Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کلا انیمش خیلی معرکه ساخته شده :D بدون شک جز 2-3 تا انیمه برتر این فصله :D

این قسمتش که رسما بهترین قسمت بین همه انیمه های این فصل بود :D یعنی اوف :D

بعضی استودیو ها یاد بگیرن چجوری باید مبارزات رو درست کرد :| بعد چقدر این انیمه بودجه داره که اینجوری در میارنش؟ :D بی نهایته؟ :D

همه صحنه هارو معرکه ساختن

آخرشم که Opening بازی Berseria رو نشون داد و بازم مثل همیشه OP بازیای Tales of معرکست :D

من فقط از سوئیچ کردن یهوی داستان رو برسریا به مشکل برخوردم که الان چی شد؟ یعنی دیگه داستان Sorey رو نمیخوان ادامه بدن؟ از اونطرف هم فصل دوم داره که زمستون میاد یکم گیج شدم که میخوان چیکار کنن ولی برا من که بهترین انیمه این فصله :D
تو اون Skit آخرش گفت از قسمت بعد دوباره بر می گرده رو داستان sorey . ولی حقیقتا من دوست داشتم همین داستان برسریا رو ادمه بدن:D . فوق العاده کاراکتر های شاخ تری داره نسبت به زستیریا :|:D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
درود

به به چقدر جالب بود این قسمت
اصلا فکرشو نمیکردم بخواد فینال اینجوری باشه، همین باعث جذابتر شدن فینال میشه
واقعا اون دو تا خیلی ماهر بودن سوما کار سختی داره در مقابلشون
خداکنه برای فینال روند امتیاز دهی رو برای انتخاب بهترین شخص لحاظ کنن خیلی بهتر میشه اینجوری :دی
یه ماهی خاص هم موضوع شد که برای اون مو سیاهه اسمش چی بود ( :دی ) خیلی راحت تره اوضاعش

از الان دارم برای فینال خشتک و جامه میدرم :دی
اون دو عدد دوشیزه گرامی چرا عاشق سوما نمیشن آخه، اینجوری فاز نداره انیمه، تو اتاق VIP چه خلوتی کرده بودن :دی

تو اون Skit آخرش گفت از قسمت بعد دوباره بر می گرده رو داستان sorey . ولی حقیقتا من دوست داشتم همین داستان برسریا رو ادمه بدن:D . فوق العاده کاراکتر های شاخ تری داره نسبت به زستیریا :|:D

جفتشون قشنگن ولی من اصلا با این حرکت یهویی اومدن رو برسریا و بعد 2 قسمت دوباره برگشتن خوشم نیومد :| عین آدم یکیشون رو نشون میدادن دیگه >__> اون برسریا رو یه OVAی چیزیش میکردن

برسریا شخصیت اصلی بهتری داره ولی زستیریا شخصیت Support های بهتری داره :D

بعد از Orange موفق شدم 91 Days رو هم دراپ کنم.

هیچ چیز خاصی نداشت. داستان کاملاً تکراری و الکی و آبکی بود.:D

ستینگ دوران ممنوعیت و گنگستری آمریکا رو که ازش حذف کنی، کلیات داستان آبگوشتی و کلیشه ای و هزار بار دیده شده است:>
اتفاقا بنظر من یکی از بهترین های فصله ولی هیچکی اینجا ازش حرفی نمیزنه :D:|
-----
Re:Zero و یه قسمت شاهکار دیگه...
مبارزه معرکه بود و بالاخره خفنیت اقامون ویلهم دیدیم>:)>:)اون صحنه که چشم وال رو در اورد شاهکار بود:x:x:x:x اونجا که مثل اسکی روی وال حرکت میکرد تهه خنده بود:))=)) فقط ریکاردو:((:((... طراحی White Whale عالی بود.. خدا رو شکر اصلا CGI نبود و دقیق تونسته بودند هیولا بودنش رو نشون بدند و حداقل من موقع دیدن اپیزود حس Dark Souls ایش رو حس کردم مخصوصا اون اخر که سه تا شدند!!!:-t
چند تا نکته در مورد اپیزود:
اون صحنه ایی که ویلهم زخمی شده و تریشیا نجاتش میده مربوط به جنگیه که 40 سال پیش بین انسان ها و نیمه ها انسان رخ داده
که Tappei اون اتفاقات توی رمان EX 2 که مربوط به گذشته این دوتاست میگه

