Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مزه اشتاینز گیت به اینه که وقتی بار اوّل میبینی عین خل و چل ها میخوای بدونی تهش چیه یهو میبینی یه روزه 25 قسمتو رفتی...
تقریباً هیچ سریالی نبوده این جوری منو خر کنه بشینم تا تهشو ببینم

تاریخ عرضه ویژوال ناول انگلیسی اشتاینز گیت زیرو معلوم نشد
و یه سوال دیگه
واسه دیدن فیلم سایکو پس...دیدن فصل دو اش اجباریه یا میشه از ادامه ی فصل یک دید فیلم رو

این فصل دوم Psycho-Pass البته فاجعست به نظر من:دی
اینم حتی الامکان فرض کنیم توی همون فصل اول تموم شد،بهترین کار رو کردیم:دی
خدایی ادامه دادنش بسی بیخود بود:دی

@z-fan
واسه دیدن فیلم سایکو پس...دیدن فصل دو اش اجباریه یا میشه از ادامه ی فصل یک دید فیلم رو
با چندتا کاراکتر جدید فقط آشنا میشی که هیچ نقشی توی فیلم ندارن:-" :دی (در حد 5 ثانیه حضور میدارن:دی )

نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
Golden boy - خوب - این هم مثل GTO بخش رئالش حال نداد وگرنه میتونست بهتر باشه
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.

البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟ :D
ماشالا مثل خودمون چه سلیقه ی متنوعی دارید :D
پیشنهاد اول من هم Mushishi هست،اگه با سرعت و جَوش بتونید کنار بیاید و خسته نشید بعید میدونم ازش بدتون میاد
فقط به نظرم حتماً یه 10 12 قسمتی بهش فرصت بدید

بعد از Mushishi پیشنهادام اینا هستن:

Fate/Zero(اینو اگه آخرش کنجکاو شدید که ادامه ی داستان رو ببینید سراغ Fate Stay Night Unlimited Blade Works جدید که دو فصل هست برید،ولی به نظرم اگه ندیدینش هم مشکل خاصی نیست،چون یه سری جا ها یا کند جلو میره یا انقدر سریع که حس کار میپره)
Monster
Psycho-Pass
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Cowboy Bebop
Code Geass(یا خوشتون میاد یا بدتون میاد،بعید میدونم حد وسط داشته باشه :D)
Space☆Dandy(اگه با کمدی مشکلی ندارید،هرچند اگه اولش هم کمدیش رو دوست نداشتید تا چند قسمت بهش وقت بدید،بعضی قسمت هاش واقعاً قشنگه)
Samurai Champloo
Death Parade هم خوبه ولی فکر میکنم نیمه ی اولش رو بیشتر بپسندید
FullMetal Alchemist BrotherHood

دو سه تا فیلم:

Jin-Roh: The Wolf Brigade
Perfect Blue
Paprika

پ.ن: من آخر نفهمیدم ملت واقعاً چجوری سر دیدن Mushishi خسته میشن :D
قضیه سرعت رو دوتا تعبیر میشه ازش کرد یکی اینکه اتفاقات داستان سریع و پشت سر هم اتفاق میفته و از اون صحنه های خلوت کردن کارکتر با خودش دم غروب و تماشای پایین رفتن و افتاب و این چیزها رو نداره :D و کلا به اصل قضیه پرداخت میشه این برام خیلی هم خوبه چون من زود حوصله ام سر میره و ترجیح میدم روند داستان سریع باشه. حالت دوم اینه که در بعضی انیمه ها حس میکنم داستان خلاصه شده و به طرز ناشیانه ای هی میپره جلو این مورد رو اعصابه برام و اصلا از این رد شدن از وقایع خوشم نمیاد نمونه اش یه انیمه ای بود یکی دو سال پیش که اون هم یه Gate تو اسمش داشت. هرچند من ایده اش رو خیلی دوست داشتم ولی روایت داستان بقدری خلاصه و از نظر من مزخرف بود که نتونستم ادامه بدم و ولش کردم. یعنی درکل اگه سرعت رو خوب وارد داستان کنن خیلی هم خوبه.
بیشتر منظورم همون خسته کنندگی هست که ملت میگن،گفتم که نمیدونم از چه نظر همچین حرفی میزنن،گفتم شاید با سرعت پیشروی ماجرا توی هر قسمت مشکل دارن :دی

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.

البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟ :D

بدون هیچ تیکه و کنایه ای نظر شما هم کاملا محترمه. همونطور که من از اکامه خوشم اومد ممکنه بقیه خوششون نیاد و طبیعیه.
این لیستی که نوشتی رو برای اونایی که راضی نبودی، یه چیزی در همون حال و هوا و خوب (به نظر خودم) و برای اونایی که خوشت اومده
یه چیزی توی همون حال و هوا که اون هم خوبه می نویسم.
البته اینا فقط نظرات خودمه و تو رو خدا بنم نکن:دی

Dr slump ---- Osomatsu-san | یه کار gag ـه که البته داستان (که البته نداره) و آرتش شبیه دکتر اسپلامپ نیست.
Rurouni Kenshin ------Katanagatari| هیچ شباهتی بین این و کنشین نیست الا این که توی هر دوتاش شمشیر نقش مهمی داره. اما داستان خیلی دلچسب و زیبایی داره.
magic knights ------ The Vision of Escaflowne| یه کار فانتزی قدیمی ـه که کماکان از دیدن آرت استایلش لذت می برم. تمام طراحی ها و فریم ها انگار اون زمان با دست طراحی میشدن و از اکثر انیمه های امروزی پر جزئیات تره. داستانش فانتزی ـه و خیلی هم ساده است. یکی از نکات جالب انیمه برام اینه که WTF ترین تغییر شخصیت تمام دوران انیمه بینیم توی این انیمه بوده:دی
One piece ------ | برای وان پیس مشابهی معرفی نمی کنم. چون دیدنش به نظرم اتلاف وقته و دیدن چیزی مشابه با اون هم اتلاف وقته:دی هر انیمه 700 قسمتی دیگه ای هم دیدنش اتلاف وقته. مشکل شخصی با وان پیس ندارم و مانگاش رو می خونم.:دی
naruto ---------| همون بالایی!
fairy tail -----Nanatsu no Taizai|هر دوی این کارها برای نوجوانان نوشته شده و جز این هیچ شباهتی ندارن. داستان این انیمه همون داستان های پریان قدیمی رو الگو قرار داده و اغراق شده ترین انیمه سال های اخیره. همه چیز آدم های داستان اغراق شده است و همین باحالش کرده.
death note ----- Code Geass| فوق العاده شبیه دث نوت شروع میشه. شخصیت اول ناگهان قدرتی رو دریافت می کنه که می تونه روی سرنوشت آدم ها تاثیر بذاره. برخلاف دث نوت شخصیت اصلی با پیشرفت داستان دچار زوال عقل و خرفتی نمیشه و تا آخر یه حدی از شعور رو داره.
hunter x hunter ------ | جیز خاصی مشابه هانتر یادم نمیاد راستش:دی تنها چیزهایی که هست yu yu hakushu ـه که اونم نویسنده اش همین نویسنده هانتره.
sword art online ------ Log Horizon| دقیقاً همون چیزی ـه که SAO باید می بود و نبود. مخصوصاً برای جماعت گیمر. انگار واقعاً توی یه بازی آنلاین باشی.
overlord ----- ندیدمش:دی قسمت اول دراپش کردم:دی
claymore ------- می خواستم بگم توکیو غول اما انگار با انیمه توکیو غول مشکل داری. اگر این طوره پس هم نظریم. مانگای توکیو غول چیزی ـه که باید بخونی. اصل جنسه.
GTO ----- خوشم نیومد و دراپ کردم:دی
kenichi------ چند قسمت OVA داره که اگر اون ها رو ببینی، ادامه داستان رو تا نزدیک آخرای داستان ادامه میده.
akame ga kill ------ Garo: The Animation| من به یه اندازه از هر دوی این انیمه ها خوشم نمیاد:دی حال و هوای هر دوشون یه طوری ـه که به نظرم مثل هم هستن.
اشپزی | Queen's Blade. همون چیزی که آشپزی میگه رو خیلی بهتر میگه. هر دو در مورد خوردنی ها هستن و پاره پوره شدن لباسش هم خیلی حرفه ای تره.:دی
Kabaneri of the Iron Fortress ---------- Bokurano| قراره کابانری در مورد ضعف و نومیدی باشه دیگه؟ در این زمینه چیزی بهتر از بوکورانو ساخته نشده. تا چند وقت بد دیدنش حالم خراب بود!
attack on titan | یه بار دیگه بوکورانو رو ببین:دی
one punch man ------- Mob-Psycho 100| نویسنده هر دو یکی ـه و هیچ شباهت دیگه ای نداره. در ظاهر کمدی ـه اما حرف های دیگه ای هم داره. مثل وان پانچ من شخصیت اصلی قوی ترین آدم دنیای خودشه اما وجه انسانی داره و از این شرایط (و البته حماقت بیش از حدش) رنج میبره. آرت استایل انیمه به شدت به مانگا وفاداره و از این جهت خیلی ها میگن داغون اما به نظرم خاصه تا داغون!
Afro Samurai ------- Samurai Champloo | هر دو در مورد سامورای ها هستن اما این کجا و آن کجا!!! این یک انیمه عالی و اونی که شما دیدی عنیمه ای بیش نیست:دی
ninja scroll ------- Hellsing Ultimate| یه ورژن قدیمی از هلسینگ هست که داغونه. اما این رو ببین که اصل جنسه و خوب شباهتی در داستان و ... به نینجا اسکرول نداره اما حسی که از دیدنش به آدم دست میده یه جوره.:دی Shigurui هم هست که ازش خوشم نمیاد! اما کشته مرده زیاد داره.
berserk ----- Basilisk | فیلم شینوبی رو دیدی؟ این همونه و البته خیلی بهتر. هیچ ربطی هم به برسرک نداره. نه داستان، نه آرت، نه شخصیت ها، هیچ کدوم شبیه برسرک نیست. ولی قدیم ها اسم این دو تا خیلی کنار هم میومد.

