Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
White Fox to Produce Peace Maker Kurogane's New Anime Project
استودیو وایت فاکس قراره که انیمه جدیدی از مانگای Peace Maker Kurogane بسازه. از فرمت یا زمان پخش انیمه هم خبری نیست فعلا. این مانگا قبلا یه سری 24 قسمتی ازش ساخته شده توسط استودیو گونزو.
Baka-Updates Manga - Peace Maker Kurogane

Capcom's Monster Hunter Action Games Get Hollywood Film Project
کپکام هم گفته که قراره هالیوود از سری مانستر هانتر فیلم بسازه:think:

Resident Evil: Vendetta CG Anime Film Opens in Spring 2017
برا رزیدنت اویل هم دارن فیلم سی جی میسازن و بهار 2017 تو ژاپن اکران میشه.

آخرین ویرایش:
استودیو وایت فاکس قراره که انیمه جدیدی از مانگای Peace Maker Kurogane بسازه. از فرمت یا زمان پخش انیمه هم خبری نیست فعلا. این مانگا قبلا یه سری 24 قسمتی ازش ساخته شده توسط استودیو گونزو.

الان یعنی فصل بعدی RE پر ؟؟ :|:|:|:|

انتظار داشتید همین الان برن فصل دو ؟ اگه بخوان بسازن حداقل دو سه فصل بعده.تازه Steins;Gate 0 هم هست که خیلی وقته ساختش تایید شده.

نه انتظار نداشتم برا زمستون بیاد ولی با این وضع بعید میدونم حتی برای بهارم بشه انتظارشو داشت :(

Sword Art Online قسمت 14
عجب ....
از اینجا به بعد دیگه انیمه میزنه جاده خاکی و وارد فاز اونی ساما و وایفو بازی میشه.
من خودم زیاد این کاسپلیرها رو نمی شناسم ولی یکی شون به اسم Enako گفته که فقط از طریق کاسپلی ماهی نزدیک ده هزار دلار درمیاره:|
پ.ن: در مورد نظر سنجی یه گزینه اخطار تا دوبار و بعدش قطع دسترسی هم بهش اضافه کنین.

آخرین ویرایش:
من با چیزهای صوتی مشکل دارم.
کلاً آهنگ گوش نمیدم. موسیقی مخصوصاً موسیقی همراه با آواز اعصابم رو به هم میریزه:D
صدای آدم ها رو هم نمی تونم خوب از هم تشخیص بدم. یعنی اون زمان که Caller ID نبود، وقتی گوشی رو برمی داشتم
2-3 دقیقه شکنجه می شدم تا طرف خودش رو معرفی کنه=))

بین دوبلرها تک و توک می تونم چند تایی شون رو تشخیص بدم. مثلاً صدای دوبلر گینتوکی رو می تونم توی انیمه های مختلف بفهممB-)

بالاخره هرکسی یه عیبی داره دیگه;;)
مثلاً امیر آکیبا سلیقه اش خیلی عنیمه ای ـه و این هیچ اشکالی نداره. دلیل نمیشه ترولش کنیم که;))

پ.ن: خلیل دونو، شما که اختیارات بیشتری داری، برچسب "برند امیر آکیبا" و "سلیقه امیر آکیبا" رو به قسمت برچسب ها اضافه کن;;)

اون گوسفند ـه رو هم گذاشتم تو لیستم.

خودت که میدونی، اولین چیزی که تو انیمه ها چک میکنم، لیست دوبلورهاشه....ببینم قراره صداهای چه کسایی رو بشنوم.

P.S
هیچی دیگه، رسماً تاپیک دیگه خــــز میشه :D

Bounen no Xamdou
Terra e...
Kaiba
Fuse: Teppou Musume no Torimonochou

اگه یه دو خط نظر خودت رو هم در موردشون بگی، ممنون میشیم.

این Kaiba رو یکی از بچه های سایت پاییز 2014 بهم معرفی ـش کرد و گفتش که فقط به درد تو میخوره.....همون موقعه آوردمش، ولی تا حالا هنوز فرصت دیدنش رو پیدا نکردم :))
منتظر یه چرقه ـم......یه چیزی بگو که همین الان شروع ـش کنم.

پس حداقل شایعه پراکنی نکن! خیلی هم سلیقه ـم خوبه:D ، انیمه هایی که دوست میدارم همشون کارهای خوبی هستن:D

"امیرپسند" هم باید اضافه بشه:D

برو بابا :p

اون گوسفند ـه رو هم گذاشتم تو لیستم.

خودت که میدونی، اولین چیزی که تو انیمه ها چک میکنم، لیست دوبلورهاشه....ببینم قراره صداهای چه کسایی رو بشنوم.

