Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فاز که کلا مشخص نیست:-"
پرفروش ترین مانگای حال حاضر ژاپن باشی(وان پیس:-") بعد انیمه ای که میسازن نسبت به مانگا تو در و دیدار باشه و تحرک و انیمیشنه(!!!!)کمتری نسبت به مانگا داشته باشه:-"

البته هر از گاهی کار خوبم انجام میدن مثل تایید 48قسمت برای اخوی ها اونم قبل از شروعش...و تا 99 قسمت هم ادامه پیدا کرد...ولی خوب...خاک تو سرشون که ادامه ندادن:|

---
در کل تا وقتی که میشه با Idolها و اینا پول به جیب زد، چرا برن سراغ برسرک و این چیزا؟ :-"

در شرایطی که حال تون با برسرک خوبه و از اقتباس ملوس Sidonia no Kishi به ملکوت اعلی رسیدید، یه خبری بدم که بزم تون تکمیل بشه:>

سوراچی توی این شماره جامپ اعلام کرده گینتاما وارد آرک آخرش شده. البته هنوز نمی دونه داستان امسال (2016) تموم میشه یا (اوایل) سال آینده (2017).

خلاصه مطلب این که بین 20 تا 40 قسمت دیگه گینتاما هم میره اونجایی که ناروتو رفت و بلیچ داره میره.O:-)

کی بشه بیام خبر وان پیس رو بدم.:o)
-------
توی AW یه تاپیک زدم و توش خبر اتمام مانگاهای معروف رو میدم و از واکنش های ملت لذت می برم8->

Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

11 قسمت دیدم ... فقط میتونم بگم حیف همچین ایده و طراحی کارکتری .... و حیف وقت بیننده ... یعنی چی 8 قسمت تکرار یه موضوع تکراری رو ببنیم

اخرین چپتر وان پیس هم نا امید کننده ترین چیزی بود که تو زندگیم مواجه شدم ... رسما برای کودکان 3-5 ساله بود

سلام

لازم نکرده . من تو 3 4 سال آینده بتونم آخرشو ببینم ، بسمه :D
من به این زودی ها راضی نمیشم تموم بشه! :(
+ 3-4 سال که دیگه خیلیییی زوده! :دی عمرا تموم نمیشه تو این زمان :دی

---
چه لوزریه این بروتو :| یعنی آبروی ناروتو و هرچی بچه ی هوکاگه بوده رو برده! :| خااااک بر سرش! :|
موندم دوست دارم شیکادا(؟ همین بود اسمش؟ پسر شیکامارو:-" ) ببره ، یا بچه های دهکده ی شن :دی
این بروتو هم زودتر گیرش بیارن بندازنش بیرون:| خودش همینطور که گفتم لوزره بدجور:| ، سادارا هم که بدم میاد ازش! :| اون لوفی کلون(:-") هم به پای این دوتا بسوزه و بسازه دیگه:-"

---
این بانوی چشم گربه ای که روی صفحه رنگی شوکوگکی بود،چه بانوی خوبی بود:-" چند سال دیگه قسمت میشه تو انیمه ببینیمش:(

---
این بانوی چشم گربه ای که روی صفحه رنگی شوکوگکی بود،چه بانوی خوبی بود:-" چند سال دیگه قسمت میشه تو انیمه ببینیمش:(

خوب چشمی داری آکیبا سنپای>:D<
ایشون محبوب ترین شخصیّت زن من تو این مانگای هارم ـه(اوخ ببخشید شونن):>
با این وضعیّت تو این فصل هم که نه...فصل سه خیلی تمیز میبینمشون...:>

خوب چشمی داری آکیبا سنپای>:D<
ایشون محبوب ترین شخصیّت زن من تو این مانگای هارم ـه(اوخ ببخشید شونن):>
با این وضعیّت تو این فصل هم که نه...فصل سه خیلی تمیز میبینمشون...:>
ممنون از شما :دی
این بانویی که من دیدم، به راحتی میتونه بانوی محبوب هرکسی تو این انیمه/مانگا بشه:-"
بقیه بهش نزدیکم نمیشن:p

من به این زودی ها راضی نمیشم تموم بشه! :(
+ 3-4 سال که دیگه خیلیییی زوده! :D عمرا تموم نمیشه تو این زمان :D

---
چه لوزریه این بروتو :| یعنی آبروی ناروتو و هرچی بچه ی هوکاگه بوده رو برده! :| خااااک بر سرش! :|
موندم دوست دارم شیکادا(؟ همین بود اسمش؟ پسر شیکامارو:-" ) ببره ، یا بچه های دهکده ی شن :D
این بروتو هم زودتر گیرش بیارن بندازنش بیرون:| خودش همینطور که گفتم لوزره بدجور:| ، سادارا هم که بدم میاد ازش! :| اون لوفی کلون(:-") هم به پای این دوتا بسوزه و بسازه دیگه:-"

---
یه Oracle ی داشتم که بهم گفت وان پیس 4.5 سال دیگه تموم میشه. از همین امروز 4 سال و شش ماه که صبر کنید، وان پیس تموم میشه.
مگر این که این وسط بریک طولانی بده.
-------------------
مانگای بوروتو هم تا حالاش ظاهراً پلات فیلم بوده و چیز جدیدی اضافه نکرد. من فیل رو ندیدم. اگر حال نداری ماهی یه قسمت بخونی یه راست برو فیلمش رو ببین:-"

یه Oracle ی داشتم که بهم گفت وان پیس 4.5 سال دیگه تموم میشه. از همین امروز 4 سال و شش ماه که صبر کنید، وان پیس تموم میشه.
مگر این که این وسط بریک طولانی بده.
-------------------
مانگای بوروتو هم تا حالاش ظاهراً پلات فیلم بوده و چیز جدیدی اضافه نکرد. من فیل رو ندیدم. اگر حال نداری ماهی یه قسمت بخونی یه راست برو فیلمش رو ببین:-"
من سر این مورد شرط میبندم!:دی جایی هست که شرطمون ثبت بشه؟ :دی :-"
---
منم فیلم رو هنوز ندیدم...شاید بعدا دیدم:دی ولی عیناً همینه؟ خو کرم دارن همون رو دوباره مینویسند؟ :| اشتغال زایی بیخود به این میگن:| صرفا برای کم کردن آمار بیکاریه حرکتشون:-"

Koufuku Graffiti بعد قسمت اول دراپ شد ... واقعا هیچ چیز خاصی توش ندیدم و جز صحبت کردن درباره مزه غذا ها ... شاید اگه روزی حوصله داشتم ببینمش به هر حال کار ضعیفی به نظر میاد

..........

noragami aragoto

واقعا لذت بردم ازش یه انیمه تاپ و درجه 1 بود ... از فصل 1 خیلی شاکی بودم ... ولی فصل دو واقعا فوق العاده و کامل بود ... همچین انیمه ای رو نباید انقدر کوتاه بسازن ... شاکی بودنم از فصل قبل هم همین کوتاه بودن و نصفه کاره موندنش بود که یه جورایی سرکاری بودن بهم دست داد . اگه دنبالش رو بسازن بی صبرانه منتظرشم

بعدشم ناناتسو نو تیازی رو میبینم ... میخوام حداقل پرونده بخشی از 100 تا انیمه ندیده ارشیوم رو ببندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or