Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بعد مدت ها گفتم برم یه مانگا بخونم سه قسمت خوندم بیخیال شدم. از شدت مسخره و غیر واقعی بودن شرایط و افراد خندم گرفته بود:D
کشته شدن افرادی که هنوز یه صفحه هم راجع بهشون نخوندیم حسی رو قراره در من ایجاد کنه؟ دیدن سایز G و H قراره حس خشونت ایجاد کنه؟:D
یه مانگایی معرفی کنید یه شخصیت پردازی داشته باشه، تکلیفش با خودش مشخص باشه. وقتی نصف هر صفحه رو سایز مورد نظر پر کرده آدم اصلا نمیتونه مانگا رو جدی بگیره.
مگه من وظیفه دارم برای شما مانگا معرفی کنم ... مگه قراره هر مانگایی معرفی میشه یا هر مانگای مطابق سلیقه همگانی باشه ... حداقل قبل خوندن مانگاها برید انیمه باکومان رو ببینید که بفهمید مانگا و داستان سرایی تو مانگا یعنی چی؟؟!!

قسمت پنجم Kara no Kyoukai رو دیدم

هیچی دیگه
کار از خدا رو بنده نبودن گذشته...
من دیگه به وجود خودمم شک دارم :|

<<<<<<<>>>>>>>

لیست اوپنینگ اندینگ:-?

این ده تا اوپنینگ اندینگ رو شدیداً دوست دارم

Cromartie High School OP
Naruto Shippuuden ED S-7
Fate/Zero Op-2
Gin no Saji S-2 ED
Hyouka ED-2
Naruto OP-4
Gintama OP-4
Jojo's Bizarre Adventure OP-1
Clannad After Story OP
Lupin III Castle of Colgiostro ED

اینا رو خیلی دوست داشتم
ولی خب یه لیست درازی هنوز هست که دلم میخواد بگم=P~
اوپنینگ های ناروتو عموماً خفن بودند... مخصوصاً GO که کار Flow بود...خیلی باهاش حال میکردم
وان پیس و گینتاما و کلّاً کارهای بلند اوپنینگ های مخوفی داشتند...اخیراً هم Boku Dake ga inai Machi و Owari no Seraph هم OP و ED خفنی داشتند
حجی اینا رو هم دان کن ببین خوشت میاد یا نه.... مخصوصاً کومارتیه که یه Lyric عجیب با معنایی داره:D

امّا در کل فاز اینایی که اوپنینگ، اندینگ رو میزنن جلو زو نمی فهمم...دیگه از چی بیست دقیقه ادامه ی انیمه میخوان لذّت ببرن:-":-"

مگه من وظیفه دارم برای شما مانگا معرفی کنم ... مگه قراره هر مانگایی معرفی میشه یا هر مانگای مطابق سلیقه همگانی باشه ... حداقل قبل خوندن مانگاها برید انیمه باکومان رو ببینید که بفهمید مانگا و داستان سرایی تو مانگا یعنی چی؟؟!!
الان دقیقا باکومان سر قضیس یا ته قضیه؟
این مانگایی که شما معرفی کردی حداقل دو خط ازش دفاع کن شاید قانع شدم مانگای خوبیه.

دقیقا چرا باید دفاع کنم که مانگای خوبیه ... چه دلیلی تو دنیا وجود میتونه داشته باشه که من باید شما رو قانع کنم .. چه سودی تو این کار برای من وجود داره .. چی عاید من میشه ... من خوشم اومده ... شما بدت اومده ... ختم کلام...
وقتی شما حتی متوجه نشدی که قرار نیست با افرادی که کشته میشن اشنا بشیم یا همدردی کنیم .. بلکه باید قاتلین داستان رو بشناسیم من چی دارم به شما بگم ..
قتل به این خاطر خشونت آمیز و وحشنتاکه چون یک شخصیت، یک هویت داره از بین میره. وقتی مقتول هیچ شخصیت پردازی نداره شما به جاش ماهی هم بذاری فرقی نداره.
حق با شماست، شما دلیلی ندارید که منو قانع کنید. به هر حال منم اگه تو هر قسمت panties میدیدم هر جوری بود مانگا رو به بقیه معرفی میکردم حتی به قیمت اینکه نتونم یه خط ازش دفاع کنم.
میتونید به همون دلیلی که سعی در قانع کردن نفر قبلی داشتید من رو هم قانع کنید:D

