Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فصل بعد هم منظورم FSN هست، دیدنش که اگه وقت داری ببین، بالاخره داستان و اکشن جالبی داره اما پر از ایرادات رواییه! خیلی حفره داستانی داره که سعی کردن فقط با یه اکشن خوب جمش کنن. حالا بعد که دیدی صحبت میکنیم!
من فعلا در فصل دو زیرو موندم. از یه طرف چون ندارمش برای دیدن باید دانلود کنم و قضیه ترافیک و اینها و اینکه میترسم مثل فصل یک هیچ اتفاقی توش نیفته و فقط شاهد سخنرانی شخصیت ها در مورد فلسفه جهانداری و شهریاری و کشورگشایی باشم از طرف دیگه چون FSN رو حتما باید ببینم نگرانم که ندیدن فصل دو زیرو کار رو خراب کنه.
ولی کوروش حالا که داری وقت میزاری انیمه میبینی حتما یدور سایکوپس رو هم ببین. البته اگه ندیدی!:D
الان سری به صندوق خونه زدم دیدم ندارمش. تو چه مایه هایه؟ ارزش دانلود داره؟

ضمنا یادم رفت بگم. من قبل فیت زیرو دو قسمت از kill la kill دیدم و درجا دراپ شد :D چی بود این :D

من فعلا در فصل دو زیرو موندم. از یه طرف چون ندارمش برای دیدن باید دانلود کنم و قضیه ترافیک و اینها و اینکه میترسم مثل فصل یک هیچ اتفاقی توش نیفته و فقط شاهد سخنرانی شخصیت ها در مورد فلسفه جهانداری و شهریاری و کشورگشایی باشم از طرف دیگه چون FSN رو حتما باید ببینم نگرانم که ندیدن فصل دو زیرو کار رو خراب کنه.

ضمنا یادم رفت بگم. من قبل فیت زیرو دو قسمت از kill la kill دیدم و درجا دراپ شد :D چی بود این :D
F/SN دیدنش مفت گرونه:-" البته حالا که برعکسه سلیقت،یهو دیدی از F/SN خوشت اومد:-"
ولی بدان و آگاه باش که شخصیت های اصلیش همه از دم داغونند و بدتر از سیبر F/Z :-"

P-P ... نویسنده ـش همین نویسنده ی F/Z هستا:-" حالا خود دانی:-"

KlKبدبخت...:(
کلا هرچی انیمه ی خوب بود از دم تیغ گذروندی:دی

F/SN دیدنش مفت گرونه:-" البته حالا که برعکسه سلیقت،یهو دیدی از F/SN خوشت اومد:-"
ولی بدان و آگاه باش که شخصیت های اصلیش همه از دم داغونند و بدتر از سیبر F/Z :-"
بالاتر گفتم فقط بخاطر یو اساکاوا میخوام ببینمش وگرنه با توجه به زیرو باید بیخیالش میشدم
سیبر رو هم اتفاقا فکر میکردم شما خوشت بیاد خیلی گوگولیه :D ولی به سرونت بودن نمیخوره و جنسش با بقیه جور نیست لباسش هم خیلی رو اعصابه رسما دسشویی کردن به افسانه ارتور شاه و شوالیه های میز گرد :D
کلا هرچی انیمه ی خوب بود از دم تیغ گذروندی:D
من تو اون پست مفصل با مثال گفتم خوب به چی میگم البته ممکنه بقیه هم به خوب من بگن داغون و مشکلی نیست و فقط سلیقه هست :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
بالاتر گفتم فقط بخاطر یو اساکاوا میخوام ببینمش وگرنه با توجه به زیرو باید بیخیالش میشدم
سیبر رو هم اتفاقا فکر میکردم شما خوشت بیاد خیلی گوگولیه :D ولی به سرونت بودن نمیخوره و جنسش با بقیه جور نیست لباسش هم خیلی رو اعصابه رسما دسشویی کردن به افسانه ارتور شاه و شوالیه های میز گرد :D

من تو اون پست مفصل با مثال گفتم خوب به چی میگم البته ممکنه بقیه هم به خوب من بگن داغون و مشکلی نیست و فقط سلیقه هست :D
من برم بمیرم اگر سیبر فن باشم :| :| :| :| :| ، به نظرت کسی که بهترین چیزی که تو عمرش دیده قسمت 11ـه F/Z (همین که بهش گیر میدی:-" جهان بینی و ...)هست،میتونه سیبر فن باشه؟ :-"

آخه بر همون اساس معرفی کردیم! ولی بازم جواب نداد! الگوریتم خاصی پیدا نمیشه گویا برای پیشنهاد دادن انیمه:-"

• Like

بلواقع یه تریلر روانشناختی Futurist ـی هست. راستش نمیخوام با توضیح دادن داستان چیزی رو اسپویل کنم اما حتما ببین. فصل اولش یکی از بهترین چیزهایی بود که تو زندیگم دیدم. و جذابیش به اینه که هم یه داستان قشنگ و جذاب و پر ضد و خورد داره، و هم یه درون مایه فوق عمیق و فلسفی/سیاسی/اجتماعی. درواقع نقد یه جامعه آریستوکرات هست، اینکه نوابغ در قالب یه دولت اگه دست به کنترل صد در صد مردم بزنن، نتیجه چی میشه و چه بلایی سر مردم میاد.

حتما ببین. بعد Ghost in the Shell رو دیدی؟ اگه میخوای من همه این انیمه هارو دارم، بدم بهت!:دی

منم خوشم نیومد از KLK. ضمن اینکه حالا کم دیدی، یکی از منحرف ترین انیمه هایی هست که من تا الان دیدم!:دی یعنی رسما تو این انیمه غیر از دو سه نفر هرکی رو ببینی همجن..سگرا هست. اصلا یه چیز عجیبیه!:دی

البته من KLK رو تا تهش دیدم اما Kyousogiga رو که شروع کردم 4 قسمت بیشتر دووم نیاوردم!:دی

پ.ن: کوروش با توجه به سلیقه ای که داری حتما سایکوپس رو ببین. فکر میکنم این رو کامل بپسندی. یه 3 4 قسمت طول میکشه تا توضیحات اولیه تموم بشه داستان بیفته رو دور، اما بعد انقدر خفن و جذابه که نمیتونی ولش کنی!:دی

سلام
تو الان تو کدوم جبهه ای؟ :D مگه فیتی نیستی؟
نه عامو مو غلط بکنم فیتی باشم ( این فیتی در گویش ما یک معنی بسیار بد داره :دی =)) )
اما خو fate zero ای هم نیستم :دی
نمیتونم توضیح خاصی بدم دربارش .
فقط یه چیز .
من وقتی میدیدمش به طرز عجیبی یاد Blade Runner میفتادم .
مکا نیست اما فضاسازیش منو یاد blade runner مینداخت .

این فیتی در گویش ما یک معنی بسیار بد داره :D =)) )

کنجکاو شدم :D از چی میاد قابل گفتنه؟

من وقتی میدیدمش به طرز عجیبی یاد Blade Runner میفتادم .

خب اگه منظورت فیلمشه که من شدیدا فن بلید رانر هستم و یکی از تاپ فیلمهای عمرمه و حتما باید این رو ببینم. ولی اگه انیمه ای به این اسم هست من ندیدم.

• Like
راستی یادم رفت اینو بپرسم،Kaichou wa Maid-sama ارزش دیدن داره؟
تو که به f/z گیر میدی بعید میدونم از این رومنس مدرسه ای خوشت بیاد :D! اگه با مدرسه ای بودن مشکلی نداری Yahari ore no seishun رو نگاه کن دو فصله که اولیش شاهکاره دومیش رو میشه گفت خوب گرچه اون حالت کمدیش خیلی کم رنگ شده

