Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@AsaraymA

قبول دارم حرفت رو ولی خب باز این استودیوی که داره میسازه خیلی وفادار هستش به مانگا (طبق گفته کارگردان و بقیه...) حالا درسته از لحاظ کیفی به هیچوجه به مدهاوس نخواهد رسید ولی پیشرفت های زیادی تو زمینه cg کرده سایه زنی ها کیفیت طراحی فقط میمونه انیمیشن که باید دید انیماتور چیکار میکنه.

باو کنتارو بنده خدا تقصیری نداره :D خودش گفته بود که پیشنهادی ها داشته از طرف استودیو ها میخوان انیمه ش رو بسازن ولی همه شون میخواستن داستان اونجور که خودشون دوست دارن پیش ببرن و اینا باعث میشد که کنتارو قبول نکنه.

حالا یکی اومده با شرایط کنتارو کنار اومده و خود کنتارو هم از خداش بوده که یکی بیاد انیمه رو بسازه شاید براش مهم نبوده که چه استودیی باشه که میشه این:((.

درود بر آریا بزرگ خودمون...

اول یک تشکر بسیار با پهنا ازت بکنم که بسیار کوتاه ولی در عین حال مثل همیشه سبک خودت و باحال بود...
نمیدونم چرا ولی برای DAYS بسیار هایپ شدم...
خخخخخ...

برسرک هم که بماند...
حرفی در موردش نمیزنم که یکی از امید های منه...

^____^

آریا Jojo توی تابستون مگه ادامه نداره ؟؟

-________-

حالا که گیرمو دادم و کارم تموم شد بیام بگم که:

آریا با اینکه 1 خط بیشتر نبود (Shine) ولی متشکر از پیش نمایش دادنت :D فقط یه موردی یه سری انیمه هارو داری توضیح میدی میخوای مثلا WTF بودنش رو توضیح بدی انقدر هیجان انگیزه توضیح دادنت که آدم میخواد ببینتش XD

از طرفی هم خوبه که از حالت تسوندره بودنت درومدی (اینکه 2 فصل بود پیش نمایش نمیدادی (- -) )

چه جالب همزمان شد با اون پست ها! :D
حال و حوصله مانگا ندارم! :D همین انیمه بهتره و خوشبختانه تعداد قسمت هاش هم زیاد نیست مثل بعضی انیمه های درپیت! :-" :D
برو حاجی! این نشون میده انیمه ـمون چقدر خفنه که بی وقفه ادامه داشته! >:)
حالا که مانگای برسرک میخونی(:p) پاشو برو وان پیس هم ببین:p ، یک زمانی قرار بود Psycho-Pass هم ببینی! :دی

بعد از مدت ها همین طوری الکی اومدم توی این تاپیک و به صورت اتفاقی Berserk رو توی نوشته های آریا دیدم و یه دفعه یادم اومد که میخواستم انیمه قدیمی ـش رو ببینم! :D چند وقت پیش توی یکی از Death Battleها (مبارزه Guts و Nightmare از سری Soul Calibur) یه تیکه هایی از انیمه رو دیده بودم و به شدت جالب بود! تاریک و خونین و خشن و بدون جنگولک بازی. :D از نظر طراحی هم حس و حال خیلی خفنی داشت و برعکس خیلی از انیمه های نوین (!)، طراحی های کلاسیک و زیبایی داشت که کلی حال کردم.
کلاً نظر اساتید تاپیک در موردش چیه؟! :D
همون 25 قسمت سال 97 هست یا باید قبل و بعدش چیز دیگه ای هم ببینیم؟

همون 25 قسمتی سال 97 رو ببین... هنوزم که هنوزه فوق‌العاده است و طراحی‌هاشم که عالیه، مانگا رو که مطمئناً نمیخونی حداقل همون انیمه رو ببین.
فقط بدون که این 25 قسمت قطره‌ای از دریاست! :D

آدم به مصاحبه جاستین بیبر گوش بده ولی preview ۱ خطی از D.G-m نخونه :|
اینکه خوبه، مال ارسلانو ندیدی؟! :-"
هر کاری کردم کمتر از 3 کلمه نشد... اولش که میخواستم مخفف کنم در حده ف.د.ا. :D
کلاً آب هندونه رو با پارچ خوردم جدیداً.

@AsaraymA
بچه ها آماده باشین که سردسته ی کفار داره میاد %-( هرچقدرم سعی کنی بازم اینجا خودم همه رو به راه راست هدایت میکنم :> تا الان جزو بهترین انیمه های فصله که جلوترم بره میشه جزو بهترین انیمه های سال ! :x

البته بیشتر سلیقه‌ایه این قضیه... به حرفهای من زیاد توجه نکن، من کلاً همینجوری به صورت رندوم و روزانه از خودم فکت‌های خانه‌مان سوز ول میدم! :D
دقیقاً مثل این ماشین قدیمی‌ها میمونم که روغن ریزی دارن.

