mohsenjyubi201
کاربر سایت
میدونی محسن من از چی خندهام میگیره؟
از اینکه باید حتماً Anime Expoیی میبود تا اینا میفهمیدن طرفداراها با این استایل مشکل جدی دارن!
یعنی واقعاً دیگه بحث از فلج مغزی بودنم گذشته... من هیچ جوره تو کتم نمیره که اینا 1% هم فکر میکردن که ملت از این استایل CGباقالی استقبال میکنن.
خدایی صد رحمت به بز و گاو و خر... اینا کلاً به مرحله جدیدی از قرقره کردن رسیدن... معلوم نیست کدوم ابلهی اومده تِز داده برا CG شدن انیمه و کار به اینجا رسیده.
یعنی تو تمام تاریخ یکدونه، فقط یکدونه انیمه CG یکی به من نشون بده که کار موفقی از آب در اومده باشه و مهمتر از اون طرفدارهای سری ازش راضی باشن.
جواب صفره مطلقه... اون Sidonia no Kishi هم با اینکه کاره خیلی خوب و باکیفیتی هست ولی تا جا داشت طرفدارها فحش خوار مادرو کشیدن اول آخر سازندههاش برای استایل CG و سه بعدیش... دیگه برسرک که جای خود داره.
اینا در مورد انیمه برسرک همون استراتژی لال بودن رو پیش بگیردن خیلی بهتره... اینجوری بیشتر می*ینن تو حال ملت...
قشنگ ملتو اسکول گیر آوردن، آره حتماً فصل بعده انیمه که هنوز لنگش هواست قراره از CG بودن دربیاد و همه چی گل و بلبل بشه... حالا این وسط ری*دیم تو یکسری از بهترین آرکهای داستان هم مهم نیست.
.
.
.
.
.
خر باباته!
![]()
پ.ن: آخیش... یکمقدار نفرت پراکنی کردم راحت شدم.![]()
دقیقا !!
نمیدونم موافقی یا نه ولی به فرض همین انیمه اکسپو تو خود ژاپن بود عمرا همچین حرفی رو میزدن مخصوصا در مورد لاست چیلدرن.باو اصن انقدر cg هاشون افتضاح هست که ادم میگه فیلماش در مقابل این شاهکاره
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
بودجه در حدی کم بوده اومدن ساندترکای فیلما رو استفاده کردن با یه خورده تغییر. واقعا هدفشون چی بود چرا اینکارو کردن خودشون با خداشون میدونه.
حالا جالب اینجاست اون بخش هایی که 2d هستش (اوپنینگ) اونا هم کلا بعضی صحنه هاش تو دیواره.... فکر کنم اینایی که روی انیمه کار میکنن از وسط خیابون جمع کردن اوردن. اونم واسه یهعنوان به این مهمی.
آخرین ویرایش: