Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت پایان خیلی جالبی داشت فکر کردن دیگه شهر به امنیت و ارامش رسید
ولی معلوم شد هنوز یارو که تو قسمت اول دست قطع میکرد و اصل کاریه زندس =))
و جالب هم بود برخلاف نفرتی که از فلفل تند داشتم موقعی که توی اقیانوس اونطوری شد دلم براش سوخت

@NoctisSasuke
میبینم بالاخره اواتار برادر جاستین رو گذاشتی:))=))
=))
چقدرم بهت میاد! تا تو باشی دیگه زیر قولت بزنی
:tonguewink:
خوشبختانه لایو اکشن وان پیس با اقتدار تکذیب شده:>
خب خدا رو شکر#:-Sخود خبرم معلوم بود دروغه چون از ارک حال حاضر مانگا بود:-":|

خدایش استعدادش داره تلف میشه سره این فری تیل بره مانگای هن*تای بزنه همه سر و دست میشکنند واسه هر قسمت اش لامصب طراحی اش هم خوبه!!=P~:D

برخلاف مدعیان عرصه ترسیم این نوع مانگاها، استاد ماشیما یه لطافت خاصی به کار میده که کارش رو مثال زدنی می کنه:>:>

جــــــــــانم....! :D
با کی کار دارین شما دوتا؟! :D

69982496017609465364.jpg

چون مورد داره فقط سرهاشونو کات کردم وگرنه پرهام میاد اینجا نسل‌کشی میکنه... باقی قسمتهارو با قدرت ذهنیتون متصور شید! :>
در ضمن یادتون باشه که این فقط قطره‌ای از اقیانوس بی‌کران دوجین‌‍ه. :D

این ماشیما بدبخت (مانگاکا فیری تیل) تو مانگا که همون قدر که طرفدار داره هیتر هم داره... با این سبک کشیدن و کمدی گریه‌داری که ارائه میده هم همون بهتره به مانگای گوگولی خودش ادامه بده و گه گداری هم یه قسمت فن سرویس بده تا آرزو به دل از دنیا نره... :D
چون مسلماً با حضور افرادی مثل NaPaTa و Cannon و Chihiro و Jin و صدها نفره دیگه جایی برای ایشون نیست و اگرم بیاد مطمئناً یه آرتیست درجه 2-3 میشه اینجا... تو همون صنف مانگا بمونه بنظرم موفق‌تره! :-" :D

چی میشد آخه اینجا صحبت کردن راجع به دوجین آزاد میشد؟ :D

@NoctisSasuke
میبینم بالاخره اواتار برادر جاستین رو گذاشتی:))=))
=))
چقدرم بهت میاد! تا تو باشی دیگه زیر قولت بزنی
:tonguewink:

خب خدا رو شکر#:-Sخود خبرم معلوم بود دروغه چون از ارک حال حاضر مانگا بود:-":|

زهر مار :D خودم پستای خودمو دیگه نمیشناسم :D میرم ببینم تو تاپیکا چه خبره بعد آواتارو نگاه میکنم میگم " کدوم احمقی همچین آواتاری داره؟ " بعد یادم میوفته خودمم :|

سلام
چی میشد آخه اینجا صحبت کردن راجع به دوجین آزاد میشد؟ :D
@Police _ 110 بیا چندتا انیمه اساسی گریه دار مطابق سلیقه خودت معرفی کن تا اینا بفهمن ما کی ایم و اینجا کجاست :D

لازمه اشاره کنم اون عکسایی که آریا گذاشت فقط قطره ای از دریای بی کران دوجینشیه :D اصلا استعدادهایی که توو دوجینشی هست اگه یک دهمشون میومدن شونن و سنین میکشیدن صنعت مانگا متحول میشد :D

پ.ن: فکر بد نکنین، فقط اطلاع دارم :D

دوستان یه سوال مگه چه عیبی داره از انیمه live action درست کنن ؟ اگر انیمه مورد علاقت رو ببینی رو دنیا واقعی چه شکلیه به نظرم جالبه:-??

دیگه هیچوقت !!! هیچوقت این حرفو تکرار نکن :| باور کن از سره تجربه میگم اصلا جالب نیست و دلتم نمیخواد بدونی چه شکلیه :|

لازمه اشاره کنم اون عکسایی که آریا گذاشت فقط قطره ای از دریای بی کران دوجینشیه :D اصلا استعدادهایی که توو دوجینشی هست اگه یک دهمشون میومدن شونن و سنین میکشیدن صنعت مانگا متحول میشد :D

حالا خارج از آرت و ویژوال هیولا، لعنتی بهترین کمدی‌هایی که من میخونم تو همین دوجین‌ها پیدا میشه. :D
بعضی وقتها که دیگه تا مرز جر خوردن پیش میری... خدایی خیلی سوژه‌های خفنی دارن بعضی‌هاشون. :D

10366652704617175624.jpg

مثلاً کاواساکی رو در نظر بگیر... من همیشه فکر میکنم که این آدم چی میزنه که همچین سوژه‌های داستانی به ذهنش میرسه! :D
یعنی میخوای سر به بیابون بزاری بعد از خوندنشون! :D
کلاً دوجینشی، فان‌ترین مدیایی هست که من دنبال میکنم.

پ.ن: جون مرتضی میدونی که اصلاً فکر بد نکردیما... یکوقت فکر نکنی فکر بد کردیما، چون اصلاً نکردیم!!! :-":D
.
.
.
مردک بیا و با خودت صادق باش... این ماسک انسانیت رو بنداز دور و خجالت نکش! :D
بیا و به ما بپیوند! :D

چرا اینقدر پایانش مضخرف و افتضاح بود این قسمت ؟!
بازم ایکوما رو از قطار انداختن بیرون اونم به دست مومی ! ... کلا یا قراره این ایکوما شخصیت منفی شه اینقدر بدبختی سرش میاد یا کلا نقشش زجر کشیدنه
دستشم که مثل گاتس قطع شد !
امیدوارم با قدرت خیلی زیاد بصورت منفی برگرده این بیبای کثافتو بکشه ( که عمرا اینطوری شه )

دیگه هیچوقت !!! هیچوقت این حرفو تکرار نکن :| باور کن از سره تجربه میگم اصلا جالب نیست و دلتم نمیخواد بدونی چه شکلیه :|
فقط یه سوالی که فکرمو درگیر کرده مثلا انیمه ای مثل attack on titan که همش در حال استفاده از اون محور های سه بعدین چطوری به صورت فیلم در میارن ؟ :-?

دوستان یه سوال مگه چه عیبی داره از انیمه live action درست کنن ؟ اگر انیمه مورد علاقت رو ببینی رو دنیا واقعی چه شکلیه به نظرم جالبه:-??

دقیقا برا همینه که نمیخوایم ببینیم :|

انیمه تماما با دنیای واقعی بحثش باید جدا باشه :|

جدا از پیس آو شِت بودن دنیا و بهشت بودن انیمه خیلی خیلییییی مشکلات دیگه ای دارن این Live Action ها مثل عوض شدن صدای شخصیتای محبوبت و دیدن ظاهرشون تو یه قیافه داغون که اصلا شبیهشون نیستن

بازی کردنشون توسط یه مشت احمق که انگار از بیمارستان معلولین برداشتنشون :| این ژاپنیا کلا بهترین بازیگراشونم حکم سیاه لشگر بازیگرای خودمونن

و مشکلات دیگه

فقط یه سوالی که فکرمو درگیر کرده مثلا انیمه ای مثل attack on titan که همش در حال استفاده از اون محور های سه بعدین چطوری به صورت فیلم در میارن ؟ :-?

فکرتو درگیر این چیزا نکن برو با خیال راحت توی دریای انیمه و مانگا و منهوا و ... غرق شو و مطمئن باش چیزی رو از دست ندادی :)

"

Dōjinshi (同人誌, often transliterated as doujinshi) is the Japanese term for self-published works, usually magazines, manga or novels. Dōjinshi are often the work of amateurs, though some professional artists participate as a way to publish material outside the regular industry

"​
بنا به تعریفی که اینجا نوشته شوجین به کار های مستقل گفته میشه ربطی به سبک های مختلف مثل شونن و ... نداره ، البته فرمایش دوستان هم متینه. :D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or