Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
امیر آکیبا.... پرهام.....:|:D

پَ نَ پَ (0_o)
بنش کنیم بره پی کارش ؟ :دی
-----
پ ن پ نداره .
بهتر از اینه که بشینم لایو اکشن ببینم . یعنی بشینی اکشن فیگور بی حرکتو نگاه کنی بهتر از این لایو اکشناست که میبینی :دی

چرا؟ نه آخه چرا؟ دیگه گینتاما رو بیخیال بشید جون مادرتون. خبر رسیده که قراره برای گینتاما هم یه لایو اکشن بسازن تو سال 2017. کارگردان HK کارگردانش و شون اوگوری shun oguri هم قراره نقش گینتوکی رو بازی کنه:((
Gintama Manga Gets Live-Action Film Adaptation in 2017 Starring Shun Oguri

روند فیلم اشغال بودش....یه قسمت از فیلم، دقیقاً احساس کردم که دارم فیلم های چرت و پرت "جکی چان" رو نگا میکنم....دقیق همون حرکات
:|:|:|:|:|:|:|:|:|
با بقیه چیزای که گفتی کاری ندارم چون ندیدمشون / ولی این شخصیت یکی از بهترین هاست واسه من و خیلی های دیگه و وقتی اینطور ایشون رو با فیلماش به مسخره میگیری یه حس بدی به ادم دست میده . و به نظر من اصلا کار درستی نیس این طور ... :|:|:|:|

در افت مانگاها که شکی نیست
به نظرم از مانهواها عقب افتادن همه جوره ( طرفدار, جذابیت, داستان و .... البته این وسط یه استثناهایی مثل برسرک, کینگدوم و توکیو گول هم هست )
الان کره یه رقیب برای ژاپن شده در صنعت انیمیشن و کمیک, با اون انیمه ی جواهری در قصر که ساختن ( از شبکه 2 صدا و سیما هم پخش شد ) فهمیدم کیفیت کارشون از انیمه ها کمتر که نیس هیچ بیشترم هست
به نظرم نویسنده ی Neon Genesis درست میگفت که انیمه سازهای ژاپن خیلی بی حال و بی حوصله شدن و برعکس انیماتورهای کشورهایی مثل کره و تایلند خیلی سرحالن, مشتاق و پر ایدن, الان شما انیمه ی دراگون بال سوپر رو ببینید اونقدر طراحی و گرافیکش مضخرفه که آدم تعجب میکنه انگار با نرم افزار فلش ساختنش ... فقط به خاطر داستان و شخصیت پردازی قویش هست یکمی طرفدار داره
یا طراحی و گرافیک فاجعه ی Ajin و سری جدید Berserk ئو ببینین یا همون D-Gray Man ....
میان از بهترین مانگاهای ممکن مضخرف ترین انیمه های تاریخو میسازن اونم با هزار تا سانسور و فیلر و داستان ناقص و دستکاری شده که از وسط شروع شده ( نمونه هاشم همون برسرک و توکیو گول و ... ) ... خدایی با این وضع صعنت انیمه میخواد ادامه پیدا کنه ؟!
اصلا انیمه ها در گذشته پر خشونت بودن و سانسوری هم نداشتن چون برای تمام قشر سنی بودن, ولی الان دیگه دارن به سمتی میرن که مخصوص بچه ها شن ... دیگه فقط بچه ی 4-3 ساله انیمه ببینه, اونم با هزار تا سانسور تا یه وقت 2 قطره خون نبینه سکته ی مغزی کنه از ترس

آخرین ویرایش:
سلام

پ ن پ نداره .
بهتر از اینه که بشینم لایو اکشن ببینم . یعنی بشینی اکشن فیگور بی حرکتو نگاه کنی بهتر از این لایو اکشناست که میبینی :D
#فکت
:دی به شدت قبول دارم ابن مورد رو:-"

ولی اون AnE واقعا اشتباه حدس زدم؟ درست بودا:-" :-"

بالاخره بعد از مدت ها یه انیمه تازه رو تموم کردم ... سا مانگا میخوندم یا نهایت انیمه تکراری میدیدم ...Arsalan senki رو دیدم .. انصافا انیمه خوب و جذابی بود فقط هیجان توش کم بود ... قسمت 25 هم به کل 24 قسمت می ارزید ...
نمیدونم خیلی دوست داشتم به عنوان یه بی طرف و بی تعصب به داستان و محتواش نگاه کنم که خب تقریبا غیر ممکن بود ...
خوشحالم بالاخره یکی حالا غیر مستقیم و به صورت استعاره و اسطوره ای اون بخش از تاریخ به شدت تاریک ایران رو ورود کرده بهش ... یعنی در نوع خودش اولینه ... و فکر کنم خیلی کمک کرد بهم و اموزنده بود ... یه جورایی درس خوبی بهم داد این انیمه ... از حالا دیگه وقتی میخوام کتاب تاریخی بخونم دیگه به صورت پیش فرض با اه و ناله باهاش مواجه نمیشم ...

• Like
Reactions: m.a.t
خب کابانری هم تموم شد .
از نظر من بعد از Kiznaiver و RE سومین انیمه ی فصل بود با اینکه اشکالاتش کم نبود و با پتانسیلی که داشت میتونست خیلی (!!!!!!!!!!) بهتر از این باشه ولی بازم در مجموع برای من انیمه خوبی محسوب میشه .
به جای اینکه راه تاثیرگذاریه بیشترو با فدا کردن چندتا کاراکتر برن ترجیح دادن که Happy End ش کنن بره که بازم به نظرم خوب دراومده بود ولی قطعا اگه راه دیگه رو رفته بودن خیلی بهتر بود با این پایانی هم که داشت میشه امید داشت فصل دوم بهتری‌ ([-o<) رو بعدا ازش شاهد باشیم

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
کابانری از نظر من ناامید کننده ترین انیمه فصل بود :D
کاراکتر های فوق العاده نچسب به سردستگی ایکما، کیفیت اکشن انیمه در حد یوگی و دوستان ، پلات در بهترین حالت و با ارفاق متوسط رو به خوب . اینا فک کردن صرفا تا جا داره خون قاطی انیمه کنن یک انیمه خوب ساختن. حتی موسیقی انیمه هم جالب نبود ...
به شخصه فصل دو هم ازش بیاد فک نکنم سمتش برم .
ایکماهم رفت تو لیست نفرت انگیز ترین کاراکتر های من.

کابانری از نظر من ناامید کننده ترین انیمه فصل بود :D
کاراکتر های فوق العاده نچسب به سردستگی ایکما، کیفیت اکشن انیمه در حد یوگی و دوستان ، پلات در بهترین حالت و با ارفاق متوسط رو به خوب . اینا فک کردن صرفا تا جا داره خون قاطی انیمه کنن یک انیمه خوب ساختن. حتی موسیقی انیمه هم جالب نبود ...
به شخصه فصل دو هم ازش بیاد فک نکنم سمتش برم .
ایکماهم رفت تو لیست نفرت انگیز ترین کاراکتر های من.

دقیقا! فکر نمیکردم یکی هم عقیده من پیدا بشه اینجا :D من که کابانریو بعد Ep6 دراپ کردم، تا همون جا هم فقط به عشق اندینگش دیدم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or