Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همون پست قبل هم توضیح دادم که منظورم از اکشن زدو خورد نیست. منظور اینه که چیزی اتفاق بیفته و داستان بره جلو. خود حرف زدن اگه به روند داستان کمک کنه یعنی اکشن خوبی داره از نظر من ولی وقتی اگه حرف زدن بیربط و برای پرکردن زمان باشه یعنی اکشن قضیه کنده.

خب در این صورت بازم انیمه های بالا رو توصیه میکنم

@Kourosh
دیدم گفتی از کلیمور و آکامه خوشت اومد با توجه به توضیحاتی که دادی...

Anime_Key_Visuals.png
اگر یه چیزی توی همین مایه ها میخوای برو سراغ Nanatsu no Taizai که با توجه به محیط،فانتزی بودن،شخصیت پردازی و داستان خیلی نزدیک هست به آکامه و بنظرم کار بهتری هست... خوبیش اینکه با فیلر سر و ته داستان هم نمیارن و فکر کنم فصل دوم انیمه هم تایید شده و بر اساس مانگا پیش میرن.

banner_362.jpg
در مرحله ی بعد برو سراغ Black Lagoon که تم مدرنی داره ولی از لحاظ شخصیت پردازی،داستان و اکشن یکی از کارهای پدر و مادر دار هست:D
فانتزی نیست ولی خب کاری هست که مطمئنم خوشت میاد با توجه به اینکه مثل خودم دوست داری روایت داستان سریع باشه...

d9b2df2e-31c4-4498-b296-ea6d3fdcc134.png
اگر به علاوه اون چیزایی که قبلا گفتی با کمدی و چاشنی ایچی هم مشکلی نداری بنظرم برو سراغ Kill la Kill
ببین انتظار داستان پیچیده و فلان نباید داشته باشی و فقط باید از اکشن،طراحی و نماها(:-") لذت ببری:D !

پ.ن:یعنی فقط به خاطر همون خوانواده نمیدنم چی چی(خیلی وقت پیش دیدم اسامی یادم نیست) ارزش دیدن داره این انیمه... الانم خندم گرفته:)):D

banner_768.jpg
خب رسیدم به سلطان!:D
اگر هم با انیمه بلند مشکلی نداری برو سراغ D.Gray-man که کلا توی یه سطح دیگه هست
ببین فقط باید به انیمه فرصت بدی و تقریبا بعد از 20 قسمت تازه انیمه استارت میخوره... یعنی در حدی سطح انیمه بالاست که پایین بودن کیفیت تصویری انیمه به چشم نمیاد ! بدون اغراق گفتم:D

پ.ن: فکر کنم اهل مانگا نیستی چون تمام انیمه یه پیش مقدمه هست برای داستان اصلی که... آقا به معنای واقعی کلمه "شاخ" هست:D
================
صفحات قبل نخوندم،نمیدونم اینا دیدی یا نه،پیشنهاد دادن یا نه، ولی خب خواستی ببینی به همین ترتیب بنظرم ببین و مثلا یکدفعه نرو سراغ D. Gray که بعدا خواستی بری سراغ بقیه توقعات بالا باشه و بهت نچسبه:D
راستی اون Log هم والا من تا قسمت 20 همین چند وقته پیش دیدم دیگه هرکار کردم نتوستم ادامه بدم... به قول خودت یه عینکی خود خفن پندار که با 4تا دیالوگ سطحی و چندتا دختر کاوایی و شوخی های به شدت خنک و... من که دیگه ادامه ندادم اگر ادامه دادی بیا بگو در چه وضعی هست چون زورم میاد وقتی فکر میکنم 20 قسمت وقت بی زبون گذاشتم پای این!#@#$:D

@Kourosh
دیدم گفتی از کلیمور و آکامه خوشت اومد با توجه به توضیحاتی که دادی...

View attachment 64137
اگر یه چیزی توی همین مایه ها میخوای برو سراغ Nanatsu no Taizai که با توجه به محیط،فانتزی بودن،شخصیت پردازی و داستان خیلی نزدیک هست به آکامه و بنظرم کار بهتری هست... خوبیش اینکه با فیلر سر و ته داستان هم نمیارن و فکر کنم فصل دوم انیمه هم تایید شده و بر اساس مانگا پیش میرن.

