش تکرار کنه و همین طور داستان داره افت میکنه ... واقعا هم کاهش فروش این سه سال اخیر بی دلیل نیست . من خودمم درست حسش نکرده بودم تا اینکه بعد سه چهار سال دوباره برگشتم از اول دیدم کاملا حسش کردم ... ارکای وان پیس کاملا پر از اتفاقات و ترکیب چند ماجرا در هم بود ... کلی شخصیت میومدن که کلی داستان برای گفتن داشتن ... ولی از شابوندی به بعد هر شخصیت اضافه شده خودش جنگجویه و برای مبارزه میاد تو داستان نه برای اضافه کردن بار داستانی ..
فقط ارک جزیره مردان دریایی داستان خوبی داشت که اونم با گذاشتن یه شخصیت منفی داغون ... و شونصد چپتر کش دادن اون جنگ حال همه رو به هم زد ... پانک هازارد که کلا رد داده بود ... درس روزا هم رسما مچاله کردن الاباستا و اسکایپیا با هم بود... اما برخلاف اونها بار داستانی هم نداشت .. صرفا فقط نبرد و بزن بزن بود یه گذشته لاو توش بود که اونم انقدرکشش داد که برای خود خدمه کلاه حصیری هم انقدر وقت نذاشته بود ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
راستی تو گشت و گذار تو وب رسیدم به یه انیمه ی سه قسمتی ova به اسم cossette no shouzo. از خلاصش میزد که راست کار خلیل ساما باشه. داستانش راجع به دختری به اسم کوزت که توسط نامزدش که یه نقاش بوده کشته شده و حالا روحش داخل پرتره ای از خودش گرفتار شده. راه خلاص شدنش هم اینه که کسی عاشقش بشه و شروع کنه به زجر کشیدن. هرچی بیشتر زجر بکشه کوزت زودتر آزاد میشه.
Cossette no Shouzou | Anime Tosho

این اسم کوزت هر جا هست زجر و بدبختی و بیچارگیم همراهش هست فک کنم:))

ارگو پراکسی هم تموم شد...و اون رو هم دوست داشتیم! زیاد:دی

انیمه Arsalan Senki رو یکی از دوستان رسوند بهم، یه دو خط توضیح هایپ برانگیز ازش میشه ارائه بدید ببینم ببینمش یا نه؟:دی
و Go Sick هم دارم، اون چطوره؟

• Like
این اسم کوزت هر جا هست زجر و بدبختی و بیچارگیم همراهش هست فک کنم:))

ارگو پراکسی هم تموم شد...و اون رو هم دوست داشتیم! زیاد:D

انیمه Arsalan Senki رو یکی از دوستان رسوند بهم، یه دو خط توضیح هایپ برانگیز ازش میشه ارائه بدید ببینم ببینمش یا نه؟:D
و Go Sick هم دارم، اون چطوره؟
ارسلان هرچقدر هم بد باشه که نیست! :D ، بر هر ایرانی دیدنش واجبه و لذت خواهد برد:D حتما ببین:x
Go Sick چیه مرد حسابی! :D ، Gosick :D ، اینم که کار واقعا قویی هست:D جدا از اون هم اگر نمیخوای پرهام بیاد سراغت باید ببینی:-"

---

اول نفرین کنم تمام عواملی رو که تصمیم گرفتم شوکوگکی 13 قسمتی باشه! :( ، حیف چنین انیمه ای انقدر زود تموم بشه:(
و بعدش ... چقدر خوبه این انیمه:x همیشه چالش های جدید ، همیشه پیشرفت! :x هرچی هم میره جلوتر،جذاب تر میشه! :x

آخرین ویرایش:
خب RE هم تموم شد :(:( حالا باید منتظر باشیم تا ببینیم فصل ۲ برای کی تایید میشه :-< این فصلش که فوق العاده بود و قطعا جزو بهترین انیمه های موجود و شاید بهترین انیمه ( حداقل برای من ) بود :x:x
فقط برخلاف انتظاری که داشتم کلیف هنگر نداشت قسمت آخر :-??البته خب صحنه ی آخر دهن سوبارو رو نشون داد که لبخندش تغییر کرد و خواست یه حرفی بزنه ولی بازم چون اونقدر قضیه روشن نبود نمیشه کلیف هنگر حسابش کرد :-?
تاثیرگذارترین صحنه ی این قسمت هم اگه صحنه ی آخر که خیلی (!) رومنس بود درنظر نگیریم مرگ betelgeuse بود :( آدم دلش کباب میشد براش خیلی گناه داشت اونهمه تلاش کرد برای Witch's Love تهشم هیچی به هیچی :Crying1::cry2:
پ.ن : فکرکنم احتمالش صفره ولی امیدوارم تو پاییز هم انیمه ای در این حد داشته باشیم تا فعلا جای خالی RE رو پر کنه .

