Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بحث موشی شی شد این انیمه چنان آرامشی به من داده سر هر قسمت که هیچ انیمه دیگه ای نتونسته نزدکش هم بشه
naruto ---------| همون بالایی!
حیف نیست حضرت پین و آکاتسوکی (ص) رو نبینن؟
من شخصا بهترین مبارزه ای که دیدم جیرایا با پین بود.

Last edited by a moderator:
کنجکاو شدم و رفتم خوندم مانگاشو در مجموع متوسط رو به بالا بود فاکتورای جذابی داشت از طرفی خیلی قسمتاشم بیخود و اضافه بود
مثلا این صحنه های اچیش بیش از اندازه و اکثر جاها غیرضروری بود انگار فقط واسه جذب مخاطب وجود دارن !
در عین حال که کاملا داستان تاریک و خشنی داره ولی در واقع اینطور نیست و یه لایه ملایمت و مثبت مثل همه کارا اون زیر پوستش وجود داره که لزوما چیز بدی نیست ولی خب من برسرکو خیلی میپسندم تو این مورد حتی زیرپوستیم داستان تاریکی داره >:)
قهرمان داستان اول با دختره همراه نمیشه ولی کم کم همراهیش میکنه و خودشم خوشش میاد ولی اگه دقت کنی همه آدمایی که دختره میکشه خودشون مشکل دارن در واقع آدمای خوبی نیستن ! و با توجه به دنیای ترسیم شده تو مانگا که پیروزی ملاکه و در صورت جذب مخاطب هر عمل خلافی مجازه و تبعاتی نداره این بد بودن اشخاصی که دختره میکشه اون لایه زیر پوستی که میگم :D
در کل ممنون بابت معرفی این مانگا :-bd
اچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .
از طرف دیگه هم باهات موافق نیستم که لایه مثبت تو داستان وجود داره و فقط ادمای مشکل دار رو میکشن ... اینا دارن ادم میکشن .. تفاوتی در خوب و بدی قضیه وجود نداره ...

مثلا اولین قربانی داستان کجاش ادم بد یا مشکل دار به نظر میرسید ... یا اون بنده خدا که ترتیب خودکشیش رو دادن ..رسما خودشون به طرز فجیع و مریضی کشتنش...

Last edited by a moderator:
اچی .. غیر ضروری ؟ از کی تا حالا صحنه های ت-ج-ا-و-ز وحشیانه جز اچی تازه اونم غیر ضروری به حساب میاد ... بعدشم مگه رومنس دبیرستانی یا شوننه که این صحنه ها اضافی باشه .. اتفاقا دقیقا باید پر از این صحنه ها باشه تا اون محتوای جنایی معنا پیدا کنه .
از طرف دیگه هم باهات موافق نیستم که لایه مثبت تو داستان وجود داره و فقط ادمای مشکل دار رو میکشن ... اینا دارن ادم میکشن .. تفاوتی در خوب و بدی قضیه وجود نداره ...

مثلا اولین قربانی داستان کجاش ادم بد یا مشکل دار به نظر میرسید ... یا اون بنده خدا که ترتیب خودکشیش رو دادن ..رسما خودشون به طرز فجیع و مریضی کشتنش...
من میگم اچی در واقع این به هنتای نزدیک تره :D نگفتم کلا غیر ضروریه مثلا تو قضیه اون معلم اضافه نبود و خیلیم براش پرداخت شخصیت مناسب بود ولی بعضی جاها اصلا بود و نبود این چیزا تاثیری نداره .
اون شخصیت اولی که کشته شد زیاد راجبش اطلاعات داده نشد بخوایم ببینیم چجوری آدمی بوده ولی اون دختره که کارگردان بود از اون پسرا سواستفاده جنسی میکرد واسه پیشبرد اهدافش اون پسرا هم که تکلیفشون مشخص بود تنها کسی که این چیزا براش مهم نبود اون دختره تو گروهشون بود که دماغش صرفا شکست :D اون خانم معلم که به وضوح شخصیت بدی بود البته دختر اصلی داستان مشخصا قاتله ولی تو این دنیایی که دیدیم قتل در ازای جذب مخاطب چیز بدی نیست اصلا مانگاکا نمیخواد بگه قتل چیز بدیه اینجا فقط بحث ساختن فیلم خوب مطرحه >:)
حالا فعلا زوده قضاوت باید یکم بره جلوتر ببینیم داستان قراره چجوری پیش بره قراره شاخ و برگ بگیره و وسیعتر بشه یا نه میزنه جاده خاکی

با سلام
کسی اینجا لینک ورژن اصلی اهنگ اُپنینگ Mob Pyscho 100 رو داره ؟ یا اگه میشه اسم یه سایتی چیزی برا دانلود اُپنینگشو بده خودم دان کنم
هنوز نیومده اپنینگش 31 August میاد .

این فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریه:-? و در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - "Inner Universe" by Origa
Mirai Nikki (The Future Diary) - "Kuusou Mesorogiwi" by Yousei Teikoku
Amnesia opening - Zoetrope by Nagi Yanagi
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - "the WORLD" by Nightmare
Death Note - Alumina
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - "again" by YUI
خیلی دوست دارم لیست بدم...ولی هرچی فکر میکنم میبینم خیلی سخته خدایی! :دی

این فهرست آهنگای مورد علاقم از انیمه هاس.دوستانی که تمایل دارن فهرست برترشونو بدن که ببینیم سلیقه هامون چجوریه:-? و در کنارش یه تبادل اطلاعات مثبتی هم صورت میگیره(شروع"پایان یا پس زمینه فرقی نداره)

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - ”Guren no Yumiya (Crimson Bow and Arrow)" by Linked Horizon
Death Note - Alumina

اینم لیست مورد علاقه ی من، ترتیب مهم نیس:

اپنینگ اول Dragon Ball Z نسخه ی ژاپنی
اپنینگ اول Death Note
اپنینگ Saint Seiya Gold
اپنینگ Hunter x Hunter
اپنینگ ارک پین در Naruto Shippuden
اپنینگ Pokemon نسخه ی آمریکایی
اپنینگ Shiki
اپنینگ Steins Gate
اپنینگ Sailor Moon

Sent from my D6603 using Tapatalk

Death Note - Alumina
من اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلو:دی

برای همین لیست ندارم.

فقط یه بار اپنینگ آئویی ناروتو رو دیدم و بدک نبود:دی

من باینکه الان حضور ذهن ندارم یه چند تا میزارم
Ending 2 k-on 2 : no thank you
Openning anohana
Ending anohana: secret base
Ending shingeki no bahamut : promised land
Opening 4 naruto shipuden : blue bird
Opening 5&10 bleach
Opening hanasaku iroha : hana no iro

,فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

من انقدر زیاده نمیدونم چجوری لیست کنم :D کلا از یه سریا خوشم میاد اگه خوشمم نیاد بازم انقدر گوش میدم تا آخرش خوشم میاد :D
ولی اگه واسه خودت میخوای
اپنینگ Tokyo Ghoul اگه نشنیدی عالیه :x Unravel از Ling Tosite Sigure کلا برو همه آهنگای Ling Tosite Sigure رو دانلود کن که از نظر من آهنگاشون یکی از یکی بهتره :x
بعد اپنینگ Shigatsu wa Kimi no Uso که آهنگ Hikari Naru از Goose House ـه . یه اندینگم دارن مال انیمه ی Gin no Saji که اسمشو نمیدونم اونم کار خوبیه :D
اندینگ اول RE از MYTH & ROID به نام STYX HELIX
یه اپنینگ تو Full Metal Alchemist :Brotherhood از CHEMISTRY به نام Period
کلا خیلی زیاده دیگه اینا یه سری بود که بقیه نگفته بودن گفتم بگم مثلا STEREO DIVE FOUNDATION هم ۲ تا اپنینگ داره من دوست دارم یکی Genesis یکی Renegade و .... تو اینا هم همه مدلی هست :D
الان دیگه میخوام برم RE ببینم حالا باز اینارو اگه گوش کردی دیدی سلیقمون نزدیکه بگو یه سری دیگم معرفی کنم
پ.ن : اپنینگ/اندینگای ناروتو رو بگردی هم چیزای خوبی پیدا میکنی
پ.ن ۲ : از سازنده ی تمام آهنگ هایی که اینجا حضور ذهن نداشتم اسمشون بیارم عذرخواهی میکنم #-o:D

آخرین ویرایش:
من اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم بره جلو:D

برای همین لیست ندارم.

فقط یه بار اپنینگ آئویی ناروتو رو دیدم و بدک نبود:D
محمدعلی (استکار-دونو) نه، تو واقعاً خجالت نمیکشی جلوی این همه استانید برجسته، میای همچین حرفی میزنی :D

اون اوازی که گفتی...باید Blue Bird از بند Ikimonogakari با صدای "یوشیکا" چان....عزیز دل....باشه ;)

P.S
اگه بخوام لیست بزنم....خیلی زیاد میشه، بعد 100% میزنم تو حاشیه :D برای همین بیخال لیست زدم میشیم:-h

یه 10 20 30 50 کن 10تاشونو بزار میخوام دانلود کنم:D.تازگیا رفتم تو فاز خواننده ها و سازای انیمه های جاپونی" خیلی بهم حال داده طوریکه صدای چهچه بلبل هم نمیده:D
همممم....امشب میشینم یکم فکر میکنم:-" .... شاید از هر انیمه یکی انتخاب کنم کار خودم رو راحت کنم:))
گرچه شماره1هه لیست اندینگ هام رو همین الانم گفتن:-"

---
@m.a.t
باز هم به همون شرم و حیا میرسیم:|

---
از خلیل @Police _ 110 هم نگذرید و حتما گیر بدیم که لیست بده:دی :-"
لیست خفنی خواهد شد یحتمل >:) + بسی اطلاعات :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن