Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امشب از اون شب های انیمه ایه خفن بود برام! گرچه مقدارش کم بود:(
نشستم چند قسمت عقب مونده ی Ushio to Tora و قسمت آخر Boku no Hero Academia رو دیدم...
جفتشون فوق العاده بودن:(( :(( باز به انیمه های شونن اکشن فانتزی امیدوارم گشتم و علاقم 20 برابر شد:-"
Ushio که آخراشه و به شدت خفن شده! داستان+آهنگ هایی که پخش میکنه! عالی عالی!!!:x (قسمت 38ـم الان دانلود شد برم ببینم!:-" )
Boku no Hero Academia هم که واقعا عالی بود دیگه:-"
بعد بگید انیمه طولانی بده...الان بد بود از هر کدوم اینا(حالا اوشیو که هیچ! ولی اون یکی) 50 قسمت دیگه داشتیم؟ :( ، یعنی اگر مثل وان پیس و ... که وقتی شروع کردیم این همه قسمت داشتیم،الانم اینا رو با همون قدرت مینشستم میدیدم! :(
خیلییییی خوب بودن:((

جفتشون هم یک قسمت دیگه تموم میشن:( ظلمه به خدا :(

امشب از اون شب های انیمه ایه خفن بود برام! گرچه مقدارش کم بود:(
نشستم چند قسمت عقب مونده ی Ushio to Tora و قسمت آخر Boku no Hero Academia رو دیدم...
جفتشون فوق العاده بودن:(( :(( باز به انیمه های شونن اکشن فانتزی امیدوارم گشتم و علاقم 20 برابر شد:-"
Ushio که آخراشه و به شدت خفن شده! داستان+آهنگ هایی که پخش میکنه! عالی عالی!!!:x (قسمت 38ـم الان دانلود شد برم ببینم!:-" )
Boku no Hero Academia هم که واقعا عالی بود دیگه:-"
بعد بگید انیمه طولانی بده...الان بد بود از هر کدوم اینا(حالا اوشیو که هیچ! ولی اون یکی) 50 قسمت دیگه داشتیم؟ :( ، یعنی اگر مثل وان پیس و ... که وقتی شروع کردیم این همه قسمت داشتیم،الانم اینا رو با همون قدرت مینشستم میدیدم! :(
خیلییییی خوب بودن:((

جفتشون هم یک قسمت دیگه تموم میشن:( ظلمه به خدا :(
اون بوکو نو هیرو آکادمیا خیلی بچگونه بود دراپ کردم :-"

اون بوکو نو هیرو آکادمیا خیلی بچگونه بود دراپ کردم :-"
اشتباه کردی دوست عزیز ...
این دو قسمت آخری از شدت هیجان داشتم منفجر میشدم ، دقیقا حسیو داشت که ادم سر جاهای خفن ناروتو ، وان پیس و بلیچ بهش دست میداد ... یادش به خیر 8->
اوشیو رو هم من فعلا فقط قسمت اول سیزن 2 رو دیدم ، پس برم بقیشو ببینم ...

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
بگم که فصل دوم انیمه boku no hero academia تایید شد و قراره که آرک U.A Sport Festival رو پوشش بده. یه خبر دیگه هم اینکه مانگای masanune-kun no revenge هم قراره براش انیمه بسازن. داستانش در مورد پسری به اسم ماسامونه که تو بچگی یه دختر خیلی پولدار و خوشگل به اسم aki شدیدا مسخره ش میکنه و بهش میگه piggy. حالا جناب ماسامونه که بهش برخورده میره رو خودش کار میکنه میشه به بیشونن توپ و برمیگرده تا با عاشق کردن آکی نسبت به خودش و وسط راه ول کردنش انتقامشو بگیره:-??
راستی تریلر berserk musou اومده و تاریخ انتشارش هم خورده برای 21 سپتامبر. و انحصاری خانواده سونی هستش.

بگم که فصل دوم انیمه boku no hero academia تایید شد و قراره که آرک U.A Sport Festival رو پوشش بده. یه خبر دیگه هم اینکه مانگای masanune-kun no revenge هم قراره براش انیمه بسازن. داستانش در مورد پسری به اسم ماسامونه که تو بچگی یه دختر خیلی پولدار و خوشگل به اسم aki شدیدا مسخره ش میکنه و بهش میگه piggy. حالا جناب ماسامونه که بهش برخورده میره رو خودش کار میکنه میشه به بیشونن توپ و برمیگرده تا با عاشق کردن آکی نسبت به خودش و وسط راه ول کردنش انتقامشو بگیره:-??
راستی تریلر berserk musou اومده و تاریخ انتشارش هم خورده برای 21 سپتامبر. و انحصاری خانواده سونی هستش.
تاریخ پخش نخورده؟ :-"

برسرک هم دیدم،گرافیکش خوبه! حداقلش اینه یک دسته! مثل ارسلان نیست که کاراکترها انیمه ای،محیط تقریبا واقعی ، و در مجموع گرافیک متناقض و داغون :-" :| (دموش رو بازی نکرده بودم گرفته بودمشا! :| )
چند روز پیش هم اولین اسکن ها که اومد،نظرم این بود برسرک هم افتضاحه! مخصوصا طراحی کاراکتر و مخصوصا گریفیث که من همینجوری ازش متنفر بود،اینجا هم فاجعه تر بود طراحیش:| که امروز دیدم گویا طراحی اصلی تو مانگا و این انیمه های سینمایی اخیر،به این طراحیه بازی شبیه تره! :| و توی انیمه ی عهد دقیانوس خیلی تغییرش دادن! (و بهتر طراحیش کردن:-" )
---
انقدر آمار دادید آدم روش نمیشه معرفی کنه:-"
مثلا بگم
-دانشگاه میرویم! ( ولی تا دو هفته قبل امتحان ها درس کاملا تعطیل! )
یا بگم...
-کار که اصلا:-"
یا ...
-هیچگونه مسئولیتی قبول نمیکنم:-" همینجوریش خونه دانشجویی از بس ظرف شستیم به فنا رفتیم! مسئولیت دیگه ای پذیرا نمیباشیم:دی
و...
-بازی...زیاد!!!!! و سعی میکنم هرچی شروع میکنم پلات کنم:-"
-انیمه! بازم سعی میکنم زیاد ببینم:دی
-مانگا زیاد نمیخونم...اگرم بخونم معمولا اون دو هفته قبل امتحانا که بازی و انیمه رو تعطیل میکنم برای درس،رو میارم به مانگا خوندن=)) (و باز درس تعطیل:)) )

من نیز همینطور که بردیا گفت،به دنبال کیس مناسب نیستم! کی حوصله داره و مندوکسه و زندگی تاناکایی و این حرفا دیگه :دی همینجوریش وقت برا بازی و انیمه کمه:-"

این قسمت 9 چی بود!!!!!!! :|
نابود نمود!!! مخصوصا آخرهاش که دیگه...:((
لعنت به نوری،چرا با چیدوری چنین میکنند:((
از اونطرف تنگا و نیاما !!!! :((
اصلا اوضاع از اون چند ضلعی های خرکی شد که بدبختی توی این مورد ، همه ی ضلع ها رو دوست دارم:((
از اونجا به بعد که زخم دستشون قرمز شد و صدای قلب هم رو میشنیدن اصلا یه وضعی... :(( :(( :((

در کل لعنت بهشون! قرار نبود این انیمه اینجوری بشه که ... :((
هرچی هم میره جلوتر بهتر میشه!!! :| خدا رحم کنه 2-3 قسمت آینده رو...:|

• Like
خخخخ...
چرا پستم پاک شد !؟

من لحنم شوخی بود هااا, بچه ها...
اشتب برداشت نکرده باشید...

ولی بچه های ما اشتب برداشت نمیکنن...
خخخخخخ...

ای ناظم سخت گیر....

^____^

ولی بم گفتن توهین بوده پستم ولی نمیدونم کجاش...
توی پ.خ ناظم ناکاما بگید دقیقا کجاش توهین بود که بعدا نکنم دیگه...
خخخخخ...

^___^

دوباره باید بنویسم...
اوووووووف 8-|8-|8-|

-دانشگاه میرویم
-نیمچه کار داریم
-مسولیت زندگی هم نداریم خداروشکر
-به بازی و انیمه و مانگا و اینا هم نیز میرسیم...
خخخخخخ...

بچه ها یک کاغد بردارید بگید از این ساعت تا این ساعت فلان کار...
توی 14 ساعت مفید روز همه ی کار هارو میشه اوکی کرد به راحتی...

^____^

فقط مثلا یکی وقت خالی میره بیرون یکی بجاش انیمه...
اینطوری راحت میشه به همه کار رسید و کار سختی هم نیست...

در رابطه با کیس که امیر آکیبا هم گفت واقعا حوصلش نیست خخخخخ...
B-)B-)B-)

=============

همممممم...
یکم زیادی این فصل شنگول و رنگ وارنگ شده...
از جوجو جدیده هم زیاد خوشم نیومد...
راستی بچه ها این آرک توی مانگا چند چپتره !؟

• Like
این هفته یعنی قسمت آخر تاناکاست؟ :| این زندگیه داریم آخه؟ :|

خخخخ...
چرا پستم پاک شد !؟

من لحنم شوخی بود هااا, بچه ها...
اشتب برداشت نکرده باشید...

ولی بچه های ما اشتب برداشت نمیکنن...
خخخخخخ...

ای ناظم سخت گیر....

^____^

ولی بم گفتن توهین بوده پستم ولی نمیدونم کجاش...
توی پ.خ ناظم ناکاما بگید دقیقا کجاش توهین بود که بعدا نکنم دیگه...
خخخخخ...

^___^

دوباره باید بنویسم...
اوووووووف 8-|8-|8-|

-دانشگاه میرویم
-نیمچه کار داریم
-مسولیت زندگی هم نداریم خداروشکر
-به بازی و انیمه و مانگا و اینا هم نیز میرسیم...
خخخخخخ...

بچه ها یک کاغد بردارید بگید از این ساعت تا این ساعت فلان کار...
توی 14 ساعت مفید روز همه ی کار هارو میشه اوکی کرد به راحتی...

^____^

فقط مثلا یکی وقت خالی میره بیرون یکی بجاش انیمه...
اینطوری راحت میشه به همه کار رسید و کار سختی هم نیست...

در رابطه با کیس که امیر آکیبا هم گفت واقعا حوصلش نیست خخخخخ...
B-)B-)B-)

=============

همممممم...
یکم زیادی این فصل شنگول و رنگ وارنگ شده...
از جوجو جدیده هم زیاد خوشم نیومد...
راستی بچه ها این آرک توی مانگا چند چپتره !؟

اگه من ناظم بودم پستت رو به خاطر چندشی بیش از حد پاک میکردم باز برو خدارو شکر کن به یه دلیل دیگه پاک کردن :|

سلام
کسی اسم انیمه برای سن 7 8 سال چیزی میدونه؟ یه بچه هست انیمه بچگونه براش میخوام :D
البته انیمیشن هم باشه خوبه.
Digimon
Pokemon
Bayblade
چرا اینقدر پایانش مضخرف و افتضاح بود این قسمت ؟!
بازم ایکوما رو از قطار انداختن بیرون اونم به دست مومی ! ... کلا یا قراره این ایکوما شخصیت منفی شه اینقدر بدبختی سرش میاد یا کلا نقشش زجر کشیدنه
دستشم که مثل گاتس قطع شد !
امیدوارم با قدرت خیلی زیاد بصورت منفی برگرده این بیبای کثافتو بکشه ( که عمرا اینطوری شه )
کلاً این مومی شخصیت رو نِروی هست...

• Like
این قسمت کابانری ( قسمت ۱۱ ) به نظرم بهترین قسمت از نظر شخصیت پردازی Ikoma بود بالاخره یه حرکتی به سمت درست حسابی شدن شخصیتش زد .
ولی کلا یک قسمت دیگه مونده امیدوارم همین یک قسمت یکاری کنن آدم بتونه به عنوان یک شخصیت متوسط/متوسط رو به خوب ازش یاد کنه .

• Like
Reactions: m.a.t
یه فصل دوم دیگه هم تایید شد. اینبار انیمه konosuba که فصل پیش پخش شد فصل دومش قراره تو ژانویه پخش بشه. اینجا که کسی رو نداریم که تو کار بی ال و این حرف ها باشه که؟ چون این فصل قراره یه انیمه بدن راجع به طرفدارای مرد یاعویی و بی ال.
پ.ن: فوجوشی که میشد طرفدارای دختر این قضیه الان فهمیدیم که به پسراش میگن فودانشی.
خبر دیگه هم اینکه little witch academia استدیو تریگر قراره به صورت سریالی و فعلا با اسم new little witch academia پخش بشه. این تریگر هم خوب راه افتاده ها.

آخرین ویرایش:
بدون شرح و زیبا...
نمیدونستم کجا بزارمش...
خخخخخ...
:D:D:D:D

چه الهام گیری میکنند اساتید گیم و مانگا از هم...
لاو , لاو...

تشابه کاور Prepare to Die Edition, Dark Souls با شماره ی 28 مانگای برسرک :

ijjiwdmx8f0d2rtrjdwr.jpg

بحث برسرک این چندوقته بالا گرفته منم علاقمند شدم برم ببینم این چیه اینقدر کشته مرده داره :دی دوستان بهترین راه برای شروع و دنبال کردن داستان برسرک چیه؟ لازمه بگم که من دیدن انیمه و فیلم انیمه‌ای رو به خوندن مانگا ترجیح میدم پس اگه انیمه و فیلم تا یه جایی از داستان رو پوشش میدن بگین اول همونا رو بگیرم و بعد توی مانگا ادامه بدم :دی

راستی اینم چندوقتیه برام سوال شده، جریان این انیمه جدید برسرک چیه و چرا نیومده اینقدر همه به فحش میکشنش؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or