• Like
خب RE هم تموم شد :(:( حالا باید منتظر باشیم تا ببینیم فصل ۲ برای کی تایید میشه :-< این فصلش که فوق العاده بود و قطعا جزو بهترین انیمه های موجود و شاید بهترین انیمه ( حداقل برای من ) بود :x:x
فقط برخلاف انتظاری که داشتم کلیف هنگر نداشت قسمت آخر :-??البته خب صحنه ی آخر دهن سوبارو رو نشون داد که لبخندش تغییر کرد و خواست یه حرفی بزنه ولی بازم چون اونقدر قضیه روشن نبود نمیشه کلیف هنگر حسابش کرد :-?
تاثیرگذارترین صحنه ی این قسمت هم اگه صحنه ی آخر که خیلی (!) رومنس بود درنظر نگیریم مرگ betelgeuse بود :( آدم دلش کباب میشد براش خیلی گناه داشت اونهمه تلاش کرد برای Witch's Love تهشم هیچی به هیچی :Crying1::cry2:
پ.ن : فکرکنم احتمالش صفره ولی امیدوارم تو پاییز هم انیمه ای در این حد داشته باشیم تا فعلا جای خالی RE رو پر کنه .
اقا فقط بدونِ اینکه اسپویل کنی بگو پایان سرکاری درست نکردن که همین جا تمومش کننx_x ؟؟ میشه به ادامش امید داشت:-s ؟

• Like
اقا فقط بدونِ اینکه اسپویل کنی بگو پایان سرکاری درست نکردن که همین جا تمومش کننx_x ؟؟ میشه به ادامش امید داشت:-s ؟

قطعا میشه به ادامش امید داشت چون به هیچکدوم از سوالایی که ایجاد کردن تو فصل 1 جواب ندادن هنوز :D میشه گفت یک پایان باز انتخاب کردن تا دست خودشون رو برای ساخت فصل بعد باز بزارن چون هیچ کلیف هنگری تو قسمت آخر قرار ندادن و عملا میتونه یه جور اندینگ باشه خودش :|
ولی با این اوضاع که تا آخر vol 9 انیمه کردن ( یعنی تا جایی که لایت ناول اومده پوشش دادن تقریبا کل آرک ۳ ولی مثل اینکه بعضی چیزای آرک ۳ رو نزاشتن تو این فصل :-?? ) فکر کنم برای فصل بعدش باید کلی صبر کنیم :|:(( ( فکر کنم دلیلی که WF همچین پایانی انتخاب کرد هم همین باشه که فعلا وضعیت ناول هم معلوم نیست ! )

پ.ن : اینجور که فهمیدم کسایی که ناول رو خوندن خیلی عصبانین به خاطر اینکه یک قضیه/صحنه راجع به رم-ساما (Rem) رو نزاشتن تو این قسمت همه متفق القول میگن بهترین قضیه/صحنه ی کل سری بوده :((~X(
پ.ن ۲ : بهترین کار الان اینه که بریم سراغ لایت ناول که به صورت رسمی ۱ جلدش ترجمه شده و جلد بعدی هم ۱۵ November میاد ولی احتمالا ترجمه های غیر رسمی جلوتر باشن .

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ساخت فصل دوم Tales of Zestiria the X هم تایید شد .

آخرین ویرایش:
این Fairy tail چقدر خوبه:D
باورم نمیشه یه بار رفتم سراغش، بعد 5 دقیقه دیدن دراپش کردم!!:D
تا الان 65 قسمت دیدم که بسیار فاز داد. :D
بانو ارزا هم که دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداشته :D
فقط یه ایراد که میتونم ازش بگیرم اینه که:
کلا تو انیمه انگار کسی نمیمیره :| بدترین دشمنت هم باشه یا زخمی میشه یا دستگیر میشه یا با دو تا دیالوگ به راه راست هدایت میشه! اونایی هم که میمیرن دوباره با یه بهانه ای برمیگردن! در واقع مشخص میشه نمردن و برمیگردن! :| یه خورده کشت و کشتار توش بیشتر بود خیلی بهتر میشد:D
حالا اگه کسی قراره بمیره اسپویل نکنین :|

وایت فاکس بدجور ملت ترول کرده:|=))
فیلری که نبود و انیمه کاملا به LN وفادار بود و چیزی هم حذف نشده بود:D ولییییییی.....ارک رو تموم نکردند:|الان هم از یه لحاظ خوبه و هم از یه لحاظ بد. چون اگه میخواستند اینجا تمومش کنن باید حداقل این اپیزود 50 دقیقه میشد یا با حذف کردن خیلی از صحنه ها و فقط بخاطر اینکه با کلیف هنگر هایپ وحشتناکی برای فصل بعد ایجاد کنند و فروش LN بالا ببرند ولی وایت فاکس تصمیم گرفت به جزئیات داستان گند نزنه و میخواد اون صحنه ها رو(که میشه گفت مهمترین صحنه کل این ارک و حتی تاثیر گذار ترین صحنه توی همه ارک های بعدیه) بعدن با زمان و جزئیات بیشتری نشون بده.

اگه بخوام کلی بگم پایان برای کسایی که چیزی نمیدونند و نوول ها رو نخوندند قابل قبوله و حتی خیلی عالیه ولی الان کسایی که میدونند چه اتفاقی افتاده و نوول ها رو خودندند دارند خودشون جر میدند:))البته حقم دارند چون پایان اصلی ارک خییییییلی شوک اور و دارکه و حتی یکم خودمم ناراحت شدم که پایان اصلی ارک نزاشتند و بین زمین و اسمون کات کردنش:|البته خودشونم میکشتند نمتونستند توی این زمان کم برسند:-"
الان پایان ارک گذاشتند برای قسمت 1 فصل 2!!!! :-"الان مشکل اینه که فقط باید برای 1.5 یا حداقل 2 سال صبر کنیم:|ولی خدایییی الان فکرش رو میکنم عجب شروع طوفانی بشه\m/\m/\m/
نیمه پر لیوان اینه که به نفع داستان کلی شد و این خییییلی عالیه:-" الان مسئله این نیست که چیزی حذف کرده باشند الان فقط نرسیدند به محتوایی که باید میرسیدند و قبلش تمومش کردند و مشکلی هم نیست چون همه مقدمه چینی های اتفاقات فصل بعدی رو توی این دو سه قسمت اخر(مخصوصا 23 و 24) انجام دادند و فقط قسمت پایانی ارک افتاده برای فصل بعد!!!:D اون کسایی هم که میگن وایت فاکس گند زده و چیزی حذف کرده چرت میگند چون حتی زحمت اینو به خودشون ندادند که نوول ها رو بخونند تا بدونند این قسمت اخر دقیق توی نوول ها هست و معلومه فقط اسپویل ها رو خوندند:-j

احتمالش ادامه انیمه خییییلی خلییییی زیاده !!! بلوری های انیمه و جلد های LN داره بطور وحشتناکی عالی میفروشه! الان تو Web Novel داستان بیشتر از 50 قسمت دیگه جلو رفته و حتی این فصل انیمه نتونسته اندازه 15% داستان برسه واسه همین بعید میدونم توی 6-7 فصلم هم بتونند انیمه تموم کنند :)) کلا نوول های Re:Zero یکی از طولانی ترین هان!!!

اما کسایی که دوست دارند بدونند چه اتفاقی توی پایان ارک میوفته اسپویل باز کنند!!!!

