دوستانی که سری Kingdom رو دنبال میکنن یک سوال به نظرتون بهتره اون چپترهایی که تو انیمه هست انیمش رو نگاه کنم یا مانگاش رو بخونم ؟؟ یا کلا فرقی نداره و یکیه ؟؟
جدی ؟! رمان هم داره ؟! البته برای انیمه های کوتاه تا بوده همین بوده کلی از چیز هاش را حذف میکنن ... انگار واجب شد مانگا هم بخونیم !این Re:Zero ی لعنتی رو چه قدر خلاصه کردن!!!
من که رمانش رو نخوندم، اما مانگای این قسمت هایی که انیمه شده رو نگاه کردم، کلی از اتفاقات مهم رو حذف کردن
به به! پس دوباره نظرسنجی داریم! یحتمل با یکی از انیمه های این فصل خیلی حال کردیبرای نظرسنجی بهترین انیمه فصل، هنوز تا پایان هفته باید صبح کرد همه ی مقدمات ـش آمادس
میگم الان مطمئنی خود مانگا کاملا طبق Light Novel هست؟:sweatsmile:چون قبلا من شنیده بودم ملت بیشتر از همه از این مانگاهه شاکین!!! و بازم همون LNرو پیشنهاد میدنالبته اگه اشتباه نکنم خود نووال ها هم هنوز به انگلیسی ترجمه نشدنداین Re:Zero ی لعنتی رو چه قدر خلاصه کردن!!!
من که رمانش رو نخوندم، اما مانگای این قسمت هایی که انیمه شده رو نگاه کردم، کلی از اتفاقات مهم رو حذف کردن
آریا راستشو بگو مشکلت با RE چیه ؟؟ امیدوارم به این طرز ناجوانمردانه RE حذف نشه
@Police _ 110 آقا قربون دستت . به حرف آریا گوش نکن ۲ انتخابیش هم بکن که من با آرامش بتونم رای بدم
آریا راستشو بگو مشکلت با RE چیه ؟؟ امیدوارم به این طرز ناجوانمردانه RE حذف نشه@Police _ 110
خلیل اومدم یادآوری کنم که مثل دفعههای قبل فقط انیمههایی که این فصل تموم میشن تو لیست نظر سنجی باشن.
هنوز همین سیستمه دیگه؟!
من هیچ مشکلی ندارم...
توهم زدی اخوی.
من هیچ مشکلی ندارم...
توهم زدی اخوی.
ولی دور از شوخی همون اولین سری که نظر سنجی گذاشتیم قرار شد که فقط انیمههایی که تو همون فصل تموم میشن تو نظرسنجی باشن چون... یکی از مهمترین (بنظر من شاید مهمترین) نقطه قوت یه انیمه پایان بندیش هست که 90% انیمهها تو این حوزه آبشون قطعه ولی اونهایی که آبشون وصله میرن تو دسته کارهای بیاد موندنی که خب تعدادشون خیلی کمه.
در ضمن بنظر من اگه ReZero بره برای فصل بعد شانس خیلی بیشتری هم داره.
خلیل اومدم یادآوری کنم که مثل دفعههای قبل فقط انیمههایی که این فصل تموم میشن تو لیست نظر سنجی باشن.
هنوز همین سیستمه دیگه؟
ولی دور از شوخی همون اولین سری که نظر سنجی گذاشتیم قرار شد که فقط انیمههایی که تو همون فصل تموم میشن تو نظرسنجی باشن چون... یکی از مهمترین (بنظر من شاید مهمترین) نقطه قوت یه انیمه پایان بندیش هست که 90% انیمهها تو این حوزه آبشون قطعه ولی اونهایی که آبشون وصله میرن تو دسته کارهای بیاد موندنی که خب تعدادشون خیلی کمه.