Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریه:-? و در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - "Inner Universe" by Origa
Mirai Nikki (The Future Diary) - "Kuusou Mesorogiwi" by Yousei Teikoku
Amnesia opening - Zoetrope by Nagi Yanagi
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - "the WORLD" by Nightmare
Death Note - Alumina
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - "again" by YUI
لیست ترتیب خاصی نداره
Gosick-ED1-Resuscitated Hope
Gosick-ED2-Unity
Shigatsu wa Kimi no Uso ED2-Seven Oops-Orange
Steins;Gate OST-Christina
Tokyo Ghoul Root A OST-On My Own
Tokyo Ghoul Root A OST-Licht und Schatten
Arslan Senki OST-Tenkuu Ni Mau Tori Yo featuring Nagi Yanagi
Steins;Gate OST-Gate of Steiner
Aldnoah.Zero S1-OP-Heavenly Blue
Ano Hana ED-Secret Base
Donten ni Warau ED-Attitude to Life
Fate Zero OP 2-to the beginning
Fate Zero OST-The Battle is to the Strong
Fate Zero OST-This Day, And Never Again
Fate Stay Night UBW OST-エミヤ_UBW Extended:D (اگه اینو پیدا نکردی بگو برات اپ کنم)
Fate Stay Night UBW OST-Realta Nua
درمورد OST های FSN/UBW. اولی همون ساندترکی هست که توی خوده انیمه پخش شد. و دومی هم همونه ولی ی ورژن دیگش. پیشنهاد میشه هردورو دانلود کنی این دوتا خیلی خوبن
Fate Stay Night UBW-ED 1-Believe
Fate Stay Night UBW-ED 2-ring your bell
Fate Stay Night UBW-OP 2-Brave Shine
Fate Stay Night UBW-EP12 ED-This Illusion خواننده LiSA
Steins;Gate OST-Sky Clad no Kansokusha خواننده‌ش Itou Kanako هست
naruto movie 4 ED-If خواننده‌ش هم Kana Nishino هست
Kekkai Sensen-OP-Hello world
Parasyte - the maxim-OP
Angel Beats-OP
Air-OP-Tori no Uta خواننده‌ش هم Lia
اینایی که میبینی اسمه خواننده و .. رو میگم اهنگایی هستن که احتمال میدم پیدا کردنشون یکم سخت باشه
Psycho-Pass 2 OP
Steins Gate OP
Steins Gate ED
Steins;Gate The Movie ED
Hellsing Ultimate ED 7-Suilen-Shintou Shite
Tokyo Ghoul OP
Tokyo Ghoul root A-Unravel-acoustic version
خب اگه اینارو دانلود کردی و گوش دادی و خوشت اومد و سلیقه هامون یکی بود بگو بازم لیست بدم. اینا همه OP/ED/OST بودن... J-MUSICهم خواستی بگو.
ولی اگر بتونی خلیل-ساما رو راضی کنی لیست بده . دیگه به هیچ لیتسی نیاز نخواهی داشت:D

5wyukg7j0kxndhvjb2x1.gif

عجب لیستی:Shrewd:اگه مشکلی تو دانلودشون پیدا شد حتما مزاحمت میشم:D

پ.ن: هر کس یه لیست پر پیمون بده یه دونه از این گیفای بالایی بصورت کاملا رایگان پیشکشش میکنم:D
عجب گیفی:D اره هرکدومه پیدا نکردی بگو برات اپلود کنم:D

چون الان دارم گینتاما میبینم از اول فعلا آهنگ های گینتاما تو ذهنمه. تا قسمت 107 از اینا خوشم اومده
Tommy Heavenly6 - pray
Hitomi takahashi - candy line
Does - Shura & donten
The rodeo carburetor - speed of flow
Kasanaru kage - hearts grow
فعلا همین ها رو یادم میاد. همه آهنگاش رو هم از باکا بی تی گرفتم عالین. دو تا amv هم الان میزارم یکیش واسه آرک شوگان و شدیدا fu**ed my feelings اون یکی هم اون روی سکه س:D
https://is.gd/I7ynPe
File Size 66.76MB

https://is.gd/d1QqTT
File Size 56.97MB

@Kurt117
کاملا درست گفتی:دی غرور تاکومی هم ضربه نخورد دیگه >:)
بیاد بزنه یوکیهیرا رو تو قوطی کنه هرچه زودتر :x >:)