وتوی این جهان داستان عشقی این دوتا خیلی معروفه و ملت ازش شعر ساختند یچیزی شبیه "رومئو و ژولیت".:-"
White Whale دو مه داره. یکی وجود ادم رو مثل همونچیزی که سوبارو گفت پاک میکنه و اون یکی ملت دیوونه میکنه.
اون "توپ های لیزری" توی اپیزود در واقع سنگ های جادویی هستند که با سرعت بالا پرتاب میشند.
اون بمبی که پرتاب کردند که روشنایی ایجاد کنه درواقع سنگ های نورانی هستند که یجا جمع شدند که بعنوان خورشید مصنوعی ازشون استفاده میشه.
هرچی بوی ساحره از سوبارو بیشتر بشه مقاومتش از قدرت های ساحره بالاتر میره،برای مثال توی اپیزود 1 و 2 سوبارو دقیق یادش نمیاد توی تایم لاین های گذشته چه اتفاقی افتاده که این بخاطر اینه که بوی ساحره رو نداره تا بهش نیرو بده.
اگه به لب های ساتلا توی این قسمت دقت کنید به ژاپنی به سوبارو میگه"I Iove You " که سوبارو وقتی اینو میشنوه ناخودآگاه گریه اش میگیره(اگه به چشم هاش نگاه کنید معلومه) و همه جور احساسی رو حس میکنه. و همچنین حس میکنه این صدا براش اشناست.
یه چیز جالب دیگه که خودمم نمیدونستم و چند روز پیش فهمیدم شغل اصلی تاپی هست. میدونستم شغل اصلیش نویسندگی نیست و Re:Zero اولین کارشه ولی اینکه قصابه و تویه مغازه گوشت فروشی خوانوادگیشون کار میکنه خودمم سوپرایز کرد:sweatsmile::))=)) میگفت بعضی موقع ها که گوشتی میخواد ببره بلند میگه سوبارو و برای مرگ های سوبارو ازشون الهام میگیره(جالب اینجاست توی LN و WN هم نحوه دقیق مردن کرکتر ها مثلا ریختن دل و روده سوبارو با جزئیات توصیف میکنه)=))=))فکر کنم حالا دیگه معلوم شد چرا سوبارو "Sufaru" هست:-"=))
دلیل اینکه رم عاشق سوبارو هست:

LOL=))=))=))=))

اتفاقا بنظر من یکی از بهترین های فصله ولی هیچکی اینجا ازش حرفی نمیزنه :D:|
-----
Re:Zero و یه قسمت شاهکار دیگه...
مبارزه معرکه بود و بالاخره خفنیت اقامون ویلهم دیدیم>:)>:)اون صحنه که چشم وال رو در اورد شاهکار بود:x:x:x:x اونجا که مثل اسکی روی وال حرکت میکرد تهه خنده بود:))=)) فقط ریکاردو:((:((... طراحی White Whale عالی بود.. خدا رو شکر اصلا CGI نبود و دقیق تونسته بودند هیولا بودنش رو نشون بدند و حداقل من موقع دیدن اپیزود حس Dark Souls ایش رو حس کردم مخصوصا اون اخر که سه تا شدند!!!:-t
چند تا نکته در مورد اپیزود:
اون صحنه ایی که ویلهم زخمی شده و تریشیا نجاتش میده مربوط به جنگیه که 40 سال پیش بین انسان ها و نیمه ها انسان رخ داده
که Tappei اون اتفاقات توی رمان EX 2 که مربوط به گذشته این دوتاست میگه