من از این روند و رابطه عاطفی و محافظت کردن شخصیت اصلی از باقی زیاد خوشم نمیاد، ایده کلی خیلی خوبه ولی اینکه هی دارن تیکه‌های رمانس و گل باقالی میچپونن توش اصلاً باهاش حال نمیکنم.
فانتزی مورد علاقه من سبکهای دیگه‌ است... مثلاً یه چی مثل Log Horizon که بجای فوکوس رو عشق این به اون و ادای سگ نگهبان در آوردن، میاد رو دنیا و حماسه آفرینی تمرکز میکنه. :D
عشق حماسه‌ام من... مثل عشق نوزاد به شیر مادر! :D
البته همونجور که گفتم کاملاً سلیقه‌ای هست و نظر هیچکی غلط نیست، فقط این تیپ روایت‌هارو من زیاد نمی‌پسندم... داستان فانتزی باید خر حماسی باشه حالا مایه‌های رمانس هم کم کم توش وارد کنن نه که از همون اول طرف هی تو ذهنش فلش بک قسمت قبلو بزنه و قیافه طرف یادش بیادو بگه نه من باید مراقبش باشم، خیلی گله، خیلی مهربونه، دله دریایی داره، موهای قشنگی داره و الا ماشالا! :D

@AsaraymA

قبول دارم حرفت رو ولی خب باز این استودیوی که داره میسازه خیلی وفادار هستش به مانگا (طبق گفته کارگردان و بقیه...) حالا درسته از لحاظ کیفی به هیچوجه به مدهاوس نخواهد رسید ولی پیشرفت های زیادی تو زمینه cg کرده سایه زنی ها کیفیت طراحی فقط میمونه انیمیشن که باید دید انیماتور چیکار میکنه.

باو کنتارو بنده خدا تقصیری نداره :D خودش گفته بود که پیشنهادی ها داشته از طرف استودیو ها میخوان انیمه ش رو بسازن ولی همه شون میخواستن داستان اونجور که خودشون دوست دارن پیش ببرن و اینا باعث میشد که کنتارو قبول نکنه.

حالا یکی اومده با شرایط کنتارو کنار اومده و خود کنتارو هم از خداش بوده که یکی بیاد انیمه رو بسازه شاید براش مهم نبوده که چه استودیی باشه که میشه این:((.

من جای میورا بودم خودم میرفتم مدهاوس میگفتم جون مادرتون بیاید از رو این انیمه بسازید... مدهاوس و برسرک دقیقاً معنای واقعی کلمه ترکیب رویایی هستن.
فقط جان من نگو که از CG شدن کار خوشت میاد که بعنوان یه دوست و همرزم خودم میام کلتو میکنم! :D
اصلاً یه لجظه چشاتو ببندو تصور کن... برسرک و مدهاوس!
.
.
.
مادر بگرید. :((

آریا Jojo توی تابستون مگه ادامه نداره ؟؟

-________-

نمیدونم... :D
منطقاً جوجو باید 24-25 قسمتی باشه که احتمال زیاد همینطوره. :D

حالا که مانگای برسرک میخونی(:p) پاشو برو وان پیس هم ببین:p ، یک زمانی قرار بود Psycho-Pass هم ببینی! :D

اینو باید بکنیم تو گونی ببریم باغ ببندیمش به صندلی، لای پلکهاشم چوب کبریت بزاریم به زور یکسری انیمه ببینه... بعد 2-3 روز خود به خود خودش درست میشه.:D
من الان سر برسرک ناراحتی عصبی هم دارم هر کاری ازم برمیاد.
@Dinosaur خدایی خجالت بکش، حالا وان پیس و ول کن (:-")... ولی این سایکو پس و برو ببین، خیلی خوبه. >:D<

@AsaraymA
آریا-ساما دمت گرم و خسته نباشی ولی Kimi no Na wa ارزش یه اشاره رو نداشت؟یعنی هیچکس اینجا منتظرش نیست؟:-"
شدیداً منتظر حرفات راجب Re: Zero هم هستم،ببینم بالاخره یکی میاد حرف دلمونو بزنه یا نه،ما که استراتژی/راه تاناکا-کون رو پیش گرفتیم و هیچی نگفتیم:-"
من خودم حسابی براش هایپم... مورد انتظارترین فیلم امساله برام.
فقط تا اونجا که من یادم میاد این قراره اول پاییز اکران شه‌ها. :-/
البته به حافظه رویایی من زیاد اعتباری نیست. :D
نه اکرانش دو سه ماه دیگس،تابستونه :دی

آخرین ویرایش:
@AsaraymA
آریا-ساما دمت گرم و خسته نباشی ولی Kimi no Na wa ارزش یه اشاره رو نداشت؟یعنی هیچکس اینجا منتظرش نیست؟:-"