• Like
اگه قصد دارید F/SN UBW رو ببینید. دیدن فصل دوم F/Z واجبه(البته میتونید F/SN UBW ببینید بعد اگه سوالی براتون پیش اومد. فصل دوم F/Z ببینید) + اینکه داستان توی فصل دوم خیلی سریعتر پیش میره و اتفاقات جالبی میوفته.(از نظر من پیشروی داستان تو فصل اول هم خوب بود و مشکلی نداشت)

دیر به بحث رسیدم:D

ولی واقعاً کلّ بحث که خوندم کلّاً این که چرا F/Z اورریت ـه و اینا رو نفهمیدم...یه سری گفتن هست، همین:D
والّا ما که هنوزم میبینیمش حال میکنیم...گرافیکش هیچی...موسیقی اش هم تنها ارزش این همه هایپی که داره رو داشت...

کنجکاو شدم :D از چی میاد قابل گفتنه؟

خب اگه منظورت فیلمشه که من شدیدا فن بلید رانر هستم و یکی از تاپ فیلمهای عمرمه و حتما باید این رو ببینم. ولی اگه انیمه ای به این اسم هست من ندیدم.
1 - قابل گفتن نیست به هیچ وجه :دی
2 - همون فیلم . از نظر فلسفی بخوای نگاش کنی به نطر من تو همون دسته قرار میگیره .

اگر کار سطح بالا از لحاظ گرافیکی می خوایید چرا سری Fate را نگاه می کنید؟برید The Legend of Korra را نگاه کنید،از لحاظ گرافیکی میلیون ها سال نوری با هر انیمه و انیمیشن سریالی فاصله دارد،هر چند در بقیه ابعاد افتضاح است
F/Z هم مزخرف است :D:D هیچ دلیل خاصی ندارم :D:D

نه. #برند_امیر_آکیبا از علاقه مندان به مردهای قوی هیکل با شمیرهای آخته است:-"

لطفاً همین جوری به کوبیدن فیت ادامه بده. ما ضعفا که جراتش رو نداشتیم. مگر شما بیای داد ما رو از این Saber Fan ها بگیری:دی
-----------------------
موشیشی هم انیمه فوق العاده عالی ـه. اما به هیچ وجه با دید سرگرمی قابل دیدن نیست. یعنی حداقل برای من این جوری نبوده.
بعضی قسمت هاش باعث میشد یکی دو روز توی در و دیوار باشم.
از این کارهاست که جماعت متخصص بهش میگن اتمسفریک یا همچین چیزایی.

سایکو پس داستان یک آرمان شهر ـه که در اون جرم و جنایت به کمترین مقدار خودش رسیده. کل داستان جهان بینی و ایناست:دی
چون نویسنده اش با نویسنده F/Z یکی ـه. اما میزان آرمان پراکنیش خیلی کمتره و آرمان ها رو عملی نشون میدن:-"

کماکان فکر می کنم Queen's Blade انیمه خوبی برای سرگرم شدن باشه. یعنی جوری گرم می کنه که کار به سوختن می تونه بکشه:دی

:))
چه جالب! همین الان داشتم دوباره قسمتای مختلف F/Z رو گلچین وار (!) نگاه میکردم و لذت میبردم، گفتم بیام تو این تاپیک ببینم چه خبره که با این بحث زیبا مواجه شدم!:D
... و بهترین قسمتی که تو کل انیمه هایی که دیدم، قسمت 11هه Fate/Zero میباشد:-"...:-"... :(
تو برو کلا جمعش کن با اون سلیقه افتضاحت!:D
البته من که میدونم برا چی از این قسمت خوشت میاد. تنها جایی که میتونی بگی رایدر جلو سیبر حرفی برا گفتن داشت:-j
بانو کیه؟ نکنه saber رو میگی؟ یعنی اینجا طرفدارهم داره؟ :D
1vzw_i9idno7fg6b0t18ap6yp.gif

بعله:D بانو آرتوریا پندراگون اینجا طرفدارای زیادی داره:D
این به شدت تایید میشه:D من که بعد از 10 دقیقه اولش دراپش کردم:D انیمه مورد علاقه پرهامه :-j

پ.ن: انیمه رو با دوبله انگلیسی ببینین نصف این مشکلاتتون حل میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or