Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لایو اکشنی که نتفلیکس داره از Death Note میسازه رو دیدید؟ یا من آخرین نفرم؟:دی به نظر من که الان دیدم سوپر شت میومد! مثلا بازیگر L سیاه پوست بود و سر سوزنی، سر سوزنی استایل سایکو L رو نداشت! کلا فاجعه سهمگینی به نظر میاد.

لایو اکشنی که نتفلیکس داره از Death Note میسازه رو دیدید؟ یا من آخرین نفرم؟:D به نظر من که الان دیدم سوپر شت میومد! مثلا بازیگر L سیاه پوست بود و سر سوزنی، سر سوزنی استایل سایکو L رو نداشت! کلا فاجعه سهمگینی به نظر میاد.
احتمالا اولین نفری اینجا همه میدونن که Live Action =Shi*t :D فرقی هم نداره کی و چجوری بسازنش جواب همینه :دی!

اینجوریاست؟
تا ببینم تو انیمه چه طور پیش میره
مثل to-love- ru نباشه هرچند اونم تا آخرش دیدم :D

هوی با To Love-ru درست صحبت کنا :D من عاشقشم :))

انیمش کمدی جالبی داره ولی من اهل Incest حتی در حد برادر/خواهر ناتنی هم نیستم >__>

اینجوریاست؟
تا ببینم تو انیمه چه طور پیش میره
مثل to-love- ru نباشه هرچند اونم تا آخرش دیدم :D
نمیدونم همه فصل های TO LOVE -Ru دیدی با نه اما به جز سری اول که کسل کننده میشد بقیه سری هاس عالی بود ! :D
راسی برنامه ای برا ادامه ش ندارن ؟! دلم برا لالاچی تنگ شده ! 8->:D

احتمالا اولین نفری اینجا همه میدونن که Live Action =Shi*t :D فرقی هم نداره کی و چجوری بسازنش جواب همینه :D!
البته غیر از خلیل:-" :دی @Police _ 110
فکر کنم کلا خلیل چون با پودر و نابود شدن کاراکترها حال میکنه، این مورد هم براش در مورد انیمه ها صدق میکنه:دی ، یعنی حال میکنه لایو اکشن بسازن از روشون و نابودشون کنند:-" :-"

هوی با To Love-ru درست صحبت کنا :D من عاشقشم :))

انیمش کمدی جالبی داره ولی من اهل Incest حتی در حد برادر/خواهر ناتنی هم نیستم >__>

جدی؟ خیلی؟ تا قضیه رو بشکافم اذیتت کنم :دی

نمیدونم همه فصل های TO LOVE -Ru دیدی با نه اما به جز سری اول که کسل کننده میشد بقیه سری هاس عالی بود ! :D
راسی برنامه ای برا ادامه ش ندارن ؟! دلم برا لالاچی تنگ شده ! 8->:D

من برعکس از فصل سومش زیاد خوشم نیومد با وجود خواهراش

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
ReZero از اون انیمه هاییه که یجا دیدنش حال نمیده. نصف حالش به همین تعلیق هر هفتست :D
میدونم این نظرم خیلی مقبول نیست ولی اگه یکم استایل Waifu بازی مسئله کمتر بود انیمش حداقل 10 برابر بهتر می شد :D(در عین حال جا داره بگم Rem for life:D)

ReZero از اون انیمه هاییه که یجا دیدنش حال نمیده. نصف حالش به همین تعلیق هر هفتست :D
میدونم این نظرم خیلی مقبول نیست ولی اگه یکم استایل Waifu بازی مسئله کمتر بود انیمش حداقل 10 برابر بهتر می شد :D(در عین حال جا داره بگم Rem for life:D)

خب وقتی از اول یکی از پایه های اصلی داستان همین چیزاس نمیتونی توقع داشته باشی بیان و این چیزارو بردارن که اصلا اگه به خاطر همین چیزا نبود داستان اینجوری پیش نمیرفت و ... :|
حالا جدا از اینکه این نظر از بیخ و بن غلطه چطور دلت میاد اینجوری بگی اصن ؟؟ :-w اینجوری که مطمئنا برا من ۱۰ برابر بدتر میشد [-( ( :-bd)
پ.ن : من از الان منتظرم امیلیا هم درست حسابی بیاد تو قضایا که هم دوز اون استایل بره بالا هم اینکه ببینم میتونه با رم تو محبوبیت رقابت کنه یا نه :D

خب وقتی از اول یکی از پایه های اصلی داستان همین چیزاس نمیتونی توقع داشته باشی بیان و این چیزارو بردارن که اصلا اگه به خاطر همین چیزا نبود داستان اینجوری پیش نمیرفت و ... :|
حالا جدا از اینکه این نظر از بیخ و بن غلطه چطور دلت میاد اینجوری بگی اصن ؟؟ :-w اینجوری که مطمئنا برا من ۱۰ برابر بدتر میشد [-( ( :-bd)
پ.ن : من از الان منتظرم امیلیا هم درست حسابی بیاد تو قضایا که هم دوز اون استایل بره بالا هم اینکه ببینم میتونه با رم تو محبوبیت رقابت کنه یا نه :D
اسپویل خاصی نیست ولی محض احتیاط...
من شخصا کلا با رومنس تو داستانا مشکل دارم، ولی تو این انیمه برای این اینو میگم که یه جورایی این احساس به آدم دست میداد که شخصیت اصلی کلا خودش هیچ هدف یا انگیزه درونی که جزئی از شخصیتش باشه نداره و هرکاری می کنه برای بقیه (که از یک کنار مونث هستن) می کنه... البته خود نویسنده هم به این مسئله واقف بود (قضایای قسمت 18 کلا) ولی خوب همچنان من بر این عقیده ام که اگه سوبارو یه دلیل درونی یا انقلابی برای دوباره شروع کردن پیدا می کرد خیلی بهتر بود... البته این ترجیح منه و اینجوری یکم کلیشه ای هم می شد، ولی خوب من اینجوری بیشتر دوست دارم :D

