Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من بازهم از اعماق سیستم اومدم تا بگم با دیدن این چند قسمت Handa Kun (و لذت تمام بردن)، همچنان در کفم که چرا انیمه ای درخور و خوب برای مانگای Angel Densetsu نمیسازن...8-|
ای کاش به جای Ore Monogatari اینو می ساختن...:|

پ.ن: ایا فقط منم که mob psycho یه جورایی یاد acid trip میندازم؟:D مخصوصا اپنینگش :D
پ.ن2: انصافا اینقدر FT رو نکوبین حالا شاید یکم داستانش ول باشه ولی دیدنش یه لذت خاصی داره :D>:)

آخرین ویرایش:
قشنگ ترین جای انیمه رو که با دیدن اون Top 5 most Brutal Anime Deaths خراب کردی که
کجاش قشنگترین جای انیمه بود?:D رسما بدترین جای انیمه بود البته دومین جای بد. رتبه اول هم میرسه به یه صحنه ای در قسمت اخر که حتما میدونی منظورم چیه :D
فقط امیدوارم که نسخه بدون سانسورش رو دیده باشی!
نمیدونستم نسخه های با و بدون سانسور داره. الان نمیدونم کدوم رو دیدم. البته بشدت خونین و کشت و کشتار بود ولی مطمئن نیستم حتما بدون سانسور بوده. اصولا تشخیصش برای یه انیمه بین اماتور مثل من سخته.
از این کانوجو ها تو صنعت صدای ژاپن کم نیستن
این کانوجو اصلا چی هست؟ منو یاد ورزش کانوپولو میندازه :D کلا در انیمه برام Leone جالب ترین شخصیت رو داشت و بعد که رفتم سراغ yuu asakawa شباهت شخصیتش به Leone و دیوونه بازیهاش برام جالب بود. یعنی منظورم باحال بودن و کوول بودن و اینهاست.
کورش آوازهاش رو هم تا الان گوش کردی...من دوبله ـش رو بیشتر دوست دارم، زیاد با آوازهاش نمیتونم کنار بیام...ولی اون کلیپی که که دادی، کارش واقعاً حرف نداشت ^:)^:D
من خودم که کلا با موسیقی انیمه ها نمیتونم کنار بیام :D کلا من سبکهای مورد علاقه ام در موسیقی اصلا چیز دیگه ایه و اصلا تحمل اهنگ های انیمه ای رو ندارم. این کلیپ رو هم تصادفی دیدم و خودم هم تعجب کردم که خوشم اومد :D ولی خب خوب رو باید گفت که خوبه و نمیشه چون اهل این نوع موسیقی نیستم بگم که بده :D

پ.ن: یادم باشه یه سری از انیمه هایی که دیدم و خوشم اومد رو اینجا بگم تا با توجه به اونها شما و بقیه اساتید راهنمایی کنید چی ببینم. الان که دارم این انیمه اشپزی رو میبینم و تماشای هر قسمتش مثل شکنجه هست :D حتی حالش رو ندارم که اسمش رو یاد بگیرم :D فعلا رسیدم به قسمت 17 ولی دیگه واقعا نمیکشه بیشتر ببینم یعنی رسما اورریت شده ترین انیمه عمرم بوده تاحالا . هر قسمتش دقیقا از قبل مشخصه که قراره دو نفر مسابقه اشپزی بدن و 3 تا داور غذا رو بچشن و در لحظه پرت بشن یه سواحل هوایی یا برن به اسمون و از همه بدتر این دستمال قدرت طرف حالم رو بد میکنه :D حالا ممکنه خیلی ها هم دوست داشته باشن ولی به سلیقه من نمیخوره و درسی شد برام که قبلش پرسوجو کنم ببینم اصلا انیمه ای که میخوام ببینم بدردم میخوره یا نه.

با سلام

5 قسمت اخر akame ga kill فیلر بود و براساس مانگا نبود, پس مرگ هاش هم من دراوردی کارگردان بود بهشون اهمیت ندین

.........................

