نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
Golden boy - خوب - این هم مثل GTO بخش رئالش حال نداد وگرنه میتونست بهتر باشه
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.
البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟
بدون هیچ تیکه و کنایه ای نظر شما هم کاملا محترمه. همونطور که من از اکامه خوشم اومد ممکنه بقیه خوششون نیاد و طبیعیه.