View attachment 64138
در مرحله ی بعد برو سراغ Black Lagoon که تم مدرنی داره ولی از لحاظ شخصیت پردازی،داستان و اکشن یکی از کارهای پدر و مادر دار هست:D
فانتزی نیست ولی خب کاری هست که مطمئنم خوشت میاد با توجه به اینکه مثل خودم دوست داری روایت داستان سریع باشه...

View attachment 64139
اگر به علاوه اون چیزایی که قبلا گفتی با کمدی و چاشنی ایچی هم مشکلی نداری بنظرم برو سراغ Kill la Kill
ببین انتظار داستان پیچیده و فلان نباید داشته باشی و فقط باید از اکشن،طراحی و نماها(:-") لذت ببری:D !

پ.ن:یعنی فقط به خاطر همون خوانواده نمیدنم چی چی(خیلی وقت پیش دیدم اسامی یادم نیست) ارزش دیدن داره این انیمه... الانم خندم گرفته:)):D

View attachment 64145
خب رسیدم به سلطان!:D
اگر هم با انیمه بلند مشکلی نداری برو سراغ D.Gray-man که کلا توی یه سطح دیگه هست
ببین فقط باید به انیمه فرصت بدی و تقریبا بعد از 20 قسمت تازه انیمه استارت میخوره... یعنی در حدی سطح انیمه بالاست که پایین بودن کیفیت تصویری انیمه به چشم نمیاد ! بدون اغراق گفتم:D

پ.ن: فکر کنم اهل مانگا نیستی چون تمام انیمه یه پیش مقدمه هست برای داستان اصلی که... آقا به معنای واقعی کلمه "شاخ" هست:D
================
صفحات قبل نخوندم،نمیدونم اینا دیدی یا نه،پیشنهاد دادن یا نه، ولی خب خواستی ببینی به همین ترتیب بنظرم ببین و مثلا یکدفعه نرو سراغ D. Gray که بعدا خواستی بری سراغ بقیه توقعات بالا باشه و بهت نچسبه:D
راستی اون Log هم والا من تا قسمت 20 همین چند وقته پیش دیدم دیگه هرکار کردم نتوستم ادامه بدم... به قول خودت یه عینکی خود خفن پندار که با 4تا دیالوگ سطحی و چندتا دختر کاوایی و شوخی های به شدت خنک و... من که دیگه ادامه ندادم اگر ادامه دادی بیا بگو در چه وضعی هست چون زورم میاد وقتی فکر میکنم 20 قسمت وقت بی زبون گذاشتم پای این!#@#$:D

وایستا ببینم تو کجا بودی تاحالا؟ :D چرا من DGm فن بودنت رو متوجه نشدم؟ :D آفرین :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
عمرا اگه از DGM خوشش بیاد در حد وان پیس کش میدن انیمه رو و اصلا اون شخصیت پردازی جالب و قوی OP رو نداره و مبارزاتش هم خیلی جالب نیست.
تازه اگه بخواد جذاب شه آدم باید 70 80 قسمت ببینه تا یکم جالب شه نه 20 قسمت!:D

• Like
عمرا اگه از DGM خوشش بیاد در حد وان پیس کش میدن انیمه رو و اصلا اون شخصیت پردازی جالب و قوی OP رو نداره و مبارزاتش هم خیلی جالب نیست.
تازه اگه بخواد جذاب شه آدم باید 70 80 قسمت ببینه تا یکم جالب شه نه 20 قسمت!:D

وات د فاز؟ :D یهویی اومدی از OP تعریف کردی و به DGm هیت ورزیدی که چی؟ :))

هرکسی سلیقه ای داره و به نظر من وان پیس به هیچ وجه حتی نزدیک DGm برا من نمیشه :D

• Like
وات د فاز؟ :D یهویی اومدی از OP تعریف کردی و به DGm هیت ورزیدی که چی؟ :))