و السلام علی من اتبع الهدی.
پ.ن: پست های امیر آکبیا رو در نظر نگیر:دی

الان مشکل اینجاست LNدقیقا همونجایی تموم شده که انیمه تموم میشه و بدبختیمون اینه که باید یه چند سال وایسیم تازه LN به Web Novel برسه8-|:|چون خود LN از روی یه WN ساخته میشه که بعد از ویرایش و تغییر توی چند جای داستان و داشتن طراحی توسط همون نویسنده بعنوان LN منتشر میشه. LN از Web Novel موثق تره ولی با این وجود کلیت داستان توی دوتا یکیه!:-"الانم منبع انیمه و مانگا LN هست نه WN!!!فعلا نویسنده کار روی WN متوقف کرده بخاطر انیمه. الان وب نوول وسطای ارک 6 هست. برای LN هم. تازه قراره ارک4 توی Volume 9 که یکی دو ماه دیگه میاد شروع بشه و برنامه کلیشون اینه که توی 11 ارک کلا داستان تموم رو کنند:-"

در مورد سوالات فکر نکنم نیازی به نگرانی باشه چون دنیای Re:Zero به طرز وحشتناکی بزرگ و پرجزییاته و چیزی که توی انیمه میبینیم قطره ایی از دریاست و تا اونجایی که میدونم ارک 4 داستان توی Web Novel حتی از کل این سه ارکی که تا حالا داشتیم هم طولانی تره:-":D یعنی یه موقع اگه بخوان فصل دومی بسازند همش میشه ارک چهارم:))(البته شایع شده بود میخواد نویسنده ارک 4 رو برای LN کوتاه کنه:-") با توجه به فروش بلوری ها که فعلا خیلی عالی بودند و LN هم با توجه به موفقیت انیمه داره وحشتناک فروش میره اتفاقا بعید میدونم تایید نکنند:D دیگه در بدترین حالت همین فروش بالشت ها باید بودجه کل فصل دوم رو تکمیل کنه=))

اگه میدونستم که خودم اولین کسی بودم که میخریدم:))=))
p.m شد:D
پ.ن:فعلا که لایت نوول لایسنس شده و ترحمه کاملی وجود نداره و احتمالا 1.5 سال دیگه LN میرسه به اونجایی که الان داستان هست:|البته بعضی چپتر ها مثل From Zero که همین قسمت انیمه هم بود فن ها ترجمه کردند:-" ولی بنظرم باید وایسی انیمه تموم بشه که بعد بری سراغ WN چون شنیدم تیمی از فن ها چند ماه پیش ترجمه اش رو شروع کردند!:-"=P~
---
یه فن ارت باحال دیدم از Re:Zero که از روی Dark Souls هست:
اووووووهههههههه چه خبره من فکر میکردم اینا از روی LN میسازن LN هم نهایت ۱ - ۲ سال دیگه تموم میشه :|
ممنون :D
چقدر باید منتظر بمونیم !! :(
واقعا وقتی برا این چیزا منتظر میمونم احساس میکنم آدم باید بزاره هرچیزی ( انیمه و مانگا و ... ) به سرانجام برسه بعد بره سراغش :|

