Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نه انیمه کل مانگارو پوشش نداده بعد یه چیزیم هست منکه مانگاشو خوندم و هفتگی دنبال میکنم انیمه برام صرفا خوب بود ! خیلی از قسمتای جذاب مانگارو حذف کرده بودن یا تغییر داده بودن یه سری جزئیات که بیشتر در مورد رابطه آراتا و چیزیرو بود رو یا اصلا نیاوردن یا نصفه گفتن یا تغییر دادن توصیه میکنم حتما مانگاشو از اول یه دور بخونی .
مثلا اون لباس قرمزی که چیزیرو تو مراسم آتش بازی پوشیده بود بخاطر حرف آن بود که گفته بود آراتا قرمز دوست داره :D تو همون مراسم چندتا اتفاق دیگم میفته که کلا وجود نداره ، وقتی اوگا عشقشو به کاریو اعتراف میکنه کاریو با کیف میزنه تو صورتش چندبار :D که تو انیمه نبود بعد اینا رفتن یه جای خلوت اعتراف کردن به هم و آراتا و چیزیرو پشت شمشادا قایم شده بودن دید میزدن که تو انیمه اینا تو یه جای شلوغ بودن ! از این دست تغییرات زیاد هست تو انیمه بخاطر همین مانگارو حتما یه دور بخون
فکر نمیکنی پستت نیاز به اسپویلر داره؟

آخرین ویرایش:
یه سری کارم من معرفی کنم شاید به کار کسی اومد :D

مانگای Tough :
یه کار رزمی نسبتا خوب که تمرکزش صرفا رو کارای رزمیه و خبری از رمنس و اینا نیست ، داستان خیلی خفنیم نداره مبارزاتشم خالی بندی زیاد داره ولی از بعد صرفا رزمی و اکشن خوبه و خشانت خوبی داره یکبار خوندنش خالی از لطف نیست :D یعنی موقع پیشنهاد دادنم بیشتر نیمه خالی لیوانو نگاه میکنم :p

Midnight Secretary
یه کار رومنس و بزرگسال با داستان خوب و شخصیت پردازی خوب قطعا علاقه مندان به رومنس باید بخونن این کارو

Real
یه مانگای ورزشی ناب تمشم بسکتباله سینین هم هست واقعا کار باکیفیتیه و البته کمتر شناخته شده

انیمه Legend of the Galactic Heroes چقدر عالی بود باورم نمیشه تا الان این ابر انیمرو ندیده بودم ! لذت بردم خیلی وقت بود یه کار بلند اینجوری بهم نچسبیده بود
فکر نمیکنی پستت نیاز به اسپویلر داره؟
فکر نکنم اکثر اینا تو انیمه هست چیزاییم که گفتم همچین خفن نیستن ولی چشم میزارم تو اسپویل

آخرین ویرایش:
من که این مانگا رو نخوندم، اما به نظر میاد از اون گونه مانگاها باشه. البته نمیشه کسی رو به خاطر دوست داشتن یه مانگای خاص بیمار یا چیزی دونست:D
که البته این مانگا خیلی گوگولی تر از این حرفا به نظر میاد. یه بار خودتون کلمه ارو گرو به انگلیسی رو سرچ کنید، ببینید چه دنیای جدیدی به روتون باز میشه:>
خیلی ها هم توی GTA دوست دارن توی خیابون از روی ملت رد بشن اما در واقعیت دلشون نمیاد به یه گربه سنگ بزنن.

یا مثلاً همین دوستمون که نام نمی برم و به مانگاها و انیمه ای اچی (مثل فری تیل و شوگوککی) و انیمه هایی که ژانرشون رو نام نمی برم
اما در مورد مردهای تنومندی ـه که با شمشیرهای آخته با هم گلاویز میشن و ... علاقه داره:-"

جدیداً از هر سه پستی که میزنم، توی یکیش اسم امیر آکیبا میاد=)) البته توی این پست بهش اشاره ای نکردما... خیال بد نکنید;;)
این اِرو-گرو ، یک مثالش الفن لاید محسوب میشه؟
اگر آره به نظر من(نریزید رو سرم:-")به شدت سبک آشغالیه:|

اینی که نام نبردی رو منم میشناسمش! :دی ولی یادمه به خاطر اچی فراوان میخواست شوکوگکی رو دراپ کنه،که یکم جلوتر خیلی کمتر شد! :دی
فیری تیل هم که مهر هیچکدوم دخترهاش به دلش ننشسته!:-" ، کاراکترهایی که دوست داره هم گاجیل و گری و یکم کمتر (لاکسوس و ناتسو) میباشد:-" :دی
به طور کلی هم کاراکترهایی که از جوخه ی 11ـه بلیچ براشون دعوت نامه ارسال میشه رو دوست داره:-" :دی و 2تا منهوای فشنگ چی و توفان سرخ خونده که پر از این جماعته:-" >:)