اگه دوست دارید چیزی براتون اسپویل نشه و منتظر فصل بعدی انیمه بمونید به هیچوجه اسپویل باز نکیند!!!چون ارزش صبر کردن داره.
پایان ارک اصلا Happy Ending نیست و اتفاقا پایان خیلی تلخیه!!!!
فصل بعدی انیمه دقیقا همون جایی شروع میشه که این فصل تموم میشه و سوبارو دیالوگی که قبلا از اینکه صحنه کات بخوره رو به املیا میگه که اون در مورد رم هست! ومیخواد سوبارو به املیا بگه که به رم هم علاقه داره ولی املیا هیچی از حرفاش متوجه نمیشه و به
سوبارو میگه:Who is Rem!!!:Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1:
سوبارو که اینو میشنوه با سرعت و دیوانه وار با پاتریشیه به سمت پایتخت میره و توی راه میبینه که سربازای کروش توی راه برگشت بهشون حمله شده و بیشترشون به فنا رفتند و میفهمه Witch Cult و (ley)Gluttony و Greed(Regulus) (ورودشون و دیالوگاشون به طرز وحشتناکی Epic هست:fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream:)بهشون حمله کردند! که سوبارو اونجا رم میبینه که به کما رفته!بعد داستان به قبل از حمله فلشبک میخوره که اونجا رم و کروش با بیشاپ ها میجنگند.گلاتونی دو قدرت داره یکی خوردن حافظه افراد و یکی دیگش خوردن اسمشون که اگه حافظت بخوره خاطرات از دست میدی اگه اسمت رو بخوره همه فراموشت میکنند وجودت از دنیا پاک میشه ولی اگه هر دو باهم بخوره به کما میری و هیچکس تو رو به یاد نمیاره!!!گلاتونی دست کروش قطع میکنه و حافظه اش میخوره! و از اونور حافظه رم و اسم رم میخوره و اون به کما میره!!!!
اینا حرف های اخر رم هستند:
Clash met clash, and in that instant she thought—

I wish when he realizes I am gone, it could cause a small ripple in his heart.

—This alone, was what Rem wished for in her final moment.
:Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1:

فلشبک اینجا تموم میشه و داستان برمیگرده به زمان حال پیش سوبارو و سوبارو تا رم رو اونجوری میبینه عقلش از دست میده و با شمشیر گلوی خودشو میبره و خودکشی میکنه ولی میفهمه که چکپوینتش به بعد کشتن بتلگیوس اپدیت شده!بعد از اینکه یه 10 20 باری اینجا خودکشی میکنه نا امید میشه و میفهمه که با قدرتش نمیتونه همه چیز درست کنه و چقدر جلوی سرنوشت ناتوانه و الان باید با این موضوع که رم برای همیشه از دست داده کنار بیاد اینجاست که ارک تموم میشه!!!!!!:Crying1::Crying1::Crying1::Crying1:کلا سوبارو ارک 4 بشدت افسرده هست و خییلی از زندگیش نا امیده و از اونورم باید از رمی که مثل جنازه ها شده و هیچکس به یاد نمیارش بجز خودش پرستاری کنه. اون نامه سفیدم که توی قسمت 23 بود رو چون سوبارو نوشتن بلد نیست رم نوشته بود ولی چون گلاتونی اسم رم خورده بود پاک شده بود:Crying1::Crying1::Crying1:بنظرم همین وجود نامه سفید به تنهایی برای تایید فصل بعدی کافیه چون اگه مثلا میخواستند نسازند چه نیازی به نگه داشتنش بوده و به راحتی میتونستند حذفش کنند:-":D
من که حداقل از پایان راضیم چون اگه به تصویر بزرگتر قضیه نگاه کنیم میفهمیم که حداقل قرار نیست با اقتباس های مسخره ایی که گند میزنن به منبع اصلی مثل انیمه برسرک و توکیو غول(این هنوزم کابوس منه:|:|:|:|:|:|) و..... روبرو باشیم که باعث خوشحالیه:>!
قطعا میشه به ادامش امید داشت چون به هیچکدوم از سوالایی که ایجاد کردن تو فصل 1 جواب ندادن هنوز :D میشه گفت یک پایان باز انتخاب کردن تا دست خودشون رو برای ساخت فصل بعد باز بزارن چون هیچ کلیف هنگری تو قسمت آخر قرار ندادن و عملا میتونه یه جور اندینگ باشه خودش :|
ولی با این اوضاع که تا آخر vol 9 انیمه کردن ( یعنی تا جایی که لایت ناول اومده پوشش دادن تقریبا کل آرک ۳ ولی مثل اینکه بعضی چیزای آرک ۳ رو نزاشتن تو این فصل :-?? ) فکر کنم برای فصل بعدش باید کلی صبر کنیم :|:(( ( فکر کنم دلیلی که WF همچین پایانی انتخاب کرد هم همین باشه که فعلا وضعیت ناول هم معلوم نیست ! )

