Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
M.....ماساکا....:D
من بیشتر سعی میکنم فیلم و سریال ژاپنی ببینم....Live-Action برام بیشتر دست گرمی کنار بقیه چیزها....LOL

نه، فرشاد...Live-Action قشنگ کم نداشتیم....یه چندتایی رو همینطوری از ارشیو دم دستی ـم لیست کنم.
Bakuman - همین چند وقت پیش دیدم...نظرم هم در موردش تو تاپیک خوب بودش :D
Crows Zero - شماره 1 و 2 خیلی توپ بودن...ولی شماره Explode نه...چون کلاً داده بودن دست یه کارگردان دیگه
Gantz - سری های Gantz هم بد نبودن...سرگرم کننده بودش...بازیگرهاش رو خیلی دوست داشتم.....طاهراً هم الان دارن ازش یه انیمیشن CG درست میکنن.
Himizu - اگه Himizu رو یه Live-Action به حساب بیارم...(چون برداشت دست و پاشکسته از یه مانگا به همین نام Himizu هستش ) اینقدر قشنگ بودش تا اینکه فیلم تموم شد...درجا زدم فیلم رو از اول دیدم :x
I Give My First Love To You - این هم بد نبودش...اگه سوزناکی ـش رو بیشتر میکردن....بیشتر خوشم می آمد.
Library Wars - این سری ـش هم که عالی بودش...تو تاپیک هم چند وقت اخیر کلی ازش تعریف کردم
Little Forest - عالی بودش....تو تاپیک در مورد هر دو سری فیلمش کلی صحبت کردم، حداقل سه تا پست زدم براش
Rurouni Kenshin - فقط میتونم بگم سوباراشی :D
Tada, Kimi wo Aishiteru - اگه از روی novel رو هم Live-Action حساب کنیم....جز اولین کارهایی بود که دیدم...و عالی بودش...ســــوزناک D:

و خیلی Live-Action قشنگ دیگه

در کل Live-Action هایی که میسازن...اکثراً و تقریباً قشنگ ـش...توی سایت ها و فروم ها بری، کلی طرفدار دارن.
ولی خوب چون یه مقدار که چه عرض کنم، سیلقه ی من خیلی داغونه....برای همین از هر چیزی راحت خوشم نمیاد.
برای همین خیلی وقت ها از کامنت هایی که تو سایت ها میخونم....تعریف و تمجید هایی که میبینم و باعث میشه اون Live-Action رو ببینم...خودم بعد از دیدن فیلم، اصلاً تظر اونها رو ندارم LOL
کلاً هر کدوم اشکتو در نیاورده بدرد نمیخورده . هر کدوم هم بیشتر اشکتو درآورده بهتر بوده .
لب کلام همین بود که الان گفتم .
:دی

M.....ماساکا....:D
من بیشتر سعی میکنم فیلم و سریال ژاپنی ببینم....Live-Action برام بیشتر دست گرمی کنار بقیه چیزها....LOL

نه، فرشاد...Live-Action قشنگ کم نداشتیم....یه چندتایی رو همینطوری از ارشیو دم دستی ـم لیست کنم.
Bakuman - همین چند وقت پیش دیدم...نظرم هم در موردش تو تاپیک خوب بودش :D
Crows Zero - شماره 1 و 2 خیلی توپ بودن...ولی شماره Explode نه...چون کلاً داده بودن دست یه کارگردان دیگه
Gantz - سری های Gantz هم بد نبودن...سرگرم کننده بودش...بازیگرهاش رو خیلی دوست داشتم.....طاهراً هم الان دارن ازش یه انیمیشن CG درست میکنن.
Himizu - اگه Himizu رو یه Live-Action به حساب بیارم...(چون برداشت دست و پاشکسته از یه مانگا به همین نام Himizu هستش ) اینقدر قشنگ بودش تا اینکه فیلم تموم شد...درجا زدم فیلم رو از اول دیدم :x
I Give My First Love To You - این هم بد نبودش...اگه سوزناکی ـش رو بیشتر میکردن....بیشتر خوشم می آمد.
Library Wars - این سری ـش هم که عالی بودش...تو تاپیک هم چند وقت اخیر کلی ازش تعریف کردم
Little Forest - عالی بودش....تو تاپیک در مورد هر دو سری فیلمش کلی صحبت کردم، حداقل سه تا پست زدم براش
Rurouni Kenshin - فقط میتونم بگم سوباراشی :D
Tada, Kimi wo Aishiteru - اگه از روی novel رو هم Live-Action حساب کنیم....جز اولین کارهایی بود که دیدم...و عالی بودش...ســــوزناک D:

