Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چپتر 685 بلیچ هم اومد ولی بر خلاف گفته ها متاسفانه یا خوشبختانه اخرین چپتر نبود :D هفته بعد مثل اینکه مانگا نمیاد هفته بعد از اون چپتر 686 اخرین چپتر :>
مثل اینکه یه چیز هم قراره همراه با چپتر 686 معرفی بشه :D
نسبت به چپتر قبلی خوب بود حداقل مثل چپتر قبلی کاملا افتضاح نبود 10 سال هم گذشته بود و همه تو صلح و صفا بودن :D امیدوارم چپتر بعدی بگه چه بلایی سر ایچیگو و ایزن و بقیه اومده رسما این چپتر فیلر بود :D
روکیا هم کاپیتان شده بود =))=)) یعنی یه ادم سالم اونجا نبود بگه این چی داره شده کاپیتان جوک بود اصلا صفحه اخر :D

چند هفته است هر چی میبینم به دلم نمیشینه و حوصله سر بره ... چه کینگدوم .. چه وان پیس .. چه بلیچ و چه ۹۰ درصد انیمه هایی که دیدم .. دلم همش یه چیزی میخواست که هم داستان پیچیده داشته باشه .. هم مرگ و میر هم اکشن خوب و هم از لحاظ بصری و طراحی کارکتر زیبا باشه ...
امروز ساعت پنج داشتم میخوابیدم برای چک کردن اپدیت کینگدوم سر زدم که خبری نبود ازش بازم.

که یه دفعه به سرم زد برم سراغ dead_ tube
و انصافا همه خواسته ها و انتظاراتم رو در حد غیر قابل تصوری تامین کرد ... خیلی عالی .. عجب داستان کثیفی ... چه شخصیت پردازی و چه زیباست بازی گرفتن خواننده ... حتی وقتی همه چی رو درست حدس میزنی و به هوش خودت افتخار میکنی .. نویسنده همچین فیتیله پیچت میکنه که حیرون میمونی ... کلی هم سکانس برای شفای ارواح پژمرده تو مانگا میبنی به شدت عالی ....

یعنی داستان انقدر عالی و تاثیر گذاره که من جوون ساده, پاک و معصوم !!!!! کاملا ذهنم کثیف و پست فطرت شد ... یعنی اگه جنبه ندارید نخونید تاثیرات مخربش وحشتناکه

اینارو گفتی یاد pandora hearts افتادم :D اگر نخوندی برو بخون
جدا از شخصیت های روانی و فوق العادش و طراحی بی نظیرش درست جایی که میگی دیگه همه چیز رو فهمیدی میفهمی مانگاکا همش داشته باهات بازی میکرده یعنی تو کل مانگا یه بارم نشد یه حدسم درست باشه :>
البته فقط مانگارو بخون انمیه هم داره ولی در مقابل مانگا شبیه جوکه :D

سلام میخوام یه انیمه ی بلند ببینم یکم درباره ی بلیچ و وان پیس و hunter x hunter توضیح بدید و از این انیمه های جدید تابستون اگه چیز قشنگی هست پیشنهاد بدید ممنون میشم
چرا نمیشه وارد قسمت دانلود انیم ورلد شد؟
بلیچ مبارزات خیلی خوبی داره! شاید داستانش پرفکت نباشه...و از تعداد زیاد فیلر زجر ببره:-" ، اما مبارزات خیلی خوبی داره! :دی
البته فیلرهای طولانیه بلیچ(مثلا 30-40قسمتی) چون بلندن بالاخره داستانکی دارن، من شخصا خیلی دوستشون داشتم! مبارزات خوبی هم داشتن فیلرهاش...من پیشنهاد میکنم اگر میبینی فیلرهاشم ببین:دی
ولی تا آخر داستان انیمه نشده... و مانگاش دو هفته دیگه تموم میشه:(