وتوی این جهان داستان عشقی این دوتا خیلی معروفه و ملت ازش شعر ساختند یچیزی شبیه "رومئو و ژولیت".:-"
White Whale دو مه داره. یکی وجود ادم رو مثل همونچیزی که سوبارو گفت پاک میکنه و اون یکی ملت دیوونه میکنه.
اون "توپ های لیزری" توی اپیزود در واقع سنگ های جادویی هستند که با سرعت بالا پرتاب میشند.
اون بمبی که پرتاب کردند که روشنایی ایجاد کنه درواقع سنگ های نورانی هستند که یجا جمع شدند که بعنوان خورشید مصنوعی ازشون استفاده میشه.
هرچی بوی ساحره از سوبارو بیشتر بشه مقاومتش از قدرت های ساحره بالاتر میره،برای مثال توی اپیزود 1 و 2 سوبارو دقیق یادش نمیاد توی تایم لاین های گذشته چه اتفاقی افتاده که این بخاطر اینه که بوی ساحره رو نداره تا بهش نیرو بده.
اگه به لب های ساتلا توی این قسمت دقت کنید به ژاپنی به سوبارو میگه"I Iove You " که سوبارو وقتی اینو میشنوه ناخودآگاه گریه اش میگیره(اگه به چشم هاش نگاه کنید معلومه) و همه جور احساسی رو حس میکنه. و همچنین حس میکنه این صدا براش اشناست.
یه چیز جالب دیگه که خودمم نمیدونستم و چند روز پیش فهمیدم شغل اصلی تاپی هست. میدونستم شغل اصلیش نویسندگی نیست و Re:Zero اولین کارشه ولی اینکه قصابه و تویه مغازه گوشت فروشی خوانوادگیشون کار میکنه خودمم سوپرایز کرد:sweatsmile::))=)) میگفت بعضی موقع ها که گوشتی میخواد ببره بلند میگه سوبارو و برای مرگ های سوبارو ازشون الهام میگیره(جالب اینجاست توی LN و WN هم نحوه دقیق مردن کرکتر ها مثلا ریختن دل و روده سوبارو با جزئیات توصیف میکنه)=))=))فکر کنم حالا دیگه معلوم شد چرا سوبارو "Sufaru" هست:-"=))
دلیل اینکه رم عاشق سوبارو هست:

LOL=))=))=))=))
میگم اینکه Re:Zero رو به Dark Souls ربط میدید صرفاً نظر شخصی خودتونه یا کلاً یه جریانی راه افتاده که این دوتا رو کنار همدیگه میذارن؟ :D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
از اونجایی که مربوط به اینجا هم میدونم میگم :d

لینک زیر 12 دقیقه اول فیلم Kingsglaive Final Fantasy XVئه و اولین نقدای فیلم هم داره میاد که همه کف و خون قاطی کردن :D

/watch?v=vxH4OMFOa7k

Gamesradar:

Kingsglaive is a smart, well made movie but it’s also just good Final Fantasy.

Gamespot:

Kingsglaive: Final Fantasy XV is an exemplary work from a team that knows they must continually earn their power--that power being the ardor of Final Fantasy fans. The casting is on point, and the visuals are sharp and spectacular. As a film, audiences may have some problem chewing on what’s essentially a beautiful story dump ahead of Final Fantasy XV's release. But as a Final Fantasy film, it's a tribute to all who have touched this series and who have been touched by it--a labor of love for the fans who ask for more from their stories. The power and the praise that Kingsglaive lends XV's team is well-deserved indeed.

حتما ببینید معرکست :D

Last edited by a moderator:
از اونجایی که مربوط به اینجا هم میدونم میگم :d

لینک زیر 12 دقیقه اول فیلم Kingsglaive Final Fantasy XVئه و اولین نقدای فیلم هم داره میاد که همه کف و خون قاطی کردن :D

/watch?v=vxH4OMFOa7k

Gamesradar:

Gamespot:

حتما ببینید معرکست :D
دیدمش. نابود کنندس کیفیتش. همه چیزش عالیه. اکشن نورپردازی بافت افکت همه چی. از ایناس که باید بلوری 40 گیگی ش رو دانلود کنی بعد بری توش غرق شی. راستی این انیمه تیلز آو رو من که بازیشو بازی نکردم نگاه کنم چیزی دستگیرم میشه یا نه حتما باید بایشو بازی کرده باشم؟