و خیلی Live-Action قشنگ دیگه

در کل Live-Action هایی که میسازن...اکثراً و تقریباً قشنگ ـش...توی سایت ها و فروم ها بری، کلی طرفدار دارن.
ولی خوب چون یه مقدار که چه عرض کنم، سیلقه ی من خیلی داغونه....برای همین از هر چیزی راحت خوشم نمیاد.
برای همین خیلی وقت ها از کامنت هایی که تو سایت ها میخونم....تعریف و تمجید هایی که میبینم و باعث میشه اون Live-Action رو ببینم...خودم بعد از دیدن فیلم، اصلاً تظر اونها رو ندارم LOL
آقا اینا که گفتی سوزناکن در چه حدن؟برم سراغشون؟ :D
بعد این Little Forest و Himizu به غیر از قشنگ بودنشون سوزناک هم هستن؟ :D

واو...
انیمه فوق العاده بود...
جو منفی رو زیاد درک نمیکنم...
ولی خارق العاده بود...
با اینکه میشد موسیقی رو ترسناک تر و راز آلود تر کرد نسبت به متال و راک مانند شده ی فعلی...
وگرنه عالی بود...
گرافیک و خشونت و ... مانگا توش بنظرم خیلی عالی رعایت شده...
پاک هم که قسمت های کمدیش هست و مثل مانگا هست...
میشه گفت خیلی به مانگا نزدیک هستن و اصلا نخواستن خیانت کنن به مانگا...

در ادامه ی توضیحاتم :

اگر 3تا فیلم رو دیدید - بشینید این انیمه رو ببینید...

^___^

پ.ن : خدارو شکر سانسور نداره...

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
آقا اینا که گفتی سوزناکن در چه حدن؟برم سراغشون؟ :D
بعد این Little Forest و Himizu به غیر از قشنگ بودنشون سوزناک هم هستن؟ :D

به حرف های پرهام توجه نکن....:D

Himizu - که درباره ی فروپاشی شخصیتی هستش....داستان درباره ی اتفاقات بعد از زلزله ی اخیر ژاپن هست و جمعی رو نشون میده.....که چطور آدم ها میتونن توی لجن فرو برن....
این تاپیک رو از آخر به اول دنبال کن...یه پست کامل در موردش صحبت کردم
گفتگو درباره سریال های شرقی

Little Forest - کاملاً برعکس بالایی ـه هستش....اسم اصل مانگاش که این فیلم ازش برداشت شده رو الان یادم نیست، همش در مورد آشپزی هستش....Little Forest هم تقریباً همینطور هستش.
داستان تو چهارتا فصل، در یه دهکده تو دل جنگل روایت میشه. داستانش درباره ی امید به زندگی....دور بودن از مشکلات زندگی روزمره شهری....و موارد آرامش بخشه که همراه با درست کردن غذاهای جورباجور
YUI چان هم براش یه mini-album خوند...که اخر هر پارت فیلم پخشش کردن.

واو...
انیمه فوق العاده بود...
جو منفی رو زیاد درک نمیکنم...
ولی خارق العاده بود...
با اینکه میشد موسیقی رو ترسناک تر و راز آلود تر کرد نسبت به متال و راک مانند شده ی فعلی...
وگرنه عالی بود...
گرافیک و خشونت و ... مانگا توش بنظرم خیلی عالی رعایت شده...
پاک هم که قسمت های کمدیش هست و مثل مانگا هست...
میشه گفت خیلی به مانگا نزدیک هستن و اصلا نخواستن خیانت کنن به مانگا...

در ادامه ی توضیحاتم :

اگر 3تا فیلم رو دیدید - بشینید این انیمه رو ببینید...