هرکسی سلیقه ای داره و به نظر من وان پیس به هیچ وجه حتی نزدیک DGm برا من نمیشه :D
بابا من کجا تعریف کردم:Dمیگم مثل وان پیس کش میدن خوب این که یه چیز منفیه!:D
بعدش هم گفتم شخصیت های وان پیس جالب تر هستند مثلا لوفی زورو اوسوپ و چوپر و...از اون ور آلن N قسمت طول میکشه تا یه چیزی از خودش نشون بده که آدم رو جذب کنه!لینالی که کلا نقش ساکورا رو داشت ولی اخرا بهتر شد.:Dکاندا هم شخصیت خوب و جالبی بود ولی پرداختش داغون بود تا قضیش داشت جذاب میشد،دیگه نبود و در آخر هم اون شخصیت منفی که اسمش الان یادم نیست:Dبنظرم اون بهترین شخصیت تو کل انیمه بود همونی که اهل پاسور بود:D
و در اخر هم مبارزاتش که رسما آدم خوابش میبرد(در مورد OP هم صادقه باز اون یکم بهتر بود) من سر هر دوتاشون میزدم جلو:Dنکته منفی دیگه مبارزاتش اینه اکثرا شبیه هم بودن غیر اون اخرا.
من بحثم سر این بود که کوروش عمرا خوشش بیاد،قبول نداری؟:D
این جمله آخر رو هم شدیدا قبول دارم ادم وقتی کوچیکه(فکر کنم اون موقع دیدی خیلی کوچیک تر بودی:D) یه چیزی رو میبینه/بازی میکنه واسش جایگاه خاصی داره مثل کرش واسه من:D.

باز خلیل ساما اومد زنگ تفریح سخت گذاشت!:-"
فعلا دوتا آهنگش رو گوش کردم...که خوب...مگه میشه دومی رو نشناسم؟ :D چقدر خوبه این آهنگ! چقدر دوست داشتنیه! :x :x :x :(( :((
ویرایش: @Police _ 110 ، آهنگ اوله پارت B ترول بود؟ :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair
140:Aldnoah Zero ED
141:Ano Hana ED
142:خیلی خیلی اشناس حتی مدل خوندن خواننده‌شم یادمه ولی یادم نیست برای کدوم انیمه بوده . احیانا برای همین Aldnoah Zero نبوده؟
144:Cyua-Blumenkranz میدونم توی انیمه kill la kill پخش شده ولی نمیدونم کجاش
146: Shigatsu wa Kimi no Uso ED1
147: Shigatsu wa Kimi no Uso ED2
148: اینم قسمت اخر Shigatsu wa Kimi no Uso پخش شد.
149: Tokyo Ghoul OP
میگم خلیل ساما اگه زحمت نیست میتونی جواب زنگ تفریح قبلی رو بزاری ؟ من نتونستم پیداش کنم

142: ببین خیلی نزدیک شدی...یه خورده برگرد به انیمه های عقب تر.

پست زنگ تفریح قبلی رو نتونستم پیدا کنم....برای همین کوتاه لیست میدم.
132: One Piece
133: Asura
134: Kuroko's Basketball
135: Hunter X Hunter
136: Grave of the Fireflies
137: Death Parade
138: Kuroko's Basketball
139: The Tale of The Princess Kaguya
140: Terra Formars
141: Noragami
142: Asura
143: One Piece
144: Hunter X Hunter
145: Tokyo Ghoul OP
146: Shigatsu wa Kimi no Uso انتهای قسمت 22

اسم و مشخصات و هر کدوم رو خواستی دارم.

باز خلیل ساما اومد زنگ تفریح سخت گذاشت!:-"
فعلا دوتا آهنگش رو گوش کردم...که خوب...مگه میشه دومی رو نشناسم؟ :D چقدر خوبه این آهنگ! چقدر دوست داشتنیه! :x :x :x :(( :((
ویرایش: @Police _ 110 ، آهنگ اوله پارت B ترول بود؟ :D

امیرحسین، اینقدر آسون انتخاب کردم که حد نداره :D
145 رو میگی.....اتفاقاً تو این تاپیک کلی در موردش صحبت کردیم. آواز خیلی معروف و پر فروشی بودش...تو گوشش نکردی :D

آخرین ویرایش:
@Police _ 110
یک سریشون رو شناختم! یک سریشون انقدر آشنان که با دریل رو اعصابه چرا نمیدونم کجا شنیدم! :دی ، یک سری هم کلا هیچی :دی
اتفاقا اون آهنگ رو چون شناختم و معروف و پرفروش بوده و ... گفتم تروله:-" در موردش هم صحبت کردیم و اینا...ولی خوب... یه جوری بین بقیه ی آهنگ هایی که تا الان توی زنگ تفریح داشتیم ترول بود:دی
آهنگ Frozen رو دیگه همه شنیدن:دی ... منم که Connie Talbot کاور نموده و مشخصه خیلی گوش میدادم:دی ، انیمیشن های موزیکالم که خیلی دوست دارم:دی
کلا انتظار شنیدن آهنگ Frozen ، اونم بین زنگ تفریح انیمه ای رو نداشتم! حتی اگر عاشق آهنگ ژاپنیش بوده باشی:-"
جواب نهایی رو بعد میدم...باید بیشتر فکر کنم:)) ولی فکر نکنم نتیجه زیاد فرقی بکنه:دی

• Like
این حرف رو باید طلا گرفت....به نظرم وان پیس کلاً نزدیک هیچ چیزی نمیتونه باشه...اساساً انیمه ی بیخودی ـه :D

@Police _ 110
یک سریشون رو شناختم! یک سریشون انقدر آشنان که با دریل رو اعصابه چرا نمیدونم کجا شنیدم! :D ، یک سری هم کلا هیچی :D
اتفاقا اون آهنگ رو چون شناختم و معروف و پرفروش بوده و ... گفتم تروله:-" در موردش هم صحبت کردیم و اینا...ولی خوب... یه جوری بین بقیه ی آهنگ هایی که تا الان توی زنگ تفریح داشتیم ترول بود:D
آهنگ Frozen رو دیگه همه شنیدن:D ... منم که Connie Talbot کاور نموده و مشخصه خیلی گوش میدادم:D ، انیمیشن های موزیکالم که خیلی دوست دارم:D
کلا انتظار شنیدن آهنگ Frozen ، اونم بین زنگ تفریح انیمه ای رو نداشتم! حتی اگر عاشق آهنگ ژاپنیش بوده باشی:-"
جواب نهایی رو بعد میدم...باید بیشتر فکر کنم:)) ولی فکر نکنم نتیجه زیاد فرقی بکنه:D
ژاپنی ـش حتی از نسخه ی انگلیسی ـش هم قشنگ تره...بخصوص اون نسخه ای که تو خود انیمیشن خونده میشه خیلی بهتر از تیتراژ فیلمه.
فیلم نسخه ی ژاپنی ـش رو ببین....نظرت مثل من عوض میشه :D
اینی که انتخاب کردم، هماهنگ با شعر ژاپنی هستش.

زنگ تفریح
Vol.9

فرصتی شد که نهمین زنگ تفریح تاپیک رو محیا کنم، این سری، مثل Vol.6 از نسخه های پیانو و ویالون که توسط افراد آماتور برای OP و ED انیمه ها نواخته شدن، استفاده کردم.
برای تشخیص بهتر مثل دفعه ی قبل بجای ترک های 1 دقیقه، ترک های 1:30 دقیقه ای اماده کردم.

مثل روال قبل جواب ها رو در SP قرار بدید.

P.S
به دلیل محدودیت آپلود تو یسیستم جدید فروم سایت، فایل 2 پارت شده.
140- اگه درست یادم باشه فصل اول A/Z اندینگ ثابتی نداشت،اینم مربوط به یکی از اندینگ هاش هست که اسمش aLIEz هست
141- اندینگ Ano Hana،یا همون (secret base ~Kimi ga Kureta Mono~ (10 years after Ver. :( خلیل-سان چیز کامل خوبی از نسخه ی پیانوش نداری؟
142- احساس میکنم یکی از آهنگ های Kill la Kill هست،ولی اسمش رو نمیدونم :D
143- OPـه فصل دوم A/Z ؟
144- اگه اشتباه نکنم همون آهنگی هست که توی Kill la Kill هروقت راگیو رو نشون میداد پخش میشد(هنوز OSTـش رو نگرفتم اسمش رو نمیدونم :D)

146- اندینگ اول Shigatsu
147- اندینگ دوم Shigatsu(این خیلی تابلو بود چون شروع ورژن اصلی ED هم با پیانو شروع میشد :D)
148- یکی از ترک های Shigatsu هست که جا های مختلفی پخش شد،یکی دوتا آهنگ توی OSTـش بود که همین مدلی بودن ولی Yuujin A-kun wo Watashi no Bansousha ni Ninmeishimasu به این آهنگه نزدیک تره
149- OP ـه Tokyo Ghoul(فکر کنم اسمش Unravel بود)

