Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
برو بشین همین Kimi to Boku رو ببین :D

والا امیرحسین،...فقط تا همین حدش رو یادمه که دوبله ی فایل دوبله ی ژاپنی ـش جدا تو نت آپلود شده بود که mux کردم نسخه ی انگلیسی...اینکه توی تاپیک لینکش رو زدم، یادم نیست....(ولی اساساً لینک توی تاپیک نمیزنم)
میبینم!:x یکی از بهترین انیمه هاییه که دیدم:x تو هم سعی کن باهاش کنار بیای و لذت ببری:x
+ وان پیس هم خیلی خوبه>:) هیت نورز>:) :-"

همممم... به هر حال ورژن اصلی>ژاپنی :-"
حالا که بحث دوبله شد،یک FanDub از Bink's Sake (آهنگ وان پیس:-" ) هست،خیلی دوستش میدارم!:D هر از گاهی گوش میدمش:D
watch?v=V-WP9KU3q_I
ولی اینم البته ورژن اصلیش بهتر از اینه:-" ، اما خوبه به طور کلی:D

---
@m.a.t گویا سورپرایز زیباشون لایو اکشن بوده:) دستشون درد نکنه:) :) :)
خوش به حال خلیل که لذت میبره از لایو اکشن دیدن:-" :|

کاش همون کنسرت و فلان و بیسار بود! حداقل meh بود... نه هیت ورزیدن بهش:|

پایان هم...فردا ظهر بیدار بشم ببینم چه گندی زدن:| خدا لعنتشون کنه به هر حال:|

142: ببین خیلی نزدیک شدی...یه خورده برگرد به انیمه های عقب تر.

پست زنگ تفریح قبلی رو نتونستم پیدا کنم....برای همین کوتاه لیست میدم.
132: One Piece
133: Asura
134: Kuroko's Basketball
135: Hunter X Hunter
136: Grave of the Fireflies
137: Death Parade
138: Kuroko's Basketball
139: The Tale of The Princess Kaguya
140: Terra Formars
141: Noragami
142: Asura
143: One Piece
144: Hunter X Hunter
145: Tokyo Ghoul OP
146: Shigatsu wa Kimi no Uso انتهای قسمت 22

اسم و مشخصات و هر کدوم رو خواستی دارم.
مشخصات اینارو لطف کن
135
137(جالبه من OST های Death Parade رو دارم ولی یادمه زمان زنگ تفریح قبلی نتونستم تشخیصش بدم . همین الانم نمیدونم دقیقا کدوم ترکه)
142
144

درمورد 142. هرچقدر گوش میدم فایده نداره . با اینکه اهنگو میشناسم ولی نمیدونم کجا شدنیدمش .حسه مزخرفیه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
مشخصات اینارو لطف کن
135
137(جالبه من OST های Death Parade رو دارم ولی یادمه زمان زنگ تفریح قبلی نتونستم تشخیصش بدم . همین الانم نمیدونم دقیقا کدوم ترکه)
142
144

درمورد 142. هرچقدر گوش میدم فایده نداره . با اینکه اهنگو میشناسم ولی نمیدونم کجا شدنیدمش .حسه مزخرفیه

الان که داشتم چک میکردم....دیدم که شماره بندی این سری مشکل داره :D:D

135: Hunter x Hunter Soundtrack - To Give a Marionette Life
137: اسم ترک Passion ـه و قسمت 12 از دقیقه 11 به بعد شنیده میشه، همین یکبار هم فک کنم تو انیمه پخش میشه.
142: اسم ترک cry of the heart و تو فیلم برو آخر آخر فیلم جایی که استاد داره مجسله رو درست میکنه.
144: اسم ترک legend of the martial ـه آدرس سراس بدم رو بعضی از next time های انیمه بودش...مثلاً قسمت 141 تا 146

142: یه راهنمایی....اون چیزی که فک میکنی....آهنگسازهاشون 1نفره.
میبینم!:x یکی از بهترین انیمه هاییه که دیدم:x تو هم سعی کن باهاش کنار بیای و لذت ببری:x
+ وان پیس هم خیلی خوبه>:) هیت نورز>:) :-"

همممم... به هر حال ورژن اصلی>ژاپنی :-"
حالا که بحث دوبله شد،یک FanDub از Bink's Sake (آهنگ وان پیس:-" ) هست،خیلی دوستش میدارم!:D هر از گاهی گوش میدمش:D
watch?v=V-WP9KU3q_I
ولی اینم البته ورژن اصلیش بهتر از اینه:-" ، اما خوبه به طور کلی:D

---
@m.a.t گویا سورپرایز زیباشون لایو اکشن بوده:) دستشون درد نکنه:) :) :)
خوش به حال خلیل که لذت میبره از لایو اکشن دیدن:-" :|

کاش همون کنسرت و فلان و بیسار بود! حداقل meh بود... نه هیت ورزیدن بهش:|

پایان هم...فردا ظهر بیدار بشم ببینم چه گندی زدن:| خدا لعنتشون کنه به هر حال:|

Kimi to Boku تنها چیز به درد بخورش....فقط OPـش بودش....کارهای بند 7!! Seven Oops و صدای NANAE چان، عالیه، بخصوص که الان موهاش رو بلند کرده، عاشقشونم.......
تقریباً از اون اوایل کار بند ـشون، کارهاشون رو دنبال کردم...