^___^

پ.ن : خدارو شکر سانسور نداره...
بی خیال بردیا ... اگه ذره ای برا مانگا و این مجموعه ارزش قائلی نگو فوق العادس ! کجای طراحی کارکتر ها یه گرمی و پختگی مانگا هست ؟ جو انیمه سرد هست ولی اصلا اون اتمسفر مانگا را منتقل نمیکنه بعد با همین استایل هم میخواد پاک را کمدی نشون بده ! ... خشونت هم که تو سری اول انیمه هم همینقدر بود اگه نمیزاشتن باید به عقلشون شک میکردی ... تنها مورد توافقم باهات سر موسیقی متن هست که خوب کار شده و وفاداری نسبی به مانگا از نظر داستان
ختم کلام گرافیک و استایل انیمه بیننده را یاد انیمشن های وطنی میندازه ! :|

آخرین ویرایش:
بی خیال بردیا ... اگه ذره ای برا مانگا و این مجموعه ارزش قائلی نگو فوق العادس ! کجای طراحی کارکتر ها یه گرمی و پختگی مانگا هست ؟ جو انیمه سرد هست ولی اصلا اون اتمسفر مانگا را منتقل نمیکنه بعد با همین استایل هم میخواد پاک را کمدی نشون بده ! ... خشونت هم که تو سری اول انیمه هم همینقدر بود اگه نمیزاشتن باید به عقلشون شک میکردی ... تنها مورد توافقم باهات سر موسیقی متن هست که خوب کار شده و وفاداری به مانگا از نظر داستان

بزار اعتراف کنم که شاید کلمه ی فوق العاده براش زیاد باشه ولی خوب بنظر من از خوب بالاتره....
حالا نمیدونم چی بش بگم...
همون خیلی خوب...

ولی من اصلا با مانگا مقایسش نکردم...
منی که فیلم هاشو از انیمه ی 98 اش هم بهتر میدونم باز هم گفتم در حد مانگا نیست...
من قیاس با مانگارو روی برسرک نمیتونم انجام بدم...
سطح مانگاش به قول خارجی ها اینقدر خوبه که برای خودشون بد شده که نیمتونن انیمه در سطحش بسازن...

و در باره ی چهره یادم رفت بگم...
چرا گاتس بنظرم بد طراحی شده !؟

ولی پاک رو پسندیدم...
چون قسمت های کمدیش رو دوز دارم...

ولی بنظرم حالا زوده ولی حداقل بد نبوده و مانگا خونش میتونه ببینه...
فقط یکم تند دارن میرن جولو...

^___^

لیست نهایی نظرسنجی بهار 2016 آماده شد...میزارم اینجا و اگر مشکلی با لیست نیست، تا فردا قسمت اولش بره سر در تاپیک

ANNE HAPPY♪
Ansatsu Kyoushitsu 2
Bakuon!!
Boku no Hero Academia
BUNGOU STRAY DOGS
flying witch
Gakusen Toshi Asterisk 2
HIGH SCHOOL FLEET
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
JOKER GAME
Kiznaiver
Kuma Miko
Koutetsujou no Kabaneri
KUROMUKURO
Magi: Sinbad no Bouken
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Sakamoto desu ga?
Sansha Sanyou
Sousei no Onmyouji
SUPER LOVERS
tanaka-kun wa itsumo kedaruge
TERRA FORMARS REVENGE
Ushio to Tora 2

بگم که ملاک انتخاب ها سایت MAL بوده، انیمه هایی که حداقل 5هزار رای داشتن و میانگین امتیاز ـشون بیشتر از 6.5 بوده.

نظرسنجی سری اول با 12تا مورد اول (به ترتیب حروف الفبا) به تاپیک اضافه شد...مدت هر قسمت هم 10 روز هست.
امکان چند انتخابی، ویرایش نظرات و مشاهده نتیجه ی نظرسنجی قبل از رای دادن هم برای کاربران باز هست.

قسمت اول برسرک خوب بود به نظر من! :-bd
گرافیکش که میدونستیم قراره مزخرف باشه و بجز همین یه مورد مشکل دیگه ای نداشت. البته اون دختره و پسره (خیلی وقت پیش مانگاشو میخوندم اسماشون یادم نیس :D:D) دیرتر وارد داستان میشدن انگار :-?
همین که گاتز متحرک و صداگذاری شده داریم دوباره واسه من کافیه :x:D

ReLIFE هم قسمت اولش خوب بود. معلومه بودجه زیادی نذاشتن واسش ولی داستانش جذبم کرد. کمدیشم دوس داشتم. فقط شخصیت اصلی رو اگه Nakamura Yuuichi بجاش حرف میزد بهتر بود. الان من همش یاد میکا و سلین میفتم ~X(