• Like
Reactions: m.a.t and Kaiki
دیدمش. نابود کنندس کیفیتش. همه چیزش عالیه. اکشن نورپردازی بافت افکت همه چی. از ایناس که باید بلوری 40 گیگی ش رو دانلود کنی بعد بری توش غرق شی. راستی این انیمه تیلز آو رو من که بازیشو بازی نکردم نگاه کنم چیزی دستگیرم میشه یا نه حتما باید بایشو بازی کرده باشم؟

2 هفته دیگه انتشار اینترنتیشه :D بلوری هم میراه برا 1 ماه و نیم دیگه :(( یعنی عالی ساختن اینو :(

والا منم که بازی کردم گیج شدن میخوان چیکار کنن :))

3 قسمت از Zestiria نشون دادن یهویی رفتن 2 قسمت Berseria نشون دادن بعد انگار هفته دیگه بازم میخوان برن رو Zestiria اینجوری هیچ کدومشون رو وقت نمیکنن داستانش رو تموم کنن منم موندم چی بگم والا

وگرنه به صورت کلی که آره میفهمی چون از اول کار خود بازی رو انیمه کردن و 100 درصد به پرجزئیاتی بازی نیست (به خاطر محدود بودن زمان) ولی جوری هم نیست که باعث بشه نفهمی داستان و چیزای دیگه رو خیلی خوب ساخته شده و من مشکلم میگم فقط با این پرش های یهوییش بین Zestiria و Berseriaست

هرچقدر قسمتای اولی فصل جدید DGm گند زد تو این آرک یکمش رو جبران کردن :D (انقدر گند زدن هرکاری بکنن کامل جبرای نمیشه ولی بازم این آرک رو خیلی خوب درآوردن)

ولی یه حسی داره انیمه

من یادمه اینجاهارو تو مانگا میخوندم خیلی حس خفن تر و جذاب تری برام داشت نمیدونم برا اینه که میدونم چه اتفاقی میوفته از قبل شاید ولی آخه من این آرک رو 3 بار خوندم ولی هربار هیجان انگیز بود تو مانگا برام :D شاید یه سری روایتارو تغییر دادن باید چک بکنم

ولی کسایی که دیدن و فکر کردن قسمت غم انگیز داستان تموم شد و بقیش مبارزست فقط باید بهشون بگم که هنوز هیچی نمیدونین :(

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
خب تو این مدت چند تا انیمه دیدم که هیچ کدوم اونطور که باید حال نداد.
log horizon بشدت حوصله سربر با دیالوگهای بیمعنی بود بعد 3-4 قسمت دراپ شد.
death parade به گروه خونیم نخورد سه قسمتش رو بزور تحمل کردم
bleach از ارت استایلش خوشم نیومد و داستانش هم بیمعنیه برام. دارم بزور تحمل میکنم ببینم بهتر میشه یا نه.
البته اینها نظر شخصیه و فقط به سلیقه من نخورد ممکنه یکی دیگه خیلی هم با اینها حال کنه. مشکل اینجاست که من بعد از دو شاهکار ( از نظر من ) یعنی اکامه و کلیمور رفتم سراغ اینها و یخورده سطح توقعم بالا رفته. شاید اگه قبل از اونها میدیدم خوشم میومد. گفتم کیلیمور هنوز بعد چند هفته هرروز دارم Bishou no Teresa رو گوش میکنم. وقتی هم کیلمور تموم شد برای بار چندم انیمه سازها رو لعنت کردم که باز یه انیمه دیگه نصفه ول شد و مونم تو خماری :D

بهرحال الان دارم دنبال لینک fate zero میگردم. اگه کسی جایی رو سراغ داره لطفا فقط در خصوصی اطلاع بده.

بلوری ـش تو ژاپن، 30 Sep میاد.

4 اوکتوبر میاد :D

30 آگوست تاریخ انتشار نسخه دیجیتالیشه

چرا این Kingsglaive: Final Fantasy XV دوتا نسخه داره؟
یکیش تک دیسکه
یکیش ۲ دیسک
کسی میدونه؟
میخاستم پری اوردر کنمش :D

خب نوشته تو توضیحات دیگه :D یکیش فقط بازیه یکیش هم بازی هم فیلم و استیل بوک و چندتا DLC :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or