در کل سلیقه خوبی داره! انقدر تحریف واقعیت نکنید! بچه خوبی هم هست:دی (بنده خدا خودش از دشمنان مهدکودک دخترونست و میخواد در همشون رو تخته کنه!:-" چجوری واقعیت رو 190درجه تحریف میکنید در موردش:(( )

نه انیمه کل مانگارو پوشش نداده بعد یه چیزیم هست منکه مانگاشو خوندم و هفتگی دنبال میکنم انیمه برام صرفا خوب بود ! خیلی از قسمتای جذاب مانگارو حذف کرده بودن یا تغییر داده بودن یه سری جزئیات که بیشتر در مورد رابطه آراتا و چیزیرو بود رو یا اصلا نیاوردن یا نصفه گفتن یا تغییر دادن توصیه میکنم حتما مانگاشو از اول یه دور بخونی .
مثلا اون لباس قرمزی که چیزیرو تو مراسم آتش بازی پوشیده بود بخاطر حرف آن بود که گفته بود آراتا قرمز دوست داره :D تو همون مراسم چندتا اتفاق دیگم میفته که کلا وجود نداره ، وقتی اوگا عشقشو به کاریو اعتراف میکنه کاریو با کیف میزنه تو صورتش چندبار :D که تو انیمه نبود بعد اینا رفتن یه جای خلوت اعتراف کردن به هم و آراتا و چیزیرو پشت شمشادا قایم شده بودن دید میزدن که تو انیمه اینا تو یه جای شلوغ بودن ! از این دست تغییرات زیاد هست تو انیمه بخاطر همین مانگارو حتما یه دور بخون
یدفعه بگو خیلی خیلی خیلی خلاصه کردن انیمه رو....:D حتما میرم سراغ مانگا!!!
میان از یه مانگای چرت 2 فصل 25 قسمتی میسازن (Cute High Earth Defense Club Love! یا Active raid :-&:-&:-&) ولی ReLIFE اومدن رسما کل گوشتش رو کندن فقط استخوانش موند که اونم 100شرف داره به اون انیمه ها!!! امیدوارم صنعت انیمه ژاپن گل بگیره و ورشکست بشن!!!رسما هرکی هرکی شده:-&:-&مانگای خو مثل اینا (tokyo ghol-berserk-kingdom-d gray man-ajinو....)میاد انیمه یه چیزی فاجعه در میاد که میمونه کدوم ناقص عقل میاد اینطری نابود میکنه یا میان انیمه(Shokugeki No Souma-Relife- Arslan Senki)رو کلی خلاصه می کنند و واسه ساختن فصل بعد اش چندسال وقت میدن!! و یا واسه مانگاهای مثله (Cute High Earth Defense Club Love! یا Active raidو.... :-&:-&:-&)سنگ تموم میزارن قبل پخش کلی فصل تایید میشه!!!:-&
یجا خونده بودم که صنعت انیمه ژاپن قراره چند ساله دیگه نابود بشه(از نظر ارزش گذاشتن واسه ایده های ناب و مانگاهای توپ و....) ولی باور نمی کرد ولی الا با دیدن وضع berserk و... میفهمم منظور طرف چیه!!:((

یدفعه بگو خیلی خیلی خیلی خلاصه کردن انیمه رو....:D حتما میرم سراغ مانگا!!!
میان از یه مانگای چرت 2 فصل 25 قسمتی میسازن (Cute High Earth Defense Club Love! یا Active raid :-&:-&:-&) ولی ReLIFE اومدن رسما کل گوشتش رو کندن فقط استخوانش موند که اونم 100شرف داره به اون انیمه ها!!! امیدوارم صنعت انیمه ژاپن گل بگیره و ورشکست بشن!!!رسما هرکی هرکی شده:-&:-&مانگای خو مثل اینا (tokyo ghol-berserk-kingdom-d gray man-ajinو....)میاد انیمه یه چیزی فاجعه در میاد که میمونه کدوم ناقص عقل میاد اینطری نابود میکنه یا میان انیمه(Shokugeki No Souma-Relife- Arslan Senki)رو کلی خلاصه می کنند و واسه ساختن فصل بعد اش چندسال وقت میدن!! و یا واسه مانگاهای مثله (Cute High Earth Defense Club Love! یا Active raidو.... :-&:-&:-&)سنگ تموم میزارن قبل پخش کلی فصل تایید میشه!!!:-&
یجا خونده بودم که صنعت انیمه ژاپن قراره چند ساله دیگه نابود بشه(از نظر ارزش گذاشتن واسه ایده های ناب و مانگاهای توپ و....) ولی باور نمی کرد ولی الا با دیدن وضع berserk و... میفهمم منظور طرف چیه!!:((