الان این ReLIFE چرا 13 قسمتش با هم اومد ؟ قبلآ هم سابقه داشته یه انیمه فصلی اینجوری پخش بشه ؟:D
خوب الان تکلیف چیه....مگه مرض داشتن!!!!
تمام حس و حال دیدن انیمه، به هفتگی ـه...خو این چه کاریه :|
خب از اونجایی که داریم به E3 نزدیک میشیم و منم آدم جوگیر و ندید بدیدی هستم، مثل هر سال حسابی تو هایپم و علاوه بر اون سرمم طبق معمول یکمقداری شلوغه... از همین رو (lol اخباره انگار) خبری از پیش‌نمایش برای انیمه‌های تابستون نیست... گفتم حالا که حس و حال پیش‌نمایش نوشتن و زر زر اضافه نیست بیام چندتا از کارهای مهمی که میخوان تابستون بیان و همینجوری تیتروار لیست کنم که اگه خواستید، بزارید تو لیست دانلودتون.
البته لازم به ذکره که این لیست مختص افراد متمدن و بافرهنگی هست که از انیمه بعنوان ابزاری برای تفریح سالم پس از یکروز یا یک‌هفته کاری استفاده میکنن... وگرنه اگه مثل من سیستم غارنشینی رو دنبال میکنید و تمدن ممدن حالیتون نیست و مشکل حجم اینترنت هم ندارید که خب همه انیمه‌های فصلی رو میبینید و بهتره وقتتون رو با خوندن ادامه مطلب هدر ندید.

انیمه‌هایی که بهار شروع شدن و تو تابستون هم ادامه دارن:
Endride
Kuromukuro
Kyoukai no Rinne 2
Sousei no Onmyouji
Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu (اینو بعداً میام راجع بهش براتون منبر میرم، خدایی خیلی معمولیه! چیه اینو انقدر خوشتون میاد!! :D)

انیمه‌های جدید:

Berserk
45674543914475690972.jpg

اینو همین اول اسمشو آوردم که همین الان از تو لیست دانلودتون حذفش کنید و فش خار مادرو بکشید اول تا آخر هر کی که دم دستتونه، بلکه این اعتراض عمومی موجب برانگیخته شدن خشم توده مردم در برابر همدیگه شده و کشت و کشتار در سطح جهانی راه بیفته و من تو این شلوغ پلوغی به نمایندگی از بچه‌های بازیسنتر برم اون دسته بیل و اونجای عمه میورا و تمام تک و تولش فرو کنم که دیگه گ*‌‍ه اضافه‌تر از دهنش نخوره!
از وقتی آرک آخر هانتر شروع به پخش شد من فانتزی اینو داشتم که بعد از هانتر، مدهاوس (ع) یه استراحتی میکنه و برای کار بلند بعدی میره سراغ برسرک، بعد از تموم شدن هانتر کم کم این فانتزی برام واقعی شد و دیگه مطمئن بودم که بالاخره این اتفاق میفته و مو لای درزش نمیره... تا اینکه با بیــــــلــــاخی به بزرگی شمشیر گاتس روبرو شدم.
حالا نمیدونم مشکل از چی بود... مدهاوس خودش نخواست، لیسانس برسرکو نتونستن بگیرن، لیسانس دست یه گور به گور شده‌ی دیگه بود و تمدیدش کردن یا هر کوفته دیگه‌ای... مهم اینه که دیگه یه پا اینور یه پا اونور تر خورد تو تمام آرزوهای برسرک‌ فنا! چون این زباله‌ای که دارن میسازن حالا هر چی که میخواد از آب در بیاد مطمئناً حتی نزدیک به یه اقتباس کامل و مشتی از قسمت اول مانگا تا قسمت آخر، اونم توسط مدهاوس نمیتونه بشه.

91 Days
93449877130365139169.jpg

این از اون کارهایی هست که پتانسیل خیلی خفنی برای ترکوندن داره... درسته کل تیم ساخت از استودیو تا کارگردان و هماهنگ‌کننده تازه‌کار/کم‌کارن ولی کارشون خیلی درسته و اکثره کاراشون Hit بوده و Miss خاصی نداشتن.
داستان هم که اُرجیناله و پلات خیلی خوبی برای یه کار مافیایی خفن داره. حتماً بزارید تو لیستتون برای دانلود چون احتمالاً کار خوبی باشه مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته.