145 خیلی خیلی آشنا به نظر میرسه ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم مال چه انیمه ای هست :D
ویرایش:برای 145 اصلاً فکر نمیکردم مال انیمه ای نباشه :| :دی

آخرین ویرایش:
سلام

طوری نباشه که کلاهمان در هم رود :D
تایید میشود این جمله ی پرهام:-"
(بزن بن کن خلیل رو!:-" )

---
@Police _ 110
اون موقع که اومده بود، نمیدونم لینکش رو گذاشته بودی...یا خودم سرچیدم...ولی یادمه دیدمش:-" همون زبون اصلیش به نظرم بهتر بود:دی

سلام

طوری نباشه که کلاهمان در هم رود :D
نترس تو هم نمیره....اگه هم بره، نزدیکی، دو ساعته پیشتم :D

140- اگه درست یادم باشه فصل اول A/Z اندینگ ثابتی نداشت،اینم مربوط به یکی از اندینگ هاش هست که اسمش aLIEz هست
141- اندینگ Ano Hana،یا همون (secret base ~Kimi ga Kureta Mono~ (10 years after Ver. :( خلیل-سان چیز کامل خوبی از نسخه ی پیانوش نداری؟
142- احساس میکنم یکی از آهنگ های Kill la Kill هست،ولی اسمش رو نمیدونم :D
143- OPـه فصل دوم A/Z ؟
144- اگه اشتباه نکنم همون آهنگی هست که توی Kill la Kill هروقت راگیو رو نشون میداد پخش میشد(هنوز OSTـش رو نگرفتم اسمش رو نمیدونم :D)

146- اندینگ اول Shigatsu
147- اندینگ دوم Shigatsu(این خیلی تابلو بود چون شروع ورژن اصلی ED هم با پیانو شروع میشد :D)
148- یکی از ترک های Shigatsu هست که جا های مختلفی پخش شد،یکی دوتا آهنگ توی OSTـش بود که همین مدلی بودن ولی Yuujin A-kun wo Watashi no Bansousha ni Ninmeishimasu به این آهنگه نزدیک تره
149- OP ـه Tokyo Ghoul(فکر کنم اسمش Unravel بود)

145 خیلی خیلی آشنا به نظر میرسه ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم مال چه انیمه ای هست :D
ویرایش:برای 145 اصلاً فکر نمیکردم مال انیمه ای نباشه :| :D

140: ED دوم سری اول انیمه که تو 2014 پخش شد.
141: کامل همینی که split کردم رو دارم...ولی میگردم یه نسخه بهترش رو برات پیدا میکنم
142: تا الان که 142 رو اشتباه گفتید....یه خورده بیشتر فک کنیم، خیلی نزدیک شدید.
143: اشتباه
144: دقیقاً درسته
145: مال یه فیلم انیمیشن هستش
146-148: خیلی تابلو ـن
149: یه نسخه خیلی قشنگ تر دارم ازش...که بعداً تو تاپیک میزارمش
تایید میشود این جمله ی پرهام:-"
(بزن بن کن خلیل رو!:-" )

---
@Police _ 110
اون موقع که اومده بود، نمیدونم لینکش رو گذاشته بودی...یا خودم سرچیدم...ولی یادمه دیدمش:-" همون زبون اصلیش به نظرم بهتر بود:D
برو بشین همین Kimi to Boku رو ببین :D

والا امیرحسین،...فقط تا همین حدش رو یادمه که دوبله ی فایل دوبله ی ژاپنی ـش جدا تو نت آپلود شده بود که mux کردم نسخه ی انگلیسی...اینکه توی تاپیک لینکش رو زدم، یادم نیست....(ولی اساساً لینک توی تاپیک نمیزنم)

اسپویل های قسمت آخر مانگای بلیچ هم اومد. فقط می تونم در مورد این قسمت بگم Bad Read!!!!!!!!

انقدر افتضاح تموم شد که نمی خوام یادم بیاد خوندمش....

87ae397cc27f6e2d4891667c6243eb066e3c22ad_hq.jpg

سورپرایزشون هم واقعاً کابوس هر انیمه بینی ـه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or