kiznaiver به معنای واقعی کلمه عالیه !!!
در حال حاضر برای من بهترینه فصله تا قبل این 2 قسمت آخر جزو 3 تا برتر بود اما همین 2 قسمت رسما ترکوند
.
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![43 @-) @-)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/43.gif)
واقعا همینطوره. این دو قسمت اخیر عالی بوده ولی من هنوز Re Zero رو ازش بهتر میدونم چون Kiznaiver تازه از قسمت 5 به بعد اوج گرفت ولی Re Zero از همون اول تو اوج بود این قسمتهای اخرم خیلی خوب بوده. البته اینکه میگم Kiznaiver از قسمت 5 به بعد اوج گرفت شاید اشتباه باشه و من اینطور حس کنم . چون من اون اوایلش همش منتظر این بودم که داستان اصلی شروع بشه دائم میگفتم "اوکی حالا زخماشون پیوند خورد . حالا راجعبه پیوندشون بیشتر متوجه شدن . پس چرا داستان اصلی شروع نمیشه چرا یکاره خفن نمیکنن" که بعد گذشت چند قسمت متوجه شدم کُله داستان همین چیزاس و قرار نیست اینا برن دنیا رو نجات بدن یا با موجودات ماورائی بجنگن و امثالهمkiznaiver به معنای واقعی کلمه عالیه !!!در حال حاضر برای من بهترینه فصله تا قبل این 2 قسمت آخر جزو 3 تا برتر بود اما همین 2 قسمت رسما ترکوند
.
خب دوستان یه خبر خوب و یه خبر بد. اول خبر خوب.
چپتر جدید مانگای برسرک از 24 june منتشر میشه یعنی همزمان با ریلیز جلد 38. و یه صفحه رنگی به اضافه 100 اطلاعات در مورد انیمه.
خبر بد:
خب تریلر جدید از انیمه برسرک اومدش که وحشتناک نا امید کننده هستش رسما گند زدن رفتن دوباره باید منتظر باشیم یکی بیاد ریمیکش کنه.
اینم لینکش:
watch?v=Ih2-9HwHlpw&feature=youtu.be
و اینم پوستر جدید
![]()
خب با توجه به تیزر و این پوستر احساس میکنم ما شاید شاهد آرک Lost Children نخواهیم بود که یکی از مهم ترین آرک های برسرک و ظاهرا مستقیم میخوان برن سراغ آرک
Conviction.
در کل اینو میخوام بگم اینم کلی سانسور داستانی داره و بدرد ......
منم با گرید آیلند خیلی حال کردم. بهترین اقتباس از بازی های رایانه ای در دنیای انیمه بود:="گویا فقط منم که با گرید آیلند خیلییییی حال کردم(بعد فانتوم تروپ بهترین آرکه برام
)
و کیمورا هم اتفاقا هرچی جلوتر میرفت خیلی خفن تر از اوایل آرک میشد
انتخابات هم فکر نمیکردم بتونه اینجوری جالب باشه
یعنی واقعا فقط منم که با این موارد حال کردم؟![]()
از حدود 101، 102 اینا باید شروع کنی... منم خیلی جلوی خودمو گرفته بودم که مانگا نخونم و صبر کنم انیمه بیاد، ولی وقتی دیدم وضع اینطوری خرابه یراست رفتم سراغ مانگا و فکر کنم تو دو روز حدود 100 چپتر خوندماقا انصافا چرا انیمه ی برسرکو تا این حد اشغال دارن میسازن ؟ دیوانه ای چیزی هستن سازنده هاش ؟
اون از گرافیک مضخرف حال بهم زنش نیمه 3 بعدی نیمه کارتونی بود اینم از اینکه میگی یکی از مهمترین آرک هارو انیمه نکردن !!!
خب الان مسخره نیس آدم یه داستانیو از وسط بصورت ناقص ببینه ؟! انصافا چرا دارن به یکی از بهترین مانگاهای تاریخ اینطوری گند میزنن ؟!
با این وضع فکر کنم بهتره هزار سال سیاه انیمشو نبینم برم همون مانگاشو بخونم ( البته سری قدیمی برسرک که سریالی بود رو دیده بودم )
خب الان سوالم اینجاس باید مانگارو از قسمت چند بخونم یعنی سریالش تو چه قسمت مانگا تموم شد ؟ ( شوالیه ی اسکلتی که میگن اخر فیلم ها میاد تو سریال نبود )
خوبه سر هانتر تفاهم داریممنم با گرید آیلند خیلی حال کردم. بهترین اقتباس از بازی های رایانه ای در دنیای انیمه بود:="
کیمرا هم آخرش فوق العاده بود. اصلاً برای روایت تراژدی بهترین انتخاب رو کرده بودن.
آرک انتخابات همون حال و هوای اوایل انیمه رو داشت.