Amaama to Inazuma
44424652526957335152.jpg

از این کارهای باحال و صلح جهانی که حتماً باید یکی دو تا تو هر فصل تو لیست دانلود آدم باشه... مگه اینکه قلبی از سنگ و روحه مریضی داشته باشید که در این صورت پیشنهاد میکنم برای ثبت نام در دوره پیشرفته پیش برادر پیرمون خلیل-ساما @Police _ 110 برید و اگرم قصد درمان دارید که میتونید از متُدهای خود درمانی امیر آکیبا @Akiba استفاده کنید، فقط اینو بدونید که اگه رفتید پیش خلیل دیگه ری*دید و راه برگشتی وجود نداره، از ما گفتن!
در ضمن از اونجایی که بچه‌ای که واقعاً بچه است تو داستان حضور داره درصد موفقیت کار فوق‌العاده بالاست.... مانگاش که عالیه.

DAYS
99810153933732116812.jpg

انیمه ورزشی-مدرسه‌ای فصل... در مورد فوتبال.
یه پلات کلیشه‌ای دقیقاً مثل باقی کارهای ورزشی داره (هایکیو و کوروکو و...)، کارگردان کار بلدی داره، فقط اُمیدوارم رده سنی خیلی پایینی رو هدف نگرفته باشه چون پتانسیلشو داره که مثل اکثر کارهای ورزشی چند سال اخیر حسابی بترکونه.

Handa-kun
54452211803224794704.jpg

پیش‌درآمد انیمه باراکامون!!!
انیمه قراره زندگی هاندا رو تو دوره دبیرستان نشون بده و از همین الان معلومه که چیزه خیلی باحالی قراره از آب در بیاد... پرچم بالا.

Mob Psycho 100
70039215444421158388.jpg

ابر استاد قرن، استاد ONE رو که میشناسید... همون خالق OnePunch-Man.
Mob Psycho 100 یکی دیگه از کارهای استاده که مثل اون یکی حرف نداره... کارگردان کاربلدی هم داره و توسط Bones(ص) داره ساخته میشه... لازم به ذکر نیست که حتماً باید تو لیست دانلود باشه، چون احتمال خراب شدنش تقریباً به صفر میل میکنه.

Orange
73386010983483767011.jpg

اینم اگه تِر نزنن توش احتمال اینکه بترکونه خیلی زیاده... مانگا یه کار رومنس خیلی معروف و پرفروشه، انصافاً داستان و روایت جالبی هم داره و طرفدارهای سبک حتماً بزارن تو لیست دانلود.

ReLife
60726604892169565226.jpg

یه پسره لوزره 27 ساله فرصت دوباره‌ای بدست میاره و برمیگرده به سن 17 سالگی...
مانگا عالیه، روایت و شخصیت‌های خیلی خوبی داره... هماهنگ‌کننده اصلی کارم هیولاست و اُمیدوارم کاره بترکونی از آب در بیاد.
.
.
.

یکسری کاره دیگم هستن که مطمئناً همتون در جریانشون هستید و تو لیست دانلودتون اون بالا مالاهان.

Arslan Senki: Fuujin Ranbu
82788777396025703214.jpg

فصل دوم ارسلان.

SHOKUGEKI NO SOUMA: Ni no Sara
33258580580251946773.jpg

فصل دوم شوکوگکی یا همون گروپ سxس با مایونز و نون بربری!

D.Gray-man HALLOW
81160186890665004400.jpg

سری جدید دی.گری-من
تو روح اول آخره هر کی که دوبلرهای انیمه رو عوض کرده... یزدان بزنه اون کمره بی صاحبشو!