ممنون از همه اساتید و دوستان بابت معرفی این همه انیمه. فکر نمیکردم همچین استقبالی بشه از قضیه :D
اونقدر انیمه خوب معرفی کردین که اولا فکر نمیکنم چیزی جا مونده باشه ثانیا فکر نمیکنم چیزی کم و کسر باشه بینشون البته شاید دز اچی کم باشه که اون رو هم بعدا استاد مربوطه رو پیدا میکنم ومیپرسم :D ثالثا پیدا کردن و دانلود این همه مصیبیه برای خودش کم کم باید بگردم و دانلود کنم
در آخر هم Steins;Gate که فک کنم دیده باشیش، ولی توی لیست ـت ندیدمش.
اون رو که توضیح دادم چند قسمت اولش رو دیدم جذبم نکرد و ول کردم ولی ظاهرا بعدا بهتر میشه حتما میرم سراغش.
پیشنهاد میکنم One Punch Man رو ببینید شبیه Akame هست
این رو که دیدم و داخل لیستم هم هست و رنک عالی بهش دادم.
پیشنهاد اول من هم Mushishi هست،اگه با سرعت و جَوش بتونید کنار بیاید و خسته نشید بعید میدونم ازش بدتون میاد
قضیه سرعت رو دوتا تعبیر میشه ازش کرد یکی اینکه اتفاقات داستان سریع و پشت سر هم اتفاق میفته و از اون صحنه های خلوت کردن کارکتر با خودش دم غروب و تماشای پایین رفتن و افتاب و این چیزها رو نداره :D و کلا به اصل قضیه پرداخت میشه این برام خیلی هم خوبه چون من زود حوصله ام سر میره و ترجیح میدم روند داستان سریع باشه. حالت دوم اینه که در بعضی انیمه ها حس میکنم داستان خلاصه شده و به طرز ناشیانه ای هی میپره جلو این مورد رو اعصابه برام و اصلا از این رد شدن از وقایع خوشم نمیاد نمونه اش یه انیمه ای بود یکی دو سال پیش که اون هم یه Gate تو اسمش داشت. هرچند من ایده اش رو خیلی دوست داشتم ولی روایت داستان بقدری خلاصه و از نظر من مزخرف بود که نتونستم ادامه بدم و ولش کردم. یعنی درکل اگه سرعت رو خوب وارد داستان کنن خیلی هم خوبه.
چقدر این جمله اشناست :D
berserk ----- Basilisk | فیلم شینوبی رو دیدی؟ این همونه و البته خیلی بهتر. هیچ ربطی هم به برسرک نداره. نه داستان، نه آرت، نه شخصیت ها، هیچ کدوم شبیه برسرک نیست. ولی قدیم ها اسم این دو تا خیلی کنار هم میومد.
باسیلیسک رو قبلا دیدم و خوشم نیومد. حقیقتش بد نبود ولی اولا من از اول اخرش رو میدونستم طوری که انگار خودم داستان رو نوشتم ثانیا از رمانتیک و عشقولانه خوشم نمیاد:D
البته اینا فقط نظرات خودمه و تو رو خدا بنم نکن:D
بن مخصوص کسیه که وقتی یکی میپرسه انیمه چی ببینم میگه death note . اونقدر این صحنه رو تا بحال دیدم و خوندم که موقع فکرکردن بهش چیزی جز بن به ذهنم نمیاد:D

حدود 10 قسمتی توریکو دیدم...همچنان نظر خاصی ندارم:-" حالا کم کم گویا میخواد اتفاقاتی بیفته،امیدوارم یک حرکتی برن کاراکترها که بهش جذب بشم:-" وگرنه فکر کنم میرم سراغ یک پروژه ی دیگه...شاید Slam Dunk :d

Days هم بعد از 4 قسمت بالاخره دست از دویدن برداشتن! آخییییش...راحت شدیم:D امیدوارم همینطور هم بهتر بشه...گرچه به قیافه ی انیمه نمیخوره آخرش هم چیز خفنی بشه:-" :D

شوکوگکی هم مثل همیشه حال داد>:) ولی قسمت بعد... میخوااااااااااااام! الان میخواااااااااااااااام! :((

