Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به به:>
تاپیک دو صفحه رفت جلو:>

به خودم افتخار می کنم که با چرت و پرت گفتن فضا برای 2-3 صفحه بحث ایجاد کردم.
به استاد افتخار می کنم که فری تیل رو می کشه.
به @parham_safa افتخار می کنم که به فری تیل افتخار می کنه.
به @NoctisSasuke افتخار می کنم که به جاستین بیبر افتخار می کنه.
به @AsaraymA افتخار می کنم که به... در واقع به... خب راستش..... ولش کن. به AsaraymA افتخار نمی کنم:دی
جــــــــــانم....! :D
با کی کار دارین شما دوتا؟! :D

69982496017609465364.jpg

چون مورد داره فقط سرهاشونو کات کردم وگرنه پرهام میاد اینجا نسل‌کشی میکنه... باقی قسمتهارو با قدرت ذهنیتون متصور شید! :>
در ضمن یادتون باشه که این فقط قطره‌ای از اقیانوس بی‌کران دوجین‌‍ه. :D

این ماشیما بدبخت (مانگاکا فیری تیل) تو مانگا که همون قدر که طرفدار داره هیتر هم داره... با این سبک کشیدن و کمدی گریه‌داری که ارائه میده هم همون بهتره به مانگای گوگولی خودش ادامه بده و گه گداری هم یه قسمت فن سرویس بده تا آرزو به دل از دنیا نره... :D
چون مسلماً با حضور افرادی مثل NaPaTa و Cannon و Chihiro و Jin و صدها نفره دیگه جایی برای ایشون نیست و اگرم بیاد مطمئناً یه آرتیست درجه 2-3 میشه اینجا... تو همون صنف مانگا بمونه بنظرم موفق‌تره! :-" :D
انقدر در این چشمه زلال دوجین غرق شدی که معصومیتت رو از دست دادی و نمی تونی معصوبیت نگاه استاد و معصومیت Sausage Power ناتسو رو درک کنی.:دی
در یک کلام می تونم بهت بگم خاموش باش ای کوه معصیت=))

تو استاد رو درک نمی کنی. باید به پرهام بگم بیاد ارشادت کنه:>
دوستان یه سوال مگه چه عیبی داره از انیمه live action درست کنن ؟ اگر انیمه مورد علاقت رو ببینی رو دنیا واقعی چه شکلیه به نظرم جالبه:-??
عیبیش اینه که اگر بخوام دنیای واقعی رو ببینم، میرم کار اونایی رو می بینم که دنیای واقعی رو بهتر میسازن:دی
نمی خوام فراستی بازی در بیارم، ولی لایو اکشن های ژاپنی واقعاً داغونن. یعنی واقعاً داغونن هستن ها، نه این که فکر کنی شوخی می کنم.
من اخراجی های 3 رو به اکثر فیلم های ژاپنی ترجیح میدم (که البته شاید مشکل از خودم باشه:-B)
فقط یه سوالی که فکرمو درگیر کرده مثلا انیمه ای مثل attack on titan که همش در حال استفاده از اون محور های سه بعدین چطوری به صورت فیلم در میارن ؟ :-?
این که فهمیدنش کار سختی نیست. فیلمش رو ساختن. برو ببین چه طوری ساختن.
فقط به صورت ساده بگم، دیدن این فیلم خواص درمانی داره. یعنی شما اگر سفتی مزاج خیلی شدید هم داشته باشید، بعد از دیدنش شلی مزاج کشنده میگیرید~o)
سلام
کسی اسم انیمه برای سن 7 8 سال چیزی میدونه؟ یه بچه هست انیمه بچگونه براش میخوام :D
البته انیمیشن هم باشه خوبه.
یه سری انیمه های درب و داغونی توی تلویزیون میده، همونا خوبه. ماشین کوکی شوت می کنن و اینا....
از من می شنوین، بزنید پشت بچه و بفرستیدش توی کوچه دوچرخه سواری کنه جای انیمه دیدن:دی
دوستان الان چشمم به این خورد :
http://kotaku.com/evangelion-creator-predicts-the-death-of-anime-1706738732

درباره اینه که خالق سری neon genesis میگه صنعت انیمه رو به نابودیه و کشور های دیگر آسیای در بین 5 تا 20 سال اینده جاشو میگیرن (مطلب مال سال 2015 شاید بعضیا دیده باشن)

حالا اگر واقعا این اتفاق بیفته چه خاکی بر سر کنیم ~X(
این بابا یه مقداری 6-8 میزنه. خبر هم قدیمیه و از اون موقع هنوز کسی نمرده:D

به به:>
تاپیک دو صفحه رفت جلو:>

به خودم افتخار می کنم که با چرت و پرت گفتن فضا برای 2-3 صفحه بحث ایجاد کردم.
به استاد افتخار می کنم که فری تیل رو می کشه.
به @parham_safa افتخار می کنم که به فری تیل افتخار می کنه.
به @NoctisSasuke افتخار می کنم که به جاستین بیبر افتخار می کنه.
به @AsaraymA افتخار می کنم که به... در واقع به... خب راستش..... ولش کن. به AsaraymA افتخار نمی کنم:D

یه سری انیمه های درب و داغونی توی تلویزیون میده، همونا خوبه. ماشین کوکی شوت می کنن و اینا....
از من می شنوین، بزنید پشت بچه و بفرستیدش توی کوچه دوچرخه سواری کنه جای انیمه دیدن:D

یه روز آواتارم این شد همه دارن Bully میکنن منو :| :( جاستین خدا خفت کنه

اگه Crush Gear منظورته که من بچه بودم عاشقش بودم :D

آخرین ویرایش:
این بابا یه مقداری 6-8 میزنه. خبر هم قدیمیه و از اون موقع هنوز کسی نمرده:D

اخ گفتی دهنمو سر neon genesis سرویس کرده یه بار که بدون پایان کلا تموم کرد ، یه بار تو the end of eva پایان داد ، تو نسخه بازسازی شده هم که کلا یه پایان دیگه داشت، اخرش خودم رفتم رو کاغذ یه پایان برا خودم سره هم کردم گفتم گور باباش. فعلا هم که من حس میکنم از سال 95 تا الان که 2016 گرافیک انیمه ها و داستانها خیلی پیشرفت کرده تو این چند وقت اخیر هم شاهکار کم نداشتیم.

جا داره بگم برای من هیجان انگیز ترین قسمت دوجین خونی رفتن به بخش نظرات و خوندن نظرات منحرفایی مثل خودمه :D از اول تا آخر یه دم میخندم :D

مخصوصا اینکه بهترین عکسا و Gif های تو اینترنت رو تو همین کامنتای دوجین ها پیدا میکنی :D

یه سوال ..شما زمان از کجا میارید؟؟؟

کیلو کیلو مانگا و انیمه و نوول و حالا دوجینشی هم اضافه کن بهش ...
بعد مثل گریتوس بازی فتح میکنید .. همه هم jrpg که صد یا دویست ساعت زمان نیاز داره ...
تو تمام بحث های فروم هم که حضور کامل و فعال.. دارید ...
حالا کار و درس و زندگی هم که پی پی کن بهش ...

خدا وکیلی این رمز موفقیتتون رو برای من هم افشا کنید ...
من یع نگاه میکنم به سمت راستم و بعدش یه نگاه میکنم سمت چپم میبینم ۲۴ ساعت گذشته بدون اینکه هیچ کاری کرده باشم .... شبانه روز برای شما ۱۰۰ ساعته یا دستگاه توقف زمان دارید ... ؟؟؟؟

بعد مثل گریتوس بازی فتح میکنید .. همه هم jrpg که صد یا دویست ساعت زمان نیاز داره ...

