Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت به قسمت بدتر از قبل
یعنی بگم این انیمه کمترین میزان استرس و هیجانی برام داره دروغ گفتم
شخصیت پردازی هم که فاجعه ....
امیدوارم زودتر اون قسمت های جدی که میگن شروع شه
این رنگ وارنگ و بچگونه شدن انیمه رو اعصابمه, خشونت هم خیلی خیلی کم شده نسبت به ارک قبل
بعدم چه دلیلی داره هی این جوزف بدبخت رو در حالت کهنسال میارن تو هر آرک ؟! انگار تا رس بیچاره رو نکشن ول کنش نیستن ... باید همون آرک دوم که داخلش اوج قدرت بود میشد اخرین حظورش, نه بعدا دوباره بیاد و هردفعه ضعیف تر شه

این Re:Zero ی لعنتی رو چه قدر خلاصه کردن!!!

من که رمانش رو نخوندم، اما مانگای این قسمت هایی که انیمه شده رو نگاه کردم، کلی از اتفاقات مهم رو حذف کردن:-<
جدی ؟! رمان هم داره ؟! البته برای انیمه های کوتاه تا بوده همین بوده کلی از چیز هاش را حذف میکنن ... انگار واجب شد مانگا هم بخونیم ! :D
----
اقا این Black Lagoon لامصب خیلی خوبه الان اپیزود 8 شو دیدم جدا از صحنه های اکشن و درگیریهاش داستان خوب و شخصیت پردازی قوی هم داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
برای نظرسنجی بهترین انیمه فصل، هنوز تا پایان هفته باید صبح کرد :D همه ی مقدمات ـش آمادس
به به! پس دوباره نظرسنجی داریم!:دی یحتمل با یکی از انیمه های این فصل خیلی حال کردی:-"

من فعلا کیزنایور و اوشیو رو فقط تمومیدم:-" ... باید سراغ بقیه هم برم کم کم... ولی واقعا انتخاب بهترین سخت شد:|
چندتا نظرسنجی با موضوعات "بهترین شروع" ، "بهترین قسمت" و " بهترین پایان" فصل بزارید من راحت رای بدم:))

این Re:Zero ی لعنتی رو چه قدر خلاصه کردن!!!

من که رمانش رو نخوندم، اما مانگای این قسمت هایی که انیمه شده رو نگاه کردم، کلی از اتفاقات مهم رو حذف کردن:-<
میگم الان مطمئنی خود مانگا کاملا طبق Light Novel هست؟:sweatsmile:چون قبلا من شنیده بودم ملت بیشتر از همه از این مانگاهه شاکین!!!:-":)) و بازم همون LNرو پیشنهاد میدن:-"البته اگه اشتباه نکنم خود نووال ها هم هنوز به انگلیسی ترجمه نشدند:))

@Police _ 110
خلیل اومدم یادآوری کنم که مثل دفعه‌های قبل فقط انیمه‌هایی که این فصل تموم میشن تو لیست نظر سنجی باشن. :D
هنوز همین سیستمه دیگه؟! :D

آریا راستشو بگو مشکلت با RE چیه ؟؟ :-w امیدوارم به این طرز ناجوانمردانه RE حذف نشه [-x
@Police _ 110 آقا قربون دستت . به حرف آریا گوش نکن ۲ انتخابیش هم بکن که من با آرامش بتونم رای بدم :D

من هیچ مشکلی ندارم... :D
توهم زدی اخوی. :D

ولی دور از شوخی همون اولین سری که نظر سنجی گذاشتیم قرار شد که فقط انیمه‌هایی که تو همون فصل تموم میشن تو نظرسنجی باشن چون... یکی از مهمترین (بنظر من شاید مهمترین) نقطه قوت یه انیمه پایان بندیش هست که 90% انیمه‌ها تو این حوزه آبشون قطعه ولی اونهایی که آبشون وصله میرن تو دسته کارهای بیاد موندنی که خب تعدادشون خیلی کمه. :D

در ضمن بنظر من اگه ReZero بره برای فصل بعد شانس خیلی بیشتری هم داره. :D

@soltanmasoud
اله وکیلی از کجای اون پست به این نتیجه رسیدی که من باهاش مشکل دارم؟! :دی

آخرین ویرایش:
@Police _ 110
خلیل اومدم یادآوری کنم که مثل دفعه‌های قبل فقط انیمه‌هایی که این فصل تموم میشن تو لیست نظر سنجی باشن. :D
هنوز همین سیستمه دیگه؟! :D
آریا راستشو بگو مشکلت با RE چیه ؟؟ :-w امیدوارم به این طرز ناجوانمردانه RE حذف نشه [-x
@Police _ 110 آقا قربون دستت . به حرف آریا گوش نکن ۲ انتخابیش هم بکن که من با آرامش بتونم رای بدم :D

Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
"انیمه‌هایی که بهار شروع شدن و تو تابستون هم ادامه دارن:
Endride
Kuromukuro
Kyoukai no Rinne 2
Sousei no Onmyouji
Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu (اینو بعداً میام راجع بهش براتون منبر میرم، خدایی خیلی معمولیه! چیه اینو انقدر خوشتون میاد!! :D)"
و ... :D

البته یه تشکر هم بکنم بابت همین پستت ، دیشب داشتم انیمه هایی که برا تابستون میاد رو از رو پستت لیست میکردم ...