@m.a.t من که قدرتی ندارم:-" ولی برو از خدا بترس! :D یک روزی از اون تخت استکباری میارتت پایین:D ولی خدایی انیمه هایی که گفتم دیگه سلیقه ی آکیبایی رو شامل نمیشدن:D (اصلا کورش وان پیس دیده، و فکر کنم وان پیس فن هم هست،در این مورد کارش درسته >:) :-" )
اینکه ناناتسو هم گذاشتی کنار FT ، نفرین بر تو باد:| ناناتسو به این خوبی:( از وقتی بان وارد شد،اصلا زیر و رو شد همه چی:x
شوکوگکی هم با اون انیمه... شرم کن با این مقایسه ای که کردی:| فاز اچیه شوکوگکی بعد از چند قسمت خیلی کمتر شد:-" (یادت باشه من همون یکی دو قسمت اول میخواستم دراپش کنم:-" ) ، مسابقات و آشپزیشون الان خیلی جذابه خدایی >:)
---
@Kourosh
Mushishi یک کار ایپزودیکه،تقریبا قرار نیست به جایی برسه اوضاع، هدف و ...ـی هم در کار نیست که بگیم روند سیر داستان سریع بوده یا نه:D
در کل کار خیلی خوبیه،ولی من به خاطر روحیه ی گل و بلبلی ، توی همین سبک Natsume Yuujinchou رو بیشتر دوست دارم:D (اگر موشیشی دیدی و خوشت اومد،اینم پیشنهاد میشه:-" )

یک مورد دیگه... اصلا با سبک Slice of Life میونه ای داری؟ :-" البته حداقل با توجه به چیزایی که گفتی دیدی،به نظر نمیاد میونه ای داشته باشی:-"
ولی سخته معرفی نکردن ـه Usagi Drop و Barakamon ! :-"
عشقولی هم معرفی نمیکنم،میترسم دیگه واقعا برم روی خط بن :-" =))

بن مخصوص کسیه که وقتی یکی میپرسه انیمه چی ببینم میگه death note . اونقدر این صحنه رو تا بحال دیدم و خوندم که موقع فکرکردن بهش چیزی جز بن به ذهنم نمیاد:D
خدایی به عنوان اولین انیمه 90% مواقع جواب میده آخه! :D ، خیلی ها با دید بچگونه به انیمه نگاه میکنند ولی موضوع و داستان DN یه کاری میکنه جدیش بگیرند، فاز تخیل انیمه ایش هم خیلی کمه راحت کنار میان:D
کم پیش میاد کسی که به عنوان کار اول DN رو دیده باشه،حتی با افت شدیدی که داشت، نگه من بازم انیمه میخوام:-"
البته الان نسبت به قبلا انتخاب ها بیشتر شدن:D میشه Psycho-Pass رو معرفی کرد، که شرایط DN رو داره، افت هم نمیکنه:-" :D

---
@METAL GEAR
@Kourosh اینایی که دارن بهت لیست میدن" همشون باهم در زمینه انیمه تضادهای بنیادین دارن و تو 99% موارد خینُ خین ریزی شده :Dچون لیستی که پسند یکیشون هست بقیشون قبلا با جفت پا بارها رفتن توش=))بخاطر همین خیلی با احتیاط باهاشون برخورد کن:D
لایک بسیار! :دی
ولی خوب...همیشه حق با منه و لیست من بهترینه:-" :-" :-"

آخرین ویرایش:
دنیای اوتاکو ها به کجا داره کشیده میشه؟ این مزخرفات چیه دارین پیشنهاد میکنین؟

واقعا نمیدونم این همه انیمه دیدین بعد اینارو پیشنهاد میکنین؟ بعد چرا یهویی 1000 تا انیمه میزارین جلوش خب منم باشم هیجانم کم میشه

من یه انیمه معرفی میکنم فقط یکی تا از همین الان متوجه بشی تو چه دنیایی اومدی:

Boku no Pico

تو این انیمه همه معیار های معرکه رو داره. عشق - خشونت - تراژدی (اینو قسمت اول همون اوایل بهش بر میخوری) - شکست - همکاری و تیمی پیش رفتن (تیم 3 نفری) - یه درسی هم بهت میده که هیچ وقت زود قضاوت نکنی چیزی رو - بستنی - ماشین کوچیک - و . . . .