پ.ن : اینجور که فهمیدم کسایی که ناول رو خوندن خیلی عصبانین به خاطر اینکه یک قضیه/صحنه راجع به رم-ساما (Rem) رو نزاشتن تو این قسمت همه متفق القول میگن بهترین قضیه/صحنه ی کل سری بوده :((~X(
پ.ن ۲ : بهترین کار الان اینه که بریم سراغ لایت ناول که به صورت رسمی ۱ جلدش ترجمه شده و جلد بعدی هم ۱۵ November میاد ولی احتمالا ترجمه های غیر رسمی جلوتر باشن .

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ساخت فصل دوم Tales of Zestiria the X هم تایید شد .
انیمه تا اخر ولوم 9 نرسید و اون دو سه تا چپتر دیگه هم داره که ازش انیمه نکردن:Dاره این پایان باز بودن یکم روی مخ منم هست:| ولی با توجه به اتفاقات قسمت های قبلی و فروش تقریبا 98% درصد مطمئنم که فصل بعدی در کاره:Dاون 2 درصدم میزاریم شاید خریت کردند که خییلی بعید میدونم:|:))

آخرین ویرایش:
سلام
این Fairy tail چقدر خوبه:D
باورم نمیشه یه بار رفتم سراغش، بعد 5 دقیقه دیدن دراپش کردم!!:D
تا الان 65 قسمت دیدم که بسیار فاز داد. :D
بانو ارزا هم که دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداشته :D
فقط یه ایراد که میتونم ازش بگیرم اینه که:
کلا تو انیمه انگار کسی نمیمیره :| بدترین دشمنت هم باشه یا زخمی میشه یا دستگیر میشه یا با دو تا دیالوگ به راه راست هدایت میشه! اونایی هم که میمیرن دوباره با یه بهانه ای برمیگردن! در واقع مشخص میشه نمردن و برمیگردن! :| یه خورده کشت و کشتار توش بیشتر بود خیلی بهتر میشد:D
حالا اگه کسی قراره بمیره اسپویل نکنین :|
fairy tail زنگ تفریحه منه .
کلاً از هر چیز جدی و سنگینی که خسته میشم پناه میبرم بهش :دی
سری قبلی هم به احتمال زیاد سر لج من کنسلش کردی . غیر از من یا امیر آکیبا کس دیگه ای تو این تاپیک بهت پیشنهادش نکرده :دی

سلام دوستان.ی چند تا انیمه زیبا ک صحنه نداشته باشه(تا حد فعل کردن نرسه فقط) معرفی میکنید،ک یکم معروف هم باشه تا زیرنویس فارسیش موجود باشه؟:D
از میازاکی نباشه.
Mushishi آقا :D
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku-hen
5Centimeters Per Second هم هست ولی خب این واقعاً چیزی نیست که همه ازش خوششون بیاد.(نه به خاطر یه سری چیزایی که بیشتر کسایی که از انیمه خوششون نمیاد،مثل شوخیاشون یا اینجور چیزا،کلاً یه چیز خاصی هست به نظرم :D)
آها من نگفتم سینمایی باشه؟:D
خب پس Mushishi هیچی :D
این Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku-hen کلاً چهار قسمت OVAـه که حتی دیدم بعضی جا ها چهارتاشون رو به هم چسبوندن،یعنی مثل یه فیلم 2 ساعتس که چهار قسمتش کردن :D
5Centimeters Per Second هم تقریباً وضعیتش همینطوریه ولی اون دیگه فکر کنم الان هرچی ازش پیدا بشه یه فیلم 1 ساعتس.
فقط این زیبا یعنی کلاً زیبا یا از نظر خاصی؟چون Perfect Blue هم هست که به نظرم خیلی زیباس،ولی از نظر صحنه وضعش خوب نیست،یعنی فقط همون فعل به معنای واقعی نشون داده نمیشه :D
Jin-Roh هم که فکر کنم خودت دیدیش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or