یه استودیو درست حسابی از اینا که(ع) و (ص) و ... براشون به کار میره مثل مدهوس بیاد بسازه مثلابهتره که ToG هیچ وقت انیمه نشه.
انیمه اش کنن، Miriنن توش متاسفانه
-------
یه چند سالی که دارن منهواهای چینی رو انیمه می کنن. پاییز پارسال یه OAD از داغون ترین منهوایی که من خوندم پخش کردن.
زمستون از داغون ترین منهوایی که اسمش رو شنیده بودم انیمه ساختن.
تابستون هم که از منهوایی انیمه ساختن که نه اون رو خونده بودم و نه اسمش رو شنیده بودم
و نکته این انیمه ها اینه که همه شون اقتباس های داغون و درپیتی هستن
خدایی پتانسیل های این حیفه از اون بدتر اگر کسی استفاده کنه و قدرش رو ندونه و گند بزنه توش
---
این دو هفته ی اخیر، دوتا مانگای جدید داشتیم... و بهتر بگم،اولین مانگاهایی که انتشار اولین چپترشون رو دیدم و خوندم
اولیش Sahara the Flower Samurai ! بسیار حال نمودم! هم طراحیش رو دوست داشتم،هم قدرت های طرف! داستان هم برای شروع خوب بود
نمیدونم اینا رو اینجا گفته بودم یا نه ولی به هر حال،چون خیلی باهاش حال کردم،بازم بگم اشکال نداره
اگر چپترهای بیشتری داشت احتمالا الان در حال خوندن و رسیدن به تهش بودمبا اینکه تا حالا از مو صورتی ها خیری ندیدم ولی کار شونن امیرپسندی میزنه بشه! (حالا که فکر میکنم،در موردش گفته بودم )
اما the Promised Neverland ... آقا حالم دیگه داره از این موضوع و طرح و بیس داستانی بهم میخوره! به طور کلی با این موضوع حال نمیکنم،همینطورم زیادتر میشن،بیشتر حالم بهم میخوره
البته عکس رنگیش رو هم دیدم زیاد به دلم ننشست! یعنی نه طراحی، و نه...سن و سال کاراکترها (11 سال؟ )
به هر حال...یه زمانی یه شینگکی داشتیم که انسان ها بدبخت بودن توش! بعد یه ترافورمارس اومد،بعدش توکیوغول ، و فصل قبل هم کابانری...(احساس میکنم بازم داشتیم نداشتیم؟ ) که بین اینا، من خودم با شینگکی فقط خیلی حال کردم!
حالم به هم خورد دیدم انسان ها بدبختن، غذای موجودات دیگه شدن! تقریبا هیچ توانی برای ترکوندن خفن تر خودشون ندارن! و ...
بکشید بیرون از این خزعبلات (با عرض شرمندگی از فن های اینجور داستان ها ) یه 4ـتا شونن باحال اکشن فانتزی مثل قبل بیارید روی کار لذت ببریم!
حالم به هم خورد دیدم انسان ها بدبختن، غذای موجودات دیگه شدن! تقریبا هیچ توانی برای ترکوندن خفن تر خودشون ندارن! و ...
بکشید بیرون از این خزعبلات (با عرض شرمندگی از فن های اینجور داستان ها ) یه 4ـتا شونن باحال اکشن فانتزی مثل قبل بیارید روی کار لذت ببریم!
بعد با این اوصاف، tPN باید هفتگی باشه و جناب ساهارا باید توی جامپ گیگا منتشر بشه! که تاریخ انتشار هر شماره ـش " بشین تا زیر پات علف سبز بشه" هست! (سرعت سبز شدن علف فکر کنم خیلی بیشتر باشه ) ای خداااااااااا!
فعلا هم به غلط کردم افتادم که چرا ساهارا رو شروع کردم و ازش خوشم اومده