Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
جریان چیه بعضی وقتا یه انیمه یه قسمتش خیلی طول میکشه تا ساب بشه؟ آخه هیچ فن سابی یهو اون قسمت رو ساب شده نمیده بیرون یا کلا حتی نسخه خامش هم دیر میاد :|

راستی بازم معروف شدیم تو دنیا:

Iran is the First Country to Ban "Pokémon GO" Due to Security Concerns

خب مثل اینکه بالاخره تصمیم گرفتن ناروتو رو تموم کنن #:-S
فعلا تا قسمت ۴۷۵ معلوم شده فیلر نیست که فکر کنم میرسه به اول مبارزه ی آخر سری :D
اگه با همین روند پیش برن میتونیم امیدوار باشیم تا در پاییز سال جاری شاهد تموم شدن این انیمه باشیم :D
پ.ن : امروز قراره قسمت ۴۷۱ پخش بشه .
پ.ن ۲ : دوستان میتونن از این سایت پیگیر باشن که کدوم قسمتا فیلر هست ( قراره باشه ) و کدوما نیست ( قراره نباشه ) Naruto: Shippuden Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
پ.ن ۳ : الان که فکر میکنم میخواد تموم بشه احساس میکنم دلم براش تنگ میشه :(:|

یکی به نوشته روی درخت دقت کرده بود و این معنیش میشد:|
81rddtoz7m7wmny8tina.jpg

مثل اینکه فقط سوبارو نیست که از زمین اومده!!!:think:
-----
Tappei Nagatsuki نویسنده داستان توی توییترش چیز های جالبی در مورد این قسمت گفت. یکیش این بود که تیم سازنده انیمه توی White Fox واقعا رفته مدل گوشی سوبارو رو پیدا کرده و زنگ گوشیش ضبط کردند !!!مثل اینکه کار سختی هم بوده ولی نتیجه کار بنظرم عالی در اومده بود!:D خیلی جالبه که White Fox حاضره تا این حد پیش بره برای ساخت انیمه،دمشون گرم:D
این هفته خبریه؟ اوبون یا گلدن ویک ه؟ کل جامپ نمیاد این هفته:|
فکر کنمHoliday توی ژاپن:D
-----
کسی لایت نوول Utsuro no Hako to Zero no Maria خونده اینجا؟؟؟چون دیدم رتبه دوم MAL هست و بطور وحشتناکی ازش تعریف و تمجید میکنند ولی تا حالا کسی توی این تاپیک اسمشم نیوورده :sweatsmile:داستانشم که خیلی جالب میزنه کنجکاو شدم بخونم :think: @AsaraymA تو خوندیش؟ @zack fair علی فکر کنم تو هم توی کار LN بودی:-"

آخرین ویرایش:
یکی به نوشته روی درخت دقت کرده بود و این معنیش میشد:|
81rddtoz7m7wmny8tina.jpg

مثل اینکه فقط سوبارو نیست که از زمین اومده!!!:think:
-----
Tappei Nagatsuki نویسنده داستان توی تویتترش چیز های جالبی در مورد این قسمت گفت. یکیش این بود که تیم سازنده انیمه توی White Fox واقعا رفته مدل گوشی سوبارو رو پیدا کرده و زنگ گوشیش ضبط کردند !!!مثل اینکه کار سختی هم بوده ولی نتیجه کار بنظرم عالی در اومده بود!:D خیلی جالبه که White Fox حاضره تا این حد پیش بره برای ساخت انیمه،دمشون گرم:D

فکر کنمHoliday توی ژاپن:D
-----
کسی لایت نوول Utsuro no Hako to Zero no Maria خونده اینجا؟؟؟چون دیدم رتبه دوم MAL هست و بطور وحشتناکی ازش تعریف و تمجید میکنند ولی تا حالا کسی توی این تاپیک اسمشم نیوورده :sweatsmile:داستانشم که خیلی جالب میزنه کنجکاو شدم بخونم :think: @AsaraymA تو خوندیش؟ @zack fair علی فکر کنم تو هم توی کار LN بودی:-"
رفتم دیدم. مثل اینکه امروز برا اولین بار روز کوهستان ها رو جشن میگیرن تو تقویمشون برا احترام به کوه هاشون. از اونور هم 4 روز دیگه اوبون برگزار میشه. هیچی دیگه. من لایت نوول نه اصلا نخوندم. در حد دو سه صفحه.

آخرین ویرایش:
ای کسانی که Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! رو نمیبینید شرم کنید :D

معرکست انیمش :D خیلییییی خوبه :D

خیلی وقت بود انیمه ای ندیده بودم که تا این حد طرفدار شخصیت دختر اصلیش باشم و موفقیتش در Trial سنگین زندگیش رو براش بخوام XD

تازه پر رفرنس از انیمه های دیگه داره :D

سلام دوستان من خیلی اهل انیمه و ... نیستم اما دیروز انیمه Grave of the Fireflies 1988 رو به دعوت کسی دیدم خیلی کیف کردم و یکی از بهترین های عمرم شد میخواستم بدونم انیمیشن یا انیمه ای اگر در این حد سراغ دارین لطفا معرفی کنید ممنون

سلام دوستان من خیلی اهل انیمه و ... نیستم اما دیروز انیمه Grave of the Fireflies 1988 رو به دعوت کسی دیدم خیلی کیف کردم و یکی از بهترین های عمرم شد میخواستم بدونم انیمیشن یا انیمه ای اگر در این حد سراغ دارین لطفا معرفی کنید ممنون
اگه میخوای سینمایی باشه اینا را پیشنهاد میدم
The Wind Rises
Nausica of the Valley of the Wind
Princess Mononoke
Spirited Away
The Boy and The beast

Dragon Ball Super قسمت 54
پس از مدت ها یه قسمت خوب بیرون دادن
امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و زودتر از دست شخصیت نحس پیلاف و دار و دسته ی دلقکشم راحت شیم ( حس میکنم خودش و گروهش کلهوم فیلرن, احتمال خیلی زیادم حدسم درسته )
واقعا قسمت خنده داری بود مخصوصا اونجاش که موهای بالای سر یارو کچل کرد شبیه سامورایی های دوران شوگان شد = ))
اینم قسمت خوبی بود
ولی بازم اون مسئله ی رو اعصابی که گفتم شخصیت منفی های این انیمه تا یه قدمی مرگ میرن ولی نمیمیرن تکرار شد
طرف پرفسوری که روی خیلی ها تا سرحد مرگ ازمایش کرده بود و یه جنایتکار تمام عیار بود رو وقتی فرصتشو داشت نکشت !!! بعد به خودش میگفت قهرمان عدالت !
اما من به همچین کسی نمیگم قهرمان عدالت ... میگم خر بی خاصیت !

:| :|

به صورتی بگم که اسپویل نشی و همون مقدمه قسمت اول باشه اینه که رابطه اچی گونه یه پسره با خواهر های ناتنیشه :| خواهراشم بِچ به تمام معنا هستن :|
اینجوریاست؟
تا ببینم تو انیمه چه طور پیش میره
مثل to-love- ru نباشه هرچند اونم تا آخرش دیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or