آخرین ویرایش:
الان دقیقا باکومان سر قضیس یا ته قضیه؟
این مانگایی که شما معرفی کردی حداقل دو خط ازش دفاع کن شاید قانع شدم مانگای خوبیه.
دقیقا چرا باید دفاع کنم که مانگای خوبیه ... چه دلیلی تو دنیا وجود میتونه داشته باشه که من باید شما رو قانع کنم .. چه سودی تو این کار برای من وجود داره .. چی عاید من میشه ... من خوشم اومده ... شما بدت اومده ... ختم کلام...
وقتی شما حتی متوجه نشدی که قرار نیست با افرادی که کشته میشن اشنا بشیم یا همدردی کنیم .. بلکه باید قاتلین داستان رو بشناسیم من چی دارم به شما بگم ..

بعد مدت ها گفتم برم یه مانگا بخونم سه قسمت خوندم بیخیال شدم. از شدت مسخره و غیر واقعی بودن شرایط و افراد خندم گرفته بود:D
کشته شدن افرادی که هنوز یه صفحه هم راجع بهشون نخوندیم حسی رو قراره در من ایجاد کنه؟ دیدن سایز G و H قراره حس خشونت ایجاد کنه؟:D
یه مانگایی معرفی کنید یه شخصیت پردازی داشته باشه، تکلیفش با خودش مشخص باشه. وقتی نصف هر صفحه رو سایز مورد نظر پر کرده آدم اصلا نمیتونه مانگا رو جدی بگیره.

منم اول خوندم خورد تو ذوقم باهات هم عقیده ام که اون قضیه H و G یکم زیادیه :D ولی اون اشخاصی که میمیرن اصلا مهم نیستن ! فیلمبردار که پسره باشه و قاتل که دختره باشه شخصیتای اصلی هستن و به مرور بیشتر باهاشون آشنا میشیم همینطور با ماهیت dead tube که چی هست کلا بعضا تعلیقای خوبیم تو داستان وجود داره و توئیستای خوبیم داره تا چپتر ده اینا بخون جذب داستان نشدی دیگه کاریش نمیشه کرد :D
کنار مانگاهای خفن خوندن اینم خالی از لطف نیست واسه من که خوندنش کلا دوساعت وقت گرفت >:/

یه گونه ای مانگا وجود داره که عده ای به اون ارو-گورو می گن. ارو که مشخصه چیه و ماشالا همه استادن:دی
گورو هم از grotesque میاد. این مانگاها همون طور که از نام مبارک شون معلومه، متشکل از دو عنصر 85 و پنتی شات و خون و خونریزی به فجیع ترین
شکل اونه.

این مانگایی که توی صفحات اخیر معرفی شده رو نخونده بودم، اما یه نگاه کوتاهی که بهش انداختم به نظر میاد از همین دسته مانگاها باشه و اتفاقاً از لطیف ترین نوع شون هم هست.

افتضاح ترین مکتوبات بشری، گونه غلیظ این نوع از مانگاهاست:دی

دوست خوبمون بردیا از ذوب شدگان در این جور مانگاهاست.:دی

فکر کنم من مریضی یا مشکلات اروتیک ندارم که فقط بعضی چیزا تو یه مانگا به چشمم بیاد
من که این مانگا رو نخوندم، اما به نظر میاد از اون گونه مانگاها باشه. البته نمیشه کسی رو به خاطر دوست داشتن یه مانگای خاص بیمار یا چیزی دونست:دی
که البته این مانگا خیلی گوگولی تر از این حرفا به نظر میاد. یه بار خودتون کلمه ارو گرو به انگلیسی رو سرچ کنید، ببینید چه دنیای جدیدی به روتون باز میشه:>
خیلی ها هم توی GTA دوست دارن توی خیابون از روی ملت رد بشن اما در واقعیت دلشون نمیاد به یه گربه سنگ بزنن.

