Kaiki
کاربر سایت
6تا؟! من فقط road to hero دیدم اون 5تای دیگه راجع به چی هستن؟ لینک میتونی بدی؟6 تا OVA داره که هر 6 تاشم اومده .
6تا؟! من فقط road to hero دیدم اون 5تای دیگه راجع به چی هستن؟ لینک میتونی بدی؟6 تا OVA داره که هر 6 تاشم اومده .
ماکان.....کاملاً دری وریه....داستان رو از زمین تا آسمون عوض کردن.....شخصیت پردازی نفرت انگیز، جلوهای ویژه داغون، داستان ای مسخره..کلاً وقت حروم کردن هستش.لایو اکشن حمله به غول ارزش دیدن داره؟ یا دری وریه؟
حالا جدا از بحث سوپر خفن حرفه ای بودن استاد آکیبا یه خبر خوبی اومده که ویژوال ناول Steins;Gate چند روز دیگه رو استیم منتشر میشه و از همین الان میشه انتظار فروش نجومیش رو داشت ، مثل Clannad.
حالا امیدوارم نسخه 0 هم روی استیم بیارن که بساط اسپویل رو برای ملت برپا کنیم![]()
این که کل شخصیتا رو یه زن آش و لاش کرد رو اعصابمه
و یه چیز مسخره ایم شخصیت مثبتا اونقدر ضعیف بودن حتی حریف افراد زنه هم نمیشدن
اگه این بلاد رو هم زنه بکشه و خود زنه نمیره انیمشو دراپ کنم شاید
البته از یه چی خوشم اومد که این امریکا رو ضعیف نشون دادن تو این قسمت ابروشو بردن
زنگ تفریح
Vol.9
فرصتی شد که نهمین زنگ تفریح تاپیک رو محیا کنم، این سری، مثل Vol.6 از نسخه های پیانو و ویالون که توسط افراد آماتور برای OP و ED انیمه ها نواخته شدن، استفاده کردم.
برای تشخیص بهتر مثل دفعه ی قبل بجای ترک های 1 دقیقه، ترک های 1:30 دقیقه ای اماده کردم.
مثل روال قبل جواب ها رو در SP قرار بدید.
P.S
به دلیل محدودیت آپلود تو یسیستم جدید فروم سایت، فایل 2 پارت شده.
6تا!؟ آقا من فقط همونی که در مورد لباس زرد رنگش بود رو دیدم . بقیه داستان چطوریه؟ ازین سایت همسایه گرفتیم همه رو که فعلانم شیلتره. اگر میشه لینکی بدین . یکی دوجا سراغ داشتم که فقط همون یدونه OVA رو دارن6 تا OVA داره که هر 6 تاشم اومده .
ترتیب دیدن موشیشی چجوریه؟ یعنی اول باید Zoku-Shou رو ببینم یا Tokubetsu-hen؟ چون یکی میگه اول Tokubetsu-hen رو باید ببینی اما یه جا هم خوندم ایشون بلواقع اپیزود 23 و 24 همون Zoku-Shou هست. من گیج شدم!یه راهنمایی کنید!
![]()