800px-SayonaraMemoryPROMO.jpg

یکی از شاد ترین بند هایی که دیدم، خیلی پُر انرژی ـن

اگه بخوام آشنایی بدم....آهنگ های زیر رو خوندن

برای انیمه Shigatsu wa Kimi no Uso آواز Orange
برای Naruto Shippuuden دوتا آهنگ خوندن، ولی Lovers ـشون رو بیشتر دوست دارم
و برای Kimi to Boku هم که Bye Bye رو خوندن

کجای کاری، امیرآکیبا......سه تا Live-Action جدید دانلود کردم...قراره تا آخر هفته نگاشون کنم، بعداً میام نظرم رو میدم :D

آخرین ویرایش:
الان که داشتم چک میکردم....دیدم که شماره بندی این سری مشکل داره :D:D

135: Hunter x Hunter Soundtrack - To Give a Marionette Life
137: اسم ترک Passion ـه و قسمت 12 از دقیقه 11 به بعد شنیده میشه، همین یکبار هم فک کنم تو انیمه پخش میشه.
142: اسم ترک cry of the heart و تو فیلم برو آخر آخر فیلم جایی که استاد داره مجسله رو درست میکنه.
144: اسم ترک legend of the martial ـه آدرس سراس بدم رو بعضی از next time های انیمه بودش...مثلاً قسمت 141 تا 146

142: یه راهنمایی....اون چیزی که فک میکنی....آهنگسازهاشون 1نفره.

Kimi to Boku تنها چیز به درد بخورش....فقط OPـش بودش....کارهای بند 7!! Seven Oops و صدای NANAE چان، عالیه، بخصوص که الان موهاش رو بلند کرده، عاشقشونم.......
تقریباً از اون اوایل کار بند ـشون، کارهاشون رو دنبال کردم...

View attachment 64225

یکی از شاد ترین بند هایی که دیدم، خیلی پُر انرژی ـن

اگه بخوام آشنایی بدم....آهنگ های زیر رو خوندن

برای انیمه Shigatsu wa Kimi no Uso آواز Orange
برای Naruto Shippuuden دوتا آهنگ خوندن، ولی Lovers ـشون رو بیشتر دوست دارم
و برای Kimi to Boku هم که Bye Bye رو خوندن

کجای کاری، امیرآکیبا......سه تا Live-Action جدید دانلود کردم...قراره تا آخر هفته نگاشون کنم، بعداً میام نظرم رو میدم :D
ممنون
142:یافتمش!!!:D واقعا داشتم دیونه میشدم. راهنماییت خیلی کمک کرد:D
142:Guilty Crown-BIOS
_____
منم seven oops ُ خیلی دوست دارم کاراشون واقعا عالیه . این اواخرم ازشون Centimeter رو گوش دادم که اونم خیلی خوب بود

آخرین ویرایش:
اومدم بگم الان بهترین وقت برا دیدن 4 فصل اول Natsume Yuujinchou هست برا کسایی که هنوز ندیدن

من یکمش مونده بود دارم میبینم که برا فصل جدیدش آماده بشم :( خیلییییی خوبه :((

فقط من انقدر سوسولم که آخر هر قسمت میخوام گریه کنم؟ :((

این tales of zestiria چرا از قسمت 5 اینجوری شد؟ چرا شخصیتا عوض شدن؟ چه خبره؟:D
این 2 قسمت آخر مربوط به tales of berseria هستن که وقایعش اگه اشتباه نکنم حدود 1000 سال قبل zestiria اتفاق میوفته.ربط خیلی خاصی هم به zestiria نداره و اگه نبینید هم از نظر داستانی مشکلی ایجاد نمی شه .اینکه چرا یهو رفتن رو berseria رو باید از کارگردان پرسید :D

خوب...بلیچ هم با همه ی خوبی ها و بدی هاش تموم شد! :(
حیف که تموم شد و حیف که اینجوری تموم شد! :(