اسپویل خاصی نیست ولی محض احتیاط...
من شخصا کلا با رومنس تو داستانا مشکل دارم، ولی تو این انیمه برای این اینو میگم که یه جورایی این احساس به آدم دست میداد که شخصیت اصلی کلا خودش هیچ هدف یا انگیزه درونی که جزئی از شخصیتش باشه نداره و هرکاری می کنه برای بقیه (که از یک کنار مونث هستن) می کنه... البته خود نویسنده هم به این مسئله واقف بود (قضایای قسمت 18 کلا) ولی خوب همچنان من بر این عقیده ام که اگه سوبارو یه دلیل درونی یا انقلابی برای دوباره شروع کردن پیدا می کرد خیلی بهتر بود... البته این ترجیح منه و اینجوری یکم کلیشه ای هم می شد، ولی خوب من اینجوری بیشتر دوست دارم :D

نسبت به جمله ی اولت که فقط :|:|:| . ولی تو این انیمه هم مطمئنا شخصیت اصلی انگیزه های درونی داره از قسمت ۱۳ و صحبتای امیلیا و سوبارو کاملا مشخص بود دیگه که میخواست نشون بده سوبارو اینکارا رو تا حد زیادی برای خودش و نشون دادن اینکه بدرد میخوره انجام میده ولی همش میگه بخاطر امیلیاست یا تو قسمت ۱۶ که کروش بهش میگه تو حرفات یبارم نگفتی که میخوای امیلیا رو نجات بدی و حتی تو قسمت ۱۸ هم وقتی رم میگه تسلیم شدن سادست سوبارو میگه برام خیلی راحت تر بود اگه احساس میکردم یه امیدی هست نشون میده که قصد شخصی سوبارو همینه که ثابت کنه میتونه !! که میگه من قبلا هیچ کاری نمیکردم و ... درکل از رفتار سوبارو هم میشه اینو فهمید کسی که تا چندوقت قبل توی دنیای دیگه به هیچ دردی نمیخورده و یه آدم کاملا معمولی شاید بشه گفت Shut in بوده میاد یه دنیای جدید و یه قدرت خیلی شاخ میگیره ما هم اگه الان جاش بودیم قطعا همین کارارو میکردیم 8-> حالا اینکه میاد توی جهان تازه و یه دخترو میبینه که میتونه با توجه به اون شخص کاراشو جهت بده به نظرم چیز کاملا طبیعیه ( اصلا طبیعی نیست که بری یه جهان دیگه بعد نیومده بگی من میخوام این جهان نجات بدم :|:D )
ولی قسمت ۱۸ هم یجور میخواست نشون بده سوبارو به اون تکامل که امیال و خواسته های شخصیشو با کمک به امیلیا تو یه سمت و سو قرار بده رسیده و تهشم به رم میگفت بیا بریم به امیلیا کمک کنیم و منو ببین که قهرمان میشم ( خواسته و انگیزه ی درونی ) و ...
خب مسلما سلیقه ها فرق میکنه دیگه من با حالت الانش خیلی حال میکنم :D
پ.ن : شرمنده زیاد شد .

بعد از Orange موفق شدم 91 Days رو هم دراپ کنم.

هیچ چیز خاصی نداشت. داستان کاملاً تکراری و الکی و آبکی بود.:دی

ستینگ دوران ممنوعیت و گنگستری آمریکا رو که ازش حذف کنی، کلیات داستان آبگوشتی و کلیشه ای و هزار بار دیده شده است:>

بعد از Orange موفق شدم 91 Days رو هم دراپ کنم.

هیچ چیز خاصی نداشت. داستان کاملاً تکراری و الکی و آبکی بود.:D

ستینگ دوران ممنوعیت و گنگستری آمریکا رو که ازش حذف کنی، کلیات داستان آبگوشتی و کلیشه ای و هزار بار دیده شده است:>
اتفاقا میخواستم بگم بعد از ارسلان و شوکوگکی، بسیار با 91 Days حال میکنم! :x خیلی خوبه >:)

Orange هم دوست دارم:-" :دی

فقط اومدم بگم این قسمت tales of zestiria رو نبینین عمرتون برفناس:D
به شخصه هایپم واسه بازی هم چسبید به سقف:|:D

کلا انیمش خیلی معرکه ساخته شده :D بدون شک جز 2-3 تا انیمه برتر این فصله :D

این قسمتش که رسما بهترین قسمت بین همه انیمه های این فصل بود :D یعنی اوف :D

بعضی استودیو ها یاد بگیرن چجوری باید مبارزات رو درست کرد :| بعد چقدر این انیمه بودجه داره که اینجوری در میارنش؟ :D بی نهایته؟ :D

همه صحنه هارو معرکه ساختن

آخرشم که Opening بازی Berseria رو نشون داد و بازم مثل همیشه OP بازیای Tales of معرکست :D

من فقط از سوئیچ کردن یهوی داستان رو برسریا به مشکل برخوردم که الان چی شد؟ یعنی دیگه داستان Sorey رو نمیخوان ادامه بدن؟ از اونطرف هم فصل دوم داره که زمستون میاد یکم گیج شدم که میخوان چیکار کنن ولی برا من که بهترین انیمه این فصله :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or