Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@Kourosh
آره کلا انیمه سخته یک چیزی پیدا بشه همه بدون استثنا خوششون بیاد:-"
اینجا هم که همیشه میزنیم تو سر و کله ی هم:-" مثلا فصل پیش برای من تاناکا عالی بود و شخصیت اصلیش رفت جزو کاراکترهای محبوبم، ولی خوب...خیلی ها بودن کلا باهاش حال نکردن:-" و ...
ولی حالا با توجه به چیزایی که دیدین،دوتا انیمه پیشنهاد بدم:D
یکی Log Horizon ، که بین این سبک هایی که میرن توی بازی و... ، از بقیه به نظرم خیلی بهتر بوده:D ، MMO RPGـه ، و بیشتر از اینکه بحث روی مبارزه باشه،در مورد استراتژیه که حالا که توی این دنیا گیر افتادن،همینجوری ول نچرخن و بزنند تو سر و کله ی هم:-"
فکر کنم اکثر بچه های تاپیک هم تاییدش میکنند:D

یکی دیگه هم Fate/Zero ، گفتید گرافیک براتون خیلی مهمه، اینجا گرافیک فوق العاده ، داستان و شخصیت ها و ... هم که عالی،مبارزات به همچنین:-" (برای من بهترین انیمه ی کوتاه:-" ) کلا به پکیج کامل:-" (بقیه ی موارد از گرافیکش هم خفن ترن:-" )

و .... ، FullMetal Alchemist : Brotherhood ندیدین؟ :-" اینم نیاز به تعریف فکر نکنم باشه:-"

پ.ن : اینا سلیقه ی خاص آکیبایی و امیرپسندی نیستن:-" ، کارهای کاملا همه پسندی هستن:دی

یکی Log Horizon
این رو دارمش بعد کلیمور میرم سراغش

Fate/Zero
این قضیه fate چیه کلا؟ من چک کردم دیدم Fate Stay Night - Unlimited Blade Works رو دارم. الان اینها به هم ربط دارن ؟ یکی هستن؟
FullMetal Alchemist : Brotherhood
نه متاسفانه نه دیدمش و نه دارمش و تعریفش رو هم زیاد شنیدم باید برم سراغش ببینم چی به چیه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
@Kourosh
به سبک خودت پیشنهاد میکنم:دی

Code Geass - ورای عالی:دی - تو مایه های دث نوت، اکشن تر. بدون اینکه افت کنه و فقط بهتر میشه. اگه بخوام نظر شخصی بدم خیلی تعصبی و احساسی میشه:دی اینایی که گفتم بی طرفانه بود
Steins; Gate - عالی - داستان خوب و جذاب و پیچیده، شخصیتای باحال و به یاد موندنی. اگه تا وسطای کار ازش خوشت نیومد ادامه بده، کلا 11 قسمت اول یه طرف و از قسمت 12 به بعد هم یه طرف دیگه، خیلی جو تغییر میکنه
Hellsing Ultimate - عالی - اگه یه اکشن ناب، خشونت زیاد و شخصیت اولی به شدت Bad A$s میخوای نباید به هیچ وجه اینو از دست بدی
Fullmetal Alchemist Brotherhood هم که از نظر خیلیا بهترینه، از نظر من خوب بود صرفا:دی ولی خیلی همه پسنده

این قضیه fate چیه کلا؟ من چک کردم دیدم Fate Stay Night - Unlimited Blade Works رو دارم. الان اینها به هم ربط دارن ؟ یکی هستن؟
بهتره در مورد ارتباطشون چیزی نگم:-" (اسپویل و ... )
ولی با F/Z شروع کنید :D
و البته من همونقدر که فن F/Z هستم، هیتر بقیه ی سری Fate شدم:-" (البته Heaven's Feel بسیار امیدوار کننده ـست! :D )

کلا به نظر من، F/Z حتما دیده بشه! :D ، و همونجا سری رو ببندید:-" ،F/SN UBW از F/Z فقط مبارزات خفنش رو داره و دیگر هیچ:-" ، اون F/SNـه 2006 هم که بهتره در موردش صحبت نشه:|