وان پیس که عشق منه:-" در مورد جوانکی به نام مانکی دی لوفی هست که میخواد وان پیس رو پیدا کنه و پادشاه دزدان دریایی بشه!
وان پیس گنج پادشاه دزدان دریایی سابقه که 20سال قبل، طرف موقع اعدامش میگه اگر قدرت و ثروت و شهرت میخواید، همش رو یکجا گذاشتم! برید پیداش کنید:دی و انقلابی میشه و همه میریزن تو دریا:-" (شخصیت اصلی حتی اون موقع به دنیا نیمده بوده! جو پیدا کردن وان پیس همچنان در جریانه:-" )
داستان هم رو ماجراجویی لوفی و خدمه ش میگرده و پیش رویشون تو دریا:دی ... میتونم یه جورایی به آنچارتد تشبیه ش کنم:دی
در کل من 100% پیشنهادش میدم:دی
اما تموم شدنش با خداست:-" خالق سری فرموده فعلا 65% رفته جلو...:دی (اما بازم ببین:دی )

هانتر هم خیلی کار خوبیه!:دی ، هم کیفیت ساخت بالاست، هم داستان خوبی داره، کلا همه چی خوبه و تو سطح خیلی بالایی قرار داره!:دی

به نظر من هر 3تاش باید دیده بشه:دی بشین به ترتیب ببین:دی

گینتاما هم خیلی خوبه...ولی همینطور که گفتن لذت اصلیش وقتیه که انیمه های زیادی دیده باشی:دی ... بلیچ هم خوب ترول میکنند(البته همه رو ترول میکنند:دی ) و من خودم عاشق جاهاییم که به بلیچ تیکه میندازن:))

چند هفته است هر چی میبینم به دلم نمیشینه و حوصله سر بره ... چه کینگدوم .. چه وان پیس .. چه بلیچ و چه ۹۰ درصد انیمه هایی که دیدم .. دلم همش یه چیزی میخواست که هم داستان پیچیده داشته باشه .. هم مرگ و میر هم اکشن خوب و هم از لحاظ بصری و طراحی کارکتر زیبا باشه ...
امروز ساعت پنج داشتم میخوابیدم برای چک کردن اپدیت کینگدوم سر زدم که خبری نبود ازش بازم.

و انصافا همه خواسته ها و انتظاراتم رو در حد غیر قابل تصوری تامین کرد ... خیلی عالی .. عجب داستان کثیفی ... چه شخصیت پردازی و چه زیباست بازی گرفتن خواننده ... حتی وقتی همه چی رو درست حدس میزنی و به هوش خودت افتخار میکنی .. نویسنده همچین فیتیله پیچت میکنه که حیرون میمونی ... کلی هم سکانس برای شفای ارواح پژمرده تو مانگا میبنی به شدت عالی ....

یعنی داستان انقدر عالی و تاثیر گذاره که من جوون ساده, پاک و معصوم !!!!! کاملا ذهنم کثیف و پست فطرت شد ... یعنی اگه جنبه ندارید نخونید تاثیرات مخربش وحشتناکه

با پیشنهادت رفتم Dead Tube رو خوندم :|:|:|

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o WTF ؟؟؟ این دیگه چی بود یعنی تا این حد مریض‌ ؟؟ :|:|:|:|
عجیبه از یه طرف آدم حال میکنه از یه طرف احساس عذاب وجدان میکنه که با همچین چیزی حال میکنه :|:D
مخصوصا با شخصیت اصلیش حال میکنم که خودشم آدم مریضیه :D البته امیدوارم همینجور بمونه تهش قهرمان بازی درنیاره :-?
درکل چیز خفنیه دمت گرم برا معرفیش :)
پ.ن : یکم هم منو یاد DICE میندازه این قضیش که همه تو مدرسه رقابت میکنن البته اون انقدر ( در مقابل این اصلا ) مریض نیست :D

پ.ن : خلیل ساما @Police _ 110 بشین اینو بخون که راست کار خودته :D

با پیشنهادت رفتم Dead Tube رو خوندم :|:|:|

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o WTF ؟؟؟ این دیگه چی بود یعنی تا این حد مریض‌ ؟؟ :|:|:|:|
عجیبه از یه طرف آدم حال میکنه از یه طرف احساس عذاب وجدان میکنه که با همچین چیزی حال میکنه :|:D
مخصوصا با شخصیت اصلیش حال میکنم که خودشم آدم مریضیه :D البته امیدوارم همینجور بمونه تهش قهرمان بازی درنیاره :-?
درکل چیز خفنیه دمت گرم برا معرفیش :)
پ.ن : یکم هم منو یاد DICE میندازه این قضیش که همه تو مدرسه رقابت میکنن البته اون انقدر ( در مقابل این اصلا ) مریض نیست :D