DANGANRONPA 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-Hen
DANGANRONPA 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen

47605828544751616173.jpg

این دو تا انیمه دانگانروپا مطمئناً تو لیست خیلی‌ها نیست که خب نبایدم باشه...
اگه مثل من 2 شماره اول بازی رو تموم کردید و از طرفدارهای سینه‌چاکشید حتماً DANGANRONPA 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-Hen رو حداقل ببینید.... این انیمه قراره پایان سه گانه باشه و از اونجایی که بازی سوم که قراره زمستون بیاد اصلاً ربطی به دو شماره اول نداره برای همین دارن این انیمه رو میسازن که داستان دو شماره اول بازی رو تموم کنن...
از اونجایی که اقتباسی نیست و داستانش یه کله داره برای مدیوم انیمه نوشته میشه، میشه یه نیمچه اُمیدی داشت که کار خیلی بهتری از اون زباله‌ای که بعنوان اقتباس از بازی اول ساختن از آب در بیاد... در کل من برای دیدن پایان داستان خیلی خر هایپم و اُمیدوارم حداقل یکمقدار بتونه اون جو مخوف و خفن بازی رو تداعی کنه و پایان حقی باشه برای یکی از بهترین ویژوال ناولهای سبک جنایی... هر چند ته ذهنم یکجورایی مطمئنم که این فرنچایز با توجه به سازنده‌های اسبی که داره (مخصوصاً اون کچل ملعون) تو دنیای انیمه هیچ پُخی هم نمیتونه بشه!
.
.
.

یکسری انیمه دیگم هستن که پلات باحالی دارن ولی باتوجه به تیم ساخت و حس ششم اینجانب (که هیچ اعتباری بهش نیست) بعیده که چیزی از توشون در بیاد که اُمیدوارم اشتباه کنم، مثل:

Hatsukoi Monster
31996554373648473973.jpg

طی یکسری اتفاق که حس و حال توضیح دادنش نیست، شخصیت اصلی داستان (دختری بنام کاهو) با پسری خوش قدوبالا، خوش قیافه و فوق خفن دوست میشه... بعد از اینکه پیوند آسمانی این دو بوسیله ملائک جرواجر شد دختره متوجه میشه که دوست پسر جدیدش که خیلی خوشگل و کوله در اصل به پسر بچه در مقطع پنجم دبستانه که ظاهر و قدوهیکل آدم بزرگارو داره و ادامه ماجرا.

Fudanshi Koukou Seikatsu
19520468185730699524.jpg

داستان کمدی در رابطه با «ساکاگوچی»، پسری دبیرستانی و مخ تعطیلی هست که عاشقه داستان‌های BL‌‍ه...!
خودمونیم.... فضا یه لحظه روحانی شدا...! :>
.
.
.
بغیر از اینا یه ارتش انیمه دیگم قراره پخش بشه که چیز دندون‌گیری توشون نیست و اکثراً کارهای شونن و شوجویی هستن که عمراً بتونن پاشونو فراتر از یک عنوان معمولی بزارن.

راستی تا یادم نرفته بگم که فیلم Koe no Katachi هم قراره تابستون بیاد و باید اواخر زمستون منتظر نسخه بلوری‌ باشیم. >:D<
Koe no Katachi
92078305242603159646.jpg

در ضمن یه OVA پشم ریزونم از سلطان (گینتاما) پخش میشه. :D

خب دیگه کاسه کوزه رو جمع کنیم بریم برای E3.

عاقا من چی نگا کنم :D
واقعاً هنوز نمیدونم باید کدوم انیمه ها رو دنبال کنم....بعد از این همه مدت، هنوز فرصت نکردم یه PV کوچیک از انیمه های تابستون بیارم ):

تنها PV ای که دیدم از D.Gray-man بودش که خاک دو عالم تو سر تمام ایل تبار قبل و بعد ـشون ~X(
مریض ها......دوبلورهای به اون خوبی رو عوض کردن که چی بشه...فک نکنم کسی به اندازه ی من سر این قضیه ناراحت شده باشه :D
حیف دوبلور "لینالی"، خانم "ایتو شیزوکا" نبودش که عوضش کردن...دادن دست Kakuma Ai.....صدای همچین ویژه ای هم نداره...همین فصل پیش توی Mayoiga جای اون دختره روانی که همه رو میخواست اعدام کنه....صحبت میکرد.

یا دوبلور خود "آلن" .....دوبلور قبلی ـش با اون استعداد و سابقه رو ول کردن...چسبیدن به یه پسر بچه که چند سالی تازه دوبله رو شروع کرده...اصلاً تو کت ـم نمیره که دوبلور "هیناتا" توی Haikyuu جای آلن توی "دی-گیری من" بشنوم.

این 13قسمت انیمه بخوره تو سرتون....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or