نه خیلیم خلاصه نکردن :D ولی یه سری جزئیات که بعضا مهمم هستن حذف شدن بعد مانگا طراحیاش بهتره و جوریه که موقع خوندشن حس قویتری نسبت به وقتی که انیمرو میبینی داری ! که اینم بخاطر موزیک متن نه چندان جذاب انیمس واقعا ضعیف بود تو این ضمینه .
والا منم فاز اینارو نمیفهمم شاهکارایی مثل برسرک ، بی خانمان انیمه ندارن در حالی که قشنگ انیمه های بلند خفنی ازشون میشد ساخت حالا انیمه بلندم نه دو سه تا 25 قسمتی درست حسابی ولی بعضی انیمه ها که مفتشون گرونه هی ساخته میشن که فکر کنم برمیگرده به سلیقه داغون ژاپنیا ! تو بازیم سلیقشون داغونه تو انیمم همینه گویا [-(
کلی کار تو مایه های ریلایف هستن که انیمه نشدن مانگاشونو خوندم و منتظرم شاید روزی انیمه بشن :-< یعنی پول داشتم میرفتم بودجه میدادم میگفتم لامصبا بیاید بسازید سودشم بخوره تو سرتون :D

فک نکنم همش بحث فروش و اینا باشه الان akame ga kill با این که مانگای پر فروشی داره ولی انیمه ایی که ساختن از حدود قسمت 20 رفت تو دیوار از مانگا خط داستانیش جدا شد و یه پایان الکی براش درست کردن از طرفی دیگه سلیقه ژاپنیا خیلیم بد نیست مثلا K_On واقعا خیلی عالیه تو ژاپنم فک کنم پر طرفداره:D. اینم اضافه کنم shokugeki no Soma کم فروش نداشته ، بیشتر مواقع تو 10یا 20 تای اول بوده

آخرین ویرایش:
هومن جان اگه تو مایه های ریلایف مانگا میخوای این چندتا رو اگه نخوندی یه نگاه بنداز کارای خوبی هستن .
Sekine Kun No Koi
3D Kanojo
cheese in trap
Taiyou no Ie

Honey Bitter
mars
ES: Eternal Sabbath
suzuka
horimiya
last game
Kore wa Koi no Hanashi
emma
skip beat که عشقه منه
bokura ga ita
beck
can,t see cant hear but love

با اینکه همه نوع مانگایی میخونم ولی باید بررسی بشه منه خرس گنده چرا کارای رومنس دوس دارم اکثرشونم خوندم

فک نکنم همش بحث فروش و اینا باشه الان akame ga kill با این که مانگای پر فروشی داره ولی انیمه ایی که ساختن از حدود قسمت 20 رفت تو دیوار از مانگا خط داستانیش جدا شد و یه پایان الکی براش درست کردن از طرفی دیگه سلیقه ژاپنیا خیلیم بد نیست مثلا K_On واقعا خیلی عالیه تو ژاپنم فک کنم پر طرفداره:D

لایک داری :x:-bd

همگی برید استغفار کنید ... که یه ارک عظیم دیگه در راهه ... کینگدوم دوباره میخواد گالن گالن ادرنالین از بدنمون استخراج کنه ... تصورشم به هیجان میاردم.
این ارک قبلی هم که تا اواسطش عالی بود و این اخراش کاملا اب بندی و غیر قابل تحمل شده بود بالاخره تموم شد

......

نمیتونم بگم این چپتر خوب تموم شد یا نه .. ولی همین که اون حرومی رو خوردن و شرش رو کم کردن فوق العاده بود ... انقدر مانگاکا روانیمون کرد .. من تا وقتی نرفت تو دهن ارمین فکر میکردم یه جوری فرار میکنه

آخرین ویرایش:
قسمت جدید DGm

آلماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

کاندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

من تا آخر این آرک میمیرم باز :(

البته برم با مانگا یه دور چک کنم ببینم گند نزده باشن :D

صدای رود چقدر بچه گونست خدایا :))

آخرین ویرایش:
همگی برید استغفار کنید ... که یه ارک عظیم دیگه در راهه ... کینگدوم دوباره میخواد گالن گالن ادرنالین از بدنمون استخراج کنه ... تصورشم به هیجان میاردم.
این ارک قبلی هم که تا اواسطش عالی بود و این اخراش کاملا اب بندی و غیر قابل تحمل شده بود بالاخره تموم شد

......

نمیتونم بگم این چپتر خوب تموم شد یا نه .. ولی همین که اون حرومی رو خوردن و شرش رو کم کردن فوق العاده بود ... انقدر مانگاکا روانیمون کرد .. من تا وقتی نرفت تو دهن ارمین فکر میکردم یه جوری فرار میکنه

هارا به محض این که دید داره آرک حوصله سر بر میشه خیلی سریع بستش...
دمش گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or