Taboo Tattoo قسمت 3
خب داستان واقعا بهتر شد خوشمان آمد !
مخصوصا خیلی وقت بود انیمه با شخصیت منفی اصلی دختر ندیده بودم حال کردم
در کل انیمه ی خیلی خوبیه چه از لحاظ داستان, چه شخصیت پردازی چه مبارزات و ....

Jojo Bizzare Adventure DIU قسمت 18
اینم یه قسمت درمیان خوب و چرت شده
داستانم که هنوز بچگونه, فوق العاده مسخره و سطحی آبکی مونده ... دریغ از یه شخصیت منفی درست حسابی ... دریغ از یه شخصیت منفی کمی قوی
یعنی به جرئت میگم افتضاح ترین جوجویی هست تا حالا دیدم از همه لحاظ !!! ... امیدوارم بهتر شه ....

Dragon Ball Super قسمت 53
اینم که وقتی با سری های دیگش مقایسه میکنم گریم میگیره, نگاه دراگون بال کارش به کجا کشیده, ای خدا لعنت کنه سازندگان این سری سوپر رو ... یعنی بگم از سازندگان انیمه ی برسرک هم عوضی ترن دروغ نگفتم

آخرین ویرایش:
کجاش قشنگترین جای انیمه بود?:D رسما بدترین جای انیمه بود البته دومین جای بد. رتبه اول هم میرسه به یه صحنه ای در قسمت اخر که حتما میدونی منظورم چیه :D

نمیدونستم نسخه های با و بدون سانسور داره. الان نمیدونم کدوم رو دیدم. البته بشدت خونین و کشت و کشتار بود ولی مطمئن نیستم حتما بدون سانسور بوده. اصولا تشخیصش برای یه انیمه بین اماتور مثل من سخته.

این کانوجو اصلا چی هست؟ منو یاد ورزش کانوپولو میندازه :D کلا در انیمه برام Leone جالب ترین شخصیت رو داشت و بعد که رفتم سراغ yuu asakawa شباهت شخصیتش به Leone و دیوونه بازیهاش برام جالب بود. یعنی منظورم باحال بودن و کوول بودن و اینهاست.

من خودم که کلا با موسیقی انیمه ها نمیتونم کنار بیام :D کلا من سبکهای مورد علاقه ام در موسیقی اصلا چیز دیگه ایه و اصلا تحمل اهنگ های انیمه ای رو ندارم. این کلیپ رو هم تصادفی دیدم و خودم هم تعجب کردم که خوشم اومد :D ولی خب خوب رو باید گفت که خوبه و نمیشه چون اهل این نوع موسیقی نیستم بگم که بده :D

پ.ن: یادم باشه یه سری از انیمه هایی که دیدم و خوشم اومد رو اینجا بگم تا با توجه به اونها شما و بقیه اساتید راهنمایی کنید چی ببینم. الان که دارم این انیمه اشپزی رو میبینم و تماشای هر قسمتش مثل شکنجه هست :D حتی حالش رو ندارم که اسمش رو یاد بگیرم :D فعلا رسیدم به قسمت 17 ولی دیگه واقعا نمیکشه بیشتر ببینم یعنی رسما اورریت شده ترین انیمه عمرم بوده تاحالا . هر قسمتش دقیقا از قبل مشخصه که قراره دو نفر مسابقه اشپزی بدن و 3 تا داور غذا رو بچشن و در لحظه پرت بشن یه سواحل هوایی یا برن به اسمون و از همه بدتر این دستمال قدرت طرف حالم رو بد میکنه :D حالا ممکنه خیلی ها هم دوست داشته باشن ولی به سلیقه من نمیخوره و درسی شد برام که قبلش پرسوجو کنم ببینم اصلا انیمه ای که میخوام ببینم بدردم میخوره یا نه.
کورش سلیقه ی من کلاً توی دیواره......بی رحم و خشن هستش...بیخالش بشی بهتره :D

اره آخر انیمه رو یادمه.....ولی همون که محمدمهدی گفت، از قسمت 19 تا آخر انیمه فیلر بودش.

کانوجو، یه لفظی که برای دختر استفاده میشه ولی کاربرد "دوست دختر" هم داره :D

Shokugeki no Soma رو فک کنم داری نگا میکنی.....نه!؟
فصل اول که هفتگی پخش میشد، تا فهمیدم در مورد غذاس، کلاً بیخالش شدم، ولی بعداً به اصرار بچه های تاپیک دو سه قسمت اولش رو دیدم، اصلاً تو فاز فکری ـم نبودش.
اخه چیه یه غذا میخورن، جامه هاشون دریده میشه :-j اخه کجای این انیمه میتونه جذاب باشه :D (خطاب مستقیم به امیرآکیبا، یکی از فن های انیمه)

P.S
راستی اگه خواستی پاتو تو J-Music بزاری....اینجا استاتید برجسته ای داریم..از POP بگیر تا وحشی بازی های visual kei

کورش سلیقه ی من کلاً توی دیواره......بی رحم و خشن هستش...بیخالش بشی بهتره
سلیقه بی رحم و خشن بهتر از سلیقه تماشای انیمه در مورد اشپزیه با اون دستمال قدرتش :D
من منظورم رسیدن به یه جمعبندی از نظر کل اساتیده گرنه مشخصه که سلیقه هر فرد مخصوص به خودشه
5 قسمت اخر akame ga kill فیلر بود و براساس مانگا نبود, پس مرگ هاش هم من دراوردی کارگردان بود بهشون اهمیت ندین
اره آخر انیمه رو یادمه.....ولی همون که محمدمهدی گفت، از قسمت 19 تا آخر انیمه فیلر بودش.
میدونم . کلا من اگه از چیزی خوشم بیاد حتما میرم ته توی قضیه رو درمیارم . در این مورد هم همینطور. درسته حوصله خوندم مانگا رو ندارم ولی تفاوتهای انیمه و مانگای اکامه روقبلا خوندم.
کانوجو، یه لفظی که برای دختر استفاده میشه ولی کاربرد "دوست دختر" هم داره
خوبه یه چیزی به اطلاعاتم اضافه شد. کلا ژاپنی تنها زبان شرق و جنوب شرق اسیاست که بدم نمیاد یاد بگیرم و مشکلی شنیداری با اواها و تلفظهاشون ندارم. نقطه مقابلش یه زبانی هست همون اطراف ( فیلیپینی بود یا مالزیایی یا همچین چیزی ) کل کلمات و اصواتش تشکیل شده بود از تلق تولوق. یکبار یه فیلمی رو خواستم ببینم متاسفانه به این زبان بود و نیم ساعت اولش رو هم نتونستم تحمل کنم.
Shokugeki no Soma رو فک کنم داری نگا میکنی.....نه!؟
فصل اول که هفتگی پخش میشد، تا فهمیدم در مورد غذاس، کلاً بیخالش شدم، ولی بعداً به اصرار بچه های تاپیک دو سه قسمت اولش رو دیدم، اصلاً تو فاز فکری ـم نبودش.
اخه چیه یه غذا میخورن، جامه هاشون دریده میشه :-j اخه کجای این انیمه میتونه جذاب باشه :D
اره خودشه :D والا من اونقدر اینور و اونور تعریف ازش شنیدم مخصوصا اینکه میگفتن اچی و کمدیه وسوسه شدم ببینم ولی هرچی جلوتر رفت بیشتر پشیمون شدم (من موندم اگه این اچی و کمدیه پس GTO یا گلدن بوی چیه :D ) از یه طرفم حیفم میومد ناقص ولش کنم و میگفتم تاحالا که تحمل کردم بقیه اش رو هم ببینم ولی اخر دیگه بریدم.
البته سلیقه ها متفاوته و یکی هم ممکنه از این خوشش بیاد و خب بهش حق میدم.
راستی اگه خواستی پاتو تو J-Music بزاری....اینجا استاتید برجسته ای داریم..از POP بگیر تا وحشی بازی های visual kei
نه اقا دستت درد نکنه. من انیمه رو دوست دارم ولی موزیکش رو نه :D
الان فعلا دارم کلیمور میبینم تا بعد از دیدن برنامه اشپزی یخورده روحیه ام تلطیف بشه و حالم جا بیاد:D بعدش که سرحال شدم باید ببینم چی بدردم میخوره برم سراغش.

سلام
کورش سلیقه ی من کلاً توی دیواره......بی رحم و خشن هستش...بیخالش بشی بهتره :D
@Kourosh خامش نشیا :دی
منظورش از بی رحم و خشن اینه که انیمه ای از نظر خلیل بهتره که بتونه آبغوره بیشتری ازت استخراج کنه :دی
نوع استخراج هم به هیچ وجه مهم نیست :دی

سلام

@Kourosh خامش نشیا :D
منظورش از بی رحم و خشن اینه که انیمه ای از نظر خلیل بهتره که بتونه آبغوره بیشتری ازت استخراج کنه :D
نوع استخراج هم به هیچ وجه مهم نیست :D

نه ابغوره گیری رو نیستم:D
منظورم از خشن واقعا خشنه نه احساسات از نوع ابغوره گیری. در این زمینه من کمدی رو ترجیح میدم.

RE !!!!!!!!!! :((:((:(( خداوکیلی چقدر این انیمه میتونه خوب باشه ؟؟ :|:|:| چقدر شخصیت پردازیش میتونه خوب باشه ؟؟ :|:|:|
یه قسمت فقط حرف میزدن تو یه محیط ثابت بازم خسته کننده نبود :x
تا دقیقه ی ۲۳ که عالی بود هیچ حرفی توش نیست ولی دقیقه ی ۲۳ به بعد خااااااااکککککک تتووووو سسسرررهههههه سوبارو !!! :|:|:| بیچاره REM که عاشق این کودن شده :( حالا نه اینکه با امیلیا مشکل داشته باشما ولی به شخصه در حال حاضر REM از جایگاه بسیار بالاتری نسبت به امیلیا برام برخورداره :x آخه این چه طرز رفتار بچگانه با کسیه که عاشقته ؟؟ بیا نگام کن که قهرمان میشم ؟؟ 8-| بازم خاک تو سره سوبارو :|
پ.ن : یه هفته من دیر میرسم که ازش تعریف کنم بقیه بچه ها این سنت رو ادامه بدن خواهشا :D
انیمه دقیقا یه چپتر کامل LN بود برای همین همش صحبت بود.فقط افکار سوبارو که توی LN بود رو حذف کرده بودند! و دقیقا مشکل منم اینجا بود با اون صحنه:| توی LN سوبارو با خودش میگه که رم باید حقیقت رو بدونه و احساس گناه میکنه اگه راستش رو بهش نگه و بعد یه چند ثانیه بهش میگه نه اینکه همینجوری یهویی بگه من املیا دوست دارم و بشه یه A$$hole تمام معنا:|:|:|

با قسمت 18 تازه Prologue یا مقدمه داستان تموم میشه و تا اخر فصل اول انیمه شامل 15 درصد داستان میشه.یعنی تازه میخواد بعد این قسمت داستان اصلی شروع بشه و تا الان که کف وخون قاطی کردیم پیش زمینه ایی بوده برای شروع داستان :)) پس انتظار نداشته باشید اول داستان بیاد جواب همه سوالاتتون رو بده:D

توی این قسمتم داستان به دوخط تقسیم میشه یکی همین قسمتی که توی انیمه هست خط اصلی و اون یکی خط داستانی "IF" که Spin Off حساب میشه و امیدوارم حداقل بعنوان OVA انیمه شدنش رو ببینیم:cry:خوشبختانه به انگلیسی هم ترجمه شده!نویسنده توی اون خط میخواد به ما نشون بده بعضی تصمیم ها ممکنه به نتایجی میرسند که خیلی هم خوشایند نباشند! ولی اگه کسی میخواد
بخونه:
a1hgplg50xkv7x7313t2.jpg

رم و سوبارو با هم فرار میکنند و بچه دار میشند بقیشم... خودتون دیگه برید بخونید>:):D
Rem is Wifu Rem is Lifu:Lovestruck::Lovestruck::Lovestruck:
جالب بدونید بعد این چند قسمت محبوبیت رم وحشتناک زیاد شده:hearteyes: به حدی که حتی تولید بالشت هاشم تاخیر انداختند از بس تقاضا زیاد بوده:tearsofjoy:
...
@Kourosh اگه به مرگ خشن و این چیزا علاقه داری پیشنهادم اینه که Re:Zero ببینی که همش مرگه:D تا الان 18 قسمتش اومده و استدیو سازنده اش همین استدیو سازنده Akame Ga Kill و Steins Gate هست:-" و بنظر خودم Re:Zero یکی از بهترین انیمه هایی هست که تا حالا دیدم:x

:D
من منظورم رسیدن به یه جمعبندی از نظر کل اساتیده گرنه مشخصه که سلیقه هر فرد مخصوص به خودشه

.
من یه نکته عرض کنم که متاسفانه یا خوشبختانه مجموع نظر اساتید تاپیک در مورد اکثر انیمه ها خنثی میشه :D
یعنی ۹۰٪ انیمه ها وقتی بحثشون مطرح میشه به همون تعداد که تعریف می کنن هستن که خوششون نیومده باشه از یه انیمه :D
شاید به غیر از کلاسیک ها تو هر فصل یک انیمه باشه که یه درصد قاطعی ازش خوششون اومده باشه، برای همین به قول یکی از دوستان اینجا برای هر سبک انیمه ای که بخواین باید به متخصصش رجوع بشه :D
لیست اساتید و تخصص ها هم یه جایی تو همین تاپیک بود اگه اشتباه نکنم;))

@Kourosh اگه به مرگ خشن و این چیزا علاقه داری پیشنهادم اینه که Re:Zero ببینی که همش مرگه:D تا الان 18 قسمتش اومده و استدیو سازنده اش همین استدیو سازنده Akame Ga Kill و Steins Gate هست:-" و بنظر خودم Re:Zero یکی از بهترین انیمه هایی هست که تا حالا دیدم:x
من کلا باید یه لیستی از اینمه هام بدم تا سلیقه ام مشخص بشه.
به مرگ و اینها علاقه ندارم فقط داشتم میگفتم اون خشونت از اشپزی بهتره. بهتره اینطور بگم بدم نمیاد انیمه در عین اینکه خشن باشه کشت و کشتار الکی هم نشه و نویسنده یا کارگردان بیخود و بیجهت کاراکتری رو که بهش عادت کردیم رو حذف نکنه.
ولی خب انیمه اگه خوب باشه گاهی کشت و کشتار رو هم میشه تحمل کرد. این انیمه هم که شما معرفی کردی رو ندیدم ولی اگه استدیوش سازنده اکامه و گیت هست پس استدیوی کاردرستیه و باید حتما برم سراغ این کارشون ببینم چطوریه.

لیست اساتید و تخصص ها هم یه جایی تو همین تاپیک بود اگه اشتباه نکنم;))

ندیدم لیست این اساتید رو. اگه کسی میدونه کجای تاپیکه لطف کنه.

@Police _ 110
دلتم بخواد! شوکوگکی خیلی هم خوفه!!! :x هر قسمتش هیجان داره:دی
شخصا هیچوقت فکر نمیکردم یه انیمه آشپزی انقدر هیجان داشته باشه:دی
بعد از هر قسمتم که کل خونه رو گشت میزنم ببینم غذا چی یافت میشه=))
در کل تو هر فصلی که پخش میشده، اگر بهترین نبوده، جزو بهترین ها بوده:x

---
به همون نسبت که الان کورش هم میگفت، من دقیقا نظرم در مورد آکاگامه منفیه! :)) و یه انیمه اور ریت شده میدونمش:-"
اتفاقا دیروز پست @Kourosh کورش رو خوندم بسی تعجب کردم که آکاگامه رو انقدر باهاش حال کرده:-" (هنوزم در حالت تعجبم:دی )

انیمه دقیقا یه چپتر کامل LN بود برای همین همش صحبت بود.فقط افکار سوبارو که توی LN بود رو حذف کرده بودند! و دقیقا مشکل منم اینجا بود با اون صحنه:| توی LN سوبارو با خودش میگه که رم باید حقیقت رو بدونه و احساس گناه میکنه اگه راستش رو بهش نگه و بعد یه چند ثانیه بهش میگه نه اینکه همینجوری یهویی بگه من املیا دوست دارم و بشه یه A$$hole تمام معنا:|:|:|

با قسمت 18 تازه Prologue یا مقدمه داستان تموم میشه و تا اخر فصل اول انیمه شامل 15 درصد داستان میشه.یعنی تازه میخواد بعد این قسمت داستان اصلی شروع بشه و تا الان که کف وخون قاطی کردیم پیش زمینه ایی بوده برای شروع داستان :)) پس انتظار نداشته باشید اول داستان بیاد جواب همه سوالاتتون رو بده:D

توی این قسمتم داستان به دوخط تقسیم میشه یکی همین قسمتی که توی انیمه هست خط اصلی و اون یکی خط داستانی "IF" که Spin Off حساب میشه و امیدوارم حداقل بعنوان OVA انیمه شدنش رو ببینیم:cry:خوشبختانه به انگلیسی هم ترجمه شده!نویسنده توی اون خط میخواد به ما نشون بده بعضی تصمیم ها ممکنه به نتایجی میرسند که خیلی هم خوشایند نباشند! ولی اگه کسی میخواد
بخونه:
a1hgplg50xkv7x7313t2.jpg

رم و سوبارو با هم فرار میکنند و بچه دار میشند بقیشم... خودتون دیگه برید بخونید>:):D
Rem is Wifu Rem is Lifu:Lovestruck::Lovestruck::Lovestruck:
جالب بدونید بعد این چند قسمت محبوبیت رم وحشتناک زیاد شده:hearteyes: به حدی که حتی تولید بالشت هاشم تاخیر انداختند از بس تقاضا زیاد بوده:tearsofjoy:

پس حسابی گند زدن به سوبارو :| البته بازم فرقی نداشت در هر حالتی هرکی دل رم-ساما رو بشکونه خر است [-(
تا اینجا فقط prologue ؟؟ :| خدا بقیشو به خیر کنه ... x_x ولی بازم اگه بیش از حد بخواد ابهام ایجاد کنه و جوابارو موکول کنه به آخر توی فهم داستان مشکل پیش میاد که خودش از کشش داستان کم میکنه :-?? فقط یه نگرانی وجود داره اونم ادامه‌ی ساخت انیمست خیلی بعیده تا آخر LN ادامش بدن ولی واقعا حیفه همچین پتانسیلی حروم شه :-s

نکن این کارو با من ... :Crying1: این خط داستانیو بیان یه Kickstarter بزنن برای OVA ـش من به شخصه خودم دونیت میکنم ^:)^
کجا میفروشن بالشتاشو ؟؟ لینک بده لطفا :-":D
پ.ن : LN ترجمه شده چیزیش ؟؟ اگه آره لینکی اگه ازش داری دریغ نکن :D

سلام
@Kourosh همین Re Zero که الان تو نظرسنجی تاپیک اوله رو حتماً شروع کن .
اگر نمه نمه میبینی که به پخش هفتگیشم نمیرسی .
حالا لیست انیمه هاتم بده تا ببینیم چی دوست داری ، چیا رو دیدی و ...
نه متاسفانه من باید همه رو یکجا ببینم وگرنه حساب کار رو از دست میدم و دیگه بقیه اش رو نمیبینم الان تو لیست میگم کدومها اینطوری شده
من کلا انیمه کمی دیدم بنابر این فکر میکنم بتونم راحت لیستشون کنم . جلوشون هم یکی از 5 رنک عالی - خوب - متوسط - ضعیف - افتضاح رو مینویسم که نظر شخصیه و یه توضیح مختصر هم میدم. فقط امیدوارم به کسی برنخوره چون چیزی که برای من افتضاحه ممکنه برای یکی دیگه عالی باشه و این قابل درکه.
Dr slump - عالی - یکی از اولین انیمه هایی بود که خیلی سال پیش دیدم و ازنظر کمدی شاهکار بود
Rurouni Kenshin - عالی - سرور و سالار هرچی انیمه تاحالا دیدم. هیچ انیمه ای به اندازه این به من حال نداد. بهترین هیرویی که تابحال دیدم با احترام به لوفی برای من بدون شک باتوسای قاتل یا همون کنشین هیمورا هست و خواهد بود. وقتی اسم باتوسای میاد موهام سیخ میشه.
magic knights - خوب - خیلی سال پیش دیدم خود انیمه معمولی بود ولی عمق فانتزی و تخیل عجیب و غریبش خوب بود
One piece - خوب - بخاطر طولانی بودن چند بار داستان از دستم دررفته . یکبار از یک تا 500 رو یکضرب دیدم یکبار 500 تا 600 و الان هم تا حدود 700یا 710 اینها دیدم
naruto - خوب - این هم به پخشش رسیدم و دیگه ولش کردم . تا شروع جنگ بزرگ دیدم
fairy tail - ضعیف - ولش کردم
death note - متوسط - تا جایی که همه میدونیم چی شد خوب بود ولی از اونجا به بعد بشدت داغون بود
hunter x hunter - خوب - یخورده روش بیشتر کار میشد عالی میشد
sword art online - متوسط - ایده خوب پرداخت بد
overlord - ضعیف - ایده خوب پرداخت بد و بی سر و ته و ناقص
claymore - خوب- تا اینجا که دیدم خوب بوده
GTO - خوب - فضای رئالش زیاد باحال نبود وگرنه میشد عالی
kenichi- خوب - با وجود قابل حدس بودنش خوشم اومد
akame ga kill - خوب - قبلا کلی در موردش توضیح دادم بهتر هم میشد ساختش تا عالی باشه
اشپزی - افتضاح - حتی یه نکته مثبت هم توش ندیدم که بتونم ادامه بدم
Kabaneri of the Iron Fortress - ضعیف - اولش خوب بنظر میرسیدولی بعدا تبدیل شد به وقت تلف کردن
attack on titan - متوسط - این هم اول عالی بنظر میرسید ولی هرچی جلوتر رفت ناامیدتر شدم
Golden boy - خوب - این هم مثل GTO بخش رئالش حال نداد وگرنه میتونست بهتر باشه
one punch man - عالی - کمدی و اکشن خوب کلا خیلی حال داد حیف کوتاه بود
Afro Samurai - افتضاح - اینکه من همیشه در گیم میگم گرافیک مهم نیست در انیمه برعکسه و گرافیک خیلی برام مهمه و افرو سامورایی داغون ترین ارتی رو داشت که تاحالا دیدم.
ninja scroll - عالی - یکی از بهترین اکشن هایی که تابحال دیدم
berserk - متوسط - سری قبلی نتونستم ارتباط بگیرم ارتش حال نداد داستانش هم تاحدودی بی سرو ته بود برام.

البته بازم هست ولی فعلا اینها یادم میاد. بعدا اگه چیزی یادم افتاد اضافه میکنم. الان با توجه به این لیست با کدوم یکی از اساتید باید واحدهامون برداریم؟ :D

به همون نسبت که الان کورش هم میگفت، من دقیقا نظرم در مورد آکاگامه منفیه! :)) و یه انیمه اور ریت شده میدونمش:-"
اتفاقا دیروز پست @Kourosh کورش رو خوندم بسی تعجب کردم که آکاگامه رو انقدر باهاش حال کرده:-" (هنوزم در حالت تعجبم:D )
بدون هیچ تیکه و کنایه ای نظر شما هم کاملا محترمه. همونطور که من از اکامه خوشم اومد ممکنه بقیه خوششون نیاد و طبیعیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or