ولی دور از شوخی همون اولین سری که نظر سنجی گذاشتیم قرار شد که فقط انیمه‌هایی که تو همون فصل تموم میشن تو نظرسنجی باشن چون... یکی از مهمترین (بنظر من شاید مهمترین) نقطه قوت یه انیمه پایان بندیش هست که 90% انیمه‌ها تو این حوزه آبشون قطعه ولی اونهایی که آبشون وصله میرن تو دسته کارهای بیاد موندنی که خب تعدادشون خیلی کمه. :D

در ضمن بنظر من اگه ReZero بره برای فصل بعد شانس خیلی بیشتری هم داره. :D

کاملا مشخصه ... :D
خب اگه اینجوری بوده که منطقیه و من اعتراضی نمیتونم داشته باشم :-<
چرا ؟؟ این فصل به نظر من در کنار RE بهترین Kiznaiver ـه ولی فصل دیگه انیمه با پتانسیل کم نیست نمونش :

Shokugeki no Souma ( اینو چون مانگاشم خوندم میدونم قراره یه فصل خفن دیگه داشته باشیم )
Handa-Kun ( با توجه به اینکه اسپین آفه یه کار خوبه )
ReLIFE ( امیدوارم کار خوبی در بیاد چون پتانسیل داستانیشو داره )
Mob Psycho 100 ( مال یه مانگاکای خوش‌ نامه )
...
دیگه خودت که از من بهتر میدونی . فصل دیگه به نظرم انیمه با پتانسیل کم نداریم اگه هرکدوم بتونن در حد انتظار ظاهر بشن در کنار RE فصل خیلی خوبی میتونه باشه پس فکر کنم شانس RE بیاد پایین :-B البته بستگی به آرک جدیده RE هم داره :-??

هنوز همین سیستمه دیگه؟

تو فکرم که این سری عنوان نظرسنجی باشه "بهترین انیمه هفتگی کوتاه که در طول بهار 2016 تماشا کردید"
حالا انیمه های زمستون هم پاشون رو میزارن وسط :D و دیگه تموم بودن انیمه هم ملاک نیست...و قول میدم که هر فصل هم نظرسنجی داشته باشیم...تا انیمه های دو فصلی هم به نتیجه برسن.

مثل سری قبلی نظرسنجی تو دو سری با چند انتخابی آزاد هستش و بعدش یه نظرسنجی از بهترین های هر دو نظرسنجی داریم(دقیقاً مثل سری قبلی)
اینکه سری آخر چند انتخابی یا تک انتخابی، باید دید که دوتا نظرسنجی ها چطور پیش میره.

P.S
اریا اون سری قبلی، نظرسنجی انیمه سال بودش (فصل نبودش)

PV جدید DGray-man

watch?v=WTS94iHIH5o

خدایا هرچی بیشتر نشون میدن بیشتر حالم بد میشه

این چه وضع کیفیت انیمست؟ :| خیلی کیفیت داغون و پایینی داره ساخته میشه

از آلن هم فقط اون علامت رو صورتش مونده وگرنه شبیهش نبود تو این PV :|

بماند که یکی از قشنگ ترین صحنه های کل D.G-m هم تو این PV بود :( :((

قسمت آخر Boku No Hero Academia رو هم دیدم! :(
اینم عالی بود! :x باز هم از اون انیمه هایی که دوست داشتم کاش 100 قسمت دیگه داشت:((

یه جورایی من رو یاد ناروتو میندازه:دی ، یک سری بچه سال اول مدرسه ای خاص(نینجایی...حالا قهرمانی:-" ) ، از نظر طراحی ظاهری جالب ، شخصیتی متفاوت ، قدرت ها هم هر کدوم خاص!
از اونطرف یک سری معلم Cool ! خفن و تو دل برو! :x
این یارو که تیپ وسترن داشت رو خیلی باهاش حال کردم! بقیشون هم جالب میزدن اونایی که دست به کار شدن! :دی

بعد اونطرف،یعنی بدمن ها هم که دیگه خیلی شدید با طراحی هاشون حال کردم! :-" حفنند! >:)

در کل از این هم کاملا راضی بودم! :x امیدوارم زودتر فصل دومش بیاد...انیمه ی شونن 12-13 قسمتی آخه به کجا میرسه؟ :(
شوکوگکی هم که گویا 12 قسمتیه فصل دومش:| ای خااااک بر سر تمام عوامل تصمیم گیرنده:| ، تابستون گزینه های اصلیم این و ارسلان هستن! که اون ارسلان هم 8 قسمته:| ، Mob Psycho 100 هم حالا بیاد ببینیم فازش چیه:-"
بقیه ی لیست هم اکشن و شونن و اینا نیستن متاسفانه:( (البته نه اینکه بد باشه! ولی خوب...شونن یه چیز دیگست:دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or