moxA.J
کاربر سایت
دوستان کسی میتونه یه لینکی چیزی از زیرنویس وان پیس بده؟ این انیم ورلد معلوم نیست مشکلش چیه وارد قسمت زیرنویس وان پیس نمیشه
حیف نیست حضرت پین و آکاتسوکی (ص) رو نبینن؟naruto ---------| همون بالایی!
اچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .کنجکاو شدم و رفتم خوندم مانگاشو در مجموع متوسط رو به بالا بود فاکتورای جذابی داشت از طرفی خیلی قسمتاشم بیخود و اضافه بود
مثلا این صحنه های اچیش بیش از اندازه و اکثر جاها غیرضروری بود انگار فقط واسه جذب مخاطب وجود دارن !
در عین حال که کاملا داستان تاریک و خشنی داره ولی در واقع اینطور نیست و یه لایه ملایمت و مثبت مثل همه کارا اون زیر پوستش وجود داره که لزوما چیز بدی نیست ولی خب من برسرکو خیلی میپسندم تو این مورد حتی زیرپوستیم داستان تاریکی داره
در کل ممنون بابت معرفی این مانگاقهرمان داستان اول با دختره همراه نمیشه ولی کم کم همراهیش میکنه و خودشم خوشش میاد ولی اگه دقت کنی همه آدمایی که دختره میکشه خودشون مشکل دارن در واقع آدمای خوبی نیستن ! و با توجه به دنیای ترسیم شده تو مانگا که پیروزی ملاکه و در صورت جذب مخاطب هر عمل خلافی مجازه و تبعاتی نداره این بد بودن اشخاصی که دختره میکشه اون لایه زیر پوستی که میگم![]()
من میگم اچی در واقع این به هنتای نزدیک ترهاچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .
از طرف دیگه هم باهات موافق نیستم که لایه مثبت تو داستان وجود داره و فقط ادمای مشکل دار رو میکشن ... اینا دارن ادم میکشن .. تفاوتی در خوب و بدی قضیه وجود نداره ...
مثلا اولین قربانی داستان کجاش ادم بد یا مشکل دار به نظر میرسید ... یا اون بنده خدا که ترتیب خودکشیش رو دادن ..رسما خودشون به طرز فجیع و مریضی کشتنش...
هنوز نیومده اپنینگش 31 August میاد .با سلام
کسی اینجا لینک ورژن اصلی اهنگ اُپنینگ Mob Pyscho 100 رو داره ؟ یا اگه میشه اسم یه سایتی چیزی برا دانلود اُپنینگشو بده خودم دان کنم
خیلی دوست دارم لیست بدم...ولی هرچی فکر میکنم میبینم خیلی سخته خدایی!این فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریهو در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - "Inner Universe" by Origa
Mirai Nikki (The Future Diary) - "Kuusou Mesorogiwi" by Yousei Teikoku
Amnesia opening - Zoetrope by Nagi Yanagi
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - "the WORLD" by Nightmare
Death Note - Alumina
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - "again" by YUI
این فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریهو در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - Alumina
من اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلواین فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریهو در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)
Death Note - Alumina
من انقدر زیاده نمیدونم چجوری لیست کنماین فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریهو در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)
محمدعلی (استکار-دونو) نه، تو واقعاً خجالت نمیکشی جلوی این همه استانید برجسته، میای همچین حرفی میزنیمن اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلو
برای همین لیست ندارم.
فقط یه بار اپنینگ آئویی ناروتو رو دیدم و بدک نبود![]()
همممم....امشب میشینم یکم فکر میکنمیه 10 20 30 50 کن 10تاشونو بزار میخوام دانلود کنم.تازگیا رفتم تو فاز خواننده ها و سازای انیمه های جاپونی" خیلی بهم حال داده طوریکه صدای چهچه بلبل هم نمیده
![]()