Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حالا که مانگا رو خوندی یکبار دیگه به انیمش فکر کن :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
من خودم مانگا خون نیستم به اون صورت و فقط یه سری کار های معروف تر :D رو خوندم/میخونم ولی Tokyo Ghoul واقعا عالی بود :|
من هنوزم انیمه و مخصوصا root A یادم میاد نیم ساعت میرم تو فکر چطور از اون مانگا همچین چیزی درست کردن.... :|

بهترین کار رو کردی :D :D :D

کلا از اون اشغال همه باید دوری کنن:| :D
بعد از خوندن مانگا به هیچ وجه به انیمه فکر نکنید.
به شدت احتمالش بالاست که مشکل گوارشی بگیرید.
-----
فصل دوم مانگا رو هم وقتی با فصل اول مقایسه کنید، حس می کنید فصل اول مانگا چه قدر شاد و مهربون باشه.
یه قسمت خاصی از مانگا انقدر روی اعصاب فشار می آورد که نتونستم روش کار کنم:دی 1-2 روز بعد رفتم سراغش.

سلام
اقا یه سوال
سری اول مانگای توکیو غول شامل فصل اول و دوم انیمه میشه؟
طبق گفته بچه ها مانگا سری اول همونجایی تموم میشه که فصل 2 انیمه تموم شد.درسته؟

اگه میخوای با این حساب درجا بری سری دوم مانگارو بخونی چون انیمه رو دیدی این کارو نکن :D

من الان یه سری قسمتای انیمه رو دیدم از فصل دوم کلا تو در و دیوار بود

دیالوگا تغییر کردن

یه سری از اتفاقات خیلی خیلی مهم رو برداشتن از انیمه و نشونشون ندادن

یه سری اتفاقات رو کلا یه جور دیگه نشون دادن

یه سری زخمی شدنا کاملا شکل دیگه ای هستن

یه سری مرگای مهم اصلا توش نیست

و خلاصه اینکه کامل فرق میکنه :D

تو بهترین حالت مانگارو از اول شروع کن تو بدترین حالت از جایی که فصل اول انیمه تموم میشه شروع کن

راستی یکی از WTF ترین صحنه کل مانگارو تا اینجا که خوندم رو از نظر داستانی تو انیمه نشون ندادن :| دلقک بازی درآوردن ( :D )

سلام
بعد از خوندن مانگا به هیچ وجه به انیمه فکر نکنید.
به شدت احتمالش بالاست که مشکل گوارشی بگیرید.
-----
فصل دوم مانگا رو هم وقتی با فصل اول مقایسه کنید، حس می کنید فصل اول مانگا چه قدر شاد و مهربون باشه.
یه قسمت خاصی از مانگا انقدر روی اعصاب فشار می آورد که نتونستم روش کار کنم:D 1-2 روز بعد رفتم سراغش.
برسون چپتر 2 از جلد سه Feng Shen Ji رو .

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
انیمه برسرک رو دیدم تا اینجایی که اومده بود و واقعا زیبا بود
چقدر بعد از قسمت آخر مانگا اومده؟ در حال حاضر ادامه ش هم میاد؟ فیلم هاشو حتما باید ببینم؟ ادامه شه یا داستان جدیدی داره؟

کلام آخر هم اینه که از گریفیس بدم میاد :neutral:
لعنت بهش :neutral:

چقدر بعد از قسمت آخر مانگا اومده؟ در حال حاضر ادامه ش هم میاد؟ فیلم هاشو حتما باید ببینم؟ ادامه شه یا داستان جدیدی داره؟

برسرک نمیخونم...ولی یه چیزایی که میدونم!
در مورد سوال اول...زیاد!!! :دی و اینکه انیمه از اول مانگا نیست! اگر اشتباه نکنم یک فلش بک میباشد:دی
تابستون گویا قراره انیمه ی جدیدیش بیاد:-" (فکر کنم از اول مانگا باشه این...اما چقدر و چگونه و ... رو اونایی که کامل دنبال میکنند باید بگن:-" )
فیلم هاش همین آرک انیمه ای گه دیدی هستند و داستان جدیدی نمیگن:-"

منم همینطور! :-" از همون قسمت اول حضورش:-"

تقریبا میشه گفت 27 جلد ادامه ش :D

در مورد فیلم فقط و فقط قسمت سومش توصیه میشه که در حقیقت کامل کننده انیمه هستش و یک مورد دیگه هم داره که باید خودتون ببینید.

بله همونطور که دوستمون اشاره کردن ادامه ش قرار تابستون بیاد دقیقا یک جولای. که اینم معلوم نیست تا چه آرکی بسازن.

در کل پیشنهاد میشه مانگاش رو بخونید که ابر شاهکارهB-)

در باب فیلم فول متال آلکمیست

کارگردان فیلم فول متال جزئیات جدیدی از فیلم منتشر کرده که به نظر پر از خالی بندی میاد.

فیلم در یک قسمت میاد و مثل فیلم های معروف اخیر (کنشین و شینگکی و ...) دو و سه قسمتی نیست.

ادوارد توی فیلم 20 ساله است. (MEH)

بعد یه سری خالی بندی که کرده که این داستان "حقیقت زندگی" رو میگه و "بزرگترین آرزوی زندگیم این بوده
که این داستان رو تبدیل به فیلم کنم اغراق نیست اگر بگم دلیل زندگیم همین بوده" (LOL بابا:دی)

و بعد هم گفته می خواد فیلمی بسازه که از نظر تکنیکی هالیوود رو به چالش بکشه.

بعد هم یه مقدار در مورد CG ساختنش لاف زده.

بازیگرهای فیلم همگی ژاپنی هستن اما طرف گفته اینا یه جوری بازی می کنن که حس نکنید ژاپنی هستن:-bd=))

هیچ کس هم به عنوان ال توی بازیگرها معرفی نشده اما طرف میگه از روشی که ال توی فیلم نشون داده میشه
راضی خواهید بود. شاید الفونس رو به عنوان گلدون یا چیز دیگه ای نشون بدن=D>

محمدعلی، بابا این یارو کلاً داره */!$& میگه ....B-(

هالیود رو به چالش بکشه...الان وضعیت Live-Actionـه Terra Formars با اون کارگردان کولاخی که داره و اون لشکر بازیگرهای شاخش.....هیچ امیدی بهش نیست.... CGـش که اساسی داغونه....
حالا این یارو میخواد چی کار کنه!!!.....فاجعه ای مثل حمله به غول میشه.....

محمدعلی، بابا این یارو کلاً داره */!$& میگه ....B-(

هالیود رو به چالش بکشه...الان وضعیت Live-Actionـه Terra Formars با اون کارگردان کولاخی که داره و اون لشکر بازیگرهای شاخش.....هیچ امیدی بهش نیست.... CGـش که اساسی داغونه....
حالا این یارو میخواد چی کار کنه!!!.....فاجعه ای مثل حمله به غول میشه.....
من الآن حال طرفدارهای MGS رو دارم وقتی کونامی اعلام کنه می خواد MGS VI رو بسازه:-<

Re:Zero این قدر خوبه که نمیخوام هیچ وقت تموم شه:(
اندینگش شاهکاره....
واقعا خوبه خوبیشم اینه تا الان از نظر من افت نداشته و ثبات خودش رو حفظ کرده :x
فعلا که تا آخر تابستون هست ( ۲۵ قسمته ) امیدوارم بعد این فصل برای فصلای بعدی هم تایید بشه .

چقدر خوبه این دختر!:x چقدر خوبه! :x
خدایی بیارن ناکاماش کنند! از لحظه ی اول ورودش به دل نشست! :x
دلم نمیاد دلش رو بشکونیم و سانجی رو ازش بگیریم:(
و البته امیدوارم اودا هم یهو نیاد پودینگ رو بدجنس کنه! ظلمه :((

+ناکاما دختر میخوایم! :( پودینگ هم بیاد یکم تو کشتی بزنه تو سر سانجی،دیگه دور و بر بانوان دیگه نپلکه:-"

واکنش کلاه حصیری ها وقتی پودینگ گفت سانجی قبول نکرده عالی بود!=)) =)) ... آخر چپترم لوفی چوکو برگر میخواست! التماس میکرد براش پیش نامی=)) نامی هم خوب اینا رو شناخته که یک قرون پول بهشون نمیده:-"
هفته ی بعد هم به کل شینه! از یک طرف تمام امتحان های سختم هفته ی دیگست! از یک طرف دیگه هم وان پیس نداریم! مفت نمی ارزه:|

انیمه هم که گویا نمیخوان بین دوتا آرک هیچ فیلری بدن! :| دلمون خوش بود یکم فیلر خواهند داد،توی آرک اصلی کمتر اذیتمون میکنند:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or