من یع نگاه میکنم به سمت راستم و بعدش یه نگاه میکنم سمت چپم میبینم ۲۴ ساعت گذشته بدون اینکه هیچ کاری کرده باشم .... شبانه روز برای شما ۱۰۰ ساعته یا دستگاه توقف زمان دارید ... ؟؟؟؟
4 حالت دارن:-B:
1- شاغل نیستن
2- مسئولیتی تو خونه و زندگی ندارن
3-درس نمیخونند یا کم میخونند
4- خواب و خوراک ندارن
و حالت اخر که التیمیت حساب میشه و بهشت اوتاکویی هست شامل همه از موارد بالا میشند :D:D

آخرین ویرایش:

داداش بیکار باشی درس هم نخونی (مثل من :D) تا حدودی میشه ، البته برا خود منم یه سری از بچه های اینجا تعجبه که چجوری به همه چی میرسن ، والا من فقط انیمه میبینم و بازی میکنم ، مانگا هم فعلا نمیخونم وقت نمیشه دیگه کاری کرد ...

مثل من روزی دو قسمت ببین میشه یک ساعت اونم بزار ساعت 10 شب ، در طول یک سال حساب کن 365 * 2 میشه 730 قسمت ، هر انیمه رو به طور میانگین 24 قسمت حساب کنیم میشه تقریبا 31 انیمه ، هر قسمت معمولا 24 دقیقه که میشه 17520 دقیقه که میشه 292 ساعت . یعنی 12 روز زندگیتون به طور کامل در اختیار انیمه بوده .

هر قسمت انیمه رو اگه از OP,ED هاش و انچه در قسمت بعد خواهیم دید رو کات کنیم سر جمع میشه 15دقیقه مفید!!4قسمت رو میشه تو 1ساعت دید!!!واسه مانگا هم همیشه وقت هست چه تو دانشگاه چه تو کلاس میشه از وقت استفاده کرد به جای این که هی چشم بپرونی و اندازه کلاس هارو متراژ کنی:D بعد اش همین اومدن به سایت در مورد یه تایپک پیامی ارسال کنی رسما یه نیم ساعت تا 1 ساعت وقت می گیره که می تونی به جای این که هر روز بیاید و رو هرچیزی که دیدی پیام بدید کلی وفت هم از اینور میره:-?
خلاصه اگه نمی تونید برنامه ریزی کنید و وقت نمی کنید روزی 2 قسمت انیمه ببینید هی نیاید بگید ملت زندگی ندارن ملت چطور دارن این همه انیمه و مانگا می بینند!!!
الا من هم روز 1.5 ساعت ورزش می کنم!!1ساعت می رم بیرون می چرخم 1-2 ساعت تو سایت های IT اخرین اخبار می خونم بعد میرم دانشگاه یه 6 ساعت تو زمونی که دانشگاه هستم و وفتم ازاده یه BC چک می کنم میام خونه باز کلی وقت اضافه دارم یه روز انیمه می بینم یه روزی dota2 می بینم 1 روز WOW!!!
خلاصه وفت خیلی راحت می گذره!!الا هی میگید نمی دونم چرا تا سرم تکون میدم روز تموم میشه این ها از خودتون هست که عادت ندارید از وقتتون بهینه استفاده کنید واسه هرچیزی کلی زمان هدر میدید!!!:-@:-@

سلام
@slipkboy
صادق تو مترجم مانگای " تاکاماگاهارا " بودی ؟
همین 17 چپتره یا جنابعالی نصفه نیمه ولش کردی ؟
@m.a.t
تو هم اگر خبر داری بیا جواب بده . امید چندانی به جواب گرفتن از صادق ندارم :D
4- خواب و خوراک ندارن
فکر کنم من تو این دسته باشم .
شاغلم .
مسئولیت زندگی هم به اندازه کافی روی دوشم هست با اینکه مجردم .
غیر از انیمه دیدن فیلم و سریال هم میبینیم . مانگا میخونم . کتاب میخونم .
کمی تا حدودی بازی میکنم .
فعالیتهای اجتماعیه آدمای عادی رو هم دارم ! :D
خلاصه اینکه چیز عجیبی نیست رسیدن به این کارا . یکم نظم و ترتیب و کمتر خوابیدن میخواد فقط :D
-----
ویرایش : رسیدن به بدبختیای اینجا رو هم یادم رفته بود بگم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or