پ.ن : خلیل ساما @Police _ 110 بشین اینو بخون که راست کار خودته :D

هههههههه هاهاهاهاها من که حسابی هشدار بدادم ... و صد البته به جمع مریضا خوش بیامدی ... یعنی موقع خوندن این داستان اینقدر اوضاعم خراب شد که میشستم فکر میکردم کدوم کارکتر باید قربانی بعدی باشه و چه بلایی باید به سرش بیاد ... و قبل از قصابی شدنش چه بلاهای دیگه ای سرش بیاد ... هاهاهاهاها من یادمه... من ادم خوبی بودم .. جامعه من رو اینطوری نابود کرد .. ههههههه ولی اخرش از تحقیر و قصابی شدن اون همه دختر کاوایی ادم حالش خراب میشه

اگه یه ادیتور پایه پیدا میشه خبر بده یا معرفی کنید ... بریم تو کار ترجمش , البته اگه هنوز کسی دست به کار نشده

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره Akira رو دیدم،خیلی خوب بود،یعنی از اون دسته انیمه هایی بود که فکر نمیکنم تا حالا مثلش رو توی فیلم های غربی درست کرده باشن یا بتونن درست کنن و کلاً یه چیزی بود برای خودش :D
فقط اومدم ببینم اینجا کسی هست که هم فیلم رو دیده باشه هم مانگاش رو خونده باشه؟میخوام بدونم اگه توی مانگاش چیز بیشتری هست اونم بخونم(هرچند بعیده چون کارگردان فیلم و خالق مانگا یکی بودن)

سه چهار چپتر اولش رو خوندم. فقط تو یه جمله بهت بگم
What have you done to me:-t

wliwft7eljoa8603x783.jpg

Taboo Tattoo episode 5
قسمت خوبی بود فقط لوس بازی زیاد داشت
انگارم تو این انیمه مد هست شخصیت منفی ها هردفعه تا یه قدمی مرگ برن بعد زنده بمونن، حالا فرق نمیکنه چطوری ولی شده با کمک فردی بی دلیل اومده از ناکجا آباد یا امداد غیبی حتما حتما از مرگ نجات پیدا میکنن

Sent from my D6603 using Tapatalk

سه چهار چپتر اولش رو خوندم. فقط تو یه جمله بهت بگم
What have you done to me:-t
حداقل پنج چپتر دیگه برو جلو تا بهت حق بدم منو اینطوری متهم کنی .. خخخخ هنوز هیچی ندیدی ...
.........

بلیچم دو چپتر اخر رو خوندم ... باید به حال این مانگا گریست .. باید روی سر این مانگاکا ر..........د . فقط تو کف اون جوگیراییم که به اینا لقب بیگ 3 داده بودن .. چه حماقتی .
فقط امیدوارم وان پیس به سرنوشت اون دو تای دیگه دچار نشه و برای پایانش واقعا برنامه داشته باشه ... هر چند که شش ماهه وارد فاز لی لی , لی لی , حوضک شده ...

امروز بالاخره Akira رو دیدم،خیلی خوب بود،یعنی از اون دسته انیمه هایی بود که فکر نمیکنم تا حالا مثلش رو توی فیلم های غربی درست کرده باشن یا بتونن درست کنن و کلاً یه چیزی بود برای خودش :D
فقط اومدم ببینم اینجا کسی هست که هم فیلم رو دیده باشه هم مانگاش رو خونده باشه؟میخوام بدونم اگه توی مانگاش چیز بیشتری هست اونم بخونم(هرچند بعیده چون کارگردان فیلم و خالق مانگا یکی بودن)
من خودم هنوز نه انیمه اش را دیدم نه مانگاش را خواندم ولی چند تا نقد که دیده بودم همشون گفته بودند که در مانگاش جزییات خیلی بیشتری هست و وقتی مانگا را خواندن تازه متوجه عظمت کار شدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or