ولی همه ی اینا در برابر آرکی که الآن توی مانگا شروع شده (در واقع دو ماجرای موازی ـه) شوخی محسوب میشن
-----------------------------------
سه تا دونه عکس از اقتباس FMA اومده که نومیدی رو فزون می کنه
لباس ادوارد و قیافه اش از کاسپلی های درجه دوی مورد علاقه امیر آکیبا هم بدتره
----------------------------------
TV Tokyo لیست پردرآمدترین و پرسودترین انیمه هاش رو در یک سال گذشته منتشر کرده:
پرفروش ترین ها:
پرسودترین:
- Naruto
- Yōkai Watch
- Gintama
- Yu-Gi-Oh!
- Pokémon
بعد بیایید بگید چرا هنوز با این وضع دارن می سازن
- Yōkai Watch
- Naruto
- Pokémon
- Gintama
- Yu-Gi-Oh!
![]()
اقا انصافا چرا انیمه ی برسرکو تا این حد اشغال دارن میسازن ؟ دیوانه ای چیزی هستن سازنده هاش ؟
اون از گرافیک مضخرف حال بهم زنش نیمه 3 بعدی نیمه کارتونی بود اینم از اینکه میگی یکی از مهمترین آرک هارو انیمه نکردن !!!
خب الان مسخره نیس آدم یه داستانیو از وسط بصورت ناقص ببینه ؟! انصافا چرا دارن به یکی از بهترین مانگاهای تاریخ اینطوری گند میزنن ؟!
با این وضع فکر کنم بهتره هزار سال سیاه انیمشو نبینم برم همون مانگاشو بخونم ( البته سری قدیمی برسرک که سریالی بود رو دیده بودم )
خب الان سوالم اینجاس باید مانگارو از قسمت چند بخونم یعنی سریالش تو چه قسمت مانگا تموم شد ؟ ( شوالیه ی اسکلتی که میگن اخر فیلم ها میاد تو سریال نبود )
منم با گرید آیلند خیلی حال کردم. بهترین اقتباس از بازی های رایانه ای در دنیای انیمه بود:="
کیمرا هم آخرش فوق العاده بود. اصلاً برای روایت تراژدی بهترین انتخاب رو کرده بودن.
آرک انتخابات همون حال و هوای اوایل انیمه رو داشت.
ولی همه ی اینا در برابر آرکی که الآن توی مانگا شروع شده (در واقع دو ماجرای موازی ـه) شوخی محسوب میشن
-----------------------------------
سه تا دونه عکس از اقتباس FMA اومده که نومیدی رو فزون می کنه
لباس ادوارد و قیافه اش از کاسپلی های درجه دوی مورد علاقه امیر آکیبا هم بدتره
----------------------------------
TV Tokyo لیست پردرآمدترین و پرسودترین انیمه هاش رو در یک سال گذشته منتشر کرده:
پرفروش ترین ها:
پرسودترین:
- Naruto
- Yōkai Watch
- Gintama
- Yu-Gi-Oh!
- Pokémon
بعد بیایید بگید چرا هنوز با این وضع دارن می سازن
- Yōkai Watch
- Naruto
- Pokémon
- Gintama
- Yu-Gi-Oh!
![]()
شاید به خاطر اینه که بهتره قبل ترول کردن،بدونی از چه شبکه ای پخش میشه!نمیدونم فقط منم یا بقیه هم وان پیس رو تو لیست نمیبینن؟![]()
شاید به خاطر اینه که بهتره قبل ترول کردن،بدونی از چه شبکه ای پخش میشه!![]()
میبینی.... هیچی غیر ممکن نیست. بالاخره ما هم سر یه چیزی تفاهم پیدا کردیمخوبه سر هانتر تفاهم داریم
من شخصا اگر هانتر تا آخرش هم توی گرید آیلند میموندن مشکل نداشتم
---
بزار معرفیش کنم بهت، بعد ببینی درحه دو هست یا خیر![]()
نه. دقیقاً از آوریل 2015 تا آخر مارس 2016 بوده که گینتاما هم کاملاً بوده.گینتاما که نصف سال نبود تو لیسته؟پرچم بالاست
جدا چرا برا Live Action ها از Cosplayer ها استفاده نمیکنن؟یه سریاشون خیلیییی خوب در میارن مخصوصا این آلمانیا از ژاپنیا بهتر Cosplay میکنن
![]()
اسکرین شاتمن برم 1 سال دیگه برگردم بلکه فراموش کنید![]()
میبینی.... هیچی غیر ممکن نیست. بالاخره ما هم سر یه چیزی تفاهم پیدا کردیم
البته یادمه سر اخوی ها هم تفاهم هایی داشتیم
-------------
پیشاپیش میدونم یه مشکلی داره
نه. دقیقاً از آوریل 2015 تا آخر مارس 2016 بوده که گینتاما هم کاملاً بوده.
والا در این مورد خاص چند تا آدم رندوم اروپایی می آوردن از جلوی دوربین رد می کردن، نتیجه بهتر از این می شد
اسکرین شات
خودتُ برای اخاذی ها آماده کن![]()
آره میاد... 2017 ایشالا...دوستان یه سوال attack on titan فصل دوش قرار هست بیاد ؟ تایید شده ؟ چون تو این فصل اول همه چی نیمه کاره موند و حس کردم حتما ادامه داره ؟! نگید که برم مانگاشو بخونم حال ندارم![]()