Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب من fate zero فصل اولش رو دیدم و بشدت ناامید شدم.
کلیت داستان عالی بود ولی خود انیمه هیچ ربطی به داستانی که قرار بود تعریف کنه نداشت و هر قسمتش شبیه یه جلسه سخنرانی در مورد جهانبینی چند تا کاراکتر خیالی بود که نمیدونم بدرد کی میخوره. اینکه یه اسکندر خیالی با ارتور کینگ خیالی بحث کنن که شاه باید چطور باشه و چطور نباشه و یه گیلگمش خیالی هم با نگاه عاقل اندر سفیه مسخرشون کنه. وقتی هم که سخنرانی نمیکردن به هم ابراز احساسات میکردن. یعنی از لحاظ داستان سرایی زیر خط فقر. بشدت حوصله سربر و خسته کنننده.
تنها چیزی که با دیدن گفتگوی های هر اپیزود میومد جلوی چشمم ایدی ماکان بود که چند صفحه قبل دنبال فلسفه در انیمه میگشت. بفرما این هم فلسفه :D
الان فصل دومش هم تعریف جهان بینی کاراکترهاست یا داستان قراره جلو بره؟ ببینم یا وقت و ترافیکم رو هدر ندم؟ :D

کلیت داستان عالی بود ولی خود انیمه هیچ ربطی به داستانی که قرار بود تعریف کنه نداشت و هر قسمتش شبیه یه جلسه سخنرانی در مورد جهانبینی چند تا کاراکتر خیالی بود که نمیدونم بدرد کی میخوره. اینکه یه اسکندر خیالی با ارتور کینگ خیالی بحث کنن که شاه باید چطور باشه و چطور نباشه و یه گیلگمش خیالی هم با نگاه عاقل اندر سفیه مسخرشون کنه. وقتی هم که سخنرانی نمیکردن به هم ابراز احساسات میکردن. یعنی از لحاظ داستان سرایی زیر خط فقر. بشدت حوصله سربر و خسته کنننده.
تنها چیزی که با دیدن گفتگوی های هر اپیزود میومد جلوی چشمم ایدی ماکان بود که چند صفحه قبل دنبال فلسفه در انیمه میگشت. بفرما این هم فلسفه :D
الان فصل دومش هم تعریف جهان بینی کاراکترهاست یا داستان قراره جلو بره؟ ببینم یا وقت و ترافیکم رو هدر ندم؟ :D
فصل دومش از این خبرا نیست تقریبا،حتما ببین.
فصل سوم Haikyuu! قراره ده قسمت باشه:|
باز من فصل بعد باید بعد از هر قسمت نفرینشون کنم:|
چرا اخه؟فک کنم دیگه نمیخوان تمرین کنن.=((

ماساکا !؟؟! :D

کورش، خیلی سخت میگیری.
فصل دومش مثل اینی که دیدی، تو این حد و اندازه ها دیگه نیست....بیشتر خود درگیری های شخصیتی توش هست تا جهان بینی :D

بشین موشی-شی رو ببین شاید رستگارشی....

فصل سوم Haikyuu! قراره ده قسمت باشه:|
باز من فصل بعد باید بعد از هر قسمت نفرینشون کنم:|
خبرش رو هنوز نخوندم....ولی خاک برشون

کورش، خیلی سخت میگیری.
فصل دومش مثل اینی که دیدی، تو این حد و اندازه ها دیگه نیست....بیشتر خود درگیری های شخصیتی توش هست تا جهان بینی :D

نمیدونم سخت گرفتنه یا نه ولی انیمه رو من به دید سرگرمی بهش نگاه میکنم:D مثل گیم.
الان خود شما بیا یکی از سایتهای معرفی انیمه رو باز کن خلاصه داستان fate zero رو بخون بعد قضاوت کن تو انیمه اتفاقی غیر از خلاصه داستان میفته؟ یعنی کل داستانش رو میشه در یک جمله خلاصه کرد. غیر از اون یک جمله رسما هیچ اتفاقی نمیفته و بقیه اش کلش تعریف جهانبینی کاراکترهاست. این بشدت برای من حوصله سربره. من انیمه میبینم که سرگرم بشم نه اینکه حوصله ام سر بره:D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کورش، خیلی سخت میگیری.

خبرش رو هنوز نخوندم....ولی خاک برشون
وقتی به F/Z میگه جهان بینی اخه با چه منطقی موشی - شی رو پیشنهاد کردی :D ؟ به نظر من K-On رو ببین یا Code-Geass

آخرین ویرایش:
  • Like
اقا این Berserk جدیده چه طوره؟ارزش داره؟

بعد دو سه تا انیمه سطح بالا mature معرفی کنین(از لحاظ سطح داستانو خشونت}
Bullshit
-----------
Hellsing Ultimate
Claymore
Physco-Pass
Akame ga Kill
Another

Black Lagoon
Parasyte The Maxim
Shigurui
Tokyo Ghoul

این آرک خوف شروع شد،یک سری بدمن امیرپسند هم نشون دادن(گرچه تو زنده کردن یکیشون گند زدن به طراحیش،کاملا از امیرپسندی خارج شد:| )
ولی به شدت احساس میکنم ته آرک قراره " ادو تنسه" بزنند! :-" ، اینا بدمن نمیکشن، بعد حالا این همه کاراکتر کله گنده ی خاکستری بکشن؟ :-" فیری تیل هم که این قسمت رفت رو هوا...شاید همین قسمت بعد ادو تنسه زدن:)) :D

به هر حال به نظر میرسه آرک خوبی میاد! :D ، تا ببینیم جلوتر چی میشه:D
---
تقریبا یکی از مشکلات فیری تیل اینه کاراکترهاش پاور آپ همیشگی ندارن:-" مقطعی یکی از دوستاشون میره زیر مشت و لگد، یا یکی از دوست های حریف...بعد غیرتی میشن و یه پاور آپ میشن تا مبارزه ی بعدی:-" تقریبا تکنیک خاصی یاد نمیگیرن:-" ، تنها چیزی که از ناتسو یادمه فقط تکنیک برق و آتیششه:D ، لوسی هم فکر کنم چندتا کلید قدیم الایام پیدا کرد:-"
به هر حال،یکم پاور آپ بشن بد نیست!:-" ببینیم گری این آرک یخ جدید یاد میگیره،یا با همین یخ خودش قراره بقیه ی داستان رو سپری کنه:-" (البته یاد گرفتن که بعید میدونم چون طرف Demon Slayer بودش:-" )

• Like
وقتی به F/Z میگه جهان بینی اخه با چه منطقی موشی - شی رو پیشنهاد کردی :D ؟ به نظر من K-On رو ببین یا Code-Geass
خوب برای همین موشی-شی رو گفتم، که شاید نظرش و سلیقه ـش عوض بشه و به راه راست هدایت پیدا کنه :D

نمیدونم سخت گرفتنه یا نه ولی انیمه رو من به دید سرگرمی بهش نگاه میکنم:D مثل گیم.
الان خود شما بیا یکی از سایتهای معرفی انیمه رو باز کن خلاصه داستان fate zero رو بخون بعد قضاوت کن تو انیمه اتفاقی غیر از خلاصه داستان میفته؟ یعنی کل داستانش رو میشه در یک جمله خلاصه کرد. غیر از اون یک جمله رسما هیچ اتفاقی نمیفته و بقیه اش کلش تعریف جهانبینی کاراکترهاست. این بشدت برای من حوصله سربره. من انیمه میبینم که سرگرم بشم نه اینکه حوصله ام سر بره:D
دیدن انیمه بعد از شش سال، دیگه از جنبه ی سرگرمی ـش برام در امده :D

اگه به فصل اول میگی نا امید کننده (که نظر منم همینه، اینجا گفتم خوشم نیومد نزدیک بود بکشنم!:دی) فصل بعد رو یحتمل حتی نتونی تا ته ببینی! چون واقعا یه افتضاح داستانی هست. انقدر سناریوش مشکل و باگ داره که به عقل نویسنده و کارگردان شک میکنی.

اگه به فصل اول میگی نا امید کننده (که نظر منم همینه، اینجا گفتم خوشم نیومد نزدیک بود بکشنم!:D) فصل بعد رو یحتمل حتی نتونی تا ته ببینی! چون واقعا یه افتضاح داستانی هست. انقدر سناریوش مشکل و باگ داره که به عقل نویسنده و کارگردان شک میکنی.
برو بابا! :|

اینجا به طرفدارهای بانو حرف بزنی تروری!:D

میخوای ایراد های سناریو فصل 2 رو اینجا برات بشمرم ببینی چه ابر شاهکاری بود؟:D فاحعه مطلق بود!:D
طرفدارهای سیبر هم برن!:|

ولی تو خیلی برو که میگی مشکل داشته :unamused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or