Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لایو اکشن حمله به غول ارزش دیدن داره؟ یا دری وریه؟
ماکان.....کاملاً دری وریه....داستان رو از زمین تا آسمون عوض کردن.....شخصیت پردازی نفرت انگیز، جلوهای ویژه داغون، داستان ای مسخره..کلاً وقت حروم کردن هستش.

+++++++++

چشمتون روز بد نبینه....، Live-Actionـه Terra Formars رو دیروز دیدیم...فرصت کنم میام تا آخر شب نظرم رو کامل میزارم.

حالا جدا از بحث سوپر خفن حرفه ای بودن استاد آکیبا یه خبر خوبی اومده که ویژوال ناول Steins;Gate چند روز دیگه رو استیم منتشر میشه و از همین الان میشه انتظار فروش نجومیش رو داشت ، مثل Clannad.
حالا امیدوارم نسخه 0 هم روی استیم بیارن که بساط اسپویل رو برای ملت برپا کنیم :D

آقاااااااااااا! :))
اصلا انقدر حال کردم دوستمون گفت حرفه ای! :D برای اولین بار به خود بالیدم! :))
خیلی هم بچه خوبیه امیر آکیبا! :D ، انقدر نزنید تو سرش! :D
بِرندـش هم در حد بنز و BMW و این حرفاست:D

@abouzar337
از این به بعد انیمه خواستی ببینی بیا پیش خودم:D :))
اینا درک نمیکنند:( ، میای میگی وان پانچ من بخونید،هیچکی محل نمیزاره...یهو همه میشن فن ـش:-"
میگی Kimi to Boku ببینید،باز کسی نمیبینه! بعد که میبینند عاشقش میشن:-"
کلا مظلومم من:-" :دی

---
@Cloud Strife
هیچ لایو اکشنی ارزش دیدن نداره! :|

آخرین ویرایش:
حالا جدا از بحث سوپر خفن حرفه ای بودن استاد آکیبا یه خبر خوبی اومده که ویژوال ناول Steins;Gate چند روز دیگه رو استیم منتشر میشه و از همین الان میشه انتظار فروش نجومیش رو داشت ، مثل Clannad.
حالا امیدوارم نسخه 0 هم روی استیم بیارن که بساط اسپویل رو برای ملت برپا کنیم :D

مگه نسخه انگلیسی زیرو اومد... :|
آقا اگه اومده من برم تا مدّتی تو افق محو شم

پ.ن: برند آکیبا;))

این که کل شخصیتا رو یه زن آش و لاش کرد رو اعصابمه
و یه چیز مسخره ایم شخصیت مثبتا اونقدر ضعیف بودن حتی حریف افراد زنه هم نمیشدن
اگه این بلاد رو هم زنه بکشه و خود زنه نمیره انیمشو دراپ کنم شاید
البته از یه چی خوشم اومد که این امریکا رو ضعیف نشون دادن تو این قسمت ابروشو بردن
اینطور که به نظر میومد از اون صدا های آخر اپیزود که ایجی اسم بلاد رو فریاد می زد یحتمل همین هم می شه:D
ولی خوب اون یارو زن هم کاراکتر جالبی بود . فقط این پرش های انیمه از رو حالت جدی به کمدی اصلا جالب نیست . خود کمدی هاش هم فوقالعاده یخه:|:D

زنگ تفریح
Vol.9

فرصتی شد که نهمین زنگ تفریح تاپیک رو محیا کنم، این سری، مثل Vol.6 از نسخه های پیانو و ویالون که توسط افراد آماتور برای OP و ED انیمه ها نواخته شدن، استفاده کردم.
برای تشخیص بهتر مثل دفعه ی قبل بجای ترک های 1 دقیقه، ترک های 1:30 دقیقه ای اماده کردم.

مثل روال قبل جواب ها رو در SP قرار بدید.

P.S
به دلیل محدودیت آپلود تو یسیستم جدید فروم سایت، فایل 2 پارت شده.