---

یادم رفت در این مورد پست بدم...:دی
این آرک FT واقعا حال داد! گفتم قبلا...ولی بازم میگم،ارزش اون همه قسمت چرت و پرت رو داشت واقعا:-" :دی
همه چی عالی بود این آرک،غیر از پایانش:-"
اینکه دروازه ی الان نابود بشه،پس دروازه ی آینده نابود میشه،پس روگ نمیتونه بیاد! پس اژدهاهایی که از گذشته اومدن هم ناپدید میشن(خدایی این دیگه هیچ جوره منطقی نیست:| ) و ... به نظرم خوب نبود:|
شاید مانگاکا قصدش این بوده که جا برای پاور آپ کاراکترها بزاره! و هنوز هیچکدوم رو در حد اژدها کشی نمیدونه(و الان برن تو فکر،برای ماجراهای آینده... و شاید برگشت اژدهاها! )

حالا از بی منطقیش بگذریم، اون اژدهای آتیش که ناتسو بهش میگفت عمو حیف شد رفت:( بچه باحالی بود:(
کاش اژدهاها میموندن و توی آسمون ها میگشتن،هر از گاهی یه بلایی هم میوردن سر ملت:-" مثل آکنولوگیا:-"

اما با این حال،حال نمودم با این آرک :دی ، امیدوارم سقوط نکنه :|

آخرین ویرایش:
حالا بگیم DN تا اونجا عالی پیش رفت بعد متوسط شد ولی AoT دیگه تا آخرش تونست روند خوبشو حفظ کنه : | ای کاش 5تا OVAهاشم میدیدی اونا هم چیزای ردیفی هستن.
اتک بد نیست حتی خوبم هست ولی به سلیقه من نخورد

Steins; Gate - عالی - داستان خوب و جذاب و پیچیده، شخصیتای باحال و به یاد موندنی. اگه تا وسطای کار ازش خوشت نیومد ادامه بده، کلا 11 قسمت اول یه طرف و از قسمت 12 به بعد هم یه طرف دیگه، خیلی جو تغییر میکنه
دقیقا همین اتفاق افتاد. پس باید دوباره برم سراغش ببینم در اینده بهتر میشه قضیه یا نه. اتفاقا تعریفش رو زیاد شندیم ولی چند قسمت اول جذبم نکرد
Hellsing Ultimate - عالی - اگه یه اکشن ناب، خشونت زیاد و شخصیت اولی به شدت Bad A$s میخوای نباید به هیچ وجه اینو از دست بدی
یادمه زمان عصر حجر یه هلسینگی دیدم ولی جذبم نکرد ارت اش مثل افرو سامورایی رو اعصاب بود . این رو هم باید چک کنم ببینم همونه یا نه
Fullmetal Alchemist Brotherhood هم که از نظر خیلیا بهترینه، از نظر من خوب بود صرفا:D ولی خیلی همه پسنده
این رو به همراه akira تو برنامه دارم. البته باید دانلود کنم چون ندارمش.

@Kourosh

Mushishi
Monster
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin (بعییده از این خوشت نیاد)
JoJo no Kimyou na Bouken
Psycho-Pass
Katanagatari
Planetes
Death Parade
Neon Genesis Evangelion
Gankutsuou
Gosick
یه سرچی در مورد این انیمه ها بکن ، احتمالش زیاده خوشت بیاد ازشون ...

یادمه زمان عصر حجر یه هلسینگی دیدم ولی جذبم نکرد ارت اش مثل افرو سامورایی رو اعصاب بود . این رو هم باید چک کنم ببینم همونه یا نه

Hellsing Ultimate
شما اینو اول ببین ، ممکنه خوشت بیاد ازش ...
هم جدید تره ، هم گرافیکش عالیه و هم تا آخر داستان رو پوش میده ...

سلام
کوروش از اونجا که سلیقمون تا حدودی مثل همه تو بازی ، با این فرض که تو انیمه هم میتونیم با هم کنار بیایم بهت یه چیزی رو میگم حتماً ببین .
The Hiro And The Demon King یا Maoyuu Maou Yuusha
این Code Geass رو هم من به شدت باهاش مشکل دارم . از نظر تکنیکالی عالیه اما داستانش خیلی باگ داشت و به شدت رفت رو نروم .
LogHorizon رو هم حتماً ببینم .
No Game No Life هم اگر فصل یک رو رو هوا ول نمیکرد بهت پیشنهاد میدادم حتماً ببینی . اما الان داستان رو نیمه تمام ول میکنه .

Death Parade
Neon Genesis Evangelion
ممنون اینها رو به لطف اون دوست انیمه شناسم دارمشون و در برنامه هستن ولی بقیه رو حتی اسمشون رو هم نشنیدم. یه سرچی میزنم ببینم در چه مایه ای هستن
کوروش از اونجا که سلیقمون تا حدودی مثل همه تو بازی ، با این فرض که تو انیمه هم میتونیم با هم کنار بیایم بهت یه چیزی رو میگم حتماً ببین .
The Hiro And The Demon King یا Maoyuu Maou Yuusha

ظاهرش که خوشمزه بنظر میرسه و احتمالا به سلیقه ام بخوره :D باید دانلود کنم ببینم چطوره

نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
Golden boy - خوب - این هم مثل GTO بخش رئالش حال نداد وگرنه میتونست بهتر باشه
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.

البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟ :D

بدون هیچ تیکه و کنایه ای نظر شما هم کاملا محترمه. همونطور که من از اکامه خوشم اومد ممکنه بقیه خوششون نیاد و طبیعیه.

من ۵ تا انیمه بهت معرفی میکنم حتما ببین .

Baccano
Cowboy bebop
Torodora
Samurai champloo
....................
Maho shojo madoka magica

این اخری به دو صورت میتونی ببینی ... یک سریال ۱۳ قسمتی ... یا دو تا فیلم که ۱۳ قسمت سریال رو کردن دو تا فیلم که تو سینماها پخش کنن ... اما نکته جالبش اینه بعد از موفقیت تجاری به شدت خوبش .. تیم سازنده رو مجبور میکنن از روی یه داستان تموم شده نسخه سوم هم بسازه ... من خودم به شخصه معتقد بودم به خاطر طمع گند میزنن تو داستان ... ولی نسخه سوم تبدیل به چیز عجیب غریبی شد که هر کی دیده یا پشماش فر خورده یا پشماش ریخته ... یعنی انیمه بین باشی و این سه گانه رو ندیده باشی ...................؟

این چند پست اخر خیلی جالب شد. انیمه هایی معرفی شد که اسمشون رو هم نشنیده بودم و جای خوشحالی داره . حتما باید اینها رو چک کنم.
من انتظارم این بود که الان ملت یک سری انیمه اوریت شده ( از نظر من ) رو دوباره میان میگن بشین مثلا death note ببین خیلی خوبه tokyo ghoul ببین attack on titan ببین و خلاصه باید از یه طرف یه بن ویو راه مینداختیم :D بس که حساسیت دارم نسبت به معرفی این نوع انیمه های مشهور :D ولی پیشنهادات همه واقعا جالبه حداقل عکس ها رو که چک میکنم اکثرا خوشایند بنظر میرسن.

نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
Golden boy - خوب - این هم مثل GTO بخش رئالش حال نداد وگرنه میتونست بهتر باشه
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.

البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟ :D

بدون هیچ تیکه و کنایه ای نظر شما هم کاملا محترمه. همونطور که من از اکامه خوشم اومد ممکنه بقیه خوششون نیاد و طبیعیه.