مسابقه ی بعدی هم... شخصا با ریو خیلی حال میکنم! خیلی امیرپسنده >:) خفنه کلا طراحیش! :دی و 100% هم مطمئنم برنده میشه اینجا:-" :دی
اما به طور کلی غذاهای هایاما رو بیشتر دوست دارم-" (زیاد با ماهی و این چیزا حال نمیکنم،اینم که از شهر بندری اومده و نقطه قوتشه:دی (میگو دوست دارما:x ) و از اونطرف از غذاهای هندی و کلا پر ادویه بسی خوشم میاد:دی :x )
ریو مراحل قبل چیا درست کرد؟ اصلا یادم نمیاد:-" فکر کنم باید چک کنم:دی

ولی فکر کنم مسابقه خفنی باشه! ریو هم غذای قبلیش گویا طعم قویی داشت! :دی مسابقه ی جذابی باید باشه>:)
---
ورژن ایرانیه گلد راجر و وان پیس، میشه اتابک(اهابک) و جزیره ی سفیده؟ :دی :))
احتمالا قسمت بعد هم جنگ دریایی خواهد بود که توی اپنینگ میبینیم، قسمت بعدشم ماجراهای بعد از جنگ و رسیدن مسافرها و مقدمه ی آرک بعدی که معلوم نیست چند قرن دیگه انیمه میشه:| (یحتمل دیگه 8 قسمتم نمیدن و یه OVA نیم ساعته میدن و بقیه ی کتاب ها رو میچپونند توش:| )

باز هم باید بگم...به خدا ظلمه 8 قسمت:| :(

من اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلو:D

برای همین لیست ندارم.

فقط یه بار اپنینگ آئویی ناروتو رو دیدم و بدک نبود:D
منم مثل تو بعد یه بار که گوش کردم میزنم جلو ! :D
البته در این بین اپنینگ و اندینگ های بوده که هر دفعه کامل گوش کردم و الان تو ذهنم موندگار شده
اپنینگ F/SN فصل دوم
اپنینگ AOT
اندینگ GOSICK که تازه شروعش کردم این واقعا قشنگه :x
اپنینگParasyte The Maxim
اپنینگ Boku daka ga inai Machi
اندیگ Claymor
اپنینگ FMA:BH فک کنم نیمه هاش بود
اپنینگ TG فصل اول
اندینگ Shimoneta to Iu Gaine ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai :-":-":D
و البته از انیمه ای بلند هم وان پیس گینتاما و ناروتو تک و توک اپنینگ و اندینگ ها دوست داشتم

فکر کنم Tales of Zestiria دو بخشه نصف اولش مقدمه داستان Zestiria نیمه دومش مقدمه Berseria چون این قسمت Ending هم عوض شد

چون این قسمت کامل Berseria بود و Velvet دیدیم :x

چقدر خوب بود که آخر این قسمت Opening واقعا معرکه بازی Zestiria رو گذاشته بودن که واقعا زیباست و من هزار بار دیدمش :D حتما شما هم ببینید :D

البته من دوست داشتم فقط ماجرای Soray و دوستان باشه و اینجوری یکم عجیبه چون تو Opening و ENding قبلی کاراکترای دیگه که جلوتر میان هم نشون میداد

تا حرف از آهنگ انیمه هاس بذارید یه ost از Kemono no Souja Erin معرفی کنم. اگه نوزاد توی خانوادتون دارید مخصوصا از نوع بی قرارش خیلی به کار میاد. شخصا روی سه تا نی نی تست کردم و تو هر سه مورد جواب داده! :D:D

اسم آهنگش Lalalila Lalia هست از Cossami. خیلی آرامش بخشه و راه خوبیم هس واسه ترویج زبان ژاپنی :>

اینم لیست اهنگای مورد علاقم:

Namae wo Yobu yo - Bungou Stray Dogs
Utatane Sunshine - Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
one-Me two-Hearts - Divine gate
Unravel (accoustic version) - Tokyo Ghoul
Kimi ja Nakya Dame Mitai - Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Rain - Kotonoha no Niwa

سراغ قدیمی ترا نرفتم وگرنه خیلی زیاد میشد :p

این انیمه ی Tales of Zestiria برای کسایی که بازی رو انجام ندادن قابل دیدن هست؟:D

به شدت!! :-bd گویا داستان بازی زیاد تعریفی نداشته و خط داستانی انیمه رو تا حدودی تغییر دادن و بهترش کردن. بهترین انیمه فصله از دستش ندین ;)

این انیمه ی Tales of Zestiria برای کسایی که بازی رو انجام ندادن قابل دیدن هست؟:D
میخوای بازیش رو در آینده انجام بدی؟ :D

البته انجام بدی یا ندی هم نمیتونم قطعی بگم چون اگه اونجوری که من گفتم باشه یعنی الان بخواد مقدمه داستان Berseria رو حالا نشون بده پس همه با خیال راحت میتونن ببینن

کلا بببینید ولی دعا کنید برگرده به داستان Sorey چون اینجوری خیلی پراکنده کاری میشه و داستان هیچکدوم تموم نمیشه و آخرش باید پاشید بازی رو انجام بدین

خیلی کم هم از بازی بیشتر داستان نشون دادن :D ولی خب عوضش بازی هم کلی Skit دوست داشتنی داره :D

به نظر من که چه بازی انجام دادین چه ندادین چه میخواین انجام بدین انیمش رو ببینین خیلی خوش ساخته بیشرف :D

به شدت!! :-bd گویا داستان بازی زیاد تعریفی نداشته و خط داستانی انیمه رو تا حدودی تغییر دادن و بهترش کردن. بهترین انیمه فصله از دستش ندین ;)

داستان بازی دقیقا چیزیه که تو انیمه هست :D تنها کار خوبی که کردن اون قسمت 0 انیمه بود که تو بازی نبود و فقط در حد صحبت بود که چه اتفاقی افتاده و اینا اون حرفارو انیمه کردن وگرنه ثانیه به ثانیه و تک تک لحظات انیمه از رو بازیه و تازه بازی به خاطر وقت بیشتری که داره به یه سری نکات بیشتر رسیده :D

@Kurt117
کاملا درست گفتی:D غرور تاکومی هم ضربه نخورد دیگه >:)
بیاد بزنه یوکیهیرا رو تو قوطی کنه هرچه زودتر :x >:)

مسابقه ی بعدی هم... شخصا با ریو خیلی حال میکنم! خیلی امیرپسنده >:) خفنه کلا طراحیش! :D و 100% هم مطمئنم برنده میشه اینجا:-" :D
اما به طور کلی غذاهای هایاما رو بیشتر دوست دارم-" (زیاد با ماهی و این چیزا حال نمیکنم،اینم که از شهر بندری اومده و نقطه قوتشه:D (میگو دوست دارما:x ) و از اونطرف از غذاهای هندی و کلا پر ادویه بسی خوشم میاد:D :x )
ریو مراحل قبل چیا درست کرد؟ اصلا یادم نمیاد:-" فکر کنم باید چک کنم:D

ولی فکر کنم مسابقه خفنی باشه! ریو هم غذای قبلیش گویا طعم قویی داشت! :D مسابقه ی جذابی باید باشه>:)

[/SPOILER]
یعنی اگه تاکومی چاقو رو میگرفت ها.... :d
مسابقه بعدی هم دوست دارم هایاما برنده بشه (بخاطر همون غذاهای هندیش :d ) ولی خو احتمالا ریو برنده بشه...
+
12 اپیزود کمه آقا :/ به احتمال 95% با تموم شدن این فصل سریع مانگا ر وشروع میکنم من :d

------------------

چقدر خوبیه این Re Zero....
صحنه ورود و اون اهنگی که از گوشی سوبارو پخش میشد عالی بود! :|
به شدت منتظر مبارزه ام و صد البته چیزی که این 19 ثسمت یادمون داده اینه که هر لحظه ممکنه اتفاقای غیر قابل پیش بینی و twist ببینیم!
از اون جایی هم که اپیزود های قبل پاک گفت این وال سفید :| gluttony هست پس با witch و پروهش ارتباط داره :| ببینینم چی میشه مبارزه......

اچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .
از طرف دیگه هم باهات موافق نیستم که لایه مثبت تو داستان وجود داره و فقط ادمای مشکل دار رو میکشن ... اینا دارن ادم میکشن .. تفاوتی در خوب و بدی قضیه وجود نداره ...

مثلا اولین قربانی داستان کجاش ادم بد یا مشکل دار به نظر میرسید ... یا اون بنده خدا که ترتیب خودکشیش رو دادن ..رسما خودشون به طرز فجیع و مریضی کشتنش...
بعد مدت ها گفتم برم یه مانگا بخونم سه قسمت خوندم بیخیال شدم. از شدت مسخره و غیر واقعی بودن شرایط و افراد خندم گرفته بود:D
کشته شدن افرادی که هنوز یه صفحه هم راجع بهشون نخوندیم حسی رو قراره در من ایجاد کنه؟ دیدن سایز G و H قراره حس خشونت ایجاد کنه؟:D
یه مانگایی معرفی کنید یه شخصیت پردازی داشته باشه، تکلیفش با خودش مشخص باشه. وقتی نصف هر صفحه رو سایز مورد نظر پر کرده آدم اصلا نمیتونه مانگا رو جدی بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or