vaan 2
کاربر سایت
nanatsu no taizai
واقعا لذت بردم ... فوق العاده بود انیمه اش ... انقدر خوشم اومد که سریع شروع کردم به خوندن مانگاش ... کلا این داستانای fairy tale ی خیلی به مذاق من خوش میاد
... فارغ از محتوا و یا سرسری بودن داستان ... واقعا لذت بخش و خوشایند هستن ... و هر کسی میتونه باهاشون حسابی سرگرم بشه .
فقط این بی چشم و رویی ملیوداس و بیخیالی الیزابت یکم تو ذوق میزد![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
Medaka box فقط میتونم بگم خودمم باورم نمیشه که دراپش نکردم و تا اخرش دیدم ... هر چند وقتی تازه به نظر میومد داره یه جونی میگیره تموم شد...
Nisekoi 2 دو بار سعی کردم ببینمش ، قسمت اول رو دیدم نتونستم تحمل کنم بیخیال شدم ... نمیدونم شاید رفت جز دراپی ها ... تنها عامل محرکم هم کاواییت و شخصیت چیتوگه است ... وگرنه فصل اول هم همه عوامل داستانی و شخصیت پردازی انیمه روی اعصاب بودن
plastic memory دو قسمت دیدم .. شدیدا خوشم اومد ... وحشتناک فوق العاده بود ... اگه همین ریتم و داستان رو تا اخر داشته باشه به احتمال میاد جز محبوترین هام ... ایده داستانی یعنی این ... نمیدونم دلم به حال پیرزنه خون شد یا روباته![17 :-s :-s](/styles/default/xenforo/smilies/meep/17.gif)
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
prison school اینم دو قسمت دیدم ... چون از قسمت 3 به بعد بدون سان سورش رو پیدا نکردم اصلا ... (این طور که متوجه شدم دو مدل سان سور شده داره یه مدل نوار نوریه یه مدل هم مات کرده تصویر رو)
خلاصه بگم واقعا شاهکاره انیمش ،
Hanasaku Iruha
انیمه برام دو تیکه شد .. یه بار 8 قسمتش رو دیدم اما یه مدت طولانی ول شد ... مجبور شدم دوباره ببینمش ... انیمه عالی بود ... طراحی کارکتر ... محیط ... شخصیت پردازی ... داستان ساده و طنز نحیفی داشت ... ولی به شدت دوست داشتنی بود ... با اینکه کار p.a works بود ... ولی به شدت ادم رو یاد کارای kyo.ani می انداخت
صدا پیشگی Toyosaki Aki کافی بود تا لذت بخش بودن انیمه رو دو برابر کنه . این جشن بونبوری هم در موردش سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم ...ولی قشنگ ترین داستانیه که در مورد خدایان و این جور چیزا میشنیدم ... خیلی دوست داشتنی بود ... یه خدا که راهش رو گم کرده ... اخیییییی![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
![77 ^:)^ ^:)^](/styles/default/xenforo/smilies/meep/77.gif)
از باقی کار های که از p.a works دیدم... tari tari و angle beats بودن که هر جفتشون از بهترین انیمه هایی بودن که دیدم و این استودیو هم شده جز محبوب هام واقعا کار درستن.
راستی نامردیه که از opening فوق العاده عالی و دوست داشتنی انیمه که کار گروه nano ripe ه چیزی نگم .. دانلودش کردم رو گوشیم و هی گوش میدم ... عالیه.
Isshuukan Friends
اینم 7 قسمت دیدم ... خیلی خوشم اومد ... اما اون اواسط یه کم کند شد و یه کمم خودمم مشکلات برام پیش اومد نتونستم دنبالش رو ببینم ... فرصت شد حتما دوباره از اول میبینمش ... واقعا به نویسندش با این ذهن خلاقش تبریک میگم ... شخصیت پردازیش هم عالیه ... ولی این اسیر کلیشه بودن این رومنس های مدرسه ای دیگه حالم رو داره بد میکنه ... تو تمومشون باید ساحل و جشنواره فرهنگی و این جور چیزا رو ببینیم ... خسته شیدم دیگه.
samurai deeper kyo
سه چهار قسمت دیدم ... انتظار کارهایی در حد کنشین و سامورایی چمپلو داشتم ... ولی واقعا نا امیدم کرد تو فاز اونی و اکوما و اینها بودنش اصلا به مذاقم خوش نیومد... احتمالا دراپ میشه ...
summer wars هم برای بار پنجم یه بار دیگه دیدم ... اصلا خوصله ندارم توضیح بدم که چقدر این فیلم بی همتاست . هر وقت از زندگی خسته شدم دیدنش تجویز میشه
حمله به غول و شمشیر زنی انلاین(دو فصل) رو هم یکی یه بار دیگه دیدم از این دو تا هم سیر نمیشم
بعدشم میخوام اینا رو ببینم
golden time
Tamako Market تجدید خاطر
Mahouka Koukou no Rettousei تجدید خاطر
shiro bako
black lagoon
واقعا لذت بردم ... فوق العاده بود انیمه اش ... انقدر خوشم اومد که سریع شروع کردم به خوندن مانگاش ... کلا این داستانای fairy tale ی خیلی به مذاق من خوش میاد
![19 >:) >:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/19.gif)
فقط این بی چشم و رویی ملیوداس و بیخیالی الیزابت یکم تو ذوق میزد
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
Medaka box فقط میتونم بگم خودمم باورم نمیشه که دراپش نکردم و تا اخرش دیدم ... هر چند وقتی تازه به نظر میومد داره یه جونی میگیره تموم شد...
