@Kourosh
آره کلا انیمه سخته یک چیزی پیدا بشه همه بدون استثنا خوششون بیاد
اینجا هم که همیشه میزنیم تو سر و کله ی هم
مثلا فصل پیش برای من تاناکا عالی بود و شخصیت اصلیش رفت جزو کاراکترهای محبوبم، ولی خوب...خیلی ها بودن کلا باهاش حال نکردن
و ...
ولی حالا با توجه به چیزایی که دیدین،دوتا انیمه پیشنهاد بدم
یکی Log Horizon ، که بین این سبک هایی که میرن توی بازی و... ، از بقیه به نظرم خیلی بهتر بوده
، MMO RPGـه ، و بیشتر از اینکه بحث روی مبارزه باشه،در مورد استراتژیه که حالا که توی این دنیا گیر افتادن،همینجوری ول نچرخن و بزنند تو سر و کله ی هم
فکر کنم اکثر بچه های تاپیک هم تاییدش میکنند
یکی دیگه هم Fate/Zero ، گفتید گرافیک براتون خیلی مهمه، اینجا گرافیک فوق العاده ، داستان و شخصیت ها و ... هم که عالی،مبارزات به همچنین
(برای من بهترین انیمه ی کوتاه
) کلا به پکیج کامل
(بقیه ی موارد از گرافیکش هم خفن ترن
)
و .... ، FullMetal Alchemist : Brotherhood ندیدین؟
اینم نیاز به تعریف فکر نکنم باشه
پ.ن : اینا سلیقه ی خاص آکیبایی و امیرپسندی نیستن
، کارهای کاملا همه پسندی هستن
آره کلا انیمه سخته یک چیزی پیدا بشه همه بدون استثنا خوششون بیاد

اینجا هم که همیشه میزنیم تو سر و کله ی هم
مثلا فصل پیش برای من تاناکا عالی بود و شخصیت اصلیش رفت جزو کاراکترهای محبوبم، ولی خوب...خیلی ها بودن کلا باهاش حال نکردن
و ...ولی حالا با توجه به چیزایی که دیدین،دوتا انیمه پیشنهاد بدم
یکی Log Horizon ، که بین این سبک هایی که میرن توی بازی و... ، از بقیه به نظرم خیلی بهتر بوده

فکر کنم اکثر بچه های تاپیک هم تاییدش میکنند
یکی دیگه هم Fate/Zero ، گفتید گرافیک براتون خیلی مهمه، اینجا گرافیک فوق العاده ، داستان و شخصیت ها و ... هم که عالی،مبارزات به همچنین
(برای من بهترین انیمه ی کوتاه
) کلا به پکیج کامل
(بقیه ی موارد از گرافیکش هم خفن ترن
)و .... ، FullMetal Alchemist : Brotherhood ندیدین؟
اینم نیاز به تعریف فکر نکنم باشه
پ.ن : اینا سلیقه ی خاص آکیبایی و امیرپسندی نیستن
، کارهای کاملا همه پسندی هستن

بچه باحالی بود

ولی بازم اگه بیش از حد بخواد ابهام ایجاد کنه و جوابارو موکول کنه به آخر توی فهم داستان مشکل پیش میاد که خودش از کشش داستان کم میکنه
فقط یه نگرانی وجود داره اونم ادامهی ساخت انیمست خیلی بعیده تا آخر LN ادامش بدن ولی واقعا حیفه همچین پتانسیلی حروم شه 
این خط داستانیو بیان یه Kickstarter بزنن برای OVA ـش من به شخصه خودم دونیت میکنم 

(البته شایع شده بود میخواد نویسنده ارک 4 رو برای LN کوتاه کنه