من خودم حسابی براش هایپم... مورد انتظارترین فیلم امساله برام.
فقط تا اونجا که من یادم میاد این قراره اول پاییز اکران شه‌ها. :-/
البته به حافظه رویایی من زیاد اعتباری نیست. :D

بعد از مدت ها همین طوری الکی اومدم توی این تاپیک و به صورت اتفاقی Berserk رو توی نوشته های آریا دیدم و یه دفعه یادم اومد که میخواستم انیمه قدیمی ـش رو ببینم! :D چند وقت پیش توی یکی از Death Battleها (مبارزه Guts و Nightmare از سری Soul Calibur) یه تیکه هایی از انیمه رو دیده بودم و به شدت جالب بود! تاریک و خونین و خشن و بدون جنگولک بازی. :D از نظر طراحی هم حس و حال خیلی خفنی داشت و برعکس خیلی از انیمه های نوین (!)، طراحی های کلاسیک و زیبایی داشت که کلی حال کردم.
کلاً نظر اساتید تاپیک در موردش چیه؟! :D
همون 25 قسمت سال 97 هست یا باید قبل و بعدش چیز دیگه ای هم ببینیم؟
اگر کلا اهل مانگا خوندن و این حرفا نیستی که خب همون انیمه ببین ولی اگر میخوای بعد از انیمه بری سراغ مانگا و بفهمی بعدش چی میشه(بخوای نخوای ترغیب میشی) از من میشنوی اصلا سراغ انیمه نرو چون بعدا حسابی پشیمون میشی(شدم:/)
درکل حذفیات زیاد و مهمی داره که دیدنش فقط باعث میشه مانگا برات شدیدا اسپویل بشه + انیمه فقط قطره ای از مانگاست(2):D

پ.ن: مخلص کلام اینکه انیمه خوبه ولی فقط در حالتی که نری سراغ مانگا و بیخیال ادامه داستان بشی...

قسمت جالبی بود ولی همونطور که گفتم کلا این انیمه نمیتونه بهم استرس منتقل کنه
و دیگه مطمئن هم شدم از رو Attack on Titan دارن میسازنش

کاش از این آشپز ها تو واقعیتم وجود داشت :D

قسمت اولش که چیز خاصی نداشت امیدوارم رفته رفته بهتر بشه
اخه تجربه بهم گفته انیمه هایی که از رو کمیک های مارول ساخته میشن مضخرفن

شت

امسال هرچقدر خبرای خوب شنیدم همونقدر هم خبرای بد (شاید بیشتر)

شایعه شده بود که انیمه D.Gray-man قراره 13 قسمت باشه ولی الان دیگه تایید شده که 13 قسمته :|

یعنی توف تو روح خودشونو و خاندانشون :| معرفیش میکنن همه خوشحال میشن بعد گند میزنن میگن صدای همه شخصیتا عوض شده بعد تریلر دوم میدن که کیفیتش از اولی پایین تره حالا هم میان میگن 13 قسمته :| یعنی قشنگ معلومه هدفشون گند زدن به انیمست :|

از طرفی نمیخوان یکی از آرکای فوق بامزه مانگارو انیمه کنن از طرفی هم میخوان بقیشو سمبل کنن :|

الان دقیقا حالتی برام پیش اومده که با اینکه روح و روانم در اختیار مانگای D.G-mئه ولی از انیمه متنفر باشم و بگم کاشکی ساخته نمیشد :|

منتظر مبارزات آبکی و سمبل شده مسخره هستم توش :|

D.Gray-man Hallow Anime to Have 13 Episodes

با اینکه زیاد تو فاز کارای عاشقانه نیستم ولی چندتا کار بود که خیلی دوس داشتم انیمه بشن کارایی مثل : skip beat, orange . last game . Relifeکه خوشبختانه دوتا و نصفیشون انیمه شدن :-bd آخرین بازیرم انیمشو بسازن دیگه حله relifeخیلی خوبه تریلرشم خوب بود صدای کاراکترارو پسندیدم بنظرم میدومد به مانگا وفاداره بهترین خبر تابستون واسه من همین ریلایف بود

آخرین ویرایش:
@AsaraymA
تشکر میکنم مثل همیشه خلاصه و عالی :D
زدی برسرک را به خاک و خون کشیدی ! :D اصن عجیب خورد تو ذوقم !:D ولی برای ما فن های دو اتیشه فعلا چاره جز امید داشتن نیست امیدوارم رومون را زمین نذاره [-o<
در مورد RE : Zero خدایی دلت میاد ؟ :D داستان به این قشنگی شخصیت های کاوایی و دوست داشتنی ، مبارزات خوب و... ( البته همونطور که گفتی باید داستان فانتزی حماسی باشه ولی مشخصاهنوز وسط کاره و خیلی پتانسیل برا داستان داره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or