یا مثلاً همین دوستمون که نام نمی برم و به مانگاها و انیمه ای اچی (مثل فری تیل و شوگوککی) و انیمه هایی که ژانرشون رو نام نمی برم
اما در مورد مردهای تنومندی ـه که با شمشیرهای آخته با هم گلاویز میشن و ... علاقه داره:-"

جدیداً از هر سه پستی که میزنم، توی یکیش اسم امیر آکیبا میاد=)) البته توی این پست بهش اشاره ای نکردما... خیال بد نکنید;;)

من که این مانگا رو نخوندم، اما به نظر میاد از اون گونه مانگاها باشه. البته نمیشه کسی رو به خاطر دوست داشتن یه مانگای خاص بیمار یا چیزی دونست:D
که البته این مانگا خیلی گوگولی تر از این حرفا به نظر میاد. یه بار خودتون کلمه ارو گرو به انگلیسی رو سرچ کنید، ببینید چه دنیای جدیدی به روتون باز میشه:>
خیلی ها هم توی GTA دوست دارن توی خیابون از روی ملت رد بشن اما در واقعیت دلشون نمیاد به یه گربه سنگ بزنن.

یا مثلاً همین دوستمون که نام نمی برم و به مانگاها و انیمه ای اچی (مثل فری تیل و شوگوککی) و انیمه هایی که ژانرشون رو نام نمی برم
اما در مورد مردهای تنومندی ـه که با شمشیرهای آخته با هم گلاویز میشن و ... علاقه داره:-"

جدیداً از هر سه پستی که میزنم، توی یکیش اسم امیر آکیبا میاد=)) البته توی این پست بهش اشاره ای نکردما... خیال بد نکنید;;)
نه من سر جریان دیگه ای این پست زدم ...
اتفاقا به شدت از این ژانر و این مانگاهای مریض متنفرم ...ولی داستان و شخصیت پردازی دد تیوب خیلی جذبم کرد و محیطی که برای زوایت داستانش خلق کرده بود خیلی باور پذیر و عالی بود ... از نظر من صد البته ....
ولی تو این نزدیک به ۹ سالی که تو فروم های انیمه ای میگردم ادمای زیادی برخورد کردم با سلیقه های متفاوت .. اما عده خیلی قلیلی هم همیشه پیدا میشن که به علایق و سلیقه دیگران گیر بدن ... در حدی که بعضی مواقع جوری شورش رو هم در میارن که حرفشون اینه که تو غلط کردی از همچین چیزی خوشت اومده .. یا این اشغالا که تو میبینی یا میخونی در مقابل سلیقه و چیزایی که من میبینم ............. نیستن ... و تازه اخرشم طرفی که بهش حمله کردن متهم میکنن و دست اویزشونم اکثرشون هم مسایل جنسیه ... اصولا این جور ادما اکثرا کسایی بودن که به تازگی با چیزی اشنا شدن و توهم خود خفن پنداری دارن و جالب تر اینکه جو زود گذرشون که میخوابه دیگه پیگیراون سرگرمی هم نمیشن ...

دیگه بدتر از اون اقا داریوش نداشتیم دیگه .. داشتیم ؟ کسی جرات نداشت پست بزنه بگه از چیزی خوشم اومده ..سریع نقل قولش میکرد این چیزی که تو ازش تعریف میکنی اشغالی بیش نیست .. الان کجاست ؟

آخرین ویرایش:
هرکسی سلیقه‌ای داره و اگر میاد تو این انجمن ( جایی که ملت میان و چیزای مورد علاقشون و نظراتشون و ... رو با هم به اشتراک میزارن) از چیزی تعریف میکنه باعث میشه کسایی که باهاش هم سلیقن با چیزی آشنا بشن که شاید تا اونموقع ازش مطلع نبودن !!!
کسی نمیگه بقیه نیان نسبت به اون چیز ایراد نگیرن ولی اینکه به اون شخص حمله کنن و هرچی دلشون میخواد بهش نسبت بدن و ... حرکتیه که فقط نشون دهنده ی سطح فهم و احترامشون نسبت به بقیه ی سلایق و اشخاصه !
پ.ن : بحث زیادی جدی شد دیگه بهتره عوضش کنیم :D
یه گونه ای مانگا وجود داره که عده ای به اون ارو-گورو می گن. ارو که مشخصه چیه و ماشالا همه استادن:D
گورو هم از grotesque میاد. این مانگاها همون طور که از نام مبارک شون معلومه، متشکل از دو عنصر 85 و پنتی شات و خون و خونریزی به فجیع ترین
شکل اونه.