Nisekoi 2 دو بار سعی کردم ببینمش ، قسمت اول رو دیدم نتونستم تحمل کنم بیخیال شدم ... نمیدونم شاید رفت جز دراپی ها ... تنها عامل محرکم هم کاواییت و شخصیت چیتوگه است ... وگرنه فصل اول هم همه عوامل داستانی و شخصیت پردازی انیمه روی اعصاب بودن
plastic memory دو قسمت دیدم .. شدیدا خوشم اومد ... وحشتناک فوق العاده بود ... اگه همین ریتم و داستان رو تا اخر داشته باشه به احتمال میاد جز محبوترین هام ... ایده داستانی یعنی این ... نمیدونم دلم به حال پیرزنه خون شد یا روباته
![17 :-s :-s](/styles/default/xenforo/smilies/meep/17.gif)
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
prison school اینم دو قسمت دیدم ... چون از قسمت 3 به بعد بدون سان سورش رو پیدا نکردم اصلا ... (این طور که متوجه شدم دو مدل سان سور شده داره یه مدل نوار نوریه یه مدل هم مات کرده تصویر رو)
خلاصه بگم واقعا شاهکاره انیمش ،
Hanasaku Iruha
انیمه برام دو تیکه شد .. یه بار 8 قسمتش رو دیدم اما یه مدت طولانی ول شد ... مجبور شدم دوباره ببینمش ... انیمه عالی بود ... طراحی کارکتر ... محیط ... شخصیت پردازی ... داستان ساده و طنز نحیفی داشت ... ولی به شدت دوست داشتنی بود ... با اینکه کار p.a works بود ... ولی به شدت ادم رو یاد کارای kyo.ani می انداخت
صدا پیشگی Toyosaki Aki کافی بود تا لذت بخش بودن انیمه رو دو برابر کنه . این جشن بونبوری هم در موردش سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم ...ولی قشنگ ترین داستانیه که در مورد خدایان و این جور چیزا میشنیدم ... خیلی دوست داشتنی بود ... یه خدا که راهش رو گم کرده ... اخیییییی
![77 ^:)^ ^:)^](/styles/default/xenforo/smilies/meep/77.gif)
از باقی کار های که از p.a works دیدم... tari tari و angle beats بودن که هر جفتشون از بهترین انیمه هایی بودن که دیدم و این استودیو هم شده جز محبوب هام واقعا کار درستن.
راستی نامردیه که از opening فوق العاده عالی و دوست داشتنی انیمه که کار گروه nano ripe ه چیزی نگم .. دانلودش کردم رو گوشیم و هی گوش میدم ... عالیه.
Isshuukan Friends
اینم 7 قسمت دیدم ... خیلی خوشم اومد ... اما اون اواسط یه کم کند شد و یه کمم خودمم مشکلات برام پیش اومد نتونستم دنبالش رو ببینم ... فرصت شد حتما دوباره از اول میبینمش ... واقعا به نویسندش با این ذهن خلاقش تبریک میگم ... شخصیت پردازیش هم عالیه ... ولی این اسیر کلیشه بودن این رومنس های مدرسه ای دیگه حالم رو داره بد میکنه ... تو تمومشون باید ساحل و جشنواره فرهنگی و این جور چیزا رو ببینیم ... خسته شیدم دیگه.
samurai deeper kyo
سه چهار قسمت دیدم ... انتظار کارهایی در حد کنشین و سامورایی چمپلو داشتم ... ولی واقعا نا امیدم کرد تو فاز اونی و اکوما و اینها بودنش اصلا به مذاقم خوش نیومد... احتمالا دراپ میشه ...
summer wars هم برای بار پنجم یه بار دیگه دیدم ... اصلا خوصله ندارم توضیح بدم که چقدر این فیلم بی همتاست . هر وقت از زندگی خسته شدم دیدنش تجویز میشه
حمله به غول و شمشیر زنی انلاین(دو فصل) رو هم یکی یه بار دیگه دیدم از این دو تا هم سیر نمیشم
بعدشم میخوام اینا رو ببینم
golden time
Tamako Market تجدید خاطر
Mahouka Koukou no Rettousei تجدید خاطر
shiro bako
black lagoon