Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میدونم بحثش قبلا شده ولی مجموعا به نظرتون میارزه انیمه های Danganronpa رو شروع کنم یا همون بازیشو پایرت کنم به صرفه تره؟ :D

بازیشو پایرت کن که به شدت بیشتر ارزش داره :D

دلایل هم زیاده (خالی میبندم 2 دلیل بیشتر نداره)

یکی اینکه بازیش خیلی خیلی هیجان انگیز تر و مرموز تر از انیمه هست و خیلی خیلی بیشتر حال میده مخصوصا اینکه خودت توی دادگاه ها شرکت میکنی و یه حسی میده که واقعا تو داستانی :D

و اینکه شماره 2 بازی رو انیمه نکردن (خیلی خر تشریف دارن برا این کار) پس برای دیدن هر 2 بخش فصل 3 باید شماره 2 رو بازی کنی وگرنه خیلی چیزا رو متوجه نمیشی و اینکه سلطان قلب ها Nagito رو باهاش آشنا نمیشی و نمیدونی تو شماره 2 چیکارا میکنه :D

به نظر من اولویتت انجام بازیا باشه (اولویت خیلی بالایی) اگه وقت نداری فصل 1 رو ببین ولی دیگه شماره 2 رو بازی کن بعد برو سراغ فصل 3

ولی اگه بتونی هر 2 شماره اول رو بازی کنی که معرکه میشه

من خودم دوباره میخوام بازی کنم :D ولی چون ویتا رو رد کردم رفته باید پایرت کنم /o\

بگذریم آخرش هر دفعه خود کوون پشمک میشه:D

الکی با شایعه سازی ابهت کوونو زیر سوال نبر خوبه هر دفعه چپ و راست کرده راشل رو :>
تازه از این بگذریم که هردفعه تا میتونه راشل رو تحقیر میکنه :D
راشل تنها هنرش بزدل بازیی بود که همون اول سر کوون در آورد و تیمشو داغون کرد وگرنه بعد از اون حرفی برا گفتن نداشته :>
من تنها مشکلی که با داستان دارم اینه که دیگه یکم زیاده از حد بام محوره :| وقتی این همه شخصیت باحال داره موندم چرا رو اینا مانور نمیده 8-|

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
میدونم بحثش قبلا شده ولی مجموعا به نظرتون میارزه انیمه های Danganronpa رو شروع کنم یا همون بازیشو پایرت کنم به صرفه تره؟ :D
ببین Dangan 1 که از روی شماره اول گیم ساخته شده در حد زباله اس، این انیمه هایی که هم که در حال پخشه جفتشون نیازمنده بازی کردن Super Dangan 2ه و اتفاقا خیلی کارای خوبی ان به نظرم (با اینکه همه انیمه ها کار Lerche است) برای همین بخوای نخوای باید بازیارو بازی کنی :D شخصا برای من Dangan 2 بهترین VN که بازی کردمه ، شماره یک هم فوق العادس برای همین شدیدا پیشنهاد میکنم که حتما حتما بازی کنی بعد هم بیای سراغ انیمه های Dangan 3.

ویرایش: +همینا که فرشاد زودتر از من گفت و اینکه:

و اینکه سلطان قلب ها Nagito رو باهاش آشنا نمیشی و نمیدونی تو شماره 2 چیکارا میکنه :D

Again ey jaan ey jaan!

وایفوت توو Dangan 2 کیه؟ :D

آخرین ویرایش:
بگذریم آخرش هر دفعه خود کوون پشمک میشه:D
ولی در هر صورت راشل چیز دیگریست...
بعدشم ارباب راک...:x:x

آقا منهواهای چینی داره یه سریشون انیمه میشه...نوبلس هم I.G از روش یه اقتباس ریز زد
ولی من هنوز امید به تاور ندارم...:((

روباهه له شد...:D
صحنه ترکوندن دیوار تالار قیصر هم خیلی خفن بود...(اگه وان پیس بود تا له شدن ده رییس قیصر تو خاطراتش میموند:)))
گفتم وان پیس...برم چپاتر آخرش رو بخونم:x
شوخی بود؟ :| چیزی که من میخونم یه جور دیگه ست که!:)) :دی

خداییش همه به خاطر Nagito هم شده باید این بازی رو تجربه کنن :x

معلومه دیگه Nanami-chuwaaaaan :D

دقیقا >:D< یکی از خاص ترین و خوفناکترین کرکترایی که توو عمرم دیدمه :D

عه؟ :D توو وایفو کلا سلیقمون یکی نیست :D میکان چان 8->

دقیقا >:D< یکی از خاص ترین و خوفناکترین کرکترایی که توو عمرم دیدمه :D

عه؟ :D توو وایفو کلا سلیقمون یکی نیست :D میکان چان 8->

تازه موهاشم سفیده که دیگه تیر خلاص برای نشون دادن معرکه بودنشه XD

آره :)) خب خوبه دیگه تو به وایفوت راضی هستی منم به خودم و دعوا نمیکنیم سرشون :D

بازیش رفت تو لیست دانلود تا ببینیم رتبه دوم VNهای steam (بعد از Nekopara) چجوریه :D

پ.ن: تو nyaa.se سید نمی کنن، جای دیگه ای برای گرفتن مانگا به صورت فله ای هست؟ :D از بس گفتین ترغیب شدم این Tower of God رو بخونم :D
Tower of God - MangaTraders
اینجا هست ولی تا چپتر 180 داره. البته برنامه mangacrawler هم هست برا پی سی. برا آندروید هم که mangazone و zingbox و یه چندتا دیگه هم هستن.
Manga Crawler - Home

آخرین ویرایش:
در مورد نظراتتون در مورد راشل ساما با اینکه دوست دارم بهتون حق بدم .... اما فکر نمیکنید یکی از دلایلی که برج خدا رو بی نظیر و متفاوت کرده ... این افتاب عالم راشل ساما باشه .. کجا همچین شخصیت فوق العاده .. ملموس و قابل فهمی رو به دور از خالی بندی و چرند و پرند میتونید پیدا کنید .. هر چند که من خودمم ازش خوشم نمیاد.

این همه دختر بی نظیر تو تاور ... یوری ساما ... اندروسی سووااان .... ییهوا چووان ... عزیزان دل

آخرین ویرایش:
این همه دختر بی نظیر تو تاور ... یوری ساما ... اندروسی سووااان .... ییهوا چووان ... عزیزان دل
بیزحمت بذار تو اسپویلر:D
اول از همه این که همین که راشل منفی هست خودش کاملا یه سورپرایزه تو برج خدا.
بعدش هم تو کل آثاری که دیدم و خوندم یکی باشه که دوست داشته باشم با دست های خودم خفش کنم همین راشله:-wلعنتی قیافش هم آدم رو زجر میده.:|

آخرین ویرایش:
Gintama Teases 'Surprising' News After Live-Action Film
آقا تو شماره 42 جامپ که همین شنبه منتشر شده گفتن که قراره گینتاما تو شماره بعدی یه خبر"الترا سورپرایز" داشته باشه8->. لایو اکشن رو که ساختن هیچی فقط میمونه ادامه انیمه[-o<

Yowamushi Pedal Anime Season 3's Title, Visual Revealed
فصل سوم یوواموشی پدال هم قراره از ژانویه پخش بشه و اسم فصلش هم هست Yowamushi Pedal: New Generation

خب دیشب تا الان نشستم 12 قسمت Fairy Tail دیدم و با اطمینان میتونم بگم بانو ارزا اسکارلت بداَس ترین شخصیت مونثی هست که تا حالا تو یه انیمه دیدم :دی البته در مجموع به بانو آرتوریا هنوز نمیرسه ولی خب داره جای خودش رو کنار اون بانو تو قلبم باز میکنه:دی
با تشکر از یاسر @END_BOY به خاطر ترغیب برا نگاه کردن و مهیا کردن 20 قسمت اول :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or