این مانگایی که توی صفحات اخیر معرفی شده رو نخونده بودم، اما یه نگاه کوتاهی که بهش انداختم به نظر میاد از همین دسته مانگاها باشه و اتفاقاً از لطیف ترین نوع شون هم هست.

افتضاح ترین مکتوبات بشری، گونه غلیظ این نوع از مانگاهاست:D

دوست خوبمون بردیا از ذوب شدگان در این جور مانگاهاست.:D
@m.a.t خوب زحمت کشیدی اطلاعات دادی ۲ - ۳ تا کاره این سبکی معروفم میگفتی دیگه :-" :D

امروز انیمه ReLIFE تموم کردم!!فوق العادخ بود خیلی خیلی لذت بردم خیلی وقت بود که بعده دیدن Kimi To Boku و Yahari Ore no از این سبک انیمه دیگه انتظاری نداشتم و معمولی بودن برام تا این که ReLIFE دیدم!!School, Slice of Life همه رو بخوبی اورده تو این انیمه!!کمدی انیمه هم خیلی خوب در اوردن!!!\m/
الا یه مشکلی هست من رفتم نت دنباله اخبار فصل 2 و... بعد رفتم سراغ مانگا دیدم 139 قسمت اومده خوب گفتم عالیه بعد دیدم 13 قسمت انیمه برابر با 139 قسمت مانگاست!!:|8-} کسی جریان اینو میدونه!!!

آخرین ویرایش:
دیگه بدتر از اون اقا داریوش نداشتیم دیگه .. داشتیم ؟ کسی جرات نداشت پست بزنه بگه از چیزی خوشم اومده ..سریع نقل قولش میکرد این چیزی که تو ازش تعریف میکنی اشغالی بیش نیست .. الان کجاست ؟

جالبه من هم با یه نمونه از این عتیقه ها برخورد داشتم

طرف رسما میومد تو تاپیک انیمه ی مورد علاقه ی من و خیلی های دیگه هی میگفت سری جدیدش بچگونس, فقط بچه های 8-7 سال خوششون میاد, در مقابل سری قدیمش مثل جوک میمونه, اصلا جزو سری حساب نمیشه, چون خشونتش کم شده مضخرف شده, شما طرفدار واقعی نیستید بشینید همون دلقک بازی و کمر تکون دادنو نگاه کنید و .... یعنی غیرمستقیم هزار تا توهین به ما فن های اون انیمه میکرد و بچه ی 8-7 ساله میدونستمون ... بعد حالا کسیم جرئت داشتم از نظراتش ایراد بگیره ... درجا مثل چه عرض کنم سگ میپرید به طرف ....

در کل خدا شفاشون بده

البته این داریوشی که شما گفتیم فکر کنم باهاش برخورد داشتم, چند سال پیش از یه انیمه ای تعریف کردم درجا اومد گفت مضخرفه, اشغاله, نسخه ی ضعیف تر فلان انیمه هستو ....