جواب زنگ تفریح Vol.9

140
: آواز Aliez از Mizuki و با آهنک سازی Sawano Hiroyuki برای ED انیمه Aldnoah.Zero 2014 قسمت های 4، 7 تا 8 و 10 تا 11
141: آواز Secret Base: Kimi ga Kureta Mono (10 Years After Ver.) از سه دوبلور (Hayami Saori ,Kayano Ai, Tomatsu Haruka) برای ED انیمه Ano Hana
142
: اواز Bios از Kobayashi Mika و با آهنک سازی Sawano Hiroyuki برای Insert Song انیمه Guilty Crown قسمت های 1، 4 و 19
143: آواز Blue Bird از بند Ikimonogakari با خوانندگی Kiyoe Yoshioka برای OP انیمه Naruto Shippuuden قسمت های 54 تا 77
144: آواز Blumenkranz از Cyua و با آهنک سازی Sawano Hiroyuki برای Insert Song انیمه Kill La Kill قسمت های 6 تا 11، 13، 16 تا 21 و 23 تا 24
145: آواز Let It Go یا Ari No Mama De با دو صدای Takako Matsu و یا May J برای Insert Song یا تیتراژ انیمیشن Frozen نسخه دوبله ژاپنی
146: آواز Kirameki از بند Wacci با خوانندگی Hashiguchi Youhei برای ED انیمه Shigatsu wa Kimi no Uso قسمت های 1 تا 11
147: آواز Orange از بند Seven Oops با خوانندگی NANAE برای ED انیمه Shigatsu wa Kimi no Uso قسمت های 12 تا 21
148: یکی از OST های انیمه Shigatsu wa Kimi no Uso (اسم ترک رو فعلاً ندارم LOL)
149: آواز Unravel با خوانندگی Kitajima Tooru از طرف بند Ling Toshite Shigure برای OP انیمه Tokyo Ghoul قسمت های 2 تا 11

یک Bonus هم آپلود کردم، یک ورژن بسیار زیبا از ترک 149 زنگ تفریح Vol.9

Attachments

آخرین ویرایش:
اوووو :o امیر آکیبا, کاکو چقدر مورد اقبالی تو !!! اصن چه گردخاکی میکنه :D
ولی یه وقت سوء تفاهم نشه ها برا دوستان، اکثرا حرفه ای هستین تو انیمه بعضیا هم استاد بزرگ مثل آریا;) . خودمم انیمه هایی که میبینم از بین همین توصیه های شماست . الانم زدیم تو کار Jormungand :D

6 تا OVA داره که هر 6 تاشم اومده .
6تا!؟ آقا من فقط همونی که در مورد لباس زرد رنگش بود رو دیدم . بقیه داستان چطوریه؟ ازین سایت همسایه گرفتیم همه رو که فعلانم شیلتره. اگر میشه لینکی بدین . یکی دوجا سراغ داشتم که فقط همون یدونه OVA رو دارن

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
پس با این تفاسیر نبینم بهتره!:دی چون من کلا حمله به غول رو خیلی دوست دارم (مخصوصا این اسم فارسیش:دی) کلا جوگیر میشم یهو گفتم اگه دیگه فاجعه نیست ببینم که گویا هست!:دی

مانگاشم که هم دیر به دیر میاد و هم پدر آدم رو در میارن تا یه اتفاق بیفته!:دی

عملا 10 چپتره دهنمون رو سرویس کردن هنوز دعوا تموم نشده نفهمیدیم بلاخره تو زیرزمین چیه!:دی اروین بدبخت هم که مرد اونم عمرش به دونستن این مطلب قد نداد!:دی بعد پخمه بازی در میارن این تایتن ها رو نمیکشن خیلی رو مخه! همشون وقتی فرصت دارن بزنن یارو رو بکشن وایمیستن شعر تحویل میدن یارو در میره! قشنگ جا داشت هر سه اون الدنگ هارو بکشن اما فقط یکیشون به اف رفت! اینش خیلی تو مخ منه!:دی

• Like
ترتیب دیدن موشیشی چجوریه؟ یعنی اول باید Zoku-Shou رو ببینم یا Tokubetsu-hen؟ چون یکی میگه اول Tokubetsu-hen رو باید ببینی اما یه جا هم خوندم ایشون بلواقع اپیزود 23 و 24 همون Zoku-Shou هست. من گیج شدم!:دی یه راهنمایی کنید!:دی

• Like
ترتیب دیدن موشیشی چجوریه؟ یعنی اول باید Zoku-Shou رو ببینم یا Tokubetsu-hen؟ چون یکی میگه اول Tokubetsu-hen رو باید ببینی اما یه جا هم خوندم ایشون بلواقع اپیزود 23 و 24 همون Zoku-Shou هست. من گیج شدم!:D یه راهنمایی کنید!:D

ترتیب ـشون

Mushishi - تعداد قسمت 26 تا
Mushishi Tokubetsu-hen - Hihamukage - تک قسمتی
Mushishi Zoku Shou - تعداد قسمت 12 تا (قسمت 11 و 12 با هم تو یه قسمت آمد)
Mushishi Zoku Shou S2 - تعداد قسمت 10 تا (اگه با اون 12 تای فصل قبلی جمع بزنی، میشه 22 قسمت برای فصل اول و دوم، سری Mushishi Zoku Shou)
Mushishi Zoku Shou - Suzu no Shizuku - تک قسمتی که به عنوان قسمت 23 و 24 برای پایان سری Mushishi Zoku Shou سال بعدش امد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or