یکم خودم رو خفه کردم این دو روز...البته با روزهای اوجم فاصله دارم! زیاااااد ولی خوب...حدود 15 قسمتی دیدم روزانه (بازی کاملا تعطیل )
حالا...
این فصل Jojo بیشتر شبیه به فیلر میمونه البته فیلر بدی نیست! ولی خوب...با روزهای اوج فاصله بسیار دارد!
این جوزف ما رو هم ممنون میشم دست از سرش بردارن هر دفعه میاد اوضاعش بدتر و بی خاصیت تر میشه
گرچه آخرش یک حرکت Cool رفت ولی خوب...زیادی پیر و فرتوت شده
---
این Relife هم بالاخره نشستم کامل دیدمش! خیلی حال داد! مخصوصا جاهایی که سر میز و دور هم مینشستن
و در مورد امتحانات... یا قضیه ی عاشقی اوگا چپ و راست به هم تیکه میپروندن!
این بخش ها رو خیلی دوست دارم ، یه جورایی حس Kimi to Boku میداد و دوستیه واقعی و باحالی رو میدیدیم ... هر موقع این چیزا میبینم دلم میخواد برگردم دبیرستان چقدر دو سال آخر حال میداد درس هم که نمیخوندیم و همش کل کلاس برگه سفید به نشانه های اعتراض بیخود!!! تحویل میدادیم
به فصل دوم امیدی هست آیا؟ ، حس مانگا و این حرفا نیست
---
این آرک FT که توش هستم(البته تموم کردم )،باز هم گند زدن تو ایده ی خلق کاراکتر و ...! بعد توی همین فیلرها هم اینا باید حتما قضیه ای پیش بیاد که دنیا رو نجات بدن! کلید تمام بدبختی های داستان هم لوسی و جادوگر ارواح آسمانی بودنه به جان خودم همین چندتا جادوگری که هستن رو بزنند بترکونند نسلشون منقرض بشه،دنیا صحیح و سلامت به راه خودش ادامه میده
برعکس بلیچ که با فیلر آرک های بلندش حال میکردم،اینجا فیلرهای تک قسمتیش بهتر و ماندگارتر هستن
اینجوریم که چک کردم بعد از این فیلرها،تا آخر انیمه گویا داستان اصلیه...خوبه! (2-3 قسمت دیگه تا خروج از فیلر )
---
حالا که پست دادم،یادی کنم از ساکوراگی که بسیار انسان باکا و دوست داشتنیی میباشد!
---
انیمه های فصلی هم خوبن...خوش میگذرن! از همشون راضیم البته Handa رو 2-3 قسمت دیدم و باید ادامه بدم... Amaama to Inazuma هم هنوز شروع نکردم
امشبم باید بشینم قرعه بندازم ببینم توریکو،فیری تیل،اسلم دانک،انیمه های فصلی،بازی ... کدومشون نوبت بهشون میرسه
خیلی توقع ها داشتم
یک: عمل گرا باشه. کلا من با فیلر مشکل دارم حالا چیزی که از فیلر هم برام بدتره چیزیه که من بهش میگم فیلر دیالوگی گفتگوهای بی سر و ته و مزخرف. من بیشتر دوست دارم اکشن انیمه زیاد باشه ( اکشن نه به معنای زدو خورد) یعنی اتفاق زیادی بیفته و داستان بره جلو. وقتی کاراکتر ها دارن یکضرب مزخرف میگن میره رو اعصابم. البته شاید از ترجمه بد باشه و گفتگوها کاملا هم منطقی باشه ولی خب زیرنویسهایی که من میبینم اصلا ازشون نمیشه سردراورد.
دو : شبیه گیم باشه. دنیای اینها به هرچیزی شبیه جز دنیای گیم. بعد عمری گیم بازی کردن بخوبی میدونم 3-4 نفری نمیشه یک لشکر پلیر با همون لول رو شکست داد. برخلاف چیزی که در انیمه نشون میده همیشه پلیرهای لول بالا سطحشون نزدیک همه و نوب نیستن. اگرهم اختلافی وجود داره در ایتم بستنه نه توانایی تحلیل موقعیت
سه: منطقی باشه. من ژانر فانتزی رو همیشه به رئال ترجیح میدم کلا رئال برام در داستان حوصله سربره ولی فانتزی بودن دلیل بر غیرمنطقی بودن نیست. یه عده تو یه دنیا ول شدن و اصلا هم براشون مهم نیست چرا اینجان. حداقل تو sword art online یا overlord ( این یکی پر از دیالوگ مزخرف بود) ملت میپرسیدن چرا اینجان و چی شده. اینجا چنان بسادگی واقعیت زندگی در گیم رو قبول کردن که کلش احمقانه بنظر میرسه. اون یارو کلاس دفاعی هم که اصلا تو باغ نیست. این 3 نفر پروتاگونیسیت داستان اصلا مشکلی براشون تعریف نشده که بخوان حل بکنن. راه افتادن و خیلی طبیعی دارن به مشکلات دوستان رسیدگی میکنن
چهار: داستان داشته باشه . داستان تا اینجا که من دیدم وجود خارجی نداره. انیمه یه روش باری بهرجهت با بقول علی پروین سیستم علی اصغری در پیش گرفته ( تا اینجا که من دیدم) که فقط وقت تلف بشه.
پنج: شخصیت پردازی داشته باشه. خدایی بعد دیدن لئونه و چلسی در اکامه و ترسا (respect بقول دوستان تاپیک فوتبال ) در کیلمور چطوری میتونم یه به اصطلاح شوالیه که هیچ وقت تو باغ نیست و یه دختر بدترکیب که دوست داره با زانو بره تو دهن شوالیه و یک میج عینکی( مثلا باهوش ) نچسب رو به عنوان شخصیت پردازی قبول کنم. اصلا انیمه یعنی شخصیت پردازی. من وقتی اسم انیمه میاد یه سری کاراکترها فقط و فقط بخاطر شخصیتشون جلو چشمم رژه میرن. از لوفی و زورو و سانجی و وایتبرد و نامی و اوسوپ و ناروتو و اوروچیمارو و جیرایا و پین و توبی و بگیر تا همین چلسی و لئونه و ترسا که بالاتر گفتم. این انیمه هرچی هم داشته باشه ( که من ندیدم) شخصیت پردازیش تو چند قسمتی که دیدم زیر خط فقر بود.
کلش نظر شخصیه ولی خب پرسیدی چرا حال نکردم
خیلی توقع ها داشتم
یک: عمل گرا باشه. کلا من با فیلر مشکل دارم حالا چیزی که از فیلر هم برام بدتره چیزیه که من بهش میگم فیلر دیالوگی گفتگوهای بی سر و ته و مزخرف. من بیشتر دوست دارم اکشن انیمه زیاد باشه ( اکشن نه به معنای زدو خورد) یعنی اتفاق زیادی بیفته و داستان بره جلو. وقتی کاراکتر ها دارن یکضرب مزخرف میگن میره رو اعصابم. البته شاید از ترجمه بد باشه و گفتگوها کاملا هم منطقی باشه ولی خب زیرنویسهایی که من میبینم اصلا ازشون نمیشه سردراورد.
دو : شبیه گیم باشه. دنیای اینها به هرچیزی شبیه جز دنیای گیم. بعد عمری گیم بازی کردن بخوبی میدونم 3-4 نفری نمیشه یک لشکر پلیر با همون لول رو شکست داد. برخلاف چیزی که در انیمه نشون میده همیشه پلیرهای لول بالا سطحشون نزدیک همه و نوب نیستن. اگرهم اختلافی وجود داره در ایتم بستنه نه توانایی تحلیل موقعیت
سه: منطقی باشه. من ژانر فانتزی رو همیشه به رئال ترجیح میدم کلا رئال برام در داستان حوصله سربره ولی فانتزی بودن دلیل بر غیرمنطقی بودن نیست. یه عده تو یه دنیا ول شدن و اصلا هم براشون مهم نیست چرا اینجان. حداقل تو sword art online یا overlord ( این یکی پر از دیالوگ مزخرف بود) ملت میپرسیدن چرا اینجان و چی شده. اینجا چنان بسادگی واقعیت زندگی در گیم رو قبول کردن که کلش احمقانه بنظر میرسه. اون یارو کلاس دفاعی هم که اصلا تو باغ نیست. این 3 نفر پروتاگونیسیت داستان اصلا مشکلی براشون تعریف نشده که بخوان حل بکنن. راه افتادن و خیلی طبیعی دارن به مشکلات دوستان رسیدگی میکنن
چهار: داستان داشته باشه . داستان تا اینجا که من دیدم وجود خارجی نداره. انیمه یه روش باری بهرجهت با بقول علی پروین سیستم علی اصغری در پیش گرفته ( تا اینجا که من دیدم) که فقط وقت تلف بشه.
پنج: شخصیت پردازی داشته باشه. خدایی بعد دیدن لئونه و چلسی در اکامه و ترسا (respect بقول دوستان تاپیک فوتبال ) در کیلمور چطوری میتونم یه به اصطلاح شوالیه که هیچ وقت تو باغ نیست و یه دختر بدترکیب که دوست داره با زانو بره تو دهن شوالیه و یک میج عینکی( مثلا باهوش ) نچسب رو به عنوان شخصیت پردازی قبول کنم. اصلا انیمه یعنی شخصیت پردازی. من وقتی اسم انیمه میاد یه سری کاراکترها فقط و فقط بخاطر شخصیتشون جلو چشمم رژه میرن. از لوفی و زورو و سانجی و وایتبرد و نامی و اوسوپ و ناروتو و اوروچیمارو و جیرایا و پین و توبی و بگیر تا همین چلسی و لئونه و ترسا که بالاتر گفتم. این انیمه هرچی هم داشته باشه ( که من ندیدم) شخصیت پردازیش تو چند قسمتی که دیدم زیر خط فقر بود.
کوروش شخصیت اصلی انیمه در آینده مشخص میشه چه اعجوبه ایه .
الان بهت بگم اسپویل کردم انیمه رو .
بشین ببین هنوز .
ادامه بده و اگر بازم خوشت نیومد من فحشاتو به جون میخرم
مشکلات 3 و 4 رو کاملاً و 5 رو تا حدودی حل میکنه .
واقعاً تعجب کردم گفتی خوشت نیومده .
من هم به نوبه خودم پیشنهاد می کنم ادامه بدین، یه سری از این مشکلاتی که گفتین رفع میشه و یه سری بدتر میشه خلاصه حداقل فصل اولو ببینین بعد اگه بد بود فصل 2 رو نبینین
فرصتی شد که نهمین زنگ تفریح تاپیک رو محیا کنم، این سری، مثل Vol.6 از نسخه های پیانو و ویالون که توسط افراد آماتور برای OP و ED انیمه ها نواخته شدن، استفاده کردم.
برای تشخیص بهتر مثل دفعه ی قبل بجای ترک های 1 دقیقه، ترک های 1:30 دقیقه ای اماده کردم.
مثل روال قبل جواب ها رو در SP قرار بدید.
P.S
به دلیل محدودیت آپلود تو یسیستم جدید فروم سایت، فایل 2 پارت شده.
فرصتی شد که نهمین زنگ تفریح تاپیک رو محیا کنم، این سری، مثل Vol.6 از نسخه های پیانو و ویالون که توسط افراد آماتور برای OP و ED انیمه ها نواخته شدن، استفاده کردم.
برای تشخیص بهتر مثل دفعه ی قبل بجای ترک های 1 دقیقه، ترک های 1:30 دقیقه ای اماده کردم.
مثل روال قبل جواب ها رو در SP قرار بدید.
P.S
به دلیل محدودیت آپلود تو یسیستم جدید فروم سایت، فایل 2 پارت شده.
140:Aldnoah Zero ED
141:Ano Hana ED
142:خیلی خیلی اشناس حتی مدل خوندن خوانندهشم یادمه ولی یادم نیست برای کدوم انیمه بوده . احیانا برای همین Aldnoah Zero نبوده؟
144:Cyua-Blumenkranz میدونم توی انیمه kill la kill پخش شده ولی نمیدونم کجاش
146: Shigatsu wa Kimi no Uso ED1
147: Shigatsu wa Kimi no Uso ED2
148: اینم قسمت اخر Shigatsu wa Kimi no Uso پخش شد.
149: Tokyo Ghoul OP
میگم خلیل ساما اگه زحمت نیست میتونی جواب زنگ تفریح قبلی رو بزاری ؟ من نتونستم پیداش کنم
خیلی توقع ها داشتم
اگه اکشن زیاد میخوای و صحبت کم Dragon Ball Kai رو توصیه میکنم با Kaiji و Bakki the Grappler و Terraformars و Taboo Tattoo
اینا صحبت کم دارن و همش داستان با مبارزه یا اتفاقات دیگه جلو میره
اینام خیلی خوبن Blood the last vampire و kenshin: trust and brutal
و متسفانه درباره ی Fate Zero باید ناامید تون کنم چون اکشن و مبارزه خیلی کم داره و همون مبارزاتم همشون ناقص تموم میشه !!! 90% داستانش هم با صحبت جلو میره
اگه اکشن زیاد میخوای و صحبت کم Dragon Ball Kai رو توصیه میکنم با Bakki the Grappler و Terraformars و Taboo Tattoo
اینا صحبت کم دارن و همش داستان با مبارزه یا اتفاقات دیگه جلو میره
اینام خیلی خوبن Blood the last vampire و kenshin: trust and brutal
و متسفانه درباره ی Fate Zero باید ناامید تون کنم چون اکشن و مبارزه خیلی کم داره و همون مبارزاتم همشون ناقص تموم میشه !!! 90% داستانش هم با صحبت جلو میره
همون پست قبل هم توضیح دادم که منظورم از اکشن زدو خورد نیست. منظور اینه که چیزی اتفاق بیفته و داستان بره جلو. خود حرف زدن اگه به روند داستان کمک کنه یعنی اکشن خوبی داره از نظر من ولی اگه حرف زدن بیربط و برای پرکردن زمان باشه یعنی اکشن قضیه کنده.