خلاصه اینکه معرکست و 3 قسمت هم بیشتر نیست XDDD

@Kousrosh

این بوکو نو پیکو هم هر کی بهت پیشنهاد داد مثل DN بن اش کن:D

و این که دیگه همتون پیشنهادا رو دادین دیگه...الان من چیزی نمونده بگم...:|
آقا بیخیال انیمه شو برو سراغ مانگا...اینا همشون اقتباسهای مفتی اند...مانگا رو میخونی سرحال میای...بعد یه مدّت میتونی خودت از بین Voice Avtor ها تو ذهنت یکی رو انتخاب کنی صدای شخصیّت رو با اون اجرا کنی(البته بعد که انیمه اون مانگا تایید شه خیلی حسّ بدیه وقتی بفهمی یه دوبلور داغون جای اون شخصیّت گذاشتن:-" )

از مانگا هم خسته شدی میتونی منهوا بخونی... B-)

این claymore چرا اینقدر خوبه؟ رسیدم به قسمت 11 و عجیب داره حال میده. اگه با همین روند تا اخر ادامه بده میره دقیقا کنار کنشین به عنوان بهترین انیمه ای که تابحال دیدم. اونقدر داستان خوب داره جلو میره که اصلا نمیخوام تموم بشه . حتی با وجود اینکه ارت استایلش رو دوست ندارم و نیمرخ کاراکتر ها واقعا داغون هست ولی داستانش اونقدر کشش داره که تابحال چیزی جز عالی نبوده. از خود داستان جالب تر روند داستانه. حتی یک ثانیه رو هم برای اراجیف هدر نمیده و کاملا سرراست داره میره جلو. چه اتمسفری هم داره. من هیچ وقت تو دنیای انیمه اینقدر درگیر اتمسفر نشده بودم. ساند ترکش هم واقعا حرفی برای گفتن نمیذاره هرچند برام بسدت اشناست و فکر میکنم یه جایی شندیم. البته منظورم موسیقی متن رو خود داستان هست و هیچ وقت اهنگهای تیتراژ رو گوش نمیکنم.
خلاصه شبیه یه غذای خوشمزه ایه که هم خوب جا افتاده و هم نمک و فلفلش و بقیه ادویه ها به اندازه است. ای لعنت به این اشپزی که باعث شده حتی مثال هم میخوام بزنم اشپزی بیاد تو ذهنم :D
خلاصه عالیه .هرچند میدونم همه چند سال پیش دیدن ولی اگه کسی از دست داده بهتره بره سراغش.
یک مورد دیگه... اصلا با سبک Slice of Life میونه ای داری؟
چی هست این سبک؟ گوگولی مگولیه؟:D البته مشکلی با گوگولی بودن انیمه ندارم تو لیستم به اراله یا همون dr slump رنک عالی رو دادم بشرطی که واقعا کمدی باشه. ضمنا اونقدر انیمه معرفی شد که بعیده بتونم به پیشنهاد جدیدی فکر کنم چون تو تهیه اینها هم موندم فعلا.

آقا بیخیال انیمه شو برو سراغ مانگا...اینا همشون اقتباسهای مفتی اند...مانگا رو میخونی سرحال میای...بعد یه مدّت میتونی خودت از بین Voice Avtor ها تو ذهنت یکی رو انتخاب کنی صدای شخصیّت رو با اون اجرا کنی(البته بعد که انیمه اون مانگا تایید شه خیلی حسّ بدیه وقتی بفهمی یه دوبلور داغون جای اون شخصیّت گذاشتن:-" )

متاسفانه با مانگا مشکل اساسی دارم و نمیتونم بخونمش. دلیلش هم طراحی ها و ناواضح بودن مانگاهاست. من چند بار استارت زدم و ولش کردم . رو انیمه بمونم بهتره. کلا برعکس گیم من تو دنیای انیمه بشدت گرافیکی هستم.

Boku no Pico
این یارو تو انیمه پسره؟ من عکسها رو دیدم و یخورده عجیب بود. فکر نمیکنم به گروه خونیم بخوره. بیشتر شبیه اینهاییه که دوستمون akiba دوست داره.

آخرین ویرایش:
این یارو تو انیمه پسره؟ من عکسها رو دیدم و یخورده عجیب بود. فکر نمیکنم به گروه خونیم بخوره. بیشتر شبیه اینهاییه که دوستمون akiba دوست داره.

