shekib
کاربر سایت
بهترفن اندینگی که من شنیدم If از Kana Nishino بوده واسه ی فیلم ناروتو بود، شهرگمشده.
لیست ترتیب خاصی ندارهاین فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریهو در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - "Inner Universe" by Origa
Mirai Nikki (The Future Diary) - "Kuusou Mesorogiwi" by Yousei Teikoku
Amnesia opening - Zoetrope by Nagi Yanagi
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - "the WORLD" by Nightmare
Death Note - Alumina
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - "again" by YUI
عجب گیفی![]()
عجب لیستیاگه مشکلی تو دانلودشون پیدا شد حتما مزاحمت میشم
پ.ن: هر کس یه لیست پر پیمون بده یه دونه از این گیفای بالایی بصورت کاملا رایگان پیشکشش میکنم![]()
منم مثل تو بعد یه بار که گوش کردم میزنم جلو !من اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلو
برای همین لیست ندارم.
فقط یه بار اپنینگ آئویی ناروتو رو دیدم و بدک نبود![]()
این انیمه ی Tales of Zestiria برای کسایی که بازی رو انجام ندادن قابل دیدن هست؟![]()
میخوای بازیش رو در آینده انجام بدی؟این انیمه ی Tales of Zestiria برای کسایی که بازی رو انجام ندادن قابل دیدن هست؟![]()
به شدت!!گویا داستان بازی زیاد تعریفی نداشته و خط داستانی انیمه رو تا حدودی تغییر دادن و بهترش کردن. بهترین انیمه فصله از دستش ندین
![]()
@Kurt117
کاملا درست گفتیغرور تاکومی هم ضربه نخورد دیگه
بیاد بزنه یوکیهیرا رو تو قوطی کنه هرچه زودتر![]()
مسابقه ی بعدی هم... شخصا با ریو خیلی حال میکنم! خیلی امیرپسندهخفنه کلا طراحیش!
و 100% هم مطمئنم برنده میشه اینجا
![]()
اما به طور کلی غذاهای هایاما رو بیشتر دوست دارم-" (زیاد با ماهی و این چیزا حال نمیکنم،اینم که از شهر بندری اومده و نقطه قوتشه(میگو دوست دارما
) و از اونطرف از غذاهای هندی و کلا پر ادویه بسی خوشم میاد
![]()
)
ریو مراحل قبل چیا درست کرد؟ اصلا یادم نمیادفکر کنم باید چک کنم
ولی فکر کنم مسابقه خفنی باشه! ریو هم غذای قبلیش گویا طعم قویی داشت!مسابقه ی جذابی باید باشه
[/SPOILER]
بعد مدت ها گفتم برم یه مانگا بخونم سه قسمت خوندم بیخیال شدم. از شدت مسخره و غیر واقعی بودن شرایط و افراد خندم گرفته بوداچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .
از طرف دیگه هم باهات موافق نیستم که لایه مثبت تو داستان وجود داره و فقط ادمای مشکل دار رو میکشن ... اینا دارن ادم میکشن .. تفاوتی در خوب و بدی قضیه وجود نداره ...
مثلا اولین قربانی داستان کجاش ادم بد یا مشکل دار به نظر میرسید ... یا اون بنده خدا که ترتیب خودکشیش رو دادن ..رسما خودشون به طرز فجیع و مریضی کشتنش...