Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز طی یک اتفاق عجیب سه تا سینمایی آرک Golden Age برسرک رو تو استیم(!) دیدم:دی
بازی جدید Omega Force هم برسرک هست:دی تو اون تاپیکم گفتم نمیدونم خوشحال باشم که دارن از برسرک بازی میسازن یا ناراحت که میازاکی نمیسازه:دی

سلام

چند وقت پیش، به یه دختر خانومی که اتفاقا دارای روحیه لطیفی هستش:دی پیشنهاد دادم که بره تو کار برسرک. اونم نه انیمه ـش، گفتم بره مانگای ابر شاهکار بدون سانسور سرشار از خشونت و صحنه های سادیستیک ـشو بخونه!:دی... حالا دیشب به یکی از صحنه های معروف سری رسیده بود، واکنشش جالب بود:
6tr6x7f5srdst1as8gfp.png

بعدشم چنتا ناسزا حوالم کرد بخاطر اینکه همچین چیزی رو معرفی کردم بهش، ملت قدر نمیدونن:|:دی

دوستان این فیلم/لایواکشن Orange مال همین انیمه ایه که تابستون میاد ؟؟
بعد کسی دیده ؟؟ اوضاعش چطوره ؟؟ خوبه ؟؟
بله، Live-Actionـه Orange که تازه امده....همون انیمه ای که قراره برای تابستون بیاد

Live-Action تازه امده.....من منتظر یه نسخه خوبم ازش....که دانلودش کنم D:

یه mix قشنگ از Teaserـه Live-Action
watch?v=EQgTlwIQUto

یه پستی بدم تاپیک از رخوت در بیاد:D
------------------
Live Action مانگای توکیو غول داره ساخته میشه. این خبر معنایی جز فاجعه نداره!
نمی دونم چرا انقدر تلاش دارن این کار رو به گند بکشن؟؟؟

یه مانگای جنبی از فری تیل اومده که عملاً هن/تای ـه. به دوست داران توصیه می کنم بخوننش.
با اسم 489.5 می تونید پیداش کنید:>

یه پستی بدم تاپیک از رخوت در بیاد:D
------------------
Live Action مانگای توکیو غول داره ساخته میشه. این خبر معنایی جز فاجعه نداره!
نمی دونم چرا انقدر تلاش دارن این کار رو به گند بکشن؟؟؟

یه مانگای جنبی از فری تیل اومده که عملاً هن/تای ـه. به دوست داران توصیه می کنم بخوننش.
البته همون انیمه به اندازه کافی به گند کشیده شده بود این که چیز مهمی نیست!:unamused: این هم که دارند میسازند بخاطر اینه که یه عده میخوان از طریق محبوبیت TG پولی به جیب بزنند:-< تازه Live Action وانپیسم دارند میسازند:|دیگه فکر نکنم مانگایی مونده باشه که این ها به گند نکشیده باشند:sweat:

هنتای میشد پسرانه ؟؟/:)
اوخ اوخ نه فهمیدم چیه بیخی :))
.......................

سر جدتون toradora رو با اوپنینگ و اندینگ دارین بگین از کجا گرفتین من از همه سایتا گرفتم خبری نبود :D
این neon genesis هم خر تو خر تموم شد اعصابمونو قهوه ای کرده رفتم گشتم چرا ازش کلی اپیزود اومده ؟ شاید ربط ندارن بهش ولی گوگل مربوط کرده :-??
The end of eva هم هر چی گشتم همه لینکا expire شده بود یعنی میخواستم با لگد برم تو مانیتور 8-|
چند وقته انیمه پر محتوا زیاد دیدم برای استراحت مغزم یه انیمه عشقولانه که همش لپاشون قرمز میشه معرفی کنید :|

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
جدا این قسمت 489.5 فری تیل چی بود رسما!!:-?:D:D
تو هر قسمت یه همچین حرکت های میزد واسه فن سرویس و... ولی نه اینقدر!!!رسما این قسمت زد رو سیم اخر و.....:D
خدایش استعدادش داره تلف میشه سره این فری تیل بره مانگای هنتای بزنه همه سر و دست میشکنند واسه هر قسمت اش لامصب طراحی اش هم خوبه!!=P~:D

البته همون انیمه به اندازه کافی به گند کشیده شده بود این که چیز مهمی نیست!:unamused: این هم که دارند میسازند بخاطر اینه که یه عده میخوان از طریق محبوبیت TG پولی به جیب بزنند:-< تازه Live Action وانپیسم دارند میسازند:|دیگه فکر نکنم مانگایی مونده باشه که این ها به گند نکشیده باشند:sweat:
فصل اول انیمه رو می شد قبول کرد. بالاخره توی هر اقتباس فصلی یه مقدار از سر و ته مانگا میزنن.

اما فصل دو واقعاً توی باقالی ها سیر می کرد:-<
-------
خوشبختانه لایو اکشن وان پیس با اقتدار تکذیب شده:>
جدا این قسمت 489.5 فری تیل چی بود رسما!!:-?:D:D
تو هر قسمت یه همچین حرکت های میزد واسه فن سرویس و... ولی نه اینقدر!!!رسما این قسمت زد رو سیم اخر و.....:D
خدایش استعدادش داره تلف میشه سره این فری تیل بره مانگای هنتای بزنه همه سر و دست میشکنند واسه هر قسمت اش لامصب طراحی اش هم خوبه!!=P~:D
برخلاف مدعیان عرصه ترسیم این نوع مانگاها، استاد ماشیما یه لطافت خاصی به کار میده که کارش رو مثال زدنی می کنه:>:>

منه احمقو بگو انقدر مثبت نگرم :D
نگران نباش.
ما همه یه مشت احمق مثبت نگریم=P~=P~:">:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or