خودت بشین ببین نمیگم چیزی XDDD

آکیبا آوازه و شهرتت جهانی شده ها :))

عجب!!! =))
آقا چرا شایعه پراکنی میکنید آخه =)) من کجا چنین سبکی میبینم=))
@Kourosh کاملا اشتباه برداشت کردی=)) :D

پ.ن:فرشاد هم قشنگ میخواد انتقام بگیره از همه به خاطر دیدن این انیمه=))

XDD

اتفاقا خیلی هم انیمه خوبیه :)) به شدت امیدوارم ادامش ساخته بشه :))

یاد چند سال پیش افتادم که شایعه شده بود میخواستن Live Actionش رو بسازن :D خیلی خوب بود اونموقع ملت دیوانه شده بودن XD

این claymore چرا اینقدر خوبه؟ رسیدم به قسمت 11 و عجیب داره حال میده. اگه با همین روند تا اخر ادامه بده میره دقیقا کنار کنشین به عنوان بهترین انیمه ای که تابحال دیدم. اونقدر داستان خوب داره جلو میره که اصلا نمیخوام تموم بشه . حتی با وجود اینکه ارت استایلش رو دوست ندارم و نیمرخ کاراکتر ها واقعا داغون هست ولی داستانش اونقدر کشش داره که تابحال چیزی جز عالی نبوده. از خود داستان جالب تر روند داستانه. حتی یک ثانیه رو هم برای اراجیف هدر نمیده و کاملا سرراست داره میره جلو. چه اتمسفری هم داره. من هیچ وقت تو دنیای انیمه اینقدر درگیر اتمسفر نشده بودم. ساند ترکش هم واقعا حرفی برای گفتن نمیذاره هرچند برام بسدت اشناست و فکر میکنم یه جایی شندیم. البته منظورم موسیقی متن رو خود داستان هست و هیچ وقت اهنگهای تیتراژ رو گوش نمیکنم.
خلاصه شبیه یه غذای خوشمزه ایه که هم خوب جا افتاده و هم نمک و فلفلش و بقیه ادویه ها به اندازه است. ای لعنت به این اشپزی که باعث شده حتی مثال هم میخوام بزنم اشپزی بیاد تو ذهنم :D
خلاصه عالیه .هرچند میدونم همه چند سال پیش دیدن ولی اگه کسی از دست داده بهتره بره سراغش.
این کلیمور از رو مانگا ساخته شده، تا طرفای قسمت 18-19 هم طبق داستان اصلی و مانگا پیش میره، اما بعد اون میزنه جاده خاکی و سازنده های انیمه یه چیزی از خودشون در میارن:دی در کل انتظارت رو برا قسمتای آخر و روبرو شدن با یه پایان خفن و اینا کلا بریز دور، هرچقد که دو سوم ابتداییش خوبه، یک سوم پایانیش افتضاحه:دی
یادش بخیر سر قسمت 8 بود فکر کنم، چه اشک هایی که نریختم:(:دی

چند هفته است هر چی میبینم به دلم نمیشینه و حوصله سر بره ... چه کینگدوم .. چه وان پیس .. چه بلیچ و چه ۹۰ درصد انیمه هایی که دیدم .. دلم همش یه چیزی میخواست که هم داستان پیچیده داشته باشه .. هم مرگ و میر هم اکشن خوب و هم از لحاظ بصری و طراحی کارکتر زیبا باشه ...
امروز ساعت پنج داشتم میخوابیدم برای چک کردن اپدیت کینگدوم سر زدم که خبری نبود ازش بازم.

که یه دفعه به سرم زد برم سراغ dead_ tube
و انصافا همه خواسته ها و انتظاراتم رو در حد غیر قابل تصوری تامین کرد ... خیلی عالی .. عجب داستان کثیفی ... چه شخصیت پردازی و چه زیباست بازی گرفتن خواننده ... حتی وقتی همه چی رو درست حدس میزنی و به هوش خودت افتخار میکنی .. نویسنده همچین فیتیله پیچت میکنه که حیرون میمونی ... کلی هم سکانس برای شفای ارواح پژمرده تو مانگا میبنی به شدت عالی ....

یعنی داستان انقدر عالی و تاثیر گذاره که من جوون ساده, پاک و معصوم !!!!! کاملا ذهنم کثیف و پست فطرت شد ... یعنی اگه جنبه ندارید نخونید تاثیرات مخربش وحشتناکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or