نسبت به جمله ی اولت که فقط
. ولی تو این انیمه هم مطمئنا شخصیت اصلی انگیزه های درونی داره از قسمت ۱۳ و صحبتای امیلیا و سوبارو کاملا مشخص بود دیگه که میخواست نشون بده سوبارو اینکارا رو تا حد زیادی برای خودش و نشون دادن اینکه بدرد میخوره انجام میده ولی همش میگه بخاطر امیلیاست یا تو قسمت ۱۶ که کروش بهش میگه تو حرفات یبارم نگفتی که میخوای امیلیا رو نجات بدی و حتی تو قسمت ۱۸ هم وقتی رم میگه تسلیم شدن سادست سوبارو میگه برام خیلی راحت تر بود اگه احساس میکردم یه امیدی هست نشون میده که قصد شخصی سوبارو همینه که ثابت کنه میتونه !! که میگه من قبلا هیچ کاری نمیکردم و ... درکل از رفتار سوبارو هم میشه اینو فهمید کسی که تا چندوقت قبل توی دنیای دیگه به هیچ دردی نمیخورده و یه آدم کاملا معمولی شاید بشه گفت Shut in بوده میاد یه دنیای جدید و یه قدرت خیلی شاخ میگیره ما هم اگه الان جاش بودیم قطعا همین کارارو میکردیم
حالا اینکه میاد توی جهان تازه و یه دخترو میبینه که میتونه با توجه به اون شخص کاراشو جهت بده به نظرم چیز کاملا طبیعیه ( اصلا طبیعی نیست که بری یه جهان دیگه بعد نیومده بگی من میخوام این جهان نجات بدم
)
ولی قسمت ۱۸ هم یجور میخواست نشون بده سوبارو به اون تکامل که امیال و خواسته های شخصیشو با کمک به امیلیا تو یه سمت و سو قرار بده رسیده و تهشم به رم میگفت بیا بریم به امیلیا کمک کنیم و
منو ببین که قهرمان میشم ( خواسته و انگیزه ی درونی ) و ...
خب مسلما سلیقه ها فرق میکنه دیگه من با حالت الانش خیلی حال میکنم
پ.ن : شرمنده زیاد شد .