P.S
هیچی دیگه، رسماً تاپیک دیگه خــــز میشه :D

اگه یه دو خط نظر خودت رو هم در موردشون بگی، ممنون میشیم.

این Kaiba رو یکی از بچه های سایت پاییز 2014 بهم معرفی ـش کرد و گفتش که فقط به درد تو میخوره.....همون موقعه آوردمش، ولی تا حالا هنوز فرصت دیدنش رو پیدا نکردم :))
منتظر یه چرقه ـم......یه چیزی بگو که همین الان شروع ـش کنم.

برو بابا :p
یه کاربر حرفه ای سطح تاپیک رو میبره بالا، خز نمیکنه که:p

راستی خلیل، تو منهوا نمیخونی؟ Tower of God بخون... این راشل خیلی به دردت میخوره ها:D
اصلا فقط چپترهایی که کوون و راشل حضور دارن رو بخون:-"

از اینجا به بعد دیگه انیمه میزنه جاده خاکی و وارد فاز اونی ساما و وایفو بازی میشه.
من خودم زیاد این کاسپلیرها رو نمی شناسم ولی یکی شون به اسم Enako گفته که فقط از طریق کاسپلی ماهی نزدیک ده هزار دلار درمیاره:|
پ.ن: در مورد نظر سنجی یه گزینه اخطار تا دوبار و بعدش قطع دسترسی هم بهش اضافه کنین.

واقعا عجیب غریب بود, با اینکه هنوز 25 طبقه مونده بود بازی تموم شد ! راستش با این نصفه موندن برج حال نکردم

مخصوصا یارو کایبا هم خیلی مسخره شکست خورد, کیریتو رو کشته بود بعد یه دفعه روح کیریتو ظاهر شد اونو کشت ( اصلا چنین چیزی در هیچ بازی آنلاینی تو واقعیت امکان پذیر نیس و به نظرم آب بندی بود )

البته فک کنم کایبا بعدا برگرده ....

آرک الهیمم که جاده خاکی بودنشو همین الان دیدم, اصلا دارکی آرک برجو نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
انتظار داشتید همین الان برن فصل دو ؟ اگه بخوان بسازن حداقل دو سه فصل بعده.تازه Steins;Gate 0 هم هست که خیلی وقته ساختش تایید شده.
این اشتاینز گیتی که بهش اشاره نمودی ova خواهد بود؟:دی (بی خبری مارا ببخشید!)

بعد چندروز بی اینترنتی و بی حالی اومدم بگم که چقدر Death Parade خوب بود!*__*

Beelezbub رو هم اومدم ببینم، سه قسمت بیشتر نتونستم تحملش کنم، بنظرم خیلی لوس بود!:|

و Ergo Proxy هم بتازگی شروع کردم، ینی یه دوازده قسمتیش رو دیدم، خیلی خوب بنظر اومده تا اینجا.*__*

و یک سوال...
بعد از فصل دوم سایکو پس ovaای که قرار بود بیاد اومد؟از اونم خبری نداشتم! (بازهم بی خبری مارا...!)

• Like
و یک سوال...
بعد از فصل دوم سایکو پس ovaای که قرار بود بیاد اومد؟از اونم خبری نداشتم! (بازهم بی خبری مارا...!)
فیلم منظورته؟ :D (من که توی MAL هیچ OVAـی نمیبینم:-" )
اگر آره که خیلی وقته اومده :D

هیچی بذای گفتن نیست جز اینکه وان پیس فوق العاده است.
واتر سون بی شک بهترین ارک تاریخه ...
من شخصا آرک پین و آرک آکاتسوکی رو ترجیح میدم:Dاز وان پیس هم واتر سون رو بیشتر از همه دوست دارم از آلابستا هم متنفرم ، نصف آرک داشتن میرفتن به سوی مقصد بعدش معلوم شد بروبچ از اونجا جمع کردن رفتن یه جا دیگه=)):|مردک سرکا گذاشت نصف آرک مارو.

آکاتسوکی و واتر سون ، انتخاب بین جفتشون سخته! و برام دوتاشون بهترین آرک اون انیمه هستن! :دی
توی وان پیس هم بعد از واتر7 ، آراباستا و درسروزا رو دوست دارم! :دی ، آراباستا به نظرم همون واتر7ـه قبل تر بود، همه مبارزه داشتن و از خودشون چیزای جدید نشون دادن + بدمن های جالب و ...! :دی ، ولی چه کنیم که فعلا با مارینفورد ما رو نفله کردن:-" هرچی بازی میدن تمرکز رو گذاشتن این آرک :| (و من این آرک رو اصلا اندازه بقیه دوست ندارم:( )

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or