البته از 2 چپتر آخر ناراضی نیستم(و تا حدی حال کردم و انتظارش رو داشتم:p) ، بلیچ بد بسته نشد! آرک فاجعه بسته شد! :| (البته بلیچ هم نصف کاراکترها گم شدن و توی دو چپتر آخر خبری ازشون نبود!:-" )
به هر حال همون موقع که خبرش اومد 5 چپتر دیگه تمومه، این چنین پایانی رو میدیدم :دی ، و مطمئن بودم به هیچ سوالی قرار نیست جواب داده بشه! :-" ، باز بد نیست از 5 هفته قبل آمادگیش رو داشتن خودش خیلی خوبه! :))
----
اونایی که میگن پایانش کپی ناروتو بود ، من شخصا برای وان پیس هم چنین چیزی انتظار دارم! یعنی بعد از آرک آخر(یحتمل انقلاب:-" ) ، اینکه در آینده کاراکترها قراره کجای دنیا کِز کنند یه گوشه برای خودشون و در حال انجام چه کاری هستند رو میخوام بدونم!:-" فقط وان پیس خیلی بیشتر از 2 چپتر برای مؤخره لازم داره:| :-" (کلا همیشه تصورم از مانگای وان پیس همین بوده که احتمالا کار کلاه حصیری ها تموم میشه و حالا یا بلایی سر لوفی میاد،یا کلا از هم جدا میشن! ... میخوام بدونم بعد از جدا شدن، چیکار میکنند! :-" و یا افسانه ی کلاه حصیری چجوری به نسل های بعد گفته میشه... :-" )
در کل مهم بستنه آرک آخر هست...ناروتو خوب بست ، بلیچ فاجعه(نبست اصلا:| ) ، امیدوارم وان پیس عالی ببنده:دی که به نظرم از پسش بر میاد:-" :دی ... اگر عمر اودا قد بده البته:-"

منم این هفته تونستم دوتا انیمه رو ببینم
One Punch Man خیلی خوب بود.:x یه زمانی یکی از حرفه ای های اینجا و انیمه ( فکر کنم امیر آکیبا) میگفت برید مانگاش رو بخونیدااا. با یه چپتر از مانگا منصرف شدم ولی با دیدن انیمه پشیمون شدم :( ادامش کی میآد؟
Another خوب پیش میرفت مخصوصا قسمتهای ابتدایی ولی از نظر من تو قسمت آخر هر چی رشته بود پنبه شد :| حیف شد آخرش :( یعنی ماله کشیدن که تموم بشه با اتفاقات اون مهمانسراهه

One Punch Man خیلی خوب بود.:x یه زمانی یکی از حرفه ای های اینجا و انیمه ( فکر کنم امیر آکیبا) میگفت برید مانگاش رو بخونیدااا. با یه چپتر از مانگا منصرف شدم ولی با دیدن انیمه پشیمون شدم :( ادامش کی میآد؟
Another خوب پیش میرفت مخصوصا قسمتهای ابتدایی ولی از نظر من تو قسمت آخر هر چی رشته بود پنبه شد :| حیف شد آخرش :( یعنی ماله کشیدن که تموم بشه با اتفاقات اون مهمانسراهه

حرفه ای؟ آکیبا؟ :D

نیست؟!!! :D سلیقش که شده یه ویژگی و بِرند حداقل! شخصیت امیر پسند! انیمه امیر پسند! مانگای امیر پسند :D
منکه یکصدمش ( حتی در مقابل بقیه کاربرهای اینجا) انیمه ندیدم:">

یه سوال:
این انیمه One Punch Man فقط یدونه OVA داره؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
نیست؟!!! :D سلیقش که شده یه ویژگی و بِرند حداقل! شخصیت امیر پسند! انیمه امیر پسند! مانگای امیر پسند :D
منکه یکصدمش ( حتی در مقابل بقیه کاربرهای اینجا) انیمه ندیدم:">

یه سوال:
این انیمه One Punch Man فقط یدونه OVA داره؟

برند نیست :D چون سلیقش تو دیواره و هیچکس سلیقش به داغونی آکیبا نیست برا همین واسه سلیقه خودش اسم گذاشته :D

امیر کجایی که فَن پیدا کردی :D

یه زمانی یکی از حرفه ای های اینجا و انیمه ( فکر کنم امیر آکیبا) میگفت
حرفه ای امیر آکیبا

:|:|:|:|

جدی بودی یا داشتی شوخی میکردی :D

این که کل شخصیتا رو یه زن آش و لاش کرد رو اعصابمه
و یه چیز مسخره ایم شخصیت مثبتا اونقدر ضعیف بودن حتی حریف افراد زنه هم نمیشدن
اگه این بلاد رو هم زنه بکشه و خود زنه نمیره انیمشو دراپ کنم شاید
البته از یه چی خوشم اومد که این امریکا رو ضعیف نشون دادن تو این قسمت ابروشو بردن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
  • InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or