نه من سر جریان دیگه ای این پست زدم ...
اتفاقا به شدت از این ژانر و این مانگاهای مریض متنفرم ...ولی داستان و شخصیت پردازی دد تیوب خیلی جذبم کرد و محیطی که برای زوایت داستانش خلق کرده بود خیلی باور پذیر و عالی بود ... از نظر من صد البته ....
ولی تو این نزدیک به ۹ سالی که تو فروم های انیمه ای میگردم ادمای زیادی برخورد کردم با سلیقه های متفاوت .. اما عده خیلی قلیلی هم همیشه پیدا میشن که به علایق و سلیقه دیگران گیر بدن ... در حدی که بعضی مواقع جوری شورش رو هم در میارن که حرفشون اینه که تو غلط کردی از همچین چیزی خوشت اومده .. یا این اشغالا که تو میبینی یا میخونی در مقابل سلیقه و چیزایی که من میبینم ............. نیستن ... و تازه اخرشم طرفی که بهش حمله کردن متهم میکنن و دست اویزشونم اکثرشون هم مسایل جنسیه ... اصولا این جور ادما اکثرا کسایی بودن که به تازگی با چیزی اشنا شدن و توهم خود خفن پنداری دارن و جالب تر اینکه جو زود گذرشون که میخوابه دیگه پیگیراون سرگرمی هم نمیشن ...

کنتور نمیندازه که. اصلا بگو GTO رو میرفتم دکه میخریدم میخوندم.
ولی خب آدم 9 سال مانگا بخونه بعدش با خوندن مانگایی مثل این کف و خون قاطی کنه یکم عجیبه. یعنی بعد 9 سال شما تازه اینجور مانگاها رو دیدید؟
کسی هم به سلیقه شما گیر نداده. شما اومدید گفتید این مانگا خوبه منم گفتم نه نیست، من کجا به سلیقه شما گیر دادم؟
آخرین بار که من اینجا پست دادم شما راه این تاپیکو پیدا کرده بودین؟

سلام
@vaan 2
جو این تاپیک دوستانست و کسی با کسی دعوا نداره .
اومده از چیزی که معرفی کردی انتقاد کرده .
به هیچ وجه حق نداری با همچین لحنی جواب کسی رو بدی .
دلت نمیخواد بحث کنی ، بحث نکن . یه کلمه بگو سلیقه من بوده و خوشم اومده . تمام
اینکه قبلاً تو هر جایی با هرکسی چه تجربه ای داشتی هیچ ربطی به این تاپیک و کاربراش نداره
لطفاً تجدید نظر کن تو رفتارت .

امروز انیمه ReLIFE تموم کردم!!فوق العادخ بود خیلی خیلی لذت بردم خیلی وقت بود که بعده دیدن Kimi To Boku و Yahari Ore no از این سبک انیمه دیگه انتظاری نداشتم و معمولی بودن برام تا این که ReLIFE دیدم!!School, Slice of Life همه رو بخوبی اورده تو این انیمه!!کمدی انیمه هم خیلی خوب در اوردن!!!\m/
الا یه مشکلی هست من رفتم نت دنباله اخبار فصل 2 و... بعد رفتم سراغ مانگا دیدم 139 قسمت اومده خوب گفتم عالیه بعد دیدم 13 قسمت انیمه برابر با 139 قسمت مانگاست!!:|8-} کسی جریان اینو میدونه!!!

نه انیمه کل مانگارو پوشش نداده بعد یه چیزیم هست منکه مانگاشو خوندم و هفتگی دنبال میکنم انیمه برام صرفا خوب بود ! خیلی از قسمتای جذاب مانگارو حذف کرده بودن یا تغییر داده بودن یه سری جزئیات که بیشتر در مورد رابطه آراتا و چیزیرو بود رو یا اصلا نیاوردن یا نصفه گفتن یا تغییر دادن توصیه میکنم حتما مانگاشو از اول یه دور بخونی .
مثلا اون لباس قرمزی که چیزیرو تو مراسم آتش بازی پوشیده بود بخاطر حرف آن بود که گفته بود آراتا قرمز دوست داره :D تو همون مراسم چندتا اتفاق دیگم میفته که کلا وجود نداره ، وقتی اوگا عشقشو به کاریو اعتراف میکنه کاریو با کیف میزنه تو صورتش چندبار :D که تو انیمه نبود بعد اینا رفتن یه جای خلوت اعتراف کردن به هم و آراتا و چیزیرو پشت شمشادا قایم شده بودن دید میزدن که تو انیمه اینا تو یه جای شلوغ بودن ! از این دست تغییرات زیاد هست تو انیمه بخاطر همین مانگارو حتما یه دور بخون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or