NoctisSasuke
کاربر سایت
تنها PV ای که دیدم از D.Gray-man بودش که خاک دو عالم تو سر تمام ایل تبار قبل و بعد ـشون
مریض ها......دوبلورهای به اون خوبی رو عوض کردن که چی بشه...فک نکنم کسی به اندازه ی من سر این قضیه ناراحت شده باشه
حیف دوبلور "لینالی"، خانم "ایتو شیزوکا" نبودش که عوضش کردن...دادن دست Kakuma Ai.....صدای همچین ویژه ای هم نداره...همین فصل پیش توی Mayoiga جای اون دختره روانی که همه رو میخواست اعدام کنه....صحبت میکرد.
یا دوبلور خود "آلن" .....دوبلور قبلی ـش با اون استعداد و سابقه رو ول کردن...چسبیدن به یه پسر بچه که چند سالی تازه دوبله رو شروع کرده...اصلاً تو کت ـم نمیره که دوبلور "هیناتا" توی Haikyuu جای آلن توی "دی-گیری من" بشنوم.
این 13قسمت انیمه بخوره تو سرتون....
چرا فکر کن اینجا نمیتونم ولی خواستی بیا تلگرام تا همه فحش هایی که به سازنده ها و خانواده گرامیشون دادم رو یه بار دیگه بگم برات اگه تو به خاطر فقط صداها عصبی شدی من به خاطر تمام وجود این انیمه عصبی شدم تاحالا شده 2 سال منتظر 1 چپتر از مانگا باشی؟ فقط یکی. حالا شده بین صبر کردنت از عشقت به یه مانگا شروع کنی بار ها و بار ها بخونیش؟ تاحالا شده نسبت به یه شخصیت اصلی حس پدارنه پیدا کنی؟ (بچم آلــــــــــــــــــــــــــــن )
پس مطمعن باش کسایی که اوضاعشون خرابتره سر همه چیز این انیمه کم نیستن
بی شرفا یه صدای مزخرف برا آلن گذاشتن که نمیدونم ایده کدوم احمق عقب مونده ای بوده که صدای این مسخره رو بزارن رو آلن مخصوصا از اینجا به بعد داستان که کاملا داستان جدی و Dark شده برا همین 99درصد وقتا آلن جدیه و این صدا رو اصلا نمیشه جدی گرفت
خلاصه اینکه اگه من بخوام شروع کنم 2 سوته بن میشم به خاطر چیزایی که میخوام بهشون بگم
فکر کنم 4-5 باری هم تو همین تاپیک فحش کش کردم سازنده های انیمه رو
من که کاملا ناامیدم نسبت به انیمه و اگه یه مزخرف به تمام معنا هم تحویل بدم تعجب نمیکنم چون اتفاقا منتظر یه انیمه مزخرف هستم
آرک زامبی هارو نمیخوان انیمه کنن که درسته تو خود مانگا هم فیلره اما کلی صحنه بامزه داشت مثل کومورین X یا آلن با موهای بلند
از طرفی عین گاو میخوان گند بزنن با این 13 قسمت بودنش
از طرفی کیفیت ساخت انیمه و طراحی شخصیتا داغونه
از طرفی هم صداها این وضعیت رو دارن
خلاصه یه نکته خوب هم نیست تو این انیمه و اگه هدفشون گند زدن به اسم DGM بوده که باید گفت کاملا موفق شدن درجه SSS+ رو برا این کارشون از طرف من کسب کنن
حالا 2 روز دیگه قسمت اولش پخش میشه باید عمق فاجعه رو دید