پیشنهاد میکنم One Punch Man رو ببینید شبیه Akame هست

اینم خوبه Taboo Tattoo با Sword Art Online

سلام
ظاهرش که خوشمزه بنظر میرسه و احتمالا به سلیقه ام بخوره :D باید دانلود کنم ببینم چطوره
کاملاً استراتژی مدیریتیه . بویی از خشونت نبرده .
مدیریت منابع ، پیشرفت دادن شاخه های تکنولوژی مختلف و ...
کلاً چیزیه که من به شدت باهاش حال کردم .

من کلا باید یه لیستی از اینمه هام بدم تا سلیقه ام مشخص بشه.
به مرگ و اینها علاقه ندارم فقط داشتم میگفتم اون خشونت از اشپزی بهتره. بهتره اینطور بگم بدم نمیاد انیمه در عین اینکه خشن باشه کشت و کشتار الکی هم نشه و نویسنده یا کارگردان بیخود و بیجهت کاراکتری رو که بهش عادت کردیم رو حذف نکنه.
ولی خب انیمه اگه خوب باشه گاهی کشت و کشتار رو هم میشه تحمل کرد. این انیمه هم که شما معرفی کردی رو ندیدم ولی اگه استدیوش سازنده اکامه و گیت هست پس استدیوی کاردرستیه و باید حتما برم سراغ این کارشون ببینم چطوریه.
اها پس
اتفاقا همین Re:Zero هم کشت وکشتار الکی نداره وخیلی متفاوتی از مرگ استفاده کرده!و در راستایه شخصیت ها و داستانه!:-" بنظرم اگه یه موقع خواستی ببینیش چیزی از پلات برای خودت اسپویل نکن و یه ضرب ببینش!:D
No Game No Life هم ببین اینم مثل همون Log Horizon که اکیبا گفت از اینایی هست که شبیه بازی هستند! خیلی داستان و شخصیت های دوست داشتنی داره! ارت استایلشم معرکست:x
Nanatsu No Taizai هم اگه از وانپیس و کلا سبک شونن خوشت میاد ببین! اینم پر ماجراجویی و شخصیت های باحاله:x
بعدم بنظرم این ها هم ببین! انیمه های خوب فصل پیش بودند:
Bungou Stray Dogs
Kiznaiver
Boku no Hero Academia
پس حسابی گند زدن به سوبارو :| البته بازم فرقی نداشت در هر حالتی هرکی دل رم-ساما رو بشکونه خر است [-(
تا اینجا فقط prologue ؟؟ :| خدا بقیشو به خیر کنه ... x_x ولی بازم اگه بیش از حد بخواد ابهام ایجاد کنه و جوابارو موکول کنه به آخر توی فهم داستان مشکل پیش میاد که خودش از کشش داستان کم میکنه :-?? فقط یه نگرانی وجود داره اونم ادامه‌ی ساخت انیمست خیلی بعیده تا آخر LN ادامش بدن ولی واقعا حیفه همچین پتانسیلی حروم شه :-s

نکن این کارو با من ... :Crying1: این خط داستانیو بیان یه Kickstarter بزنن برای OVA ـش من به شخصه خودم دونیت میکنم ^:)^
کجا میفروشن بالشتاشو ؟؟ لینک بده لطفا :-":D
پ.ن : LN ترجمه شده چیزیش ؟؟ اگه آره لینکی اگه ازش داری دریغ نکن :D
الان مشکل اینجاست LNدقیقا همونجایی تموم شده که انیمه تموم میشه و بدبختیمون اینه که باید یه چند سال وایسیم تازه LN به Web Novel برسه8-|:|چون خود LN از روی یه WN ساخته میشه که بعد از ویرایش و تغییر توی چند جای داستان و داشتن طراحی توسط همون نویسنده بعنوان LN منتشر میشه. LN از Web Novel موثق تره ولی با این وجود کلیت داستان توی دوتا یکیه!:-"الانم منبع انیمه و مانگا LN هست نه WN!!!فعلا نویسنده کار روی WN متوقف کرده بخاطر انیمه. الان وب نوول وسطای ارک 6 هست. برای LN هم. تازه قراره ارک4 توی Volume 9 که یکی دو ماه دیگه میاد شروع بشه و برنامه کلیشون اینه که توی 11 ارک کلا داستان تموم رو کنند:-"

در مورد سوالات فکر نکنم نیازی به نگرانی باشه چون دنیای Re:Zero به طرز وحشتناکی بزرگ و پرجزییاته و چیزی که توی انیمه میبینیم قطره ایی از دریاست و تا اونجایی که میدونم ارک 4 داستان توی Web Novel حتی از کل این سه ارکی که تا حالا داشتیم هم طولانی تره:-":D یعنی یه موقع اگه بخوان فصل دومی بسازند همش میشه ارک چهارم:))(البته شایع شده بود میخواد نویسنده ارک 4 رو برای LN کوتاه کنه:-") با توجه به فروش بلوری ها که فعلا خیلی عالی بودند و LN هم با توجه به موفقیت انیمه داره وحشتناک فروش میره اتفاقا بعید میدونم تایید نکنند:D دیگه در بدترین حالت همین فروش بالشت ها باید بودجه کل فصل دوم رو تکمیل کنه=))

اگه میدونستم که خودم اولین کسی بودم که میخریدم:))=))
p.m شد:D
پ.ن:فعلا که لایت نوول لایسنس شده و ترحمه کاملی وجود نداره و احتمالا 1.5 سال دیگه LN میرسه به اونجایی که الان داستان هست:|البته بعضی چپتر ها مثل From Zero که همین قسمت انیمه هم بود فن ها ترجمه کردند:-" ولی بنظرم باید وایسی انیمه تموم بشه که بعد بری سراغ WN چون شنیدم تیمی از فن ها چند ماه پیش ترجمه اش رو شروع کردند!:-"=P~
---
یه فن ارت باحال دیدم از Re:Zero که از روی Dark Souls هست:
3glgn3bfw33y3ktacnkf.jpg

آخرین ویرایش:
@Kourosh

من فقط چهارتا تا انیمه میگم (":

کورش اول از همه، بشین Fate/Zero ها رو ببین....ترتیب ـشون هم اینطوره.

Fate Zero - تو دوتا فصل پخش شد...کلاً 25 قسمت
Fate Stay Night Unlimited Blade Works - این هم توی دوتا فصل پخش شد...کلاً 25 قسمت

دوبله فصل اول شاهکاره، موسیقی ـش بی نظیره، صدا گذاری انیمه بی نقصه، گرافیک dark و داستان و شخصیت هاش، متنوع و جذابه

بعد از جو سنگین fate/zero نیاز به انیمه داری که کمی استراحت کنی....
FullMetal Alchemist BrotherHood - انیمه ی خیلی قشنگ و پر معنایی هستش...عالیه :D ..... 64قسمت
اولش کمدی ـش شاید یه مقدار اذیت کنه...ولی هر چی انیمه جلوتر میره، بهتر و خفن تر میشه.
آوازهای خیلی قشنگه برای OP ED انیمه استفاده کردن....سعی کن گوششون کنی :D

یه فیلم سینمایی هم داره به اسم Fullmetal Alchemist - The Sacred Star of Milos

بعد بشین شاهکار تکرار نشدی دنیایی انیمه رو ببین...موشی-شی
ترتیب ـشون هم اینطوری ـه

Mushishi
Mushishi Tokubetsu-hen - Hihamukage
Mushishi Zoku Shou
Mushishi Zoku Shou S2
Mushishi Zoku Shou - Suzu no Shizuku

بعد برو سراغ Psycho Pass ها

Psycho Pass
Psycho-Pass 2
Psycho-Pass The Movie

عالیه...به هر کسی پیشنهادش نمیدن B-)

در آخر هم Steins;Gate که فک کنم دیده باشیش، ولی توی لیست ـت ندیدمش.
اینقدر که قشنگ بودش که فک کنم 25 قسمت ـش رو یکی دو روزه تموم کرد...فوق العادس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or