zack fair
کاربر سایت
بشین ده پونزده بار Asura رو دانلود کندوستان.....18گیگ ترافیک دارم که باید تا آخر امشب تمومش کنم.......
چی دانلود کنم...هر چی تو MAL و ANN میگردم...هر چی که انیمه هست و دوست داشتم رو دانلود کردم...چیزی پیدا نمیکنم برای دانلود
@NoctisSasuke
این خلیل چی میگه؟
رلست میگی ها. خوش به حالت با این سرعت. من را ایرانسل دو مگ میگرفتم شاد بودم بعد الان انگار آنتن دهی محل به مشکل خورده به 500 هم نمیرسهعلی...بعد کی قراره بخونتش!؟
فعلاً همون Flying Witch رو گذاشتم و یه 5گیگی خرت و پرت برای یه نفر....
ولی بازم ترافیک باقی مونده...
P.S
حیفه همچین سرعتی...چیزی برای دانلود ندارم
View attachment 62072
بین کلهم اجمعین انیمه هایی که دیدیم،هیچکدوم به اندازه ی Fairy Tail اپنینگ هاش اسپویل نداره یعنی نه تنها آرک فعلی رو اسپویل میکنند،آرک بعد هم اسپویل میکنند
کلا اوضاعش خیلی خرابه
+اینا خجالت نمیکشن بعد از 112 قسمت ، تم اندینگ رو عوض کردن؟ تقریبا امضای انیمه شده بود چیز جالبی هم بودن
رلست میگی ها. خوش به حالت با این سرعت. من را ایرانسل دو مگ میگرفتم شاد بودم بعد الان انگار آنتن دهی محل به مشکل خورده به 500 هم نمیرسه
رلست میگی ها. خوش به حالت با این سرعت. من را ایرانسل دو مگ میگرفتم شاد بودم بعد الان انگار آنتن دهی محل به مشکل خورده به 500 هم نمیرسه
برای همین......برای خودم یه آنتن یاگی اودا دستساز درست کردم....وصلش کردم به مودم...سرعت شد این
تبارک الله. آقا بیا به ما هم یاد بده. یا اگه نمیشه بیام اهواز یه دست ساز بگیرم ازتببخشید برای Off-topic
ببین علی، تو خونه ما که آنتن 2G هم به زور داریم و هیچ وقت هم پُر نیست....دقیقاً تو نقطه ی کوریم
برای همین......برای خودم یه آنتن یاگی اودا دستساز درست کردم....وصلش کردم به مودم...سرعت شد این
بیشتر از این هم میشه...ولی باید جای آنتن رو رو